- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcageri
tag
hali! hnapig kell döntenem
ZTE Grand X In vagy Samsung Galaxy Nexus -
Barcageri
tag
Sziasztok!
Vodafone-s vagyok és vennék függetlenül ZTE Grand X In-t a Shoplineban. 74 000 FT
http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=ZTE_Grand_X_IN_kartyafuggetlen_okostelefon_Android_&id=148045&utm_content=muszaki_ajanlatok_arkMmmntc16843_Arukereso&utm_medium=ajanlatok&utm_campaign=Muszaki_kategoria&utm_source=arukereso&tab=muszaki&type=5089Az a bajom, hogy ilyen webáruház , hogy cseréli le a telót ha valami baj van vele, mert T-mobile tudom hogy ad újat.
Köszi előre is
-
Barcageri
tag
hali! szeretnék venni egy ZTE Grand X In-t de vodás vagyok és függetlenül találtam egy ilyet:
http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=ZTE_Grand_X_IN_kartyafuggetlen_okostelefon_Android_&id=148045&utm_content=muszaki_ajanlatok_arkMmmntc16843_Arukereso&utm_medium=ajanlatok&utm_source=arukereso&utm_campaign=Muszaki_kategoria&tab=muszaki&type=5089
Ilyen noname helyeken garancia van? Vagy miért ez a legolcsóbb ?
Köszi előre is -
Barcageri
tag
Elég kezdő vagyok témában, de tesztekbe írták hogy temple run akad rajta meg inteles proci még ki tudja mit rejt magában mert új és támogatás is gyenge?
-
Barcageri
tag
Hali!
Tudnátok tanácsot adni? A ZTE Grand X In és HTC Desire X között vacilálok nagyon. Nem tudok dönteni tesztek alapján se. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged