- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #11295 üzenetére
Szerintem ilyen közelről fotózv, ráadásul nem merőlegesen még egy dsrl géppel is jelentős lesz a mélységélesség okozta fókuszun kívüli terület. Ez csupán fizika, nem a teló hibája.
-
Winchester95
őstag
válasz
gulyatoma #11290 üzenetére
Nem tudom mi közöd van hozzá hogy én mit adok el stb.....
Állítsd alaphelyzetbe magad szerintem.
Senki nem kíváncsi rád.Főleg nem én.
Nem az eladáshoz/cseréhez irányult a kérdésem.
Az volt furcsa hogy 12k körüli értéket ad antutuban.A többi készülék meg 5 és 7közöttit....Más:
Ma is próbáltam a GPS-t.Tökéletes. -
zannor
tag
Üdv!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a telefonja nem hajlandó usb kapcsolatot létesíteni? Az enyém sajnos több gép esetén sem hajlandó rá. Egyszerűen azt írja a telefon, hogy nincs usb kapcsolat, pedig korábban tudtam adatokat mozgatni a gépem és a telefonom között. Továbbá a drivere is fel van telepítve.
Tudtok rá valami megoldást vagy csak a droid újrahúzása segíthet?
-
atillaahun
veterán
válasz
Bennedek #11281 üzenetére
Ezeket rendesen vakuval csináltad tegnap este?
Egyébként annyival nem jobbak ezek sem mint amit én kapok. A táblázatnál pl. határozottan látszik, hogy a jobb alsó részt 'éri' csak a fókusz, ott egész éles a kép, viszont a többi rész meg homály. Végülis nagyjából ezt a minőséget nekem is hozza (csak én baromira nem vagyok vele elégedett). De hát úgy látszik ez még mindig nem az az árkategória, ahol vállalható kamerával szerelik a telefont.(#11279) andyTM
Már próbáltam, de az a képjavításokkal még rondább végeredményt adott, meg nem akarok minden vacakhoz külön programot. -
Gabor777
aktív tag
Üdvözletem!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Google Chrome hajlamos összeomlani? Az alkalmazás még működik, de betol az arcomba egy ilyet...http://i.stack.imgur.com/YsxD4.png
Nagyon ritkán jön elő, amikor minden oldal crash-sel, de csak telefon újraindítás tudja megoldani a problémát. Valaki megoldás? Azon kívül, hogy használjak chromeon kívül mást... -
xtevo
őstag
válasz
airwawes #11289 üzenetére
Próbáltad már manuálisan beírni a kapcsolat infókat, és úgy csatlakozni?
@Zsolt_72
~11.500 pont Antutu nálam is, valószínűleg e-pénisz növelésre jó, ha több pontot hoz az Antutu, mint a haverod telója.
Pedig nincs is annál jobb érzés, amikor a nagyképű gyerek telefonját szétgyalázza "Az a kínai szutyok..." -
gulyatoma
csendes tag
válasz
Winchester95 #11285 üzenetére
Szerintem add el! Mindenkinek jobb lesz. Utána majd a másik topikot boldogítod a siránkozásoddal,mióta meg van a telód folyamatosan fikázod és azt keresed hogy mire cseréld el. Szerinted ez itt kit érdekel oldalakon keresztül?
-
airwawes
tag
Sziasztok! Egy érdekes problémám van. Egyik nap a telefon úgy döntött hogy nem kapcsolódik a saját wifimre. (Eddig jó volt) Más wifikre pedig fellép. Masik telefonnal, a régi zte bladem szintén rá tud kapcsolódni, csak az grand x in nem akar.
Mi lehetne a megoldás? (Gyári állapotra nem szeretnék visszamenni)
Előre is köszönöm a segítséget. -
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #11285 üzenetére
Who cares?
Single core-ban mindent odabasz a GXI! -
Winchester95
őstag
Antutunál melyik a jobb?GXI vagy sgs advance?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #11283 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen az infót!
Szerencsére úgy tűnik hogy a droid hülyült meg, végülis nem szedtem szét, leszedtem töltőről aztán újraindítottam, most már jónak mutatja az aksi állapotát a droid és az említett 2 app is, remélem így is marad..
Viszont azért most egy ideig tüzetesebben figyelem, mert hogy 2* kb ugyanakkora aksiszintnél kezdett rohamosan merülni az nem tudom hogy véletlen volt-e vagy valami van a háttérben...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #11282 üzenetére
Szia!
Szedd szét és a középső érintkezőt nézd meg tüzetesebben a telóban! Aztán hagyd, hadd töltse fel teljesen magát. Nincsenek töltési ciklusai, nem tudja az előző állapotokat sem, szóval ha ez után is "halott" marad, akkor a belső elektronika szerint megérett az idő a cserére, de mivel telóval együtt cserélik, így jobb, ha készíted a biztonsági mentést. Ahhoz CWM kellene. Ha viszont a CWM fent van, abban már lehet törölni a batterystats.bin-t, hátha megkergült a droid csak. Ha nem segít, akkor marad a szerviz sajnos...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet kissé off lesz a kérdésem, de google baráttól nem lettem okosabb sajnos...
Azt szeretném megkérdezni, hogy pl az Elixír2-ben az akkumulátor állapota halott az mit jelent?
Megnéztem, a GSam Battery Monitorral is, az is azt irja hogy rossz az aksi...
Töltést felvesz, épp most van töltőn így van most az Elixír2-ben akkumulátor állapota: halott, akkumulátor státusz 2, de sajnos fogalmam nincs mit jelentenek ezek, és hogy most mi lenne a jó lépés...Ami miatt megnéztem az az volt, hogy az előző töltési ciklusban (hét közepén) történt egy olyan, hogy reggel mikor felkeltem még valamivel 50% alatt volt a töltés az aksiban (2nap alatt) aztán még reggel kicsit böngésztem (Dolphin) de semmi extra, aztán délelőtt a munkahelyemen vettem észre hogy elég durva ütemben merül az aksi, már 14%-on állt amikor észrevettem. Nagyon nem tudtam foglalkozni vele, csak egy újraindításra volt időm, de utána is ugyanolyan rohamtempóban merült, és rövidesen már 4%-on állt ezért le kellett kapcsolnom nehogy kisüsse magát.
Ekkor még azt gondoltam hogy biztos valami app szívja az aksit feltöltöttem azután nem volt gond.Egészen a mai napig, ma is délelőtt böngésztem egy kicsit de semmi más, és megint 50 és 40% között volt az aksi amikor elkezdett rohamosan merülni, mire hazaértem már 31%-on állt, de most újraindítás helyett kilőttem a futó appokat, így normalizálódott az aksi fogyasztás.
Az aksival semmi durva dolgot nem csináltam, egyszer volt hogy 1%-nál (tehát a kikapcsolás határán) raktam fel tölteni, illetve volt hogy többször rövid időre egymás után újra rádugtam usb-re amikor az MTP móddal bütyköltem, de ez minden, töltőn is csak max 2-3 órát hagytam rajt pluszba amikor nem volt kedvem rögtön leszedni.
Szóval nem tudom hogy mi lehet a helyzet ezért a tanácsotokat szeretném kérni, mit jelent az ha a rendszer, és az említett két app is halottnak ill. rossznak látja az aksit?
Fontos lenne az infó, ezért bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
Bennedek
tag
válasz
atillaahun #11277 üzenetére
-
Bennedek
tag
válasz
-
andyTM
őstag
válasz
- nem értem, hogy miért nem próbálsz más programot, ami kimondottan a szövegek fotózására és láthatóságára is beállítható? pl.: [CamScanner -Phone PDF Creator]
-
Winchester95
őstag
Camera FV-t kipróbáltam...Nem nagy cucc.Inkább marad a gyári.
V.mi jófajta videózós progi esetleg? -
atillaahun
veterán
Na jó úgy látom UCam vagy gyári, ennek a telefonnak tök mindegy, szöveget nem fogok tudni fotózni vele, mert épp csak az olvasható kategóriát üti meg - ha nagyon gúvasztom a szemem.
Persze ha valaki nem ért egyet legyen már szíves egy jó minőségű kb. 12-es betűmérettel írt A4-es oldalt linkelni ide. -
Winchester95
őstag
Igen.Ha kipróbálhatnám én is tudnám....
-
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #11273 üzenetére
Én nem válnék meg, de mondom ez én vagyok!
Fogtam a kezembe, és valahogy nem éreztem jól magam
Nekem eddig bevált a ZTE, kop-kop-kop! -
kelekyle
őstag
Peti: De még mennyire,hogy van jobb a gyárinál.
Ucam. Camera FV stb...
SGS2 akkor megér annyit ha akarsz rá pl. folyamatosan legújabb custom romokat stb.... Amúgy nincs gond vele.Amúgy ezeket a logokat a build.prop-ból kilehetne iktatni... csak a baj, hogy default.prop-ban van és azt nem olyan könnyű modósítgatni mint a build.propot...
persist.service.crashlog.enable=1 ez kéne 0-ra -
Winchester95
őstag
válasz
gonorrea #11272 üzenetére
Ezek csak szoftveres gondok.
Feltennék rá egy JB-t és kész.
De azon gondolkodom hogy érdemleges előrelépés csak a processzor lenne.Megér az +11000Ft ot?
Úgy hogy nem is lesz akkor 32gb os memkarim+ 0,1" al kisebb képernyő+kisebb felbontás+ super amoled plus beég majd a képernyőbe.....?
Cserébe alapból 12gb tárhely+jobb kamera+jobb proci+gpu? -
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #11265 üzenetére
Peti: melóban havernak SG SII van...hát pf
Random fagyás, restart (van hogy csak ébresztőt akar beállítani), volt hogy lefagyott neki, 1 óra múlva vette észre, akksi ki-vissza, telefon bekacs, 90ről 12 %ra esett a töltöttség. És ezek csak amiket hirtelen elmondottGps: nekem van, hogy házban felhős időben (tegnap és hó is szakadt) 10-12 mp alatt talált jelet, máskor meg 1-2 perc is eltelik, azért gondolom elég sok minden közrejátszhat ebben!
Ettől szerintem nem nagyon kell parázni, max ha tényleg nem talál már jelet hosszú ideje! -
junkpod
veterán
Még halkabban jegyzem meg, hogy a noname gps-em 3 hónap inaktivitás után garázsból kihajtva szinte azonnal talált egy holdat, 30mp belül még 3-at és 1 perc alatt 5-6 holdat zöld csíkkal és pontos pozícióba rakott, mindezt menet közben
A telonak is elég 2 perc menet közben, googleval még kevesebb. -
Winchester95
őstag
Van jobb fényképező/videózó app a gyárinál?
-
xSide
őstag
Közben ránéztem playen a ucam-re javitva lett (ma) az fc, most már nincs gond videóra váltáskor sem...
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #11263 üzenetére
Nem az ucam okozott ennyit, az csak 3-at miután frissítettem...
A 327 egy számláló, ami dec eleji vásárlástól megy és ebben sok app teszt, rom újrarakás, próbálgatás van.
Korábbi verzióról nincs mentésem, pedig megvettem, a fejlesztő pedig nem válaszol a problémára ami nem csa GX-in specifikus.Mostanában a minimális, de számomra hasznos beállitásokat adó Camera ICS+ van használatban.
-
spinkler
tag
válasz
atillaahun #11263 üzenetére
UCam 2.3.3.110202 Pro. Eddig nekem normálisan működött, tette a dolgát. FC-t még nem kaptam tőle.
-
Winchester95
őstag
válasz
philoxenia #11252 üzenetére
Ram miatt parázok csak......Meg hogy átverés a hirdetés.....
Esetleg lecserélni egy Samsung Galaxy S II-re?
Ezen még nagyon gondolkodom.... -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #11250 üzenetére
- az a dokkoló a Vodafone smart tab-é, amit a ZTE gyártott a vodkának.
-
atillaahun
veterán
-
xSide
őstag
válasz
airwawes #11258 üzenetére
Párszor előfordult elsősorban rom csere után, pl a playes appok telepitése elsőre nem sikerült valami usb hely hiba miatt.
Régebbi időkből kiindulva köv gyári visszaállitás után kábellel megnéztem az .android_secure mappát és ott voltak maradványok, illetve root után az mnt/asec is tartalmazott már uninstallált app adatot és nem csak olyat ami alapból sd-re települ (pl. Otp vagy eBay amit az ébresztgetései miatt magam raktam oda)...
A legutóbbi gyári romra + root vissza állás után ezeket törölve nem fordult elő app telepitési probléma (még) és hely eltünés sem sd-ről.
További észrevételem még a rendszer data/data/logs mappa hízása mely nem tisztul gyári állapotra állás után itt van a history_event ami megvétel óta szépen visszanézhető adatokat mutat. Pl Power gomb megnyomásaUi. El is feledtem az ucam friss verziója fc-zett legutóbb, én 327-nél járok...
-
keep2000
tag
válasz
philoxenia #11257 üzenetére
Persze. Azért alap dolgokra figyelek
Megmértem, nem jön ki belőle semmi, Valami mintha szétment volna benne, de olyan szinten össze van öntve a műanyag, hogy nem volt kedvem szétszedni, odaadtam villamosmérnök rokonnak, hogy játsszon vele, ha akar
-
airwawes
tag
válasz
bubi92 #11242 üzenetére
Szia! A tárhely probléba nálam is előfordult. Én is fotózás közben vettem észre. Újraindítás se segített. Beállításokban bemente a tárhelyre és megnéztem mi a gond. 8 gigás az SD kártyám, cl10. Írja: 4 giga alkalmazás (játékok sdfájlai) 2 giga média és 4 giga egyéb. (4+4+2=8) valami nem stimmel. xD A telefon a játék fájlait kétszer számolta. (egyéb és alkalmazás fájloknak is)
Megoldás: SD formatálása, és játékok megritkítása.Remélem tudtam segíteni.
-
keep2000
tag
válasz
piltom83 #11214 üzenetére
Viber: érdemes beküldeni egy ticketet itt - http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1
Én mostanában nem használom, de egy kitöltést azért megér.Más: ebayen nézegettem ezeket a 99 centes konnektoros töltőket. Van olyan, ami bevált ezek közül a filléres cuccok közül valakinek? Egy csomó kacatom van ebay-ről amik működnek, de pont az onnan rendelt töltőm nem.
-
xSide
őstag
válasz
bubi92 #11239 üzenetére
Megnyitva a data/log/logxy mappát vannak fájlok, ezek szövegként olvashatóak, melyből az alkalmazás nevek kiolvashatóak.
Kinél hol jár a számláló?
Mondtok egy appot, ami tuti fc-zik rég volt már mikor onnan szabaditottam fel helyet.Keep2000, nem vagy egyedül 3 usb kábelem van már és egy sem jó, töltő 1 van, de az meg piszkosul melegedett.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winchester95 #11251 üzenetére
Az attól függ, az illetőnek megéri?
Nincs két egyforma felhasználó.... -
Winchester95
őstag
Szerintetek megéri lecserélni a zte grandx in t egy HTC Sensation XE telefonra?Beats fülessel 0 perces állapotban.5K ráfizetéssel.
Nagyon elgondolkoztam. -
atillaahun
veterán
Nem mintha megérné az árát, de szerintetek ez a dokkoló mit tudhat?
Bár a csatlakozó elhelyezéséből ítélve ezt inkább a Blade/Skate-re szabták mert annak volt az oldalal felső részén a dugalj.(#11251) Peti198506
Szerintem mindenképpen! Cseréld el amíg még teheted. -
balalev
tag
válasz
Keeperv85 #11243 üzenetére
de ha most adta ki, akkor lehet, hogy IN-re is kiadják
más:
eddig nem nagyon használtam a GPS-t telefonomon, de most úgy hozta az élet hogy kellene. Erre a GXI-m csődöt mond. Nem talál semmi idő alatt GPS-t. Felraktam a GPS Test-et, azzal se talál. azaz van, hogy 7-et is lát, de aztán mind eltűnik és semmi. Blade-emen nagyon jó volt a GPS. mi lehet a baj? megoldás? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
andyTM #11241 üzenetére
Az egy Qualcomm Snapdragon MSM8660A, ami ugye ARMv7 kódutat használ. Ha feltételezzük, hogy csakis a proci más, máshoz nem nyúltak, pláne az USB-hez nem, akkor a config alapján körbe lehetne építeni az Intel kerenlt vele.
Viszont a valóságban attól tartok, hogy ennyiben nem álltak meg...
-
andyTM
őstag
Keeperv85
- a ZTE kiadta N970-re a [Icecream Sandwich kernel(3.0.x)]-t, ebből el tudnál indulni(?), vagy mindenképp az In kell?
-
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11238 üzenetére
de az a fura, hogy semmi se. jó pl. viber meg subway runners mindenféle üzenet nélkül ki lép, vagyis be se tölt. de akkor is. valahogy ezekből a fájlokból kilehet keresni, hogy mi szarja oda őket?
-
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11216 üzenetére
és mi a tököm gyártja ezeket? tegnap csináltam 600 megát az sd-n. ma reggel fotóznék, és az az üzenet fogad, hogy "nincs elég hely a tárhelyen a kamera indításához". megnéztem újra tele szennyelte ezt a data mappát.
-
-
Jano_023
őstag
Mondjatok kérlek egy olyan naptár programot, ami ismeri a magyar névnapokat és Googleel is szinkronizálható vagy Facebookal. Köszi
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #11229 üzenetére
Az lehet, gyárival talán 1 napot használtam
Már ha a gyári főzeteket nem tekintjük gyárinak, mert olyan volt fenn sokat.
A GXI-n nem segítenek tartósan a root+FasterGPS és társai, márpedig a gyári kontra főzött különbség nagy része ezzel áthidalható. Szerintem...Amúgy ha nem lett volna a Blade, akkor azt hiszem, nem tekinteném vacaknak a 2 perceket, a korábbi eszközzel (már telefonba épített) ilyesmi volt, és már az is jobb eredmény, mint az azt megelőző, amit még a Nokiához használtam BT kapcsolaton - pedig nagyon profi kis cucc volt, az akkori egyik legjobb GPS vevővel! Mégis minden csomagolás/takarás nélkül nyugalomban kellett várni pár percet, mire magára talál. Utána a kesztyűtartóban is tökéletesen működött, de a fixre várni kellett nem is keveset!
-
heidricha
őstag
A navi egy dolog, a GPS fix egy teljesen másik. A Garmin navija lehet jobb, ezzel nem vitatkoznék, mert sosem láttam. A GPS tekintetében a Garminnak lesz egy komoly hátránya: nem telefon! Hogy ez miért hátrány, gondolom mindenki tudja, lényeg, hogy a 30K Ft-os Blade-nek sosem tartott 20mp-nél több időbe, mire pozíciót talált, ha olyan helyen voltam vele, ahol ez egyáltalán megtörtént.
Szabadban ez pontosan 1 valószínűséggel történt meg, még akkor is, ha ki sem vettem a zsebemből. Házon belül pedig pontosan 0-val.
A GXI ezzel szemben teljesen össze-vissza működik (nálam): van, hogy 5 mp alatt van 12/9 hold, 6m-es pontosság (szabadban), van, hogy 15mp alatt 7/4 hold 16m a nappaliban.
Viszont olyan is van, hogy 2 perc, vagy 15, vagy végtelen (mondjuk 40 alatt sem), mindez szabadban, olyan helyen, ahol volt már 5-10mp-es fix idő is!
Rengeteg olyan leminősítés van GPS alkalmazásokhoz írva a Play-en, hogy "lassan talál pozíciót". Bevallom elsőre nekem ezek ugrottak be, mert nem értem, hogy a GPS hardverrel kapcsolatban hol jön be a képbe, hogy a "guglimap" milyen navigációs megoldás a Garminhoz képest. Az, hogy olcsó-e, megint más kérdés, mert ha nem számolom az üzletpolitikai kedvezményt, és jogtiszta navit is hozzáadok egy ilyesmi telefon árához, lehet, hogy drágább lesz, mint az emlegetett Garmin! -
xtevo
őstag
Egy "egyszerű" kérdésem lenne, ha megnyitom a tárcsázót, és utána bal szélső gombra nyomok, vagyis a beállításait nézem, akkor előjön "2mp-es szünet hozzáadása" ez milyen "szünet" és mit befolyásol?
-
Doosa
aktív tag
Anyukámnak ilyen telefonja van és mostanában panaszkodik, hogy mostanában fagyogat a telefonja, pedig aztán tényleg nem egy extrém felhasználó, az FB meg a szókereső csak nem akassza meg ennyire a vasat
. Arra gondoltam rádobom a legújabb frissítést, ha jól láttam decemberi van a honlapon, most egy szeptemberi van fent, nem tudom mennyi változás lehet benne, de ártani nem árthat. Szóval azt szeretném megtudni, hogy az OTA frissítés wipe-ol, vagy megmaradnak a névjegyek sms-ek stb?
-
-
piltom83
csendes tag
válasz
bubi92 #11219 üzenetére
Első nap jónak tűnt, de ma már két hívásom is megszakadt
Az a gyanúm, hogy cellahatáron lakom és ez a telefon a cellák közötti váltást rosszabbul kezeli, mint a többi. A Blade-em is gyakran váltogatott itthon 3G-EDGE (sőt akár GPRS) között, de a hívások azért nem szakadtak meg. -
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11216 üzenetére
rendben köszi.
(#11214) piltom83 :fedeztél már benne valami hibát?
-
zeg
őstag
Januárban volt utoljára fagyásom, egyetlen hibát tapasztaltam, az pedig a hívások előtti 2 másodperces szünet, ami megszokást igényel.
Ha esetleg valaki kicsit tuningolná a gépet, és egyelőre nincs kedve pénzt adni érte, ajánlanám a Pimp my rom nevezetű alkalmazást. [link]
Amit ebben nem tudsz beállítani, azt a többi alkalmazásban sem.
Szerk.: Nem kell regisztrálni, nem tol reklámot az arcba, nem tarhál pénzt, csak működik. -
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #11212 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, csak nem akartam korábban reklámozni, hogy a szavazás eredménye valószínűleg még ilyen komoly hibaarányokkal is pozitív irányban van eltolódva, mert sokan nem használnak sok funkciót, így nem is tudhatják, hogy hibás-e vagy sem az adott rész.
-
bubi92
őstag
sd kártyáról a data mappát lelehet gyalulni? csak mert meghízott 300 megára!
-
piltom83
csendes tag
-
zeg
őstag
válasz
heidricha #11212 üzenetére
Azért halkan megjegyezném, hogy az örökélet térképfrissítéssel 2 éve kilencven ezres csúcskategóriás Garmin 3760T navigációmnak is kell a bekapcsolástól legalább 1 perc mire használható, és még majdnem további 1 perc, hogy minden műholdat pontosan befogjon, pedig nagyon nem egy kategória a guglimap/copilot/nokia map nevezetű olcsó, telós szükségmegoldásokkal.
-
heidricha
őstag
válasz
Joe Cockroac #11209 üzenetére
Mintha egyre több lenne a GPS hiba... Mondjuk nekem rááll a szemem, itt a kolléga post-ja is mutatja, hogy mennyire nem triviális, mit lehet várni egy GPS-től.
Tényleg nem ezt jelenti persze... 10-20 mp a maximum, amit el szabad töltenie szabad ég alatt a holdakról megállapított pozíció keresésével, de ennél a gyakorlat sokkal jobbakat hozott a Blade-nél, itt meg pláne - a szerencséseknél.
Viszont elgondolkodtató, hogy ez sokakban felmerülhetne, biztos nem kérdezi meg mindenki; ki tudja, hogy hányan vannak, akik azt gondolják, hogy az övék jó, csak nincs mihez hasonlítani!? Meg olyat is ismerek, aki még ki sem próbálta a GPS-t két hónap alatt, mióta megvan neki a teló.
Ja, egy érdekesség, ami kapcsolódhat lazán: kollégám SGS Adv-t vett. Szereti is, ez nem gond, de időnként az amúgy jó GPS pont ugyanazt produkálja neki, mint nekem majdnem minden alkalommal: ott vannak a holdak, de nincs belőle pozíció kivárható idő alatt. Mondjuk nála kb. két hetente van, azzal együtt lehetne élni.
-
xSide
őstag
Ígértem választ mhl ügyben, nos nem müxik amit rendeltem hdmi dvi-d kábellel.
Maga az egység jónak tűnik, csatlakozás után a monitor no signal/power save megjelenik és állapot led szine megváltozik.
A teló led-je csatlakoztatáskor bevillan és ennyi.
Szerintem rossz a pin kiosztás, de azért hétvégén a hdmi tv még ki lesz próbálva... -
atillaahun
veterán
válasz
Joe Cockroac #11209 üzenetére
Nem, az kaka. Nekem mire a Maps betölt már mutatja hol vagyok.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Mi számít gyors GPS kapcsolásnak? Nekem szabad ég alatt kb 1-3 perc alatt talál műholdat, ez most jó?
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #11201 üzenetére
Elsősorban tőled kérdem, de egyébként mindenkitől: a ContactsProvider.apk mire való konkrétan? ExDialer-t használok, azt most már lehet kukázni? Mert az tiszta, hogy a gyári Contacts-apk kell a kapcsolatfelvitel miatt, de ez a másik izé?
(#11206) xtevo
Nem meglepő. Szerintem a GXI akksija, meg maga a rendszer optimalizáltsága is elég korrekt. Net nélkül nekem is sokáig húzza. Bár ilyen azért ritkán fordult elő eddig. -
xtevo
őstag
válasz
curtis2 #11204 üzenetére
A beállításoknál -> Helyszolgáltatások a középső kettő négyzet van bejelölve? Ha igen, és úgy se talál műholdakat, akkor tényleg szerviz.
Más.
Most próbaképpen nem nagyon használtam igazán se wifit, se mobilinternetet, szinte csak telefonálásra használom, meglepő, nem?!
Így az aksi közel 2 napja megy (1nap 20óra) és még mindig 71 %-on áll.
-
curtis2
aktív tag
Hi,
Kb egy hete használok egy Grand-ot, de a GPS-szel nem vagyok elégedett. kevés műholdat lát, nagyon lassan kapcsolódik.
Ez általános, vagy próbálkozzak be egy cserével? -
zer0fill
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest