- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Hát ez a cyber november is jó nagy trutymó...
-
snooze
veterán
válasz
kovacsmi_74 #118939 üzenetére
már a maraton 3.5g net rendelés is eltünt a webes felületröl is,tegnap este még ott volt..
-
Kaba
veterán
válasz
tylerddd #118944 üzenetére
A Telekom készülékkedvezmény alapján a szolgáltatásaid után járó kedvezményeket összevonhatod,amit egy vagy több készülékre is felhasználhatsz.Akár fél évente kedvezményes készülékhez juthatsz,újabb hűség vállalásával.Kamatmentes részletre is vásárolhatsz 22 hónapos futamidővel.
#118943# Cranberries A kívánságodnak megfelelően megjelent a cyber November akció a Telekom honlapján.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Cranberries #118943 üzenetére
Semmi.
-
tylerddd
veterán
Erről tudsz valami forrást mutatni? Nálam mindig rendben volt minden, de mindig kis csomagra írtam alá. 18 hónap volt talán a legkevesebb idő, ami után vásárolhattam volna. Az idén augusztus végén lejárt hűségem esetén 22 hónapra jelent meg a kedvezményes vásárlási lehetőség. A korábban befizetett maradékos vásárláskor 3-4 havit fizettem ki egyben, de le kellett telnie a 24 hónapnak.
-
Cranberries
aktív tag
Két éve novemberben az akkori "Cyber November" akció keretén belül vettem egy Sony PS 4-et 3 játékkal a csomagban 41580 Ft-ért Mobil M 2019 + Net 10GB díjcsomaggal. Már akkor sem és tavaly sem volt külön Black Friday akció, hanem egész novemberben akciós hónap volt.
Végül is mindjárt itt a november és kiderül, hogy mi lesz. 😉 -
snooze
veterán
válasz
kovacsmi_74 #118939 üzenetére
köszi..akkor megvárom azt..nov1-töl lesz elérhetö?
-
válasz
Tompika777 #118938 üzenetére
Gyakorlatilag a domino szót kivezetik belőle.
Engem nem zavar.
Ja, olcsóbb lesz az 5GB, volt már nemrég hasonló, hogy ravaszul meghagyták a régi kevesebb adatot drágábbért, így aki nem figyel vagy megszokásból rendeli, az így járt.
-
-
válasz
Tompika777 #118934 üzenetére
Azt azért remélem nem lépik meg, hogy megszűnik a feltöltős korlátlan net...
Átnevezik, de ha gondolod, nézd meg a nyolc hsz-szel ezelőttit, ott a screenshot erről:
(#118926) 3po
-
snooze
veterán
válasz
kovacsmi_74 #118933 üzenetére
még a honlapon meg tudom rendelni,akkor ezt el kell használni decemberig,vagy meddig?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118934 üzenetére
A megnevezések változnak most többnyire, és a hálózaton belüli hívás opciók, Domino Dupla szűnnek meg. Megújuló netek viszont lesznek újra.
Maradnak a korlátlan netek, de nem tudom most pontosan miben lesz más a nevük. Én az árakra leszek inkább kíváncsi úgy általában (hang-, adatopciók).
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #118933 üzenetére
Érdekes...Viszont a honlapon a korlátlan internet 1,3,30 napra még fent van, az általad mutatott képen az ászf szerint meg kivezetésre kerülnek...Azt azért remélem nem lépik meg, hogy megszűnik a feltöltős korlátlan net...
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Winne
nagyúr
Valszeg új hónappal jön majd holnapután, tipp.
-
snooze
veterán
válasz
Tompika777 #118930 üzenetére
én itt ilyet nem olvastam ez elmult 24órában,biztos elkerülte a figyelmem..mindegy..
-
snooze
veterán
válasz
Tompika777 #118928 üzenetére
visszaolvastam,de konkrétan senki nem irta le,hogy megszünt,csak azt,hogy az appban nincs benne..
-
snooze
veterán
maraton 3.5g net megszünt?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118921 üzenetére
Szintén nov. 1. Havidíjas és Domino.
"A közérthetőség érdekében átnevezésre kerülnek a mobil hang szolgáltatás tárgyában meghatározott hívásirányok elnevezései."
Talán elfelejthetjük a hálózaton belüli hívás fogalmát?
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #118917 üzenetére
Chat Oszkár írta messengeren, hogy a hibát továbbította az illetékesek felé, majd értesít 😊
-
Kaba
veterán
válasz
Cranberries #118918 üzenetére
Már most is van készülékkedvezmény,az említett 16500Ft-os online kedvezmény,dominóról váltás megint extra 11000Ft.Samsung A10,A40 már akciós és még nincs is November.Szerintem lesz még több jó akció Novemberben és akkor még jön a Black Friday is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118913 üzenetére
Vagy csak készülnek valamire.
-
atosan
veterán
válasz
Cranberries #118887 üzenetére
Szia,
Már van. Tegnap a mobil M+15 giga előfizuhoz (Magentásként) még 9900 Ft készülék kedvezmény járt. Ma már csak 8800, viszont minden mobilhoz 16500 online kedvezmény jár. Ok, iPhonokat nem néztem, arra nem tudom. -
Tompika777
senior tag
válasz
Tompika777 #118910 üzenetére
Teljesen biztos, hogy valamit elrontottak az appban, mert egyéb dolgok is hiányosak lettek
-
Rage47
veterán
Ha elutalom a telefonommal kapcsolatos törlesztőrészlet fennmaradó részét, akkor már vásárolhatok újabb készüléket ismét részletre? Online is lehet vagy csak személyesen?
-
Dayerdroid
tag
válasz
kovacsmi_74 #118909 üzenetére
Sajna nem
-
Tompika777
senior tag
válasz
MaxxDamage #118907 üzenetére
Igen, nálam is 1GB vásárolható maratonból csak... Biztos valami bug lesz, és majd javítják.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Dayerdroid #118908 üzenetére
Ok, azt hittem mivel ez nem a fő kártya, és más technikai számmal van, esetleg.
-
Dayerdroid
tag
válasz
kovacsmi_74 #118906 üzenetére
Nem megoldás akkor egyik telefon sem csörög ki.
-
Másnál is csak 1GB net a max. választható? (alkalmazásban)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #118905 üzenetére
Nem ismerem a multisim működését pontosan, nekem nincs. Ha a másik készüléken teljes híváskorlátozást (Minden bejövő) állít be, az nem lehet megoldás?Gondolom ez csak arra a kártyára vonatkozna, annak elvileg van egy technikai száma. Vagy nem jól gondolom? A net az működhetne továbbra is?
Android hívás gomb, menü, beállítások alatt. -
tylerddd
veterán
Üdv! Multisim esetén van-e arra valami megoldás, hogy ha mobilban van mindkét kártya, de az egyik telefon csak net miatt hotspottol, akkor az ne csörögjön ki?! Némítani kell az értesítéseket és ennyit lehet tenni? Fejlesztői beállításokkal esetleg? Köszi!
-
Aaron14
őstag
Kedden adtam le elorendelest iPhone 12-re. Most latom van extra keszulek kedvezmeny online matol. Le kell mondanom a keddi elorendelest, ha igenyt tartok az extra kedvezmenyre vagy van ugyintezo, aki tudja ezt nekem modositani?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest