- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Netes rendelésnél, kártyás konstrukcióban ugye csak én vehetem át a készüléket ?
-
dotam
csendes tag
Sziasztok! Megerősítést várok tőletek, hogy bátran vehetek-e ilyen mobilt. Nekem főleg mily érdekes telefonálásra, netre és navigálásra kell. Játszani nem fogok rajta. Tapasztalat szervíz, karcolódás kopást illetően van valakinek?
Köszönöm -
Robbertho
aktív tag
-
ggeleven
őstag
válasz
ojsoldier30 #9391 üzenetére
Nálam hiba nélkül megy ez az opció!
Jelen pillanatban is így váltogatom a számokat!Gondolom a Settings/Lockscreen alatt bekapcsoltad?
-
andyTM
őstag
válasz
ojsoldier30 #9391 üzenetére
- a beállításaiban keresgélj és megtalálod a widget résznél.
-
ojsoldier30
csendes tag
Tud valaki arra választ,hogy a telóra power amp van feltelepítve, de lezárt képernyőnél nem jelenik meg a kezelőszerve,amivel meg tudom állítani vagy számot léptetni,mint a bladenél,ez miért lehet?Köszi
-
ux1
addikt
Frissült az ES File Explorer, belekerült az x86 root mode.
-
tonyqa23
senior tag
Nektek nem csinál olyat,h ahol a térerőt mutatja, egyszercsak kék színről szürkére vált, és nem is vált vissza kékre, csak újraindítás után. Vagy az mindegy, h kék vagy szürke? Mert gondolom térerő van,ha 3G felirat van benne...
-
heidricha
őstag
Ránézésre igencsak hasonlít a SGS Advance-hoz. Ez utóbbi volt a kezemben, nem hasít úgy, mint a GXI. Messze nem. Pedig biztosan nagyon jó, ahogy a HTC is.
Sajnos ezt senki nem dönti el helyetted!
Mellette szól a márka, a sense, amit többnyire szeretnek, ellentétben pl. a Samu saját megoldásaival. Szintén az S-LCD (kisebb, de ez nem feltétlen hátrány). Ellene is van pár - gyengébb proci, kevesebb RAM. Frissítés enyhén kétséges - vagy kétségtelenül nem lesz - de itt sem biztos amíg nincs kint.
Más: este leejtettem a gépet kétszer is a szék lapjáról a padlószőnyegre, és ma nem volt GPS bizonytalankodás. Lehet összefüggés?
Viccnek szánom persze, hisz akár lehetne is, de
1. kevés idő telt még el (bár eleddig soha nem volt olyan napom, hogy legalább egyszer több percet ne vett volna igénybe a pozíció keresése)
2. ha van, ha nincs, nem megyünk vele sokra! -
atillaahun
veterán
Én már nyilatkoztam az ügyben.
-
Gege94
tag
Segítség!!!!
Szerintetek mit vegyek? Zte Grand X In vagy pedig egy HTC desire X-et (5000-el drágább) ?
-
Jano_023
őstag
Végre megtaláltam amit kerestem. Ha valakit még érdekel mi a különbség az ICS és a JB között.
-
Torento
tag
Pár perce megvolt az ELSŐ lockscreen fagyásom :S
-
snyper990
őstag
válasz
Cooler96 #9362 üzenetére
nem tudom, tisztában vagy-e a fülhallgatók működésével, de ez csak és kizárólag a telefon hibája lehet. Amúgy sem hiszem, hogy egy vadi új Denon fülessel gond lenne...
Zsolt_72 - most megnéztem, az AB-SW még mindig kifagy, ha egy pályát megpróbálok újraindítani. De nem annyira vészes, tudok nélküle élni
De a TouchPal nem a ZTE terméke
ezt nem tudtam, de ettől függetlenül nekem nagyon nem jött be -
bajaki
őstag
Ma rászántam magam és rádobtam a telóra a Next V2-t. (Nem mintha azért nem tettem volna meg eddig mert nem bírom megcsinálni, csak vártam hátha előjön más hiba is a lock screen fagyáson kívül)
Eddig jó minden, tetszik a gyári launcher is. Szerintem gyorsabb mint a sima T-Mobile-os szoft alatt lévő.
Arc alapú feloldást hol találom? Hogy lehet bekapcsolni? Igazából nem hiszem hogy használni fogom, de kíváncsi vagyok rá.
-
ojsoldier30
csendes tag
Na egy pár napos használat,hétvégi nyúzás után én is megosztok egy két tapasztalatot.
Nálam a kütyü jól működött,egészen addig,ameddig a gyári ZTE-s időjárás widgetet fel nem tettem.Na utána volt fagyás wifi alatt többször is,újraindulás, stb.Szóval gondolkodás után kizárásos alapon ezt levettem,tettem fel más időjárás widgetet,és egyenlőre ezek a hibajelenségek megszűntek.A telefonálás elején 1-2 másodperces kimaradás sajnos nálam is megvan,de ezt nem tudom mivel lehet kiküszöbölni. A GPS volt,hogy 15 percig nem találtam jelet, navigáció kikapcs,újraindítás a navigációnak és 10 másodperc alatt talált jelet.Igaz eddig ennyit használtam a GPS-t,de menet közben folyamatosan tartotta a jelet,kb fél órát használtam.A telefonom viszont éjjel elég sokat merült valamiért, aztán rájöttem,hogy a folyamatosan bekapcsolt GPS időszakonként kereste a jelet,így kikapcsoltam a GPS-t állandóról és az akksi most már jobban bírja.Az éjjeli ébredés sajnos nekem is megvan valami miatt,azt nem igazán tudom,hogy mitől...További teszt után ismét írokEgyébként szerintem nem rossz a kütyü
[ Módosította: mukibuci ]
-
snyper990
őstag
válasz
snyper990 #9360 üzenetére
bocsánat, mire eszembe jutott, már nem lehetett szerkeszteni az előzőt
a gyári zenelejátszó nem annyira nyerte el a tetszésemet, a google play-es meg 1-2 előadót összekever. (gyári visszaállítás után is. konkrétan a RHCP Greatest Hits albuma mellé rakja be a Foo Fighters Greatest Hits albumát, és nem vágom, miért. A tagek rendben vannak) A PowerAmp viszont nagyon bejött, meg is vettem, annyit simán megér. És az nem keveri az albumaimat, és jól szól. Csak ajánlani tudom.
Egyébként elég "nagy" a zaj fülessel, ha nem szól semmi. (Annyira azért nem vészes, de lehet hallani, meg azt is, hogy mikor kapcsolja le a hangchipet, mert akkor tényleg csend lesz) De a zene nagyon szépen szól rajta (Denon agybadugós fülessel és alap Sony fülessel is), így megbocsátom neki azt a kis zajt, és remélem, nem lesz rosszabb. Vagy esetleg ez is hardveres gond, és ki kéne cseréltetnem? -
snyper990
őstag
Én több mint egy hónapja használom a Grand X In-em. Eddig fagyás nem volt, egyedül a hívás szakad meg néha, és akkor vagy egy fél percig nem tudok új hívást indítani, se engem nem tudnak visszahívni. Szerintem a hívás közbeni hálózatváltás (3g->2g) lehet a háttérben, vagy valami program (facebook/gmail) frissítése, mert ha kikapcsolom az adatkapcsolatot, mikor nincs rá szükségem, akkor nem jön elő a probléma. Persze azért jó lenne, ha lenne folyamatos adatkapcsolat, hogy szóljon, ha új mailt kapok, de tudom mellőzni.
A másik problémám, hogy ha hívnak, és felveszem, van, hogy kb. 2 másodpercig nem hallanak a túloldalon, ami elég gáz, mert ugye akkor köszönök, és így az első pár másodperc "hallózással" telik, és arra is volt már példa, hogy rosszul hallottak a vonal másik végén. Ezek elég zavaróak tudnak lenni, nem tudom, mi lehet a megoldás. Ma csináltam egy gyári visszaállítást, remélem, rendbe jön. Vagy ez hardveres gond? Esetleg szolgáltató (T)?
Egyébként meg vagyok vele elégedve ezt a pár inkább bosszantó, mint fatális hibát leszámítva.
Eddig nem sok játékot próbáltam, egyedül talán az alap Angry Birds meg a AB Space van fent, gond nélkül fut. A Star Warsos rész, mikor próbáltam, szaggatott, meg kifagyott, azzal nem kísérleteztem többet, lehet, már csináltak vele valamit azóta.
Ami még egy picit zavar, hogy a VLC player nagyobb felbontású videókkal kicsit szaggat, viszont hardveres támogatással meg kifagy, valószínűleg nem szereti az x86-ot. Mondjuk eleve ez a program még béta verzió, Mobo Playerrel hibátlan.
Egyébként írtam a ZTE Corp-nak facebookon, hogy lesz-e JB, visszaírtak, hogy a ZTE Smart-ot zaklassam ilyen kérdésekkel, szóval nekik is írtam. Onnan még nem jött válasz. Ti tudtok valamit az esetleges JB frissítésről? Lesz-e egyáltalán, ha igen, mikor?jah, még annyit, hogy az egyik első dolgom volt a ZTE-s billentyűzet és feloldó képernyő letiltása, ezek helyett a gyári androidost használom, eddig nem volt velük gondom.
-
TBG
senior tag
Ma volt lefagyásom. Érdekes volt, mert a képernyőt nem bírtam feloldani vagy fél percig, de a virágszirom kinyílt...szóval minden ment, a feloldás funkció kettyent meg.
-
andyTM
őstag
- szerintem ha a ZTE gurítana egy JB-t azzal ugrásszerűen megnőne az eladási statisztikája, mert akkor a népek nem éreznék visszalépésnek az ICS-t, bár nem tudom hogy külföldön hogy fogadják a ZTE-t, valószínűsítem, hogy ott is a figyelem középpontjában lenne, mindez csak egy magánvélemény.
-
Tomacko
őstag
válasz
Barcageri #9306 üzenetére
Temple Run nem akad, csak ez miatt szedtel le direkt, hogy megnézzem mennyire tolták el azt a játékot, hogy a fakocka egyszerüségével mégis meg akasztja a telefont......NEM sikerült összehozzam a megakasztást bő 1 óra próbálkozással. hja és mostanság voltam éves orvosin is ahol azt mondták ritka jó a látásom így 40 felé is
-
kelkaresz
csendes tag
Csengőhangal nincs baj, azt be tudom állítani, egyéb jelzőhangokat viszont nem, arra jók ezek az appok?
-
TotO'
aktív tag
Hello, újabb idegesítő bug ütötte fel a fejét, íme: ha megnyomom a home gombot, nem lép a homescreenre, hanem villan egyet a kijelző. Google csak olyan threadeket dobott, ahol a launcher volt a ludas, de ahogy látom a launcher nem számít, mert miután letöröltem az Apex-et, utána is csinálja alap launcherrel. Restart+akksi ki/be sem segít. (most hogy nézem, a search gomb se működik, mondjuk azt nem használom, szerencsére a menü illetve a vissza gomb jók, még nem teljesen használhatatlan....
)
Továbbá valamiért nincs hálózat, abban a kis háromszögben ami a jel erejét hivatott mutatni szürke, és van benne egy szép kis x. Míg a hálózatok között mikor keres, akkor kidobja a T-mobile-t is. Wifi még van...
Ez, plusz az, hogy a hívások fele annyiból, hogy ezt hallom a másik oldalról " hallo, hallo, hallasz?? " én pedig ordibálhatok is akár, akkor se hallanak, függetlenül attól, hogy 2G-re, vagy 3G-re van állítva a telefon, kezd most már tényleg fel**szni.
Valakinek van valami ötlete ezekre? Amint lesz időm szerintem csinálok egy gyárivisszát, de most nem érek rá csak este. Reményeim szerint az a villogást megoldja, de ez akkor is elég gáz így..
Szerk.: Ja és néha olyat is csinált, hogy random bekapcsolt a képernyő, de ezt kb azóta amióta megvan, mintha megnyomtam volna a kis ébresztő gombot felül, mikor azt asztalon volt pl, az pedig kizárt, hogy valami véletlen benyomta, direkt figyeltem....
-
-
kelkaresz
csendes tag
-
golyós
addikt
Beraktam a laptop kártyaolvasójába de tetű lassú.120 megás mp3at 20 percig akart másolni.
Az a gondom, hogy nem látni a telefont semmivel.Hiába van illesztőprogram.
Visszaviszem ezt is a t- nek,nem igaz, hogy egyik telefon se jó.Na mentem aludni, holnap melo.Jó éjt!Mára nem idegesítem magam tovább
-
golyós
addikt
A backups mappát melyik fájlkezelővel tudom megnyitni?
Ledarálnám a telefont és az sd-t is hátha akkor felismeri valamelyik gép a telefont. -
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #9314 üzenetére
Jégkorizáskor kikapcsolt.. erről az jut eszembe, hogy a GXI-n felül jobb szélen van a kikapcsoló gomb. Azt már én is észrevettem, hogy ha szűk farmerben zsebre teszem és leguggolok bekötni a cipőmet, simán nyomódik addig a Power gomb, hogy kikapcsoljon.ez még nem a telefon hibája, leszámítva azt, hogy képernyő feloldás nélkül is ki lehet kapcsolni (gyári ROM)
-
kelekyle
őstag
Nekem is hibamentes volt a skate... Mert volt olyanom is :-D
A GXIm viszont gyenge rezgőmotoros és eddig 2 hét alatt kb. 5 fagyásom volt. Meg érdekes problémám volt jégkorizás közben kikapcsolt a telefon 3/3szor... Vettem elő a telót és kivolt kapcsolva pedig nem estem és rázkódás sem érte. A héten bemegyek egy Tbe és kipróbálok egy másik GXI-t, hogy annak milyen a rezgőmotorja. -
Winchester95
őstag
Éppen ez az.Nekem normálisan működik a telefon teljesen.Én csak néztem hogy a Blade után milyen jó telefont csináltak.
(Bár az is jó volt nem azt mondom.De ez már valami)
Ha lesz bármilyen negatívum is akkor is el mondhatom hogy jobban sikerült mint a blade a maga idejében. -
andyTM
őstag
válasz
heidricha #9310 üzenetére
- már eleget írtam, nem akarom elriasztani az új felhasználókat, remélem legalább olyat adnak majd, mint anno a skate, mert annak az égvilágon semmi problémája nem volt, igaz akkor én nem értettem a mások által felsorolt hibákat, hisz' nekem nem jelentkezett, de most fordult a kocka és most én vagyok a f@xx másik oldalán
TBG: remélem én is olyat kapok
-
Barcageri
tag
Elég kezdő vagyok témában, de tesztekbe írták hogy temple run akad rajta meg inteles proci még ki tudja mit rejt magában mert új és támogatás is gyenge?
-
Barcageri
tag
Hali!
Tudnátok tanácsot adni? A ZTE Grand X In és HTC Desire X között vacilálok nagyon. Nem tudok dönteni tesztek alapján se. Köszi előre is -
andyTM
őstag
válasz
heidricha #9301 üzenetére
- természetesen a szabadban próbáltam, de már nem érdekel; azóta csináltam egy visszaállítást, "mint halottnak a csók" semmi nem változott, talán annyi, hogy nem hozza be hogy nincs elég hely[link].
- visszaállítás óta:kikapcsol magától, wifire alapból nem is engedem, ennek ellenére ugyanúgy fagy, gps 0, de már nem érdekel holnap viszem vissza, remélem lesz értelme a cserének. -
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #9288 üzenetére
nekem a 2.1.3-as sygic van fent, és rendesen működik.(Ncore-on megtalálod). egyébként a már linkelt waze is megy, azt play-ből eléred
-
heidricha
őstag
Hmmm... és hogy mennyire nem az SNR éretékeken múlik:
- Blade ördögi gyors GPS vevője lényegében pont ugyanazokat az SNR-eket mutatja, mint a GXI, hol ez jobb kicsit, hol amaz.
- Az előbb a nappaliban az ebédlőasztalnál összesen 5 holdat látott, ebből a legjobbat is 20-as értékkel, viszont 3 holdas fixem volt. Csütörtökön a szabadban negyed órát sétáltam vele, és semmi hasznát nem vette a 11 holdnak, amit látott, pedig a legrosszabb is jobb SNR-rel volt vehető, mint emitt a legjobb!Nekem volt egy időszakom, hogy az automata (hálózati) idő állítást ki kellett kapcsolni, helyette wifi-ről állítottam be néha ClockSync-kel. Így frankó volt egy darabig - aztán vége lett a három napos csodának. Azért ezzel tehetnél egy próbát, már csak az összevetés miatt is. És ne beltéren próbáld életre keltni, ha lehet, ne is menet közben, vagy zsebben. Autós tartó, vagy simán az ülés megteszi, nem kell miatta fagyoskodni - már ha ilyesmire van lehetőséged.
Javaslom a GPS Info Widget-et, ez jelzi az állapotot, beleértve a holdak állapotát, illetve a fixet is, valamint ha bekapcsolod, életben is tartja. Persze a telefon sem alszik, de ennél minimálisabban nem tudom, hogy lehetne rábírni, hogy tartósan próbálkozzon. Sajnos a fix idejét nem tudom, hol logolja. Szerintem sehol, egyszer néztem, hogyan néz ki a GPS-re vonatkozó logcat, és semmi ilyesmit nem láttam benne.Azóta tök mind1, hogy áll az automata idő, vagy mit alkotok az órával, 90%-ban 1-2 perc az első fix. Első azt jelenti, hogy előtte 2-3 órán át nem használtam a GPS-t. Utána sokkal gyorsabb, ilyenkor akár beltéren is műxik.
A maradék 10% egyik felében csak próbálkozik, de nem lesz belőle semmi, a másikban pedig a hardver fel sem éled - már ha ezt jelenti, hogy a status-sorban a GPS jel meg sem jelenik, vagy megjelenik üres körként, de nem villog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Eladó 2db Samsung a52s
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest