Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy a folytatás is egy remek alkotás lett.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz vence #138449 üzenetére
Magyarországon élünk, a saját törvényeinket/lehetőségeinket használva. Sajnos az EU még nincs azon a színvonalon, hogy minden országban és minden területen egységes jogszabályok és adózási rendszer legyen, ahogy elnézem, egy darabig nem is lesz, mivel a társulási szerződés elég sok mindenre nem kényszeríti rá a kormányokat. Innentől kezdve semmi értelme nincs annak, hogy egy másik országban történtekre hivatkozol, meg a működő piacot hiányolod. Attól hogy itt írogatsz, még nem történik semmi...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz tomy86 #138452 üzenetére
Az utóbbi hetekben többször is próbálkoztam a telekom alkalmazásban megcsinálni az adategyeztetést, sikertelen. Utoljára ma délelőtt, még figyelmeztetett is rá, amikor beléptem a domino day miatt, de most sem sikerült. Erre most, amikor megnyitom újra az appot, már nem is jelzi, hogy adategyeztetés szükséges.
Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51
-
veterán
válasz Intruder2k5 #138453 üzenetére
És tényleg nem jelzi. Gondolták, ha úgysem működik, nem megcsináljuk, kivesszük.
-
nagyúr
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #138459 üzenetére
Azt látod nem tudom, nekem is március végén esedékes. Addig még akár javíthatnak is rajta. Néhány hete viszont notebookon pikkpakk megvolt, régebben ott sem volt egyszerű végigvinni...
-
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #138461 üzenetére
...azért próbálkozik az appban, mert korábban még adtak érte egy gigabyte mobilnetet. Aztán lehet, hogy már az sincs, akkor se, ha sikerülne az egyeztetés.
Annak már rég nyoma sincs, elég rövid ideig élt novemberben. Decemberben kellett egy SIM-et egyeztetnem és akkor kerestem ezt a promót, de totál eltünt a honlapról is minden erről szóló infó, még ÁSZF-ben sem találtam. Csak tippelni lehet, mi az ok...
-
vence
tag
Ezt a buciságot!
A mai D D -s élmények:
Nekem ma reggel is (v.mikor 9 körül aktiváltam)
kevesebbről indult a DD.Most ránéztem és ugyanúgy 289 MB-nél áll, szinte
folyamatos használat mellett.
Ennyit a T méréséről.
De legalább ugyanezt mutatja a webes felületen is a fiókban!Mérés, ki tudja milyen ...
de lett új reklám a fiókban, amit
NEM LEHET KICSUKNI!Nyomod az X-t és újabb és újabb jön a helyére szépen sorban ...
Úgy tűnik a maguk reklámozása sokkal fontosabb, mint a megbízható működés! WTF :s
Nálam még megjelenik az adategyeztetés is, de nem léptem bele,
mert a múltkor is kéretlenül küldte az SMS-t és félek elfogy mire meg akarom csinálni!Egyébként amikor letöltöttem, akkor volt a "legjobb" ...
Minden (kényszer!!) frissítéssel csak rontani tudtak rajta, ill jöttek a felesleges dolgok. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz ubyegon2 #138462 üzenetére
Akkor így jártam. Mondjuk két kártyára megkaptuk akkor az 1-1GB-ot, nekem az egyik Domino, és páromé is akkor járt le, most meg a "Waze only" csak GPS-nek használt telóban jár le. De mindegy, majd egyszer nekiülök laposon és megcsinálom.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
válasz ubyegon2 #138462 üzenetére
Rohadt egy banda, tudták hogy az adategyeztetés nevű szívatás március környékén indult el, akörül van forduló, ezért novemberre kiűzték az ajándék 1GB-ot, aztán decemberre megszüntették. Én próbáltam novemberben is, de akkor meg nem engedték, mivel még nincs itt az ideje.
-
yogibear
addikt
válasz tibor23 #138466 üzenetére
tudták hogy az adategyeztetés nevű szívatás március környékén indult el, akörül van forduló,
Neked akkorra esik másnak máskorra...
Az adategyeztetési határidőd a szerződéskötésed évfordulója [link]
Mekkora mocskok hogy kicsesztek veled és nem kaphattál ingyen 1 Gb-t,
Szegény sóher magyarnak nem telik 800 forintra 1 Gb netért (maraton 5Gb/4ezer huf)A yeti mindenesetre sokkal rugalmasabb, ha nem is ad ingyen netet azért mert vki megcsinálja 2 perc alatt azt, ami kötelező, de legalább már 6 hónappal a lejárat előtt meg lehet csinálni...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
vence
tag
Mi lenne, ha itt is 250, 500 ojrós kesbekekre lehetne hajtani, mint máshol?!
Vagy 80+k-ás telót bekínálnának 19.999,- Ft-ért prepaidben?
(T Phone Pro 5G)Vagy adnának 15, 25, 50, 80, 100 Euró bónuszt hozott számért?
?????
-
veterán
válasz vence #138468 üzenetére
Valamelyik másik fórumban, de lehet, hogy itt valaki már leírta, hogy teljesen felesleges más országokkal összehasonlítani az itteni viszonyokat. Attól, hogy naponta többször valahova bekommenteled ezeket, még nem lesz változás. Sz$r dolog, hogy máshol jobb árérték arányú a telekommunikáció? Sz$r. Az esély meg lett volna, hogy itt is jobb legyen, a digi megléte alapja volt ennek a lehetőségnek. De mocskos tolvaj érdekek a kartellezés felé tolták a jelenlegi magyar telekommunikációs viszonyokat. Én nem akartam ezt, de a "többség" erre szavazott.
Ne kínlódj ezen tovább. Majd egyszer ez az ország is másképp áll dolgokhoz, ma még nem. Hátrafelé megyünk. Ez van.
Kérlek, ne másold be más országok árérték arányban sokkal jobb csomagjait ide.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
vence
tag
válasz rothfb #138470 üzenetére
Szerintem meg, ha nem tudják az emberek, h mennyire átvágják őket, akkor mitől változna bármi is?!
Sosem az elfogadás vitte előre a dolgokat!
Ha pedig még ugyanarról a multiról/ bocs multikról is van szó, akkor miért ne lenne jogos az összehasonlítás?!
Csak - úgy tűnik - sokan nem szeretnek szembesülni a valósággal.Egyébként lehet nézni a szomszédot is - nem nagyobb ország - mégis működnek náluk is a dolgok.
Élelmiszer vonalon is akkor fordultak meg az árak, amikor elegük lett az embereknek és elkezdtek kőkeményen büntetni.
Nem egy ismerős a vásárlási szokásait is megváltoztatta.
Tehát hosszabb távú hatása is lett a dolognak. -
Ma pont jött frissítés a T-s progira, nézz rá, lehet nálad is updatel és aztán tudsz egyeztetni.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #138473 üzenetére
Nem igazán, most már végtelen ciklus van. Bemegyek a segítség menübe, ott még egy-két adategyeztetés almenü, majd visszalép a főmenübe.
De lehet "csak" az a baj, hogy az app már nem is látja, hogy az egyik kártyán adategyeztetés szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Intruder2k5 #138474 üzenetére
Akkor az egy ilyen bug lehet
Gépen weben keresztül pár perc.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
válasz bostone #138476 üzenetére
Ha a szokásos vidéki 5G, akkor sokat nem vesztesz vele. 700 MHz-en ne gondolkozz több száz Mbps-os sebességben, azt 2100, de még inkább 3500 MHz-en lehet összehozni. Utóbbit viszont itt igen ritkán telepítik, mivel nagyon kicsi területet lehet vele elérni, ami vidéken, ahol a tornyok több kilométerre van egymástól, erősen hiányos lefedettséget jelentene.
-
kchris78
veterán
válasz vence #138449 üzenetére
Ez Magyarorszag. A masik fele annak amit irsz hogy ingyen kellene minden vagy legalabbis jo olcson, aztan az elvaras hogy 0-24-ig porogjon a torrent meg hasonlok. Mobilnet NEM alternativaja a vezetekes netnek. Ezt itthon sokan nem hajlandok elfogadni. (plusz sajnos keves ilyen felhasznalo is eleg egy-egy cella leterdeltetesehez) Indult ez az egesz anno a voda gprs korlatlan akciojaval.. Mas orszagokban NINCS ncore meg hasonlok. Plusz, pl Olaszorszag ahol olcso a mobilnet, a tenylegesen korlatlan csomagok qqq... dragak, ellenben az 50-100-300-500GB csomagok olcsok . Rad bizom annak a megfejteset hogy vajon miert . Itthon is ezt kellene csinalni es lekopnanak azok akiknek a felhasznalasi szokasaik alapjan semmi keresnivalojuk nem lenne a mobilneten.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Néhány perce 2x feltöltöttek 3e ft-ot a fiókomról egy +36300907969 -es telefonszámra
Rejtély hogyan és ki tudott belépni a fiókba. Azt tűnt fel, hogy jött emailben az egyszer használatos kód a belépéshez, de az emailfiókhoz nem tudtak hozzáférni, mégis valahogy feltöltötték 2x ezt a számot, többször nem sikerült, mert valami limit elérés miatt nem tudtak már többet feltölteni, de a következő számot próbálták még feltölteni:
+36 30 622 0805jó tudni hogy ennyit ér a sok azonosítás, leginkább csak az ügyfelet szivatja
Nagyon óvatosan használja mindenki, és soha ne mentsen el kártya adatokat.
-
yogibear
addikt
válasz DeathAdder #138479 üzenetére
És a feltöltéseket a te OTP számládról csinálták?
A számlához tartozó kártya el volt mentve a Tkom fiókodban?„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Landsmann
addikt
Hm, úgy látszik akkor most ez az újabb csalási mód. Múltkor valakinek vodafoneos számokra töltögettek a számlájáról.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
AnonymusX
senior tag
Valószínűleg nem véletlen, hogy bevezette a Telekom is a kétlépcsős azonosítás lehetőségét. Pont a minap vettem észre, gyorsan be is kapcsoltam.
Valahogy mégis hozzáfértek az egyszer használatos kódodhoz, feltéve ha nem a Telekom rendszerében van valami biztonsági rés.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Amire még próbáltak tölteni, az a szám benne van a tudakozóban. Egy magánszemély nevén van. Nem próbáltad felhívni?
Hopp, az a szám is ugyanannak a nevén van amire tudtak tölteni.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Landsmann #138484 üzenetére
Megfordult, de nem foglalkoztam még vele, pénzt úgysem látok vissza tőle
Kártyát a pillanat hevében gyorsan kitöröltem, ezért nem emlékszem mutathatta -e a kártya teljes adatait cvc számmal? Lehet leűrítem a biztonság kedvéért, nincs rajta sok lóvé, mert csak netes vásárlásra használom.
-
EmberXY
addikt
válasz DeathAdder #138486 üzenetére
Meg egy feljelentést is megérne a dolog szerintem, tudakozóban lekérdezett adatokat is érdemes elmenteni és csatolni hozzá. (Bár fura, hogy ennyire amatőr lenne valaki, hogy a saját egyenlegét akarná így feltölteni, de mint adat, hasznos lehet ez is.)
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Landsmann
addikt
válasz EmberXY #138487 üzenetére
Szerintem sem az a valódi használó. Szerintem a nevére egyeztettek kártyát az adataival. Lehet elhagyta az iratait és úgy. Máskülönben nem tudom honnan tudnának megszerezni mindent ami az adategyeztetéshez kell. (esetleg valami kiselejtezett iratokból ami csak úgy a szemétbe került) De nyilván ezt is gyorsan kell csinálni, mert ha már új iratokat igényel az illető, a régit a rendszer nem fogadja el.
Bár azért gyanús a dolog, hogy volt már hasonló, szóval túl sok mindennek kell klappolni, hogy véghezvihető legyen.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
addikt
válasz Landsmann #138488 üzenetére
De ha az adatok nem is a valódi használóé, a két telefonszámot mégiscsak olyan használja, akinek valamilyen módon köze van ehhez, ebből ki lehetne indulni, mondjuk ha a nyomozók hívnák fel, stb, bár ehhez gondolom feljelentés kell, meg hogy induljon nyomozás.
Up the Irons!
-
yogibear
addikt
válasz EmberXY #138487 üzenetére
Bár fura, hogy ennyire amatőr lenne valaki, hogy a saját egyenlegét akarná így feltölteni,
Nem feltétlen... a gond azzal van, hogy hogyan férhettek hozzá magához a Tkom fiókhoz, amiben el volt mentve a kártya... az meg a Tkom sara lehet...
-
EmberXY
addikt
válasz yogibear #138492 üzenetére
Egyetértek, de arra céloztam, hogyha az adott illetőnek, akinek a nevén a kártyák vannak, tényleg köze van/lenne ehhez, akkor nem ő a legélesebb kés a fiókban.
Ez kb olyan, mintha úgy mennék be valahova rabolni maszk nélkül, hogy még a személyimet is mutogatnám a kamerának, nem?Up the Irons!
-
nfsu17
veterán
válasz yogibear #138492 üzenetére
Én is jobban aggódnék a T fiók miatt, főleg ha más oldalon is van ilyen felh. Névvel, jelszóval acc-ja.
Egy utcán talált bankkártyával simán lehet feltölteni, 3000-nél majdnem biztos megerősítés sem kellene.
Abban az esetben kb vállvonogatás lehetne csak az ügyből.
A fiók 'feltörése' már gázosabb. -
PLaci58
őstag
Mindenképpen írnék a tkom-nak egy emailt, hogy mi történt és adják vissza a pénzt. A tkom fiókban elmentett kártya adatokkal feltöltöttek 2 kártyát, telefonszámokkal. Kiváncsi vagyok mit válaszolnak.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
nfsu17
veterán
válasz Landsmann #138496 üzenetére
A Fizetési Pont termináljai minden esetben kérnek PIN kódot feltöltéskor.
Vagy nem.
Simán fizettem MÁK-ban 3000 ft-ot revoluttal, még csak engedélyt sem kért.
Simán fizetek digi számlát weben, legtöbbször nem kér megerősítést.
Aliexpressen a legeslegelső fizetésemnél sem kért semmit.
Anyám vett 18e-s cipőt neten kártyával úgy, hogy nem kért semmi kódot, sms-t, semmit. Mondjuk ott én is néztem. -
joey04
titán
válasz DeathAdder #138486 üzenetére
Most gyorsan én is töröltem a kártyát, de ránéztem: csak a lejárati dátum látszik, meg a kártya utolsó 4 számjegye.
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #138498 üzenetére
Aliexpressen a legeslegelső fizetésemnél sem kért semmit.
Ali nem EU-s így rájuk eleve nem érvényes/kötelező a 2FA... ezért nincs is...
Digi, vagy Zéerté sem kéri a 2FA-t mert a bank rendszere a megbízhatók közé sorolja... Zéerté régebben pl kérte ha kell, ha nem befizetésnél... de már ők is leszoktak róla...konkrétan a bank nem adja be a megerősítési ablakot... de ott sem, ahol rendszeresen vásárolsz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen