- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Nem, ez Micro-HDMI kábel, ami nem ugyanaz mint a Micro-USB! MHL adaptert keress, lehetőleg olyat, amin van külön Micro-USB az árramforrásnak is (pl. ilyesmit, bár volt már erre panasz itt a topikban hogy 2-ből 2 hibás volt, amit én kaptam az viszont működik. Többnyire úgy szokták ezeket hirdetni, hogy Galaxy S2-höz jó, de GXI-vel is működni fog.
Szerk: ehhez még természetesen kell egy HDMI-HDMI kábel is. Nézhetsz olyat is, ami egyben van kábellel, pl. ez jónak tűnik.
-
zeg
őstag
válasz
Winchester95 #9276 üzenetére
CoPilot, teljes EU (eredeti).
-
M3aN
senior tag
HDMI kábelt szeretnék a telefonhoz rendelni ebay-ről. Milyen kell hozzá, ez jó lenne?
-
zeg
őstag
válasz
atillaahun #9056 üzenetére
Tegnap volt egy wifi-s érintőfagyásom, nem reagált a böködésre. A hangerőt állítgattam a gombokkal, valamint az érintőgombokat nyomogattam, erre pár másodperc múlva a telefon érintője ismét működött. Nem kellett újraindítás, azóta is működik a készülék kifogástalanul.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Winchester95 #9276 üzenetére
Ezt próbáltad már? Szerintem jónak tűnik, ha otthon megtervezed az utat, még adatforgalmat sem generál.
-
andyTM
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
Natívan, port nélkül csak a 4.1 fordul (AOSP-re szorítkozva). De amúgy minden verziót portoltak már asztali x86-os környezetre. A GXI-vel nem a proci a gond... Az csak egy dolog, a jéghegy csúcsa. A JB viszont jó lenne, mert a project butter sokat dob a gyorsaságon, meg kevesebb a hiba a friss forrásokban, de nem égetően fontos.
-
Coolmat
őstag
Az eredeti kérdéséedre válaszolva: Android fejlődéstörténet. Ebből kiemelném a Project Buttert ill. a "hangfelismerés alapú szövegbevitel internetkapcsolat nélkül" részt. Sok újítása egyébként elérhető régebbi Androidon is pl. Offline Gmaps, Play áruház Smart Uptade része, sőt az új értesítősáv is benne van a Next ROM-ban. A Google Now is érdekes lehet, de max csak hülyéskedni lehetne vele szerintem
-
-
Winchester95
őstag
Minden megvan már csak egy valamit nem értek.GPS program.(Legújabb sygic) nem indul el hanem kidob az egészből.....
Ti milyen GPS programot használtok?(Gyárin kívül)
Holnapra kellene. -
TBG
senior tag
- mert elvileg 4.1-től támogatja az x86-os procit az android s lehet, hogy nem szívatna itt mindenkit...
Játszunk már itt egy kis messziről jött embert. Ha csak a 4.1-es támogatja, akkor most a 4.0.4-es hogy működik a GrandX IN-en, plusz a Celeron M-es Asus EEPC-n? Nekem ezen a két eszközön fut. Nem lehet, hogy a Google nem támogatja hivatalosan az x86-os architektúrát? Akkor a Motorola Razr I-n hogyhogy egy nemhivatalos Droid fut? Amikor ők hivatalosan is Google játszótér? Nem vagyok büfé a témában és talán éppen ezért ezt a mondatodat nem értem. És tényleg nem kekeckedni akarok csak szeretnék tisztán látni...mert most kissé kaotikusnak tűnik a helyzet...
Ami a hozzászólást illeti....ami meg az eredeti felvetésem...eddig semmi olyan érv nem hangzott el, ami alátámasztaná a Jelly már már Messiás szintű várakozását...
-
Shoop1993
csendes tag
Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy mikor az Arcane Legends nevű játékot próbálom felrakni azt írja ki,hogy nem sikerült az sd kártyára telepíteni,de más játékoknál nincs ilyen probléma.Van erre megoldás?(töb féle memoriakártyával is próbalkoztam)
-
andyTM
őstag
- egy szimpla újraindítás után ez fogad:
-
gonger
senior tag
Nekem nem dobozostól cserélték, csak a készüléket kellett leadnom. rákérdeztem én is, de azt mondták, hogy cserekészülék az ilyen, nem cserélik a tartozékokat is, ha csak a készülék hibás. de legalább nem kellett rá olyan sokat várnom.
Úgy gondoljátok, hogy ha nem dobozostól cserélik, akkor az már korábban másnak kiadott és más által visszavitt javított készülék? Én nem láttam az enyémen használati nyomokat. -
andyTM
őstag
-
atillaahun
veterán
Én mondjuk a hangtárcsázás, meg egyéb hang-os parancsok miatt nem vetném meg.
Vagy az magyarul a JB alatt sem működik?Más.
Kitettem XDA-ra egy új szavazást, hogy kinek milyen hibák jelentkeztek eddig. Akinek van accountja azt is megnyomogathatja.
És igen, tökéletes telefonon van lehetőséget is lehet választani! -
TBG
senior tag
Azért csak a kíváncsiság miatt....kinek miért van olyan égetően szüksége a Jelly-re? Mi hiányzik ICS-ből, ami blocker? Nekem semmi...
-
golyós
addikt
Én pont emiatt cseréltettem ki.Most hoztam el csütörtökön az új telefont.
Szó nélkül cserélik.Viszont az egész dobozt cseréltesd ki ne csak a telefont és nézd meg,hogy új legyen ne pedig valami visszavitt darab mert már jártak így.
Arra készülj fel,hogy ha nincs készleten akkor várni kell amig beszerzik.Nekem 1 hétig tartott amíg jött készlet.De addig nem kell leadnod a régit. -
gonger
senior tag
Feltettem du. a Regpon Wifi Keep Alive app-ot, azóta nem szürkül a wifim alvó állapotban sem és a régi problémám megoldódott.
-
bucy03
csendes tag
válasz
atillaahun #9254 üzenetére
Érdemes lenne visszavinnem a telefont és kicseréltetni?
-
Winchester95
őstag
Valaki tud adni egy linket privátban hogy melyik gps program melyik verizószámmal indul el?
-
bucy03
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy gyári 4.0.4-es romos Grand X IN. Nem tudom, hogy volt-e már valakinek ilyen gondja, elnézést, hogy nem olvastam vissza a rengeteg kommentet!
A telefonom bizonyos időközönként magától kikapcsol. Előfordult már alkalmazások használatakor, névjegyzékben keresgéléskor és akkor is ha csak le volt rakva az asztalra és egy ideje nem is nyomkodtam.
Van valami ötlet a probléma kiküszöbölésére és okára?
Akksit kivettem, visszatettem akkor 1 napig nem kapcsolt ki, de van amikor közvetlenül egymás utána 2x is kikapcsol.
Válaszokat megköszönném!
-
RIC5I
tag
Hello
nem tudjátok hogy a jelly bean frissítés mikorra várható ? -
andikaaa
aktív tag
Köszi, oké, ezt csináltam, megnéztem, tényleg oké a gallery szinkronizálás. Miután elvégeztem az adatok helyreállítását (még a múltkori állapotot), utána ismét rossz lett az egész. Úgyhogy most szánok rá egy kis időt, és nem állítom vissza a biztonsági mentést, hanem egyenként megcsinálom a beállításokat.
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #9242 üzenetére
- aham, gondoltam hogy várok egy frissítést, de úgy tűnik, mintha egyre jobban beállna a rendszer(gyári), de rossz irányba.
-
Winchester95
őstag
Valaki help az előző h.sz. re?
Nagyon nem jó a giroszenzor.......
Hiába kalibrálom...
Játékoknál olyan mint ha folyamatossan jobbra dönteném.....Így használhatatlan.(Gyári rom) -
kelekyle
őstag
válasz
counterbill #9240 üzenetére
Nekem a gta3 folyton kilép kb. 2perc után...
-
w333
félisten
válasz
atillaahun #9241 üzenetére
Valami anomália miatt nem működik neki normálisan a picasa szinkronizálás és ezért ajánlottam hogy telepítse újra az egész Next V2 rendszert
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #9231 üzenetére
- a gps test-ben nekem is lát, de nem határozza meg a pozíciót; a hárombetűs 11-et lát fullon, de szintén nincs helymeghatározás
azóta "nyomom", de semmi változás.
-
atillaahun
veterán
válasz
counterbill #9240 üzenetére
Igen, több mint valószínű. Akkor tényleg marad az órajel emelgetés a hc játékosoknak.
Szerencsére nálam a sakk még eldöcög 600-on is.(#9241) atillaahun
ó, jajj, neh, véletlen volt(#9244) w333
Jah hogy az. Igen. Csak aszittem még a nemnémításnál tartunk.(#9243) andyTM
Éste most hogy is állsz vele? Cserére vársz? -
counterbill
senior tag
asphalt vígan fut. gta3 wild blood is megy simán. psx emuk (fpse,epsx) is hibátlanok. A vicc h egyes snes és gba emunál fel kell venni a procit 1600ra mert különben szaggat a kép és a hang. Sajnos működő Nintendo 64 emut nem találtam még pedig ölnék egy kis zeldáért a telefonon
Ha valaki tud valami megoldást nyugodtan szóljon.
Interractiv és ondemand között én nem vettem észre kb semmit játékok alatt. Viszont a 600ról 1600mhz állítót proci viszont sok változást hoz. Gondolom néha leveszi a procit és nem tudja időben megemelni az óra jelet 600mhz-ről ezért lehetnek gondok.
-
atillaahun
veterán
Csak egy apróság ha már játékok.
Akinek szaggat valamelyik próbálta már a governor-t Interactive-ra tenni az alap Ondemand-ról?
Az mintha tényleg dinamikusabban szabályozná a frekvenciákat. Játszani nem szoktam, úgyhogy azon nem tudom kipróbálni, de ilyen monitorozó app-ok mintha sűrűbben mutatnának változást az aktuális órajelben.
De kitudja, lehet csak beképzelem. -
Winchester95
őstag
Hi.
Próbálgattam játékokat.Szépen is mennek csak egy gondom van.
Játszok pl giroszenzoros játékokkal.De kicsit jobbra húzza a mozgást....
Próbáltam kalibrálni a beállításoknál de ugyan azt csinálja....(Doodle Jump,Mega Jump...)
Valami megoldást?
Esetleg arról tudnátok hogy a Dexter 2 game vagy az Asphalt 7 Heat megy-e rajta? -
andikaaa
aktív tag
válasz
Cooler96 #9230 üzenetére
ja, ok, ha direkt így van, akkor teljesen elfogadom! fogalmam sincs a dolgok hátteréről, én csak szeretném, ha nem lenne hibás a telefonom meg szeretném megérteni, hogy mi miért van...
eddig néhányan azt írtátok, hogy nextv2ben is tud az érintősávból némítani, valószínű, félreértettem, akkor bocs mindenkitől... -
atillaahun
veterán
Ha már itt járunk, én is várom a statisztika kielemzését a kollégától.
Úgy láttam gyűlt már össze elég adat hozzá. -
counterbill
senior tag
2 napja raktam fel a next gen 2-t és pár perce bekapcsolt wifi mellet megint volt egy fagyásom...nem tudtam fogadni egy hívást. most nem a lock screen feloldásával volt gond..szimplán nem tudtam a zöld telefonra húzni a kört. Lehet megpróbálom kicseréltetni lassan. Van valami hír arról ,hogy tényleg a 925xxx végződésű készülékek a rosszak?
-
Cooler96
aktív tag
válasz
andikaaa #9229 üzenetére
most olyan mintha egy kecskét okolnál azért mert obama lett újra az elnök...semmi közük hozzá,az értesítősávban lévő hang ikon alapból rezgőre tesz,direkt így van.Színes ikon nem is bántja a systemet,csak a sytem ui-t,végső soron pedig nem olyan nehéz fogni és átpakolni a képeket onnan a memóriakártyádra...(egyébként nekem működik a picasa sync)
-
andikaaa
aktív tag
Kaptam segítséget, sikerült a TC-ben kicserélni a Gallery2.apk-t. Viszont a fényképek azonnali szinkronizációja továbbra sem működik a Picasara. Az ott fent lévő albumok a telefonon sötét mappaként jelennek meg továbbra is. Tudom, hogy hülye kérdés, de nem lehet, hogy kellene az a teljes megosztás nevű app? Vagy mi hiányozhat még? Miért nem működik? Esetleg a macedón színes ikonos dolog zavar be abba is, hogy nem működik a néma beállítás az értesítősávban? Tudom, hogy apró hibák, lehet ezek nélkül élni, de azért érdekelne a megoldás. Köszi!
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #9224 üzenetére
ja,a build.prop-ra is szarik...
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #9226 üzenetére
*983*477# eddig ilyet nem csinált, max. üres volt a képernyő.
-
andyTM
őstag
- gondoltam útra kelek és csinálok egy gyors helymeghatározást és ez fogad:
- végleg meghalt a gps?; folyamatosan változnak a számok, de mindig ugyanez fogad.
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #9221 üzenetére
sajnos az az alkalmazás használhatatlan 4.x romoknál,mert az értékeket a user nem tudja állítani,bele van fixálva,én is nyomogattam mindent,de semmi hatása nem volt
-
atillaahun
veterán
Nektek is feltűnt korábbi telefonhoz képest, hogy a böngésző 1 GB RAM alatt sokkal jobban elterpeszkedik?
Nekem az Opera már nem is hajlandó 100 MB alá menni, már egy szimpla indítással is elvisz annyit, amikor még meg sincs nyitva semmi, 2-3-4 oldalnál meg már fel is mászott 180-200 MB-ra.
512-es telefon alatt sose ment 100 MB fölé, még ha flash videót néztem vele se.Nem lehet valamit csinálni a rendszerrel, hogy ne hagyjon az app-oknak ennyi memóriát zabálni? Ez nem normális.
Pimp my Rom alatt megfeleztem a Dalvik VM Heap Size és VM Heap Growth Limit értékeket is, de vagy basznak működni, vagy én értem félre és nem erre vonatkoznak. Mindenesetre semmi hatásuk nincs.Nektek mennyit esznek a böngészők?
-
Cooler96
aktív tag
@kelzsoca/keeper:Igényemet szeretném bejelnti,hogyha van időtök rá:meg tudná valaki csinálni a macedón rom tárcsázóját flashelhető zipbe a next v2höz?jobb szerintem a gyári,mint a zte-jé,és az animációnál sem kell annyit gondolkodnia
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #9211 üzenetére
Elvileg: ha szinkronizál a Google szerverrel, akkor kék, ha nem akkor szürke. Legalábbis papírforma szerint. Ki van kapcsolva a szink. nálam, mégis kék, szóval... passz.
-
gonger
senior tag
válasz
nézek először egy wifi ébren tartó appot playon.
volt olyan akinél ezt a factory reset megoldotta gyári romnál?
ez is már cserélt készülék... akár vissza is vihetem bár nincs kedvem megint azt a tortúrát végigjátszani.
custom romhoz először ez aztán innen a next v2 letöltése és a leírás alapján telepítés? -
andyTM
őstag
válasz
- nekem a táblagépen, ilyenkor azt jelenti, hogy csatlakozva vagy ugyan, de "felfüggesztve"-t ír, ami nem feltétlen azt jelenti, hogy nincs kapcsolat, hanem inkább az adatforgalomra érti.
-
zer0fill
tag
válasz
csatlakozom hozzád, ez engem is érdekelne....
-
atillaahun
veterán
Nem nagyon van erre kényelmes megoldás. Sokunknak szarakodik a WiFi, aki nem akarja visszavinni cseréltetni, annak marad a factory reset-tel, vagy custom rom-okkal való próbálkozás. Szerintem told fel a Next v2-őt, hogy az alatt hogy viselkedik, aztán ha ugyanolyan, akkor CWM-ből simán visszaállíthatod a mostani állapotot.
Egyébként valóban jó kérdés, hogy mit jelent a szürke WiFi ikon, mert most így jobban belegondolva én sem jöttem rá. ICS előtt ugye azt jelentette, hogy csatlakoztatva vagy, de nincs adatforgalom, most viszont ennek a helyét már átvette a kék ikon, az adatforgalmazásra pedig bekerültek a kis nyilacskák a kék ikonra.
Szóval tényleg, mi a szürke ikon? -
gonger
senior tag
Wifi alvás problémára próbáltam itt keresni, rengeteg találat van, de ilyet pont nem láttam..
Itthon Wifin tartom a telefont, hogy az emaileket megkapjam és viber-en is tudjak hívást fogadni. Wifi alvás közben 'mindig' bekapcsolva van beállítva a menüben, ennek ellenőre, ha leteszem a telefont és kb fél óra múlva ránézek a wifi már szürke, és ugyan azt mutatja, hogy van adatkapcsolat , de onnantól kezdve a net nem érhető el vele. bármit csinálok, csak az segít ha ilyenkor egy pillanatra kikapcsolom a telefonon a wifi kapcsolatot, majd utána vissza és egyből bekékül a wifi ikon. Olyankor megjönnek az emailek és az értesítő, hogy volt viber-en nem fogadott hívásom...(Viber-en is wifi policyben 'always connected' van beállítva)Mit kell csinálni, hogy ne szürküljön a wifi ha nem használom a készüléket? Volt régen egy wifi keep alive program, de azt hittem itt már ilyen segéd app-ok nélkül is megy ez a dolog.
-
Cooler96
aktív tag
nem értem miért vannak az emberek meglepődve a gyors merülésen,ha egy rakat aksiszívó alkalmazás van feltelepítve...az első gondolat mindig az,hogy te csináltál valamit rosszul,a második legyen az,hogy a gép hibája(és ez általában mindenre igaz)
-
golyós
addikt
válasz
zer0fill #9198 üzenetére
Csatlakozás után én a bal oldalon lévő listából a kék Files ikonra kattintva megnyitom az sd tartalmát.
Itt kiválasztok egy mappát ahová akarok másolni Pl download
Megynyitom és a jobb sarkába Upload feliratra kattint,megnyilik egy új ablak és azon ott van,hogy Select folder illetve Select files.
Értelemszerüen Select folder és betallózod a gépről. -
Carathorys
csendes tag
Ok, mindenesetre akkor ez nem akkumulátor, vagy készülékhiba, köszi a gyors reakciót!
-
xSide
őstag
válasz
Carathorys #9199 üzenetére
Vélemény?
Skype, Logcat, Maps -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Carathorys #9199 üzenetére
Két olyan progid is van, ami folyamat ébresztgeti. Miért lepődtél meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest