- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Valaki próbálta már a black gapps-ot?
Feltételezem mennie kellene szépen! -
mephisto97
csendes tag
Weboldalt hogyan lehet lementeni offline olvasásra ?
-
w333
félisten
(#8090) bajaki, (#8091) Robbertho, (#8092) Torento :
Procinak biztos hogy nem lesz semmi baja
De hosszútávon az akku sokat fog veszíteni az erejéből és fél év után ne panaszkodjatok hogy már csak egy fél napig bírja
Ez olyan "valamit valamiért" kategóriaDe különben is nem is értem hogy nem élég 600mhz min órajel ???
A ZTE Blade-nak ennyi a max órajele mégis egy kis pörgős szuper telefon -
bajaki
őstag
válasz
Robbertho #8091 üzenetére
Értem. Valahogy erre a válaszra számítottam az egyébként is hülye kérdésemre. Csak kicsit furcsa, hogy 600 a minimum egy 1600-as procinál.
Igazából most még csak tesztelgetem a telefont, úgyhogy holnap mindenképpen 600-on járatom, legalább hogy megtudjam mennyit is bír egy töltéssel. Aztán ha kell netán a kakaó akkor feljebb tekerem.
Torento: Köszi neked is, hogy írtál. Az jól hangzik. Túlhúzásban természetesen nem is gondolkodom... (mindek?!)
-
Torento
tag
Igen.Onnan skáláz felfelé ahova beállítod.Én pl 1.2-őn használom.Újraindítás után vagy ki-bekapcs után újra be kell állítani mindig mert visszaáll 600-ra.Ott marad a pipa ahova te beállítottad de nem úgy használja,rá kell nyomni minden újraindítás után a kívánt min. órajelre....
Nem károsítja az sem ha folyamatos 1.6-on megy (ez nem oc) csak jobban veszi lefelé az aksit
(+ én a vezérlést "conservative"-on használom) -
Robbertho
aktív tag
1600 MHz-re van hitelesítve a processzor, akkor nehogy már károsodjon, ha véletlenül mindig ezen az órajelen jár. A túlhúzásnak van olyan káros következménye, hogy szükséges hozzá magfeszültség emelés, aminek járulékos következménye az átlaghőmérséklet emelkedése. Emiatt károsodhat a proci, de itt ugye ilyenről szó sincs
Tegyük fel, hogy mindig 900 MHz-en járatod a procit. Akkor se fog az ahhoz az órajelhez tartozó legnagyobb teljesítményt felvenni, mert nem lesz csutkára járatva.
Valamennyivel talán fog csökkenni az akkudiő, de kétlem, hogy ezt észrevennéd.
Nekem kb. 24 órai statisztika, hogy kb. 3 órát van ébren a telefon, 16 órát alszik, és 5 órát van 1600 MHz-en. Ez mondjuk elég poweruser statisztika (gép nélkül voltam 3 napot). Ennél jóval többet alszik a proci, szóval egy nap kb. 3 órát lesz a kiválasztott frekvencián. Az a 300 MHz emelés megkockáztatom akkustatból se fog majd kitűnni
Ja igen, elvileg az lesz a minimum, de nekem Quick System info-val nézve mégsem ez volt mindig a tapasztalatom. (Főleg mivel a HT miatt eleve érdekesen mutatta..)
-
bajaki
őstag
Ha a processzort 900 MHz-re állítom akkor az lesz a minimum órakel és szükség esetén onnan tekeri feljebb?
Úgy érzem, hogy jobb lenne 900-on, egyes alkalmazásoknál nagyon jól jön, sokkal folyékonyabbak. Ha 900-on használom az akkuidő csökkenésén kivül történik bármi? Hosszútávon károsodhat a proci?
-
Robbertho
aktív tag
válasz
philoxenia #8087 üzenetére
Az más kérdés
-
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #8084 üzenetére
Az optikának van egy látószöge, ahonnan az érkező fényt a CMOS-re vetíti (a fényérzékelőre).
Ebből a vetített képből csak a középső FullHD nagyságú részt rögzíti, mintha egy elkészült 8 megapixeles fényképnek a középső 1920x1080 pixeles részét kivágnád.Ez pl. a camera ics-ben látszik nagyon jól meg, mivel amíg nem rögzítesz egy az egyben kiadja az érzékelő képét, viszont amint elkezded a felvételt "bezoomol", ahogy a gyáriban. Ekkor természetesen nem zoomolás történik, csak egy nagy kép kis részét teszi ki az ugyanakkora kijelzőre.
Ezt végeredményben a látószög csökkenésének tapasztaljuk, hiszen a leképezett kép nagy része nem kerül rögzítésre (6 megapixelnyi része, kb. a háromnegyede).
-
SzigRicsi
csendes tag
Sziasztok! A készülék nagyon szuper lenne HA , de sajnos időnként kikapcsol , van amikor 1-2napig semmi, de előfordul, hogy egy félórán belül többször. A hibát én is hardware-ben látom. A kikapcsolások okában nem látok összefüggést , habár telepített programok futtatása közben talán gyakrabban produkálja a hibajelenséget.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelekyle #8054 üzenetére
Torrentes körökben ismert dolog, sajnos nincs normálisan használható kliens (még) Android-ra, én a tTorrent-et használom, az a legkevésbé szar szerintem az összes közül. Nem ismerem részletesen a működési hátterét, de a torrent programok normális letöltési sebesség mellett (1-2 MBps) csutkára járatják a processzort, és nagyon terhelik az SD-t, így van hogy percekig nem reagál a telefon, beáll mint a beton. Ez gyengébb készülékek esetén sokkal látványosabb volt, a GXI még csak elküszködik vele, de sokaktól olvastam már, hogy a csúcskategóriás darabokat is hazavágja.
(#8057) kelekyle
+1
Én is szívesen látnám a videochat képes GTalk-ot a custom rom-okhoz.
(Bár igazából csak lusta voltam eddig kikukázni magamnak, XDA-n biztos megtalálni valahol az ICS-hez valót.)(#8058) gonger
Így van, a híváskésés nem általános dolog. Szvsz egyértelmű szoftverhiba (ahogy kollága mondja RIL), ami csak olyanoknál jelentkezik akik az átlagnál selejtesebb GSM modult kaptak a készülékükbe.
Az enyém szerencsére hibátlan, nem volt még semmilyen jellegű gondom hívásokkal (viszont fagyok helyette).
Recsegő hangszóró az ismert ZTE betegség, én Blade-t kétszer cseréltettem miatta annak idején.
Szóval neked jó eséllyel kinéz egy szervizes körút.(#8065) kelekyle
Az enyém is ilyen, épp tegnap tettem szóvá a zavaróan kicsi látószöget.(#8067) Robbertho
"A 8 megapixeles optika középső, 1920*1080-as (kb. 2 MP-es) részét használja csak videófelvételkor."
Ezt nem egészen vágom, hogy-hogy a látószög felbontás függő? Az nem az optika egy fizikai adottsága?
Vagy itt nekünk valami le van butítva?(#8073) bajaki
Szerintem te is a képernyő azonos távolságra elhelyezkedő érintési pontjait látod. Erősebb fényben/videózáskor (akár háttérvilágítás) nekem is sokszor megüti a szemem. Kicsit gagyi. Mondjuk így jobban belegondolva már a Blade is ilyen volt. -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok!
Miért dob ki a telefon elég sok játékból ? :/ pl: NFL Rival,Legend.... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #8077 üzenetére
A fórumszabályzat nem különbözteti meg és magasról nem érdekel senkit, hogy nincs rá pénze. Attól mert sokan élnek az átlag alatt, nem nyernek más jogokat, mint a többi felhasználó. Nem én hoztam ezt a szabályzatot, a törvényeket sem én alkotom. Hosszan lehetne ragozni. Milliószor lerágott csont. Nem jelentettem, mert... csak mert nem. Ennyi. Itt zárjuk szvsz. rövidre ezt a témát.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Necronomicon #8072 üzenetére
Nem biztos, hogy túl jó dolog ezt itt elmesélni, még valaki meglátja a modik közül...
-
bajaki
őstag
Végre megérkezett hozzám is a készülék. Eddig nagyon tetszik, próbálgatom rajta a játékokat és eddig szinte minden jó volt. (Nálam a Temple Run is jó, pedig az a Mobilarena Tv-ben nem igazán ment rajta folyékonyan)
Ami egy kicsit érdekes, hogy kicsit pixelesnek látom a telefont. Lehet hogy a gyári (vacak) fólia miatt?
Ti milyen tokot használtok hozzá? Az S-Line-os az nekem nem igazán tetszik, inkább valami teljesen fekete kellene.
Nem merem letenni a telefont az asztalra, féltem a kamerát. Kicsit kiáll nem? Nem karcolódik?
-
golyós
addikt
A 2mp megvan de megszoktam, hogy várok vele nem szólok bele egyből.
Vibramotor nem bereg, nálam pont olyan mintha nem is lenne olyan gyenge.
Nekem nem voltak egyébként gondok vele lockscreen fagyás sem jelentkezett.
2-3 mp3 csengést nem hajlandó betenni a listába de megoldottam Ringtone Maker progival. -
Cooler96
aktív tag
Jó,hogy sokan vagyunk,de az új usereknek írom:amiket hibákat felsorolnak azok 99%ban nem hardveresek,utána kéne nézni hogy mit írunk jó?(én se voltam lusta,szántam rá időt és visszaolvastam,ennek hála nem írom meg századjára a problémákat)
-
Robbertho
aktív tag
válasz
kelekyle #8065 üzenetére
A 8 megapixeles optika középső, 1920*1080-as (kb. 2 MP-es) részét használja csak videófelvételkor.
Nem a legjobb megoldás, de a GXI esetében normális.
Szerk.: A többi FullHD-s videófelvételre képes telónál ezt hogy oldják meg? Minden második pixelt teszi be a videóba pl.? Reméljük valami okos appal megoldható ez a kis kellemetlenség.
-
kelekyle
őstag
Videónál az normális, hogy olyan mintha rajta lenne valami digitális zoom és közelebb hoz mindent, a látószög szűkül ??
-
golyós
addikt
Megérkeztem a szervízből.( ALLEE ben voltam ) Ez az én formám:nincsen készleten.
Bevittem mondtam, hogy random kikapcsol a telefon,szűz állapotban is,ma különösen szivatott(érezte a vesztét)kb 15-ször kapcsolt ki söt netezés közben is kikapcsolt.
Szervizes kolléga mondta,hogy akkor ez nem szoftveres gond megnézem a készletet és cserélem mert a ZTE nem javít.
Nem volt de elkérte a számom,ha holnap jön rámcsörög és mehetek egy újért.Ha nem csörög akkor hétfőn menjek mindenképpen mert addigra tuti lesz és ad újat.Akinek gondja van bátran vigye vissza.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Necronomicon #8056 üzenetére
Hm az fura, nekem tökéletesen játszható (a NFS:MW-vel ellentétben, ami szaggat), pedig nem állítottam fix 1600 MHz-re a procit.
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #8055 üzenetére
Értemén... (legalábbis remélem nem beszélünk el egymás mellett
)....Azért kérdeztem hogy lesznek itt ilyen szép fekete képek mert állt az aktuális romról aktuális fotók szoktak lenni...Azt értem h ti ezt tudjátok módosítani...de akkor miért nem azok a képek szerepelnek az oldalon amit kap a user ha feltelepíti a cuccot?
Fu Elnézést Kérek!
-
gonger
senior tag
Volt itt szó a napokban az akku képességeiről. most 2. napos nálam.
Éjfélkor húztam le a töltőről. Éjszaka bekapcsolva volt, reggel ébresztő, úgy 20-percen át szundizva. Napközben néhány hívás, pár email 1-2 sms és reggel 7:30-tól mostanáig 2G folyamatosan bekapcsolva.
jelenleg 82 %-on áll az akksi:-)A vibra motor zajával szerintem megleszek, amúgy sem tudok mit kezdeni vele. Ami kicsit bosszant a hívások előtti 2 mp-es szünet, azt még nem tudtam megszokni. Valaki itt írta, hogy neki nincs ilyen tapasztalata, tehát a hívások felvételénél nincs 2 mp-es hallgatás.Ezek szerint ez csak néhányunknál hiba? (azt hittem szoftveres) - B04-es gyári ROM van fent
A másik ami miatt még gondolkodom a szervízen a belső hangszóró recsegése. Hívás indításnál, amikor kicseng, olyan mintha csontra fel lenne véve a hangerő(pedig nem) és nem bírná a kivezérlést, ezért berecseg.(néha hívásoknál is ez van beszéd közben)
Ti is tapasztaltatok ilyen berecsegést? (én régi telefonon csak akkor mikor jó nagyot esett a földre és bucskázott párat a betonon- de azon utána nem csodálkoztam)Amúgy továbbra is azt mondom, hogy jó kis teló és a nagy kijelző meg a legjobb! sosem lesz kisebb kijelzős készülékem:-)
-
kelekyle
őstag
A legfrissebb talkot (videóhívás) fellehetne varázsolni a kütyünkre ? Vagy Kelzsocáéban már alapból az van ?
-
kelekyle
őstag
Leszedtem az utorrentet telefonra, kipróbáltam, töröltem torrent fájlt majd leállítottam... lezárt a telefon majd nem ébredt fel... aztán hosszan nyomtam a powert, felébredt de írta, hogy leállítás (nyilván mert hosszan nyomtam a kikapcs gombot)... érdekes volt.
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #8052 üzenetére
Szépjónapot!
(Macedóniai szoftver)
Miért van,h a romot bemutató pár kéepen szép fekete a háttér? Viszont nálm ez a fekete-szürke átmenetes... Anno a next romnál is így volt amit utána Kelzsoca megcsinált feketére.
Egyáltalán h születnek akkor ezek a képek?(amik android fans-on vannak)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mephisto97 #8046 üzenetére
Asphalt 7, Towers'n'Trolls (jó kis tower defense), Ski Jumping 12 - én ezeket használom rajta.
-
heidricha
őstag
válasz
andikaaa #8043 üzenetére
Ugyan nem nekem szólt, de én pl. innen:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110946531177&var=410135685361Gyorsan megjött, végre barna a telefonom!
Mondjuk most van olcsóbb is, csak ennek kevesebb a visszajelzése:
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Matte-Hard-Cover-Case-Shield-Film-ZTE-Grand-X-U970-N970-3G-Mimosa-X-/271131775817?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f20b69349 -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok srácok !
Nem rég vettem meg a telefont és tudnátok ajánlani rá pár fasza kis játékot ?
A válaszokat előre is köszi -
zer0fill
tag
Sziasztok!
Megint *5-re vizsgázott a GXI-m! Teljes megosztást használva gyönyörűen felismerte a Tv-m :
( Samu UE46D6570WS ) és a TV is at telót(Hálózat : Grand X IN )-azonnal kapcsolódnak 1-máshoz, telefont kiszolgálónak használva döccenésmentesen küldi wifin a full HD videókat... szval csúcs a kütyü! -
Winti
csendes tag
Üdv!
Ma vettem meg a készüléket, és szeretnék minden témában tájékozott lenni, ám nincs túl sok időm olvasgatni, ezért inkább rákérdezek.:
Jól értettem, hogy a készülékhez járó akkumulátort nem kell kalibrálni? (Ez azt jelenti, hogy első bekapcsolást követően koppra lemerítem, bekapcsolt állapotába bedugom tölteni, és ha feltöltött le is húzhatom? Ti hogy csináltátok?)A válaszokat előre is köszönöm!
-
heidricha
őstag
válasz
Keeperv85 #8036 üzenetére
Köszi! Ez elég kellemetlen!!
Nekem annyira nem, bár nemrégiben még hetente egyszer simán átkerültem Szerbiába álmomban! Szerencsére jó régen nem volt ilyen! Annó a Nokia logikája ebben nekem jobban bejött, ha kézzel választok, akkor csak az van, ha automata, akkor meg ő választ.Más: csengőhangnak nem tudok mp3-at felvenni, ez normális? Annyira, hogy a "Zene" alkalmazás nem játssza le! Ez a jelenlegi Macedon ROM-mal van így, szerintem korábban a B04-gyel még az is megjelent a csengőhang listában, amiről már azt sem tudtam, hogy hol van a kártyán 18 dir mélységben!
-
xSide
őstag
MHL kábelt ebay-ről rendelőktől szeretnék kapni egy linket kitől rendelték és elégedettek vele...
Nillkint sikerült szereznem 1400 ft-ért last munite itthon meg adnák 4000 vaterán... -
heidricha
őstag
hümm... ez érdekes, szerintem pedig, ha nem automatikus, akkor nem kellene elvándorolnia. Az adat-roaming tiltásának letojása meg kimondott gáz. Szerintem érdemes lenne a T-nek hivatalosan hibaként jelezned írásban, hogy ha netalán durva számlát kapnál, akkor legyen mit mutogatni!
APN - amelyiket használni akarod, ez elvileg a csomagodtól függ, valami a T weboldalán kell legyen róla!
Olyan rég nem volt a Blade-en gyári ROM, hogy nem is emlékeztem, hogy ezeket nem lehet szerkeszteni! Ott mindent lehetett, néha kellett is, itt meg minden adott, legfeljebb választani lehet!
-
ggeleven
őstag
Nem semmi új Intel mobilprocesszorral szerelt telefont mutatott be a Lenovo!
2x2 Ghz?!Ez jó lesz!
-
atillaahun
veterán
Akkor már csak azt tudod tenni, hogy letiltod a roaming hívásokat a szolgáltatódnál. Asszem csak telefonos ügyfélszolgálaton lehet.Sőt jobban megnézve a hívásbeállítások között is van olyan, hogy híváskorlátozás, ott pedig esetleg bepipálhatod a Kimenő (külföldön)-t, és Bejövő (külföldön)-t. Nem tudom gyakorlatban működik-e, eddig nem sokan írtak róla, hogy használnák.
Bár ettől még nem fogja abbahagyni a váltogatást a hálózatok között, csak nem engedi hogy lehúzzanak a roaming-al.
-
toka85
csendes tag
nem tud senki segíteni????????
-
-
heidricha
őstag
válasz
wowaspidah #8014 üzenetére
Majdnem az összes GX modell ott van, szerintem esélyes. Amit nem fogok érteni, hogy ha ugyanolyan akksi kell bele, akkor miért 1900-as az LTE modellé, holott a miénk 1650?
Nekem egyből az ugrott be, hogy egy gyári 1900-as, ha ugyanaz a méret, az bizony jót tenne! Bár elvagyok nélküle, jelenleg nemigen költenék rá. Amúgy a ZTE korábban azt a megdöbbentő dolgot művelte, hogy a Blade-be ugyanazt az akksit rakta, mint egy pár évvel korábbi WinMobile-os készülékébe (itthon nem árulták, de Kínában sok elment a ChinaUnicom-nál, illetve Portugáliában volt valami szolgáltató rendszerkészüléke, amikor a 3G-t építették)! Nekem kínai modell volt függetlenítve, 2. okostelefonom volt, nagyon szerettem! Hihetetlen így visszanézve, hogy 64M RAM-mal egyáltalán elindult rajta bármi!
-
heidricha
őstag
A gyári fólia csak a csomagolásban hivatott védeni a kijelzőt, nem használatra van szánva! Kipróbálni igen, tartósan használni nem!
A Vikuity végülis nekem bejött, én nagyon szeretem, hogy matt. Nincs ujjlenyomat, alig van tükrözés. Elsőre mintha csökkent volna az érintési remegés, azóta úgy érzem sajnos, hogy inkább az érzékenység csökkent valamennyit, így jelenleg nem 100% felhőtlen az élmény. A Nillkin egyelőre a fiókban várakozik!
Felrakni nem piskóta, viszont a szappanos lemosás kivételével mindent kibírt, 6-8 komplett mosószeres lemosás, szárítás után is korrekt (felület hibátlan, nem gyűrött, tapad, ahogy kell), sőt, mivel hangyányit mégis csökkent a tapadása, valójában egyre jobb lett
-
TBG
senior tag
http://index.hu/tech/szemlemorzsa/2013/01/10/pixelhaboru_tort_ki_a_mobiliparban/
Hogy milyen nagy különbségek vannak a hasonló képességű mobilok között, arra CES-en bemutatott két új készülék, a Sony Xperia Z és a ZTE Grand S kipróbálása után jöttünk rá. Mindkét készülékben 5 hüvelykes full hd kijelző és 13 megapixeles kamera van, processzoruk is hasonló kategóriájú. De amíg a Sony készüléke nagyon jól működött, szép fényképeket rögzített, és azok nagyszerűen néztek ki a kijelzőjén, addig a ZTE Grand S kicsit kimosott színeket produkált, és néha bizonytalanul működött, nem reagált tökéletesen az érintőkijelzője. Reméljük, a bolti megjelenés előtt még optimalizálják a Grand S szoftverét.
-
r3pl4y
aktív tag
Minden esetre én csak arra akartam kilyukadni, hogy nem kell ezt a telefont szidni azért mert kínai stb... semmi köze nincs az esetleges hibáknak ehhez.
Hozzáteszem, hogy előttem a sorba 2 -en is vittek vissza iphone -t is, mert hibás volt, és más készülékeket is.
Nem olyan egyszerű azért csak hibamentes készülékeket kiadni. Én egy elektronikai fejlesztő cégnél dolgozom. Megtervezzük az áramköröket, leprogramozzuk őket aztán minden egyes darab több teszt fázison megy át, ennek ellenére mégis (most mondok valamit) 300 termékből így is visszajön 1-2db ami a végfelhasználónál hibásan működik... és sok esetben van, hogy ezek szoftver hibák, és mégsem jön elő csak 1-2 darabnál, gondolom az eltérő felhasználási szokások miatt... szóval még egy elég szoros ellenőrzés esetén és relatíve kisebb gyártási szám mellett is lehetnek hibás darabok, akkor gondoljátok már el, hogy egy olyan cégnél ahol több ezer - millió darab készülék készül ott mennyi hibás darab lehet, még akkor is ha mindegyiket tesztelik is, nem minden hiba jön ki a tesztelés során sem... ezért van a garancia, csak ezt tudom mondani, élni kell vele és kész. Nincs értelme magunkat idegesíteni szivatni egy esetleg hibás darabbal, mert attól még nem lesz jó a termék.. vissza kell vinni még ha várni is kell rá, hogy másikat kapjunk és kész, és utána meg már semmi gond nincs is használhatjuk boldogan a terméket amiért fizettünk. -
r3pl4y
aktív tag
Szia!
Nem probáltam még semmi mást, mert nem másolok olyan sűrűn SD -re gépről, amikor meg igen akkor vagy WIN8 alatt ahol megy az MTP mód, (XP -vel sehogy nem tudom megetetni valamiért.) vagy azt csinálom, hogy Mass Storage mód, rámásolom amit akarok, aztán újramountolom a kártyát vagy újraindítom a telefont... de inkább MTP módban szoktam használni, csak melóhelyen ha épp nincs nálam pendrive akkor szoktam használni az SD csatolásos módot... mert ott csak XP van és ott nekem nem megy az MTP mód... tcmd pluginnal sem, meg sehogy sem... látom a mappákat de a tartalmukat nem.SZERK:
Én csak biztatni tudok mindenkit erre a telefonra, szerintem a legjobb ár/érték arányban amit most meg lehet venni... nagyon gyorssemmi gond vele, és szerintem jó kis moddok lesznek itt erre csak idő kérdése... Én úgy veszem észre, hogy vannak itt akik ahelyett, hogy visszavinnék a telefont, és elmondanák a szervizesnek, hogy mik a hibái és kicseréltetnék ahelyett itt írogatják folyamatosan, hogy így szar - úgy szar minden... Ha megnézed 1-2 ember hozzászólásai ezek...
Mint mondtam én is megszívtam először, de éppen ezért van a Garancia vissza kell vinni és kész.. ez egyáltalán nem meglepő, hogy hibás darabot kap az ember, de ez más telefonoknál is ugyanígy van, ez a mai ninőségellenőrzés eredménye, de ennyi... ha baj van akkor vissza kell vinni és élni a garival és kész, ahogy észreveszem eléggé normálisan állnak a szervizesek a dologhoz ha elmagyarázza nekik normálisan az ember, hogy milyen hibát vélt felfedezni a telefonban... és a szervizes szerint a ZTE -nél amúgy sem sokat foglalkoznak azzal, hogy javítgatnak, egyből csere és kész, ezért cserélte le nekem is egyből a telefonom (nem 3 nap után vittem vissza én sem, és nem netről rendeltem, tehát a cseregarancia idején kívül vittem vissza). Minden esetre én akkor is csak ajánlani tudom, ami most hiba van azt minden bizonnyal szoftveres, (olyan nincs, hogy hibamentes szoftver), de ezt meg idővel javítani fogják úgyis... és nem mellékes azt sem, hogy azért eddig nem nagyon voltak x86 -os architekturával telefonok, tehát ez azért eléggé új, így szerintem abszolút belefér, hogy vannak ilyen - olyan szoftveres hibák amiket majd lassacskán javítani tudnak... -
RAID 2
aktív tag
AirDroidot próbáltad már, tökéletes file-másolás céljára.
Szerk.: Amúgy most énis elbizonytalanodtam a teló megvásárlása kapcsán, megvárom, hogy cserélik-e a telefont golyós kollegának. Általánosságban milyen a szervíz hozzáállása, tudom, hogy nem lehet SAMU szolgáltatást várni a ZTE-től...
-
r3pl4y
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom, hogy még mindig van olyan aki folyamatosan írogatja a hibákat, hogy folyamatosan fagy a lock screen, újraindul a telefon, GPS stb...
Szerintem az lenne a legjobb ha végre visszavinnétek cseréltetni a telefont mert simán lehet, hogy pont kifogtatok valami hibás darabot (a mai tömeggyártás minősége mellett ez egyáltalán nem lehetetlen sajnos).Én még december közepe fele vettem meg és szoptam is vele rendesen mert folyamat újraindult, randomra, 20x kellett megpróbálnom rátenni egy romot mire tovább jutott az aláírás ellenőrzésnél... visszavittem, megnézte a szervizes, nála is előjöttek ilyen random újraindulások, ő sem tudott romot frissíteni stb.. és hardver hiba miatt szinte azonnal cserélte a telefont (ott volt 2 napig, hogy tesztelje, mert elmondtam neki, hogy én mire gyanakszok, és mondtam, hogy miket próbáljon ki...).
Ezután megkaptam az újat, és nagyon semmi bajom nincs vele... lock screen fagyásom talán 1x volt ha jól emlékszek de azt sem tudom melyik rommal már. Nekem a sima Next van fenn még mindig...
Olvasom, hogy RIL hibára gyanakodtok, hát én szoftveresen abszolút nem értek ehhez sajnos, de leírom, hogy én mivel találkoztam még hátha segít.
Volt olyan 2x eddig, hogy fogta magát és 'újra bootolt" a rendszer, de nem úgy kell elképzelni, mint amikor kikapcsolt állapotból bekapcsoljuk a telefont... egy pillanatra láttam az intel logót, és ennyi tehát kb 3mp alatt felállt a rendszer... és az uptime számláló is ment tovább, tehát nem kifejezetten újraindult a telefon. Ebbe az az érdekes, hogy mind a 2x olyankor csinálta ezt meg amikor abszolút semmi hálózatot nem talált huzamosabb ideig... (pince helyiségben voltam, ahol semmi térerő nincs semmilyen mobilon).
Normál körülmények közt nekem semmi bajom a telefonnal, nincs locksreen fagyásom wifi mellett sem, és a hang is teljesen normális, sőt ez az 1-2mp -s némaság sincs a telefonálás elején, abszolút semmi hibája nincs neki. Valami szoftveres hiba biztosan van persze, mert mint mondtam a hálózat keresésnél nekem is csinál érdekes dolgokat...
Sima next -ről meg azért nem váltottam, mert a next V1 -ben ahogy olvasom már abszolút nincs MTP mód... az Mass Storage emuláció viszont bug -os... bár legszívesebben én is ezt használnám, csak éppen egyetlen gond van vele, hogy gépről másolok valamit a kártyára és azt a telefon mindaddig nem látja amig nem remount -olom a kártyát. És olyan is volt már, hogy miután gépről másoltam rá, azután a telefonnal fényképeztem és a képek ott voltak a kártyán mindaddig amig nem volt újraindítva a telefon, azután szépen eltüntek... szóval valami baj van azzal a Mass Storage móddal... vagy ez csak nálam van jelen? -
andyTM
őstag
válasz
wowaspidah #8014 üzenetére
- nem hinném, hogy jó lenne, de ha leveszed a hátlapot, az akku-n találsz egy szép hosszú számsort, amiben minden benne van, és azt beírva keress rá. (kínai karakterek, utána a leghosszabb számsor)
-
wowaspidah
csendes tag
http://www.ebay.com/itm/BATTERY-FOR-ZTE-V930-U970-N970-Mimosa-X-Grand-X-3G-T82-Grand-X-Grand-X-LTE-/310549505853?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item484e31673d
Ez az akkumulátor kompatibilis a mienkkel?
-
atillaahun
veterán
Használ itt valaki nem gyári videó képes kamera app-ot? Kíváncsi vagyok a többi programmal van-e eltérés képben meg hangban.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
atillaahun #8000 üzenetére
Jó a minőség, de én személy szerint irigylem az iphone-ból a video stabilizátort. Nagyon zavaró tud lenni a kézremegés is. Engem kifejezetten idegesít, akárhogy vigyáz az ember, a kéz remeg és ezt a stabilizátor elég jól javítja és nem zavarja a szemet.
-
szaszii
tag
Köszi, közben meglett nekem is. Viszont azon aggódom, hogy addig oké, hogy ha belerakom ebbe a telefont, attól még működik az érintőkijelző, de víz alatt nem, ahogy néztem videókat. Víz alatt nem érzékeli az érintéseket, ezáltal hogyan tudnék víz alatt fotózni telefonnal?
Valakinek van valamilyen ötlete? Nem akarok emiatt venni vízálló gépet, de még olyan pár ezer forintos eldobható víz alattit sem, max. ha minden kötél szakad. Előbb ezt az utat akarom járni, ha járható.
Várom az ötleteket. (akár valamilyen fotós programmal késleltetni a kamera idejét) -
bajaki
őstag
Nekem holnap érkezik meg a készülék. Már nagyon várom. Bár így a fórumot olvasgatva kicsit kezdek elbizonytalanodni...remélem nem fogok mellé.
-
kelekyle
őstag
Chrome böngészővel, WiFin félelmetes a böngészés sebessége. Mobilos oldalakat úgy betölti, hogy pislogni nincs időm... Kedvenc torrent oldalamnál is azonosítja a címet és hopp már bent is vagyok, betöltve minden. Nem számítottam ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged