- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
A héten lettem új Grand X IN tulajdonos kisebb nagyobb sikerrel.
Az elsőt, amit kaptam, másnap vittem is vissza, mert buborék volt az üvegben.
Pedig az tökéletesen működött. Viszont a második, amit kaptam, már több hibát produkált. Az egyik, hogy ha be van kapcsolva a wifi, akkor olykor olykor nem oldja fel a bill-t., mintha le lenne fagyva. Csak többszöri próbálkozásra működik.
A másik dolog, ami jobban idegesít, hogy vannak alkalmazások, amiket nem indít el, egyszerűen csak visszalép a menübe és kész. Erre tudnátok vmi megoldást??Előre is köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #11594 üzenetére
Már ZTE Skate-nél is remegett érintés közben, ez sajnos nem újdonság.
-
atillaahun
veterán
-
Robbertho
aktív tag
-
gonorrea
senior tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Én használtam egy régebbi nokia adatkábelét töltésre (izmosabbnak tűnik mint a gyári), az esetleg jelenthet gondot? Bár elvileg ugye az összes egyben adatkábel is!
Tegnap meg asszony xperia u töltőjével használtam, remegés utána is megvoltEgy kis off és tudom hogy nem is idevaló: xperia u van hogy hívás közben restartol az baj?
Ez lehet régi sim-től (kb. 7 éves)? Kártya csere nálunk nagyon bonyolult azért van benne még mindig a régi!
Bocsánat a nem ide tartozó kérdésért!! -
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Nekem sajnos pont, hogy a gyári töltővel elég durván csinálja.
Tesóm Sony töltőjével viszont egyáltalán nem, és egy Blade 3-as töltővel sem annyira.Ettől függetlenül nagyon zavaró tud lenni az a kis remegés is, amit töltő nélkül produkál. Google fordítóban a rajzolós bemenetnél jól látszik, hogyha úgy húzogatok függőleges vonalakat, hogy éppen csak érzékeli, akkor elég durva kiugrások vannak.
Kipróbáltam ugyanezt Blade3-mal is, arról nincs képem, de nem volt semmi ilyesmi, bárhogy is próbáltam.Keeperv85 esetleg ezt te is megnézhetnéd, ha fent van a fordító. Amennyiben neked itt sem produkál semmi olyat, mint a képen, akkor lehet nekem rossz, vagy én csinálok rosszul valamit
Mint látszik, a jobb alsó sarok elég kritikus pontja az érintőképernyőnek. -
atillaahun
veterán
válasz
gonorrea #11586 üzenetére
Igen, régebben esett róla szó.
Egyébként jó hogy mondod, mert épp valamelyik nap akartam megírni, hogy ez a remegés nálam a régi 1 mm-ről, kb. 1 cm-re emelkedett, és még csak nem is csillapodik, amíg fel nem engedem.
Aztán észrevettem, hogy ha lehúzom a töltőről akkor megint csak nagyon picit remeg.
Aztán az is feltűnt, hogy ezt a gyári töltővel nem csinálja, csak egy másik Samu-sal (van egy az asztalomon, meg az ágyam mellett is).Ebből kiindulva szerintetek lehet valami maradandó baja, ha nem a gyári töltőt használom - ezen a tüneten kívül - ?
-
gonorrea
senior tag
Üdv!
Ez a képernyő remegés mikor pl böngészőben görgetés után rajta hagyom az ujjam és még 1-1,5 mp ig remeg az mindig meg volt, mert én csak most vettem észre?!
Megvan a gmail alatt is mikor a levelek között görgetek és az alap böngésző alatt is chorme alatt viszont nem tapasztaltam -
bajaki
őstag
válasz
atillaahun #11584 üzenetére
Nem volt jó másik progival sem. Leformáztam a kártyát, meg nyomtam egy factory resetet. Eddig jó. Most működik rendesen.
-
kid988
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy létezik-e valami okosság, amivel kártyafüggetlenné lehet varázsolni a telefont? (jelenleg T-mobilos)
Köszi előre is. -
2e3r4t
csendes tag
Mi történt a Viber-rel? Nem indul el az új frissítés óta. Mit lehet ezzel csinálni?
-
xtevo
őstag
válasz
SilverToM #11577 üzenetére
Szerintem mindenképp olvass vissza a topicban, illetve kérdezz rá a Melyik okostelefont vegyek topic-ban, a pontos igényeidnek megfelelő teló érdekében.
-
xtevo
őstag
válasz
motoflug #11575 üzenetére
Esetleg Dolphin HD Browser?
-
motoflug
őstag
A készüléken ugye van flash player.Azonban a chrome és az opera is azt írja,hogy hiányzik,pedig fent van.Mi a teendő?
-
bajaki
őstag
Lenne egy kis problémám. Pár napja vettem a telefonba egy noname micro sd (8 GB) kártyát és a mai nap elég furcsa dolgot produkált.
Fényképezés után, mikor még benne vagyok a kamera szoftverben és onnan ki akarom törölni az elkészített képe, akkor megfagy az egész szoftver. Utána ha újra megnyitom a kamerát már nem is hajlandó elmenteni a képet. Ki-és bekapcs. ilyenkor segít, de ha újra törölni akarom, megint megfagy.
Van ötletetek miért csinálhatja ezt illetve mi lenne a megoldás? Nyomja neki egy factory resetet?
-
xtevo
őstag
-
SilverToM
tag
Sziasztok!
Haldoklik a család egy elég régi konkrétan T Pulse Mini telefonja...gari lejárt így nem lesz szervizelés.....megjelenésekkor terveztem, hogy veszek Grand X In-t, de elmaradt egyéb okok miatt....a kérdés az, hogy még mindig ez a telefon az egyik, ha nem a legjobb ár érték arányú telefon, vagy azóta előkerült kihívója?
Köszönöm szépen a segítséget! -
GvFh
csendes tag
válasz
Canonfan #11559 üzenetére
December közepe óta van meg a készülék, azóta olvasom a fórumot (és a másikat is), illetve mindent visszaolvastam már akkor is (volt energiám több ezer hsz-t átnézni...
)
Tul.képp amikor beugrottam a telefonba, nem is tudtam a várható gondokról (akár ZTE viszonylatban, akár Intel oldalról), sürgősen kellett egy készülék, ez volt a legjobb ár/érték arány. Első ZTE-m, első Android-os telefonom.Azok közé tartoztam, akiknek tökéletes telefon jutott. Rengeteget telefonálok, mobilnet, wifi, GPS viszont csak akkor van bekapcsolva, ha szükség van rá (inkább wifi-n netezek, de van, hogy hirtelen kell egy wifi hotspot a laptophoz, akkor mobilnet). GPS van a kocsiban, így max. kíváncsiságból próbáltam ki, párhuzamosan a két készüléket. Értetlenül olvastam a lock screen fagyásokat, a gps gondokat, az akkum volt, hogy 2 napot is kibírt (persze, az én felhasználói szokásaimmal - hangsúlyozom, tényleg sokat telefonálok).
Aztán beütött a krach. Egy hétvégén felraktam 3 új app-ot, majd hétfőn 2x kikapcsolt a telefonom. Kedden újra 2x. Majd két napig semmi gond, csütörtökön viszont vagy 20-szor! Volt, hogy a kezemben. Volt, hogy bekapcsolás közben el se jutott az elindulásig, volt, hogy pl. PIN kód beírásakor, vagy közvetlenül az után... Pénteken ismét, vagy 10 kikapcsolás. Leszedtem a 3 app-ot, és minden megnyugodott. Egy hétig minden OK. Már majdnem megírtam ide a fórumra, hogy a 3 app valamelyike a ludas tuti, amikor újra kezdődött. Ekkor factory reset. Közvetlen a reset után kikapcs... Ekkor kezdtem kiakadni... Újabb kikapcsolások... Ekkor olvastam az akku "kitámasztásáról". Ezt egy hete csináltam meg (kis papír behajtogatva az akku "talpa" és az akku háza közti részbe - hogy jobban befeszüljenek az akku érintkezői - azóta egy hete tünetmentes a készülék! Direkt teszteltem egy hétig, nem változtattam semmin.
Ma visszaraktam a 3 app egyikét, amelyiknél a legtöbb
fagyásomkikapcsolásom volt. Még mindig tökéletes... Akinek ilyen gondja van, bátran próbálja ki, vélhetően sok bosszúságtól megszabadul... Ha másnál is beválik, akár az első hsz-be is bekerülhetne... Bocs, ha hosszú voltam...Félreértések elkerülése végett: rengeteg mindenre gyanakodtam, rengeteg mindent kipróbáltam... Volt, hogy kocsiban kapcsolt ki a világ végén - térerő gondra, torony váltásra is gyanakodtam. Volt, hogy a zsebemben volt - megnyomódásra is gyanakodtam. Volt, hogy a kezemben volt - amikor az akku gondról olvastam, volt, hogy direkt lóbáltam, rázogattam a kezemben - persze nem sikerült direkt előidézni sosem...
-
heidricha
őstag
Nem tud valaki olyan app-ot, amitől a hívás az aktuális előtérben futó appot nem vágja a háttérbe? CM ROM-okon van olyan, hogy a háttérben jön a hívás, akár az is jó lenne; de még jobb egy popup volna. Keresgéltem, de eddig sehol semmi!
-
Tomacko
őstag
Szeretkezz, ne háborúzz, tartja a mondás
-
kelzsoca
félisten
válasz
mert én újonnan vettem a telefont (kb 4hónapos most) és nem szeretném azt hogy hogy egy más által már leadott, használt (refurbished) telefont kapjak cserébe...
Amennyiben nincs csere készülék, vagy a sajátod kapod vissza javítva, vagy rendelnek be készüléket.
Ez esetben előfordulhat, hogy csak fődarabot cserélnek, de ez közel sem biztos, hogy refurbished (gyárilag javított-ellenőrzött-felújított darab)
A refurbished darabok jellemzően akkor kerülnek elő, ha az adott készüléket már nem gyártják, GXI esetén erről még nincs szó.Még a gyártás leállítása után is egy jó ideig azok a készletek fogynak, amit a gyártó előre beraktároz éppen ilyen okokból.
(#11563) Peti198506
Én a refurbished, vagy annak gondolt fődarabról beszéltem, és nem azokról a készülékekről, amit 72 órán belül, és vagy 8 napon belül visszavisznek, és a T-Mobile ennek ellenére új készülékként értékesít.
-
bajaki
őstag
válasz
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám a telefonnal. Sokadszor vettem elő a zsebemből úgy, hogy kikapcsolt állapotban fogadott és már én sem hittem azt hogy véletlenül benyomódott a gomb a zsebemben és azért kapcsolt volna ki. Még aznap, amikor elkezdett kikapcsolgatni (azon a napon kb. 4-szer) újrahúztam az egészet, vissza gyári állapotba minden. Azóta nem jött elő újra a probléma. Ez körülbelül két hete volt. Én bízom benne, hogy ez a dolog lezártnak tekinthető.
Ha van egy kis időd, akkor próbáld meg újrahúzni, hátha segít neked is a probléma megoldásában.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban azoktól szeretnék kérdezni most, akik már találkoztak a random kikapcsolgatás problémával, hogy nektek kb milyen gyakran csinálja, csinálta ezt a GXI, és hogy lehet tudni pontosan hogy mitől van, ill, van rá valami megoldás amitől megszüntethető?
Azért érdekelne, mert tegnap sajnos én is belefutottam ebbe, és kizárt hogy a bekapcsoló gomb nyomódott be, mert övtokban volt a teló fektetve + s-line tok is van rajta...
Pont egy hívást vártam (persze hiába) így gondolhatjátok hogy én is mennyire díjaztam a dolgot, elraktam övtokba, akkor semmi baja nem volt, de furcsállottam kb 20-30 perc után hogy miért nem csörög a telefon ezért néztem meg de akkor már ki volt kapcsolva...Egyelőre bízom benne hogy csak egyszeri vagy ritkán előforduló történet lesz, esetleg idővel magától elmúlik, ezért szeretném megkérdezni tőletek hogy nektek milyen gyakran kapcsolt ki,szóval hogy ha 3-4-nap, 1 hét alatt nem kapcsol ki akkor lehet bizakodni hogy nincs komoly gond?
Szervizbe csak a legvégső esetben akarom vinni, nemcsak azért mert rootolt a teló és B04 újrahúzás kéne előtte, hanem azért is, mert én újonnan vettem a telefont (kb 4hónapos most) és nem szeretném azt hogy hogy egy más által már leadott, használt (refurbished) telefont kapjak cserébe...
Ezért most várok, remélem nem nagyon jön elő, de ha igen akkor ha van valami módszer ami már valakinél bevált azt mindenképp kipróbálnám szerviz előtt.
Úgy emlékszem itt a fórumon két módszerről olvastam, valakinek az állandó adatkapcsolattól múlt el, (de ez nekem nem igazán ok, mert akkor sokkal kevesebb ideig bírná az aksi) de mintha olvastam volna itt arról is hogy valakinek az volt a megoldás hogy szig.szalaggal körbetekerte az aksit és így jobban rögzült.
Azt szerelném még megkérdezni hogy ez működhet, vagy ha 3-4-napon belül előfordul akkor szerviz?Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
Krysz74
tag
válasz
pappbence96 #11550 üzenetére
Hy
Memkártyát válaszd le és ugy telepitsd. -
tonyqa23
senior tag
Be van kapcsolva a telón a wifi, mégis olyan, mintha 32kbit-re korlátozott lenne a sebességem, vagy még annál is lassabb. pedig vagy fullon van vagy csak 1 csík hiányzik az ikonján. Ma délután azt vettem észre,h ha bekapcsolom a wifit, akkor szürke maradt a wifi, meg a hálózat ikonja is. Már 10 perce töltök fel egy kamerával készült képet dropboxra és még 1/3-nál jár. Szerintetek elromlott vagy mi lehet vele? Egy pillanat alatt szokot felmenni egy kép. Nem is akarta magától szinkronizálni, pedig már pár órája elkészültek,máskor rögtön fent is vannak.
-
heidricha
őstag
válasz
Nálam is előfordul ilyesmi. Nekieresztem újra, akkor 99%-ban sikerül.
-
bajaki
őstag
válasz
Mostanában nekem is sok alkalmazásnál írja ezt...elég idegesítő.
-
pappbence96
csendes tag
Telepíteném a Pocket Legendset a merketről, erre a következő hibaüzenet fogad: "Nem sikerült a telepítés az USB-háttértáron vagy SD-kártyán" Valószínű, hogy nem x86-kompatibilis az app?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Winchester95 #11546 üzenetére
Ez most nekem jött volna?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11546 üzenetére
Hem' ?????
-
junkpod
veterán
A végére csak egyetértünk, az elejétől kezdve mondom, hogy a kommersz csipek között nincs különbség, és milla alatt mind egyforma. A navigálás minősége sem a csiptől sem a programtól nem függ csak a térkép adatbázistól.
Egyébként pedig igo hivatalosan is van noname 25eFt készüléken már. -
Gabor12
tag
A jelenség, megnyomom a bekapcs gombot, akkor látom az asztalt és az ikonomkat.
Amikor elromlik, a bekapcs gomb megnyomására sötét marad a kép, és narancs színnel világít a töltést jelző led, folyamatosan. Csak soft reset után kapok képet legközelebb.
A telefon töltve van, reset után is rendben a töltés. Valakinek jelentkezik ez?
(Szedem le az appokat, készítem a hard resetre, hátha valamelyik app akasztja ki.) -
zeg
őstag
válasz
hodostamas #11498 üzenetére
1db ezresért bármelyik gsm szerviz-bolt felrakja számlával igazolva, szóval ha sz@rul rakják fel ott, az orrod előtt, van jogalapod kifogásolni a munkát és új fóliát kérni.
Akárhogy igyekeztem, nekem csak alászorult 1 kis szösz az első felpakolásnál, így ismerve a grandX-re készült gagyi és a kezdetekben nehezen beszerezhető fóliákat(legalábbis az otterboxhoz adotthoz képest nevetségesek), inkább rábíztam szakemberre. -
dReFiX
senior tag
És azt hogy magyarázod meg, hogy mindegyik telefonon ugyan az a ROM van gyárilag GXI esetében, és ugyan azzal a Rommal valakinek jól működik valakinek meg nem ?
Nem véletlen, hogy lassan 4 hónap alatt hozzá se tudott szagolni a ZTE ehhez a problémához, és csöndben megy a csere-bere a reklamálásnál az ügyfélszolgálaton.
-
bbpro
tag
válasz
dReFiX #11534 üzenetére
Azért szoftverileg lehetnek problémák.Egy munkatársam nemrég vissza akarta vinni a HTC One S telefonját gariztatni mert katasztrófális volt a hangja. Őt is rosszul lehetett hallani és ő is rosszul hallott másokat.Időközben viszont megérkezett rá a JB frissítés amivel még megpróbálkozott és láss csodát a telefon tökéletesen megjavult. Nem utolsó sorban ez egy 110.000 Ft-os készülék ráadásul "márkás".Úgyhogy nem csak a ZTE-vel vannak problémák.
-
tPedro_
őstag
válasz
bubi92 #11531 üzenetére
Nekem egy Linksys WRT54GL routerem van, valtozatlan beallitasokkal.
Ha otthon vagyok, mindig wifirol megy a telefon.Eddig kb 2-3 alkalommal fagyott a telefon, de akkor csak sokszori probalkozasra oldott fel.
(Ha jol emlekszem okt/nov magassagaban vettem, azota otthon wifi, beallitasok valtozatlanok.)
-
bubi92
őstag
csak egy kis statisztika. éjszakára bekapcsolva hagytam a wifit. tplink1043ND router. semmi fagyás nem volt reggel.
-
TBG
senior tag
Hali!
Szeretett GrandX IN-em elhalálozott. Nem hajlandó tölteni, így elviszem a T-hez és a fejükhöz vágom.
-
andyTM
őstag
válasz
heidricha #11514 üzenetére
[MWC2013: Ubuntu mobilon] - még lehet belőle valami...
-
t1
veterán
Hi!
Minap fényképezni akartam, de a program azt írta tele van az SD kártyám amit kicsit furcsa volt mert tudtommal 7-800mb helyemnek kellet volna még lenni, az egyéb rovat volt elég nagy utána lestem a gépen és DATA mappa foglalt 700-at el. Kérdésem az lenne, hogy ez honnan jött mi ez? Kitörölhetem ? Igaz már megtettem, de csináltam róla biztonsági mentést...
-
kelekyle
őstag
Valaki próbálta a RealRacing 3-at ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
heidricha #11512 üzenetére
A kernel ahhoz kellene, hogy egyáltalán megpróbálja bootolni valami a rendszert. Abban, ami benne van, erre vajmi kevés az esély, ugyanis nincsen pl. netd támogatás, ami alapkövetelmény a CM alatt, nélküle ugyanis az egész runtime összeomlik. Újra lehet írni... de ne fogadjunk rá, melyik egyszerűbb: felkonfigurálni a kernelt, vagy megírni az egész runtime-ot újra...
-
heidricha
őstag
válasz
kobipeti #11510 üzenetére
Szvsz nem.
Semmi köze a két dolognak, az Ubuntu talán a teljes fw-t lecserélni linuxostul, mindenestül. A kernel max. ahhoz kellene, hogy driverek legyenek, ami persze nem mellékes.Ez természetesen kicsit sem CM! Azt nem tudom, hogy csak az androidot cseréli le Unity touch-ra, vagy mélyebben is belenyúl (ld. előző bekezdés).
Én amúgy mindenhol Ubuntu-t használok, de ez a verzió nem csigázott fel egyelőre. A Unity szerintem eleve csak elrettentésre jó, így speciel ezt pont nem használom az Ubiból!
-
andyTM
őstag
válasz
hodostamas #11507 üzenetére
- igen, de egyelőre nincs megoldva, hogy működő cm-et lehessen rátenni, kernel hiányában(ha jól olvasom, kell hozzá a stock kernel)
-
kobipeti
aktív tag
Elképzelhető hogy ez futhat egyszer nekünk? Vagy csak álmodozzak csöndben?
Vas alapján a GXI "superphone" kategóriás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged