Hirdetés
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz Marci112233 #138800 üzenetére
Ugyan nem tudom mire akarod pontosan használni a kártyákat (tehát kell-e rá net/hang "ingyen"), de ha neten veszed, akkor 2GB net (akár 1 évig is használható), meg 40 perc beszéd jár mellé. Ha boltban veszed, akkor 1GB/20 perc jár.
Hallottam ilyen storyt már én is, hogy a boltban nem szívesen látják a dominos leendő ügyfeleket, tehát inkább nem is (nagyon) tartanak ott ilyen SIM-et.
Mondjuk ettől ez még a nettó WTF, hogy T boltban nem adnak ilyen SIM-et, mert csak Ha ez Etiópiában lenne így, akkor max legyintenénk, de most már ott tartunk, hogy Mo-n is megvan a "színvonal". -
Joker88
őstag
Nem teljesen Telekomos téma,de hirtelen nem találtam mást..
szóval,ma délelőtt, egy hetvenes szám hívott.. felvettem, bemutatkozott mint ügyfélszolgálatos, mert hogy ő bank nevében beszél, ( OTP,miközben én nem annál bankolok , de ezt nem adtam tudtára.) elkezdett érdeklődni,hogy nem adtam be-e utalást,mert próbáltak felvenni pénzt a kártyámmal Kecskeméten,stb... aztán mivel nem teljesen voltam aktív (meg érezte a vesztét a hívó) hirtelen lerakta..
Fél perc múlva,gondoltam visszahívom a számot... erre egy tök idegen hang mutakozott be, és visszaigazolta,hogy már többen jelezték,hogy az ő számával hívogatnak..
a kérdésem,az,hogy tényleg lehet így klónozni a számot a tudtod nélkül?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Joker88 #138802 üzenetére
Ezt a topikot keresed: Hívószám-hamisítás
-
nfsu17
veterán
-
yogibear
addikt
válasz Marci112233 #138800 üzenetére
ma bementem tényleg nem lehet domino kártyát venni, vagy csak az ott ülő személy hajtott el azzal hogy csak eszközzel együtt tud adni. Most várom jön-e válasz rá.
Ez T saját volt vagy valami partner xar?
Tavaly akartam átvinni 2 számot, Allee-ben azt mondták nincs, majd csütörtökön kapnak dominós kártyát, átmentem az Etelébe ott szó nélkül megcsinálták mindkettőt, kártya is volt... Mindkettő T saját, eleve oda mentem mert partneresek sokszor úgy hülyék, ahogy vannak...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Nem tudom mennyire igaz/hiteles forrás, de: 38 órára leállnak a Telekom egyes rendszerei, cserébe korlátlan mobilnetet kap mindenki
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #138806 üzenetére
Hiteles. Az app és a weboldal is írja.
Illetve linkelte is már valaki pár napja.Szerk.:
Uby megelőzött ..[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Köszi a megerősítést!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
vence
tag
válasz btudos #138793 üzenetére
Ha már vagy olyan kedves, hogy felvilágosítasz bennünket, akkor linkelhetted volna, h hol van ez leírva??
Eddig úgy tudtam, h azért univerzális, mert nem csak T-s szolgáltatások vásárlására használható!
És ha így van, ennek mi az indoka??
(azon kívül, h nekik így jobb?!)Döbbenet, h napi szinten találkozik az ember olyan dolgokkal, ami jogi szempontból aggályos ...
Ettől csak az a megdöbbentőbb, h az emberek simán lenyelnek mindent!Tudod, egy normálisan működő rendszer, piacgazdaság ott kezdődik, hogy, ami nem tilos, azt szabad!
Így illene hozzáállni, nem pedig kiskirályoskodni az ügyfelek felett. -
glaci
őstag
Sziasztok!
Nektek sikerült a februári 1 napos korlátlan netet aktiválni?
Nekem 5 szám van a fiókomban, de csak 3 -ra sikerül.
2 dominón és egy régi 3 GB + 0 perc csomagon rendben van, de 2 céges dolgozói csomagon az istenért nem sikerül. Két készükén is használom a fiókomat, sajnos egyiken sem megy.
A Chat szerint töröljem meg telepîtsem újra a programot, illetve indítsam újra a készülékeket. Természetesen ez nem segít. Valaki nem járt még ugyanígy? Ha igen, mi volt a megoldás?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Marci112233
őstag
válasz yogibear #138805 üzenetére
Partner sajnos pontosan:EAST-OFFICE Kft . Közelemben nincs hivatalos T üzlet csak 60km távolságra. A másik városban is ugyan ez a cég a partner ami még 20km-es távban van.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
-
vence
tag
válasz yogibear #138810 üzenetére
"Figyelem!
Egyes bankok kártyás fizetésénél problémát tapasztalhatsz, ez esetben kérjük, válassz másik bankhoz tartozó kártyát a fizetés során. ..."Tényleg nagyon életszerű, képben vannak rendesen!
Az a probléma, hogy ilyen dolgok napi szinten jönnek.
--------------
Előtte nem akart menni az App se, (legalábbis nem győztem kivárni).A műszakiaktól kérdezném, azt nem lehet megoldani, hogy az app adategyenleg nélkül is normálisan menjen?
-
Cs1csó
félisten
-
Marci112233
őstag
válasz nfsu17 #138801 üzenetére
Robotkormányba menne amihez csak net kell. Ugyanis folyton kommunikál szerverrel hogy tudja tartani a fix 2,5 cm-es pontosságot.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
őstag
Lenne még egy kérdésem. Ha veszek kártyákat mondjuk a helyi postán, amit aktiválni kell, de telefonból már csak nano simes van így ki kell ugye törni a normál simből. Utána visszapattintható a kitörés helyére hogy bent is maradjon? Mert ugye a szép a dologban hogy a robotkormány vezérlője normál méretű simet fogad.
Saját kártyámmal se tudom megnézni mert nem találom azt a kis darabot amiből kitörtem, de hogy szép legyen a családban lévőket sem.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Marci112233 #138826 üzenetére
Lehet kapni " betétet" adapter ? nem ugrik be a neve,ami korrektül befogadja a kitört simet.
Egyébként vissza is tehető,kérdés,hogy milyen a SIM befogadó,mert van olyan amiben ha elcsúszik a SIM a keretben,tönkre is megy.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
simpley
őstag
válasz kovacsmi_74 #138828 üzenetére
és tudtommal flottásokra sem. Az előbb olvastam az Akciók mellékleteket
signed by simpley.
-
ledgeri
nagyúr
Ha óvatos vagy akkor igen! Ne erőltest, de a nagyon éleket nem kell sajnálni sem!
Én inkább kihagynám a fenti sim-toldó cuccokat..., ezek mégsem egy azon lapból származnak...
Ha meg minden bukik, még a nano sim-et is be lehet tenni a mini-sim helyére, ha ugyesen navigálod, csak kérdés, hogy gépben mennyire marad ott.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Marci112233
őstag
válasz Bferibörs #138827 üzenetére
Tudom hogy vannak ilyen keretek. Sőt, egy van is ami 600 forintba került, de jó lenne ha a kártya saját helyére simán visszamenne. Ugyanis 3 robotkormány lesz, az elsőben benne már az átalakító. Így ha a saját kerete nem fogja meg, akkor kelleni fog megint két adapter is.
-
glaci
őstag
válasz kovacsmi_74 #138828 üzenetére
Nem tudom. Ha így is van, akkor sincsen a Chat a helyzet magaslatán. Írtam nekik ismét. Elkérte a számokat. Csinált valamit. Aztán azt mondta, hogy felveszi hibára. Ha erre nem jár, akkor azért azt is mondhatta volna és akkor nem futunk itt felesleges köröket ...
-
Bferibörs
addikt
válasz Marci112233 #138831 üzenetére
Nem tudom milyen régi a SIM foglalat, az új nano sínek vékonyabbak mint a régi mini sínek voltak,így a vékonysága miatt rosszul érintkezhet.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Tompika777
senior tag
válasz glaci #138832 üzenetére
Nekem sem látszik két publikus Dominónál a lehetőség sem, délután még ott volt.... Chat a szokásos dolgokat mantrázza, ÜSz meg nekem azt mondta, hiba van... Kérdeztem, hogy akkor miért nem kapcsolja be ő, mert régebben ezt megtették. Közölte, hogy semmit nem tud bekapcsolni, azt pedig hogy emiatt kitolják e a határidőt szintén nem tudja, és ennyi... Nagyjából széttártava kezét és elköszönt.
-
vence
tag
válasz glaci #138832 üzenetére
Nyugodj meg, a chat leginkább semmire sem használható,
csak ilyen fölös terelő ötleteik vannak, mint amit írtál.Szóval, ha valaki nem Vandával csetelne, akkor simán felejtős
@ Tompika777
Ugye -ugye!Pedig még nekem is most kellene majd bekapcsolni ...
Szóval, írjatok a fejleményekről!Bezzeg majdnem 2 GB maradékot simán "lenyúltak" a múltkor !!!
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
Használtam így minden gond nélkül SIM-et, vissza lehet pattintani.
-
glaci
őstag
válasz Tompika777 #138834 üzenetére
Régebben nem néztem. Csak most akartam volna aktiválni, de nem jött össze. Kiváncsi leszek, hogy végül mit mond majd a probléma megoldó részleg.
-
glaci
őstag
válasz vence #138835 üzenetére
Vandán szerencsére gyorsan tuljutottam, de a Tamással sem voltam sokkal előrébb. Hiába írtam neki, hogy két külön készüléken is kezelem a fiókomat és hogy az előfizetések több mint felére sikerült megcsinálni, csak az én készülékeimben kereste a hibát. Szerintem nálam valami vagy működik vagy nem, nem válogat. No mindegy. A második Tamás legalább már elkérte a számokat és nézett valamit. Bár Ő sem tudta megoldani. Felvette hibára, meg állítólag fognak majd hívni, de nem sok bizodalmam van bennük.
-
vence
tag
Domino-nál még ott van!
Kieg szolg > Belföldi és EU-s netbővítők menü alatt
a lista közepén.Aktiváltam ...
és megjött az sms igazolás is.[ Szerkesztve ]
-
mjuti
tag
válasz Tompika777 #138841 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha februári a neve és feb. 29-ig kapcsolható be ( 1x ) és 1 napos, akkor mért írja alatta hogy március 15-ig érvényes?
-
vence
tag
válasz mjuti #138842 üzenetére
Én is épp ezen tanakodom ...
Lehet hosszabbították a problémák miatt, vagy majd ebből lesz a márc. közepi korlátlan ??
De azt meg nem kell aktiválni ...
Szóval, nem tudom, de állandóan feladják a leckét!
Lehet csak elírás ...Mindenesetre a még futó és érvényes DD-t simán lenyelte.
Végülis mindegy, a problémák miatt nem hagytam az utolsó percekre az aktiválást.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
-
nagyúr
válasz vence #138843 üzenetére
Mindenesetre a még futó és érvényes DD-t simán lenyelte.
Szerdán hiányoltuk is, hogy jelzed, mennyit nyúltak le megint az 1gigából! De csak megoldották, a manó csípje meg az orrukat! Simán megvárták, hogy bekapcsold a korlátlant. Szerintem amúgy neked még a korlátlant is úgy adnák, hogy lenyúlnak belőle.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
Nem túl szépek a magyar telekom díjai, áremelés után...
Ránéztem a román telekomra: 1.200 Ft (3 euró), korlátlan beszéd+ korlátlan SMS + korlátlan net
Tudom: aki méltatlankodik, az költözzön oda... -
vence
tag
válasz mjuti #138842 üzenetére
Simán kamuból, vagy tévedésből (?) került oda a 15-ei lejárat.
Persze itt egyesek szerint mindent olyan facán csinál a Tré.
@ regisztráció
Nem rossz!
Ettől jobb ajánlatok csak németben vannak, amikor akár fél évig, vagy akár kettőig is ingyen jön egy nagyon elfogadható előfizu vagy a készülék ajándék, ahogy épp nézzük.Persze ugye a valamikor nagyon rossz pénz Lei is a 80 Ft-os szintet ostromolja, de lehet a pénzváltók már nem is adnak annyiért, a tesó
Zloty meg már 90 Ft fölött van.
Gyenge pénz mellett nem nagyon lehetnek jó árak! -
mukkele
kezdő
Heló! Azt olvasom a T honlapján, hogy ha a megújuló internetet lemondom dominó csomagnál, akkor azt nem tudom vissza kapcsolni!többet. Mármint azt a csomagot. Ezt hogy érti? Soha többet, vagy 30 napon belül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Futás, futópályák
- Synology NAS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest