- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Ja. A jól bevált Blade1...
Az a Blade1, aminél elsőre mindenki gradiens hibákról írt? Arról van szó, amit kiadtak felezett memóriával? Netán rémlik valami buditeszt, mert mindenki az kereste?
Ebből a ZTE egyetlen hibát javított: a felezett memóriát. A többi nem létezett...
szerk: philo' megelőzött...
-
Winchester95
őstag
Az most mindegy.A lényeg az lenne hogy mi történt az enyémmel.(Miénkkel)
-
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #9494 üzenetére
Ne aggódj ez mindenkinek ilyen. Valamiért a távolságmérő meg mozgásérzékelő szenzorra is rá van baszva 1-2 mp késleltetés.
Csak tudnám mi a faroknak.
Kalibráció ahhoz nem nyúl.(#9495) dReFiX
Nekem sem sikerült még rájönnöm, hogy miért játszák ezt páran ilyen kitartóan, komolyan én is néha mintha a ZTE fizetett hirdetéseit olvasnám itt. -
dReFiX
senior tag
Úgy látom lassan már nem is lehet ebben a topicban a problémákról szót ejteni, mert mindig jön 1-2 kolléga aki letámasztja a megfelelő irányba az imaszőnyeget és leolt mindenkit, hogy 60 ezer forintért miért várja el a szerencsétlen, hogy használható telefonja legyen, amin lehet telefonálni illetve nem fagy a kezébe, kifejezett kedvencem mikor szorgalmasan leírja az 1-2 szerencsés kolléga, hogy neki márpedig hibátlan, ezzel is sokat segítvén az ügyön. Továbbra is várakozó pozícióban vagyok az ár/érték? aránya végett, és addig marad a jól bevált blade1, még nem javítják ezeket az állítólagosan szoftveres eredetű bajokat.
Bocsánat az offért, de ez már kiverte a biztosítékot, hogy leoltja a másikat, hogy miért zavarja a pixelhiba....
-
Winchester95
őstag
Beléptem a képgalériába.Ott is ugyan azt csinálja.Csak még nagyobbat kell döntenem a telefonon.Mindjárt széttöröm......Hogy egyik telefont sem lehet használni normálisan..........
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #9489 üzenetére
Szvsz. az nem egy pixel...
-
Winchester95
őstag
Kalibráltam elvileg mindent.Viszont a youtube még mindig úgy reagál....Kb sehogy.
A doodle jump viszont jó.
Ötlet?Új h.sz.:
Érdekes a youtube.Nem reagál ha simán elfordítom.Viszont ha magamhoz döntöm állóból fekvőbe és fordítva akkor reagál.Ennek nem így kellene lennie nem?
-
Winchester95
őstag
Kalibráltam elvileg mindent.Viszont a youtube még mindig úgy reagál....Kb sehogy.
A doodle jump viszont jó. -
Winchester95
őstag
válasz
Beci9595 #9485 üzenetére
Igen.A ZTE telefonokra jellemző a pixelhiba.Ha nem lenne akkor ilyen telóm se lenne.(Mivel nem ZTE lenne
)
De nekem megfelelő.
Szerintem nincs senkinek itt olyan akinek nincs pár darab pixelhibája.Vagy akinek nincs annak más a rossz.Elvileg jó minden.
A linkelt program jó kalibrálásra is?
Vagy v.mi más program? -
Beci9595
tag
de pont középen volt 1 fényes pixel és nagyon zavaró volt.
-
Winchester95
őstag
Köszi mindenkinek.
Még annyi hogy az utolsó előtti hozzászólásomra van tanács/ötletetek?Vagy vigyem vissza Tmobilba?
Hogy tudnám tesztelni hogy 100% jó a gyorsulásérzékelő vagy mozgásérzékelő...?Rendeltem hozzá tokot+fóliát+szivargyújtó töltőt.Pont azért mert a telefonnal minden okés és normálisan működik.Remélem nem hiába rendeltem.
-
Beci9595
tag
válasz
Keeperv85 #9472 üzenetére
Állandóan tokban volt tartva nagyon vigyázok rá.
az elsőt a gyroscope miatt cserélték mert egyáltalán nem működött
a másodikat azért mert egy csíkban egyáltalán nem működött az érintője
a harmadikon találtam 1 db pixelhibát. (engem nagyon zavart és egyből kiszúrom az ilyet) -
kelkaresz
csendes tag
Szépen felment a nextv2, pedig teljesen kezdő vagyok szóval a leírásokat követtem és hibátlanul működött.
Viszont vagy én vagyok vak és ügyetlen vagy tényleg nincsen ezen google térkép meg navigáció?
És az időzítés is jól jönne... -
Beci9595
tag
válasz
Winchester95 #9471 üzenetére
A csere úgy működik. hogyha van raktáron egyből kapod az újat. ha nincs akkor megrendelik és akkor amikor megjön csak beugrasz érte
-
Winchester95
őstag
Hello!
Újra a mozgásérzékelővel van gondom.
Most valahogy kalibrálva van és a játékoknál is okés.
Viszont pl youtubnál nem fordul a képernyő.És ha ennél nem akkor másnál sem fog.
Zavaró nagyon.
Valami ötlet vagy kalibrációs progi?
Vagy hibás a telefonom?
Gyári beállításokban lévő kalibrátorral kalibráltam már.Semmit nem ér. -
Beci9595
tag
Nálam most egy pár hete jelentkezett egy igen nagy probléma.
Amikor töltés alatt van a telefon használhatatlan az érintője mert össze vissza érzékel. Pl megnyomom az a betűt és erre elkezd mindent beírogatni meg vibrál össze vissza. Olyankor a home gombot sem lehet használni mert úgy érzékeli mintha állandóan nyomkodnám és összevissza rezeg. Vagy pl megérintem a legördülő menüt és az sms írást nyitja meg. -
k_imre
tag
válasz
atillaahun #9459 üzenetére
nekem a jelszavakat elég gyakran eldobja, de rendszertelenül
majd zsocáék összehozzák öszvérnek
-
atillaahun
veterán
Most vettem csak észre, hogy WiFi fagyásnál nekem a meglévő kapcsolatomat is lereseteli szépen, írhatom be újra a jelszavakat, meg oszthatom ki a fix IP-ket.
Nektek megmaradnak az adatok fagyás után?(#9458) andyTM
A build.prop-ot végigolvasva úgy tűnik, hogy újabb baseband van benne, vagy legalábbis más. 7-es helyett 9-es. Viszont az összes többi dátum meg mind régebbi benne, mindegyik szeptemberi. -
andyTM
őstag
- amiket eddig találtam:
- működik a t-mobilos animáció
- van 3 újdonság, mint telepíthető program:ebooki, MiBOA-1.1.3_cod-aligned -- ez a kettő t-s prog, valamint egy navi program: NaviExpert_8.0_201206271025atillaahun: nem tudom, hogy mi volt nekik előtte, csak írtam, hogy ők jan 18-án kaptak frissítést.
-
k_imre
tag
válasz
atillaahun #9454 üzenetére
mondtam, hogy menni fog
nekem már a sima b04-gyel is sikerült, de mondom majd legközelebb is megpróbálom, ha jó, akkor beírom. Erre a v2-vel nem volt fagyásom, pedig az elsők egyikeként tettem fel. Most lett, így simán kijött. Ja, talkon kaptam üziket, és nem olvastam őket rögtön, vagyis vagy 3 visszajelzés jött, és akkor fagyott le. Talán ez is infó keepnek, zsocának és csatolt embereiknek. -
atillaahun
veterán
Egyszer velem is előfordult, hogy kikapcsolásnál megmaradt a kép valami minimális háttérfénnyel.
Most már én is tudom, hogy nem képzelődtem.(#9449) Robbertho
Értem.(#9421) k_imre
Berosálok, de tényleg működik. Lefagytam, benyomtam a power-t hosszan, és elegánsan kijöttem belőle, ahogy terveztem.
Ezt magyarázza meg valaki. -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #9448 üzenetére
[lengyel build. prop jan 18] b 04-et kaptak, de nem tudom, hogy ebből mi az ami friss, de majd a "konyhások" megmondják.
zeg: "Ha lefagy a kijelző, a hangerőszabályozó gombok és kijelzésük tovább működik. Miközben foyamatosan fel és lefele állítod a hangerőt, közben nyomogasd tetszőlegesen a kijelző alatt található érintőgombokat. Pár másodperc után a kijelző érzékelése megjavul, újraindítás felesleges. "
- nekem pl.: bejövő hívásnál befagy, eleve nincs zárolás/felveszem, vagy sem/ olyankor hiába nyomogatok én bármit is; csak ha ő akarja akkor fog reagálni, én még nem találtam rá semmi ilyen megoldást, csak ezt:
-
zeg
őstag
Wifi-s fagyásra:
Ha lefagy a kijelző, a hangerőszabályozó gombok és kijelzésük tovább működik. Miközben foyamatosan fel és lefele állítod a hangerőt, közben nyomogasd tetszőlegesen a kijelző alatt található érintőgombokat. Pár másodperc után a kijelző érzékelése megjavul, újraindítás felesleges.
Megj.: Nem használok képernyőzárat. -
bajaki
őstag
Ma is fagyott egyet a telefon a Next V2-vel. Azt figyeltem meg, hogy amikor megfagy és lezárom akkor nem tűnik el teljesen a kép. Éppen, hogy csak észrevettem, mert pont olyan szögben esett rá a fény.
Értitek nem? Lezárom a képernyőt, kialszik a háttérvilágítás, de mégis látszik halványan a lock screen. Aztán mikor helyreáll a teló és újra fel lehet oldani akkor már eltűnik.
Csak gondoltam leírom, hogy ma ezt tapasztaltam.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #9439 üzenetére
A laptopról volt megosztva a WiFi a telónak. Amikor az UTP-t kihúztam, net nem volt, de a hálózatot továbbra is fenntartotta. Így bár WiFi kapcsolat volt, internetelérésem nem, és tkp. erre jó a szürke-kék ikon.
-
atillaahun
veterán
Pofám leszakad. Hogy én ezekről mér nem tudok. Néééégy444!! napja van frissítés, oszt csak most szóltok?
-
andyTM
őstag
- a lengyelek 18-án kaptak frissítést
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A B05 frissítésről van már valami infó, hogy kb mikor jön?
Nálam szerencsére nincs gond a gyári rommal (a wifi fagyást nem tudom, még nem jött elő, de ritkán wifizek, akkor is inkább az otthoni wifin appok frissítése stb, napközben böngészni e-maileket letölteni a mobilnetet használom) nekem eddig megy mint egy svájci óra, a mobilnet eldobálást gondoltam hogy a rom hibája, de arról is kiderült hogy a T sara.
Viszont egyre inkább gondolkodom hogy én is áttérjek majd főzött romra, mint ahogy azt az előző telefonommal is tettem, bár ott muszáj volt (1.6-os gyári rom) de itt is így illene
viszont meg szeretném várni a B05-öt mert akkor gondolom új next verzió is lesz, és addig a CWM-en is lehet frissítenek majd kelzsocáék (láttam még béta verzió) + a B05 után szerintem úgyis a JB frissítés lesz még, (remélem) több már nem biztos.
Bár nekem egyetlen és egyben a legidegesítőbb problémám van a gyári rommal, az is az MTP mód az ICS-ben, illetve az, hogy openSUSE alatt nem tudtam normálisan beüzemelni, ezért marad a wifi + ftp (ES File Explorer) de nagyobb fájlokra ez nem az igazi, inkább az a gáz, hogy linuxosként egy szimpla fájlmásolásra Windowst kell használnom...
Ezért azt szeretném megkérdezni még, hogy a Next V2 rom tudja alapból a mass storage módot is mint anno a GB, vagy ott is fel kell tenni hozzá appot?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #9416 üzenetére
Akkor kék, ha elér valami Google szervert. Lehet olyan privát hálózat, ahol jogosan nem ér el publikus címet, de lehet pl. internet elérési gond. Akkor a routerig lát, van címe, de G. szervert nem fog elérni, jó eséllyel semmi mást sem.
-
kelkaresz
csendes tag
ezt: Számítógép\Grand X In
csak és kizárólag win intézőből lehet látni?
nincs valami trükk arra, hogy TC-ből is lehessen? -
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #9417 üzenetére
Ezt a wifi szürkülést én is felvetettem a napokban,de nem az zavart, hogy kék helyett szürke a jel, hanem, ha szürke akkor nincs adatkapcsolatom wifivel sem, így pl nem kapom meg az emaileket, nem érnek el a voip alkalmazásokon keresztül stb..
Pár napja feldobtam a Regpon Wifi Keeap alive appot, ami megy a háttérben, és azóta nem szürkül a wifim :-) Érdekes, hogy egyeseknek nem kell ilyen trükköt alkalmazni a szürkülés elkerüléséhez, de tény, hogy ha beszürkül, akkor nem tudok netre kapcsolódni, csak a wifi le és újra felcsatlakozása után...Most vettem új sd kártyát a régi megy vissza a blade-be és azzal együtt eladom. Kell valamire figyelni az új kártya installnál? vannak kötelező mappák, amiknek meg kell lenniük?
-
k_imre
tag
válasz
atillaahun #9428 üzenetére
Javaslok egy homeless éjszakát egy padon
Sorry, írhattam volna az előzőhöz is.
-
Tomacko
őstag
válasz
snyper990 #9361 üzenetére
Azért mert valaminek "márkája, neve" van nem jelenti azt, hogy mindennel kompatibilis lesz és 1000%-s élményt fog adni. Szóval hiába Denon meg Sony vagy Sennheiser vagy bármi....most épp ezek jutottak eszembe, mindegyik cégnél tudnak selejtet gyártani, ne is menjünk ebbe a részbe bele, felesleges és nagyon nem ide tartozik. Nálam a gyári füles is és a Sennheiser fülesem is teljesen jól hozzák amit kell. Amit viszont fontolóra kell venned, hogy kipróbálod a gyári fülest is, és ha avval is van vastagon alapzaj, amit te már soknak találsz és nem tartod elfogadhatónak , akkor kell azon gondolkodni, hogy mi okozhatja. Úgy már viszont akár csere is lehet belőle ha annyira zajos a dolog.
-
Robbertho
aktív tag
Hm, én ezzel próbálkoztam már, de nem jött be
Olyannal is próbálkoztam, hogy hozzáérintettem fagyáskor az érintőképernyőt óvatosan egy halogén asztali lámpa fém rúdjához (ezeknél a 12V ezen a két fém tartón halad át), és jé, rögtön használható lett
(persze nem a 12V miatt, hanem amiatt, hogy "leföldeltem"
/Nagy valószínűséggel csak véletlen volt/
-
k_imre
tag
Skacok, egy dologra rájöttem: fagyásnál (nextv2 alatt első), hosszan nyomva a kikapcs előhozza a menüt, erre vissza gomb, és fagyás megszűnt.
-
kelkaresz
csendes tag
sziasztok.
most szembesültem azzal a dologgal, hogy az 1.6-os proci alapból 600-ra van állítva.
ennek mi a lényege?
hagyjam azon vagy bátran állítsam át 1.6-ra?esetleg van erről valami leírás?
köszi
-
eastsider
nagyúr
bocsánat, nálam ez CM10-en nem így van, akkor visszaszívtam
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #9410 üzenetére
Igazából én is ezt hittem eddig, de mint írtam már nekem is ment ma szürkén a mobilnet is kis nyilacskákkal, úgy mint a WiFi a képemen, csak azt nem örökítettem meg.
(#9409) eastsider
Azt viszont én is alá tudom támasztani, hogy a hálózat típust jelző kis betű (nálam) mindig ott van. Nem tudom nálad mitől tűnhet el. Tudsz róla képet mutatni?(#9411) kelekyle
Nem valószínű.
Nálam se szürkül be ha kikapcsolom a szinkront.
Nálad? -
kelekyle
őstag
válasz
atillaahun #9407 üzenetére
Google szinkronizáció a színváltozás oka szvsz...
-
eastsider
nagyúr
válasz
atillaahun #9407 üzenetére
viszont ott az E betű is, ami (legalábbis nálam), csak akkor jön elő, ha megy a mobilnet, amint wifire kapcsolok eltűnik az E,H,3G stb a térerő mellől...
-
kelekyle
őstag
Nekem érdekes itthon wifin vagyok (mellette hol megy az adatkapcsolat hol nem) és nem jellemző a fagyás, ami volt az sem itthon, talán egyszer volt itthon. Nincs csatorna ütközés, zaj stb... a számomra legjobb channelen van a router. Szóval én nem tudom, hogy hol lehet a hiba...
-
atillaahun
veterán
válasz
tonyqa23 #9388 üzenetére
A múltkori szürke színű WiFi jel kapcsán ugye abba maradtunk, hogy akkor és addig szürke csak a WiFi míg éppen kapcsolódik valahova.
Hát ma kiderült hogy mégse, több percig volt szürke nálam, ugyanúgy megjelentek rajta a kis nyilacskák, és ment a böngészés is rendesen. Meg is örökítettem.
Szóval azt hiszem akkor ott vagyunk ahonnan elindultunk, még mindig nem tudjuk a rejtélyes WiFi szürkülések okát.Nem mintha olyan lényeges lenne, de azért engem érdekelne, hátha rájövünk valami összefüggésre a fagyásokkal.
Egyébként ugyanez igaz a hálózatra illetve mobilnetre is, azt is volt alkalmam ma kipróbálni. -
Gabor777
aktív tag
válasz
philoxenia #9404 üzenetére
Én is erre vártam, de az istenért se akart jönni, de most sikerült. Ahogy megszűnik a wifi jel, egyből működik minden. Valami nagy probléma lehet a wifivel, mert elég sok minden megoldódik, ha nem vagy kapcsolódva a routerhez....
-
Gabor777
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged