- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #122786 üzenetére
Mivel nem volt hajlandó elindulni a korábbi verzióval, így kénytelen voltam frissíteni. De mivel flottás vagyok, nálam nincs olyan opció, hogy díjcsomag-váltás.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz btudos #122623 üzenetére
Persze, de maradjunk annyiban, hogy nem sok terméknek szokták csökkenteni az árát, néha néhány telefont leakcióznak, hogy ráharapjanak az ügyfelek, aztán megy vissza az ár.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz szabonagyur #122620 üzenetére
Pont azért tudják kamat mentes részletre adni, mert alapból drágább, mint normál üzletben.
-
elfelejtette
veterán
válasz G@ben #122458 üzenetére
Redmi 3s-em van android 6-tal, én letöltöttem apkpure.com-ról az előző 18.2-es verziót, az simán működik.
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz snooze #122315 üzenetére
Nálam reggel felajánlotta a frissítést, én hülye meg elfogadtam, azóta el se indul. De leszedtem a netről a korábbi 18.2-es verziót, az működik rendesen.
MOD. Ha valakit esetleg érdekel, az LG Velvet ára 150-ről 120-ra esett.
snooze: apkpure.com
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen járok-e, az érdekelne meg lehet-e tudni, hogy a Honor 7A-t, és a Moto E5 Plus-t vajon 2GB vagy 3GB rammal kiadott változatban árulja-e a Telekom?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Kolléganőm keresett meg a problémával, hogy kérdezzek rá:
Anno 2 éve az előfizetése mellé vásároltak egy Huawei készüléket, amire biztosítást is kötöttek. Nemrég lecserélték ezt egy Samsungra, jelezve hogy a biztosítást erre a készülékre is kérik (az ügyintéző rá is kérdezett). A Samsungnak betört a kijelzője, és mikor bevitték a szervízbe, közölték velük, hogy a biztosítás még mindig a Huawei készülékre van bejegyezve...
Fogyasztóvédelem?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz dptrsk #65316 üzenetére
A Netplusz L még belefér, vagy ezt csak személyesen tudják megmondani? Az 1GB azért kellene...
-
elfelejtette
veterán
Üdv.
Flotta csomagban lévő 100MB-os alap internet keretem növelésére milyen lehetőségem van?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz Dave1984 #9052 üzenetére
Próbáltam, de először ezt írta:
"Jelenleg a webshopban nem kapható, újabb készlet várható."
Utána meg ezt:
"Ez a termék már nem rendelhető."
Ezért mondtam, hogy árverés az egész..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz Dave1984 #8929 üzenetére
Kollégám tegnap bement az összes Debreceni T. boltba, de érdekes módon egyikben sem tudtak neki adni az akciósan hírdetett Cedar készülékből. Sőt nyíltan bevallották szinte mindenhol, hogy csak egy(!) darab bemutató készüléket kaptak, amit ugyebár nem adhatnak el...
Na ennyit a T. k@cs@g hozzáállásáról. Emiatt már néhány bolt eléggé megütötte a bokáját, mikor kiderült, hogy a vevőcsalogató akciós készletből direkt nincs raktáron semennyi, majd a hülye vásárló vesz ugyanannyiért egy sokkal szarabbat, vagy egy jobbat, de persze jóval drágábban.
Mindegy, a kolléga azt mondta, hogy majd elbeszélget a szomszédjával, akit Jenei Gézának hívnak, és a Fogyasztóvédelem HBM-i vezetője..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Parfüm topik
- Magisk
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest