Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tompika777
senior tag
válasz
DeathAdder #120498 üzenetére
Domino maraton internet... Azzal jársz a legjobban
-
DeathAdder
veterán
Üdvözlet.
Külföldön eléőként nincs szükségem magyarországi előfizetsére, mégis gyakran járok haza, és sokszor elég rosszul jött, hogy nem volt internet elérhetőségem.
Régóta üzemeltetek egy Telekomos töltögetős 30-as számot az ilyen alkalmakra, kérdésem hogy arra van lehetőség, hogy a befizetett összeget telefonáláson és sms-en kívül ugyanúgy mobilnetre is használni tudjam? Vagy tudok venni egy ~500 megát arra az esetre, hogy legalább az emailjeimet le tudjam tölteni, amikor Magyarországon vagyok?
Milyen alternatívák vannak?
Köszi
-
szabonagyur
félisten
Igazából nem zavar, hogy 40 vagy 80 perc, vagy 500 vagy 1000 Mb netet adtak.
Nem telefonálok sosem ezen, illetve Waze-hoz kellett mobilnet aminél az 500 Mb is elég a fél évre, utána meg majd feltöltöm meg veszek valamilyen mobilnet csomagot.
#120496Winne
A másik DOMINO kártyám amit tavaly nyáron vettem, de nem hordoztam ugyanilyet mutat mint a képen neked -
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur #120494 üzenetére
Számhordozás domino-ra: Érdekes, én se papírt nem kaptam, se semmit. De én idén voltam, s nem tavaly!
Cserébe nem is kellett fizetnem semmit. SMS-t kaptam ma, hogy folyamatban van a váltás, a korábbi szolgáltatóm engedélyezte a váltást. Ma lesz a váltás este!
-
szabonagyur
félisten
válasz
4Grider #120475 üzenetére
Ez számhordozás volt DOMINO-ra amit tudtommal online nem lehetett megcsinálni, csak előfizetésre lehet online hordozni.
Nem mintha érdekelne vagy számítana nekem mit adtak a 990-ért, úgymond nekem mindegy, majd a 5GB maraton fog érdekelni.
Itt a papír amit kaptam számhordozáskor, tételesen:
Mivel papírt kaptam róla amit úgy látok, hogy jó nem gondolom, hogy bármit is itt rontottak volna el, illetve a hivatalos honlapon is ez szerepel, mint árazás
-
-
btudos
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #120490 üzenetére
Kiválaszthatod, melyik havi részleteket akarod kifizetni, szóval jelentheti azt is, hogy ha x hónapot kifizetsz egyben, akkor a következő x hónapban nem kell fizetned, meg azt is, hogy az utolsó x hónapot fizeted ki előre, és a soron következőket meg fizeted rendesen, mindegyik út járható.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #120490 üzenetére
Hello!
Ezt megcáfolom (bár én utaltam, de szerintem tökmindegy) mert előre fizettem 3 hónapot, addig nem jött róla számla, most, hogy letelt a 3 hónap újra kaptam .Legalábbis Magentánál így van, de gondolom sima mobil vagy otthoni előfizunál is. -
-
m1lan
őstag
válasz
4Grider #120475 üzenetére
Ha tavaly március óta nem változott a folyamat, akkor:
SimOnly hordozás: 990 ft (40 perc, 500 MB)
Készülékes hordozás: 1990 ft (80 perc, 1GB)Ingyen hordozás akkor még biztosan nem volt. Kivéve akkor, ha a betanuló kolléga elfelejtette kiszámlázni, és visszajött az ügyfél reklamálni, hogy miért nem működik a kártya.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok,
Telekomnal továbbra sem lehet keszulekreszletet online előre fizetni, mondjuk a weboldalon, appban? Mindig csak az aktuálisat tudom kifizetni, de fizetnék egyszerre többet.
Nem találok sehol ilyet...
Üdv
-
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur #120471 üzenetére
Valaki nagyon átvert akkor téged, én ingyen hordoztam át a számom DOMINO-ra, bár még folyamatban van, de nem kértek érte semmi pénzt. Ingyen kaptam egy simet és mondták, hogy 2 munkanap múlva este 8-24h között fog átváltani.
Ha vásárolsz domino-t simán egy új számot, akkor van a 180 nap, ha nem online veszed. -
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #120474 üzenetére
Kétfajta 990 Ft-os domino sim van. Ha személyesen intézel mindent, akkor a domino sim fele alapszolgáltatást tartalmaz, mintha mindezt online végzed, elvégre hozzá kell járuljál valamivel a személyes ügyintézés plusz költségeihez. Személyes ügyintézésnél még van 1990 Ft-os domino sim is, amin 1 GB net és 80 perc beszélgetés van...
-
Winne
nagyúr
válasz
szabonagyur #120469 üzenetére
Én is most hordoztam át az asszony kártyáját és 0 Ft-ért ad 1 GB netet, 80 perc beszélgetést és 5 sms-t. A legutóbb az enyémet hordoztam, ugyanez volt az is.
1 év érvényesség.
-
pdr755
aktív tag
válasz
atirag #120468 üzenetére
A legrentábilisabb ha veszel egy magyarul beszélő vajdasági benzinkútnál (ha az idegen nyelv probléma) egy szerb simet mármint feltöltőst, annál olcsóbb nincs. Én még 2k15-ben Újvidéken vettem egy telenor simet, azóta azt használom, X adattal együtt valami 500 dinár volt (1 EUR = 117,5 din), ha később is vissza mész akkor meg külön megéri. Elég 200 din (kb. 1,70 euró) ahhoz hogy 1 évre fennmaradjon a kártya! (Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom eddig)
-
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur #120469 üzenetére
Ezt jó tudni, én is kérdeztem itt nemrég, de nem kaptam választ.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #120343 üzenetére
Na a szam at is jott.
500Mb belfoldi/EU Net, 5 sms es 40 perc beszelgetest adott a szamhordozas utan.
A kerdes ilyenkor meddig ervenyes a SIM? 1 ev?180 nap megvan
-
atirag
őstag
Holnap utazok (elvileg
) Szerbiába. Tavaly már voltam néhányszor és mindig vettem valmi csomagot amivel tudtam netezni. Van valakinek valami tudomása valami rentábilis lehetőségre. 2 napot leszek kint és talán 2-3gb kerül 4-5k-ba. Ennél jobb lenne valami több adat
-
balinlin
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #120466 üzenetére
Egy router+multisim az egyik meglévő előfizetéshez lehet jobb megoldás, de ez függ az igényektől is persze
-
-
balinlin
senior tag
-
tylerddd
veterán
Helló! 3 hete használok multisimet egy ilyen Asus router és egy ilyen Huawei stick kombóval, vezetékes net kiváltására. Én semmit nem tapasztalok a kapcsolat eldobásából, amire sokan figyelmeztettek itt. Torrenten és online játékon kívül mindenre használom, nagyobb fájlok letöltésénél sem volt gond. Átlagban 40-50Mbit a sebesség, van amikor 80-ig is felkúszik, de le tud menni 20 környékére is. Ugyanakkor stabil és ez a lényeg. Remélem hosszú távon is beválik!
-
Caranita
aktív tag
válasz
Oposzumtoszó #120461 üzenetére
fizetőképesség szempontjából igen
-
Kaba
veterán
válasz
Oposzumtoszó #120461 üzenetére
Amennyiben nincsen más előfizetésed,akkor igen.
-
Sziasztok!
Dominóról havidíjas előfizetésre váltásnál az ügyfél "Új ügyfélnek" számít?
Előre is köszönöm!
-
-
Kaba
veterán
válasz
Ron Swanson #120457 üzenetére
Mindenképpen hívd most újra a 1414-et.Valamilyen megoldást próbálj elérni,hogy elkerüld az esetlegesen hosszú huzavonát.
-
-
-
Kaba
veterán
válasz
Ron Swanson #120451 üzenetére
Szerencséd volt,hogy még nem lett átadva a futárnak.Amennyiben nem sürgős várhatsz 1-2 napot,vagy hívd 1414-et és add le újra a rendelést.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest