- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soap97
csendes tag
Sziasztok
Még mindig nincs megoldás az automatikus elfogadás problémára.??? -
Cooler96
aktív tag
válasz
mephisto97 #10189 üzenetére
hogy várhatod el egy telefontól(aminek nincs,vagy csak nagyon kicsi hűtőegysége),hogy ne melegedjen,főleg nagyobb programok használatakor?????persze hogy melegszik,minden telefon melegszik,még a pc is,pedig abba komoly hűtőket lehet pakolgatni
-
atillaahun
veterán
válasz
Joe Cockroac #10183 üzenetére
Igen most látom, hogy mivel függvénnyel írtam az url-eket, ha abba szünet került a nevekből akkor azt nem kezelte le, úgyhogy javítottam őket alsó vonásra. Köszi hogy szóltál, a szavazatod természetesen érvényes.
Egyúttal lejavítottam az ékezetes neveket is, úgyhogy most már azok is érvényesek.Egyébként az a 20 ember, aki már cseréltette a készülékét, az nyugodtan szavazhat duplán, azokat bent fogom hagyni.
(#10189) mephisto97
Ha nagyon nyúzom, pl megy a torrent, meg a hálózati videózás, akkor melegszik kicsit, de komolyabban még sosem vettem észre. Szerintem olyan 40 fok környékén lehet. -
xSide
őstag
válasz
#40993792 #10186 üzenetére
A trében vett (2011.06.) Blade telóm fülese szintén asszimetrikus, mint GX-é.
Korábban már emlitettem mást forrasztottam rá, ám a bal hossz megegyezik mindkettőnél, pedig akkoriban még nem volt GX-em tudjam mekkora is kellene legyen
A Blade kicsit vastagabb és gumisabb érzetü, ennyi a különbség nálam. -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Ti is szoktátok észlelni nagyobb programok futtatásakor a processzor felmelegedését,vagy csak nekem melegszik fel nagyon ? :S -
gonger
senior tag
-
bbpro
tag
válasz
atillaahun #10172 üzenetére
Szia!
Az én szavazatommal mi a baj? -
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Szia, én szavaztam, lehet hogy elírtam a nevem, mert amint látom lemaradt egy h a legvégéről.
Üdv: Joe Cockroach felhasználó
U.I.: Holnap elvileg jön a cserekészülékem, beszámolok a tapasztalatokról hamarosan.
2.U.I.: most látom hogy én hagytam le a regisztréciómkor egy h-t. Na szóval én létező tag vagyok, és szavaztam is -
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10177 üzenetére
Apk, obb... Warez szaga van. Intézd inkább PÜben. A másik meg, hogy azt tudom mondani, hogy USER error.
(Eszetlenül nézitek a build.prop átírásokról szóló leírásokat két évről amikor azt hitték, hogy SII a minden)
Nekem ha lenne egy kis eszem (talán van) akkor Galaxy Nexust írnék build.prop-ba és akkor talán nem a mali400-as game datat szedi le hanem az sgx540hez valót...Amen.
-
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #10158 üzenetére
Nem tudom miből gondoljátok, hogy a GXI fülese nem egyezik meg a Blade-hez csomagolt headsettel!?
Teljesen megegyezik azzal. Nekem spec. kiesik a fülemből, nem szeretem használni.egyébként a root jogot vissza lehet állítani? (garanciáztatás miatt kérdezem)
-
Carathorys
csendes tag
válasz
Winchester95 #10171 üzenetére
Nekem tökéletesen futott az Asphalt 7 (Play-es verzió, nem figyeltem a verziószámot...)
Egyedüli probléma a szenzoros irányítás, de arra írták is, hogy valami hiba miatt kikapcsolták, de dolgoznak a megoldáson... Azóta letöröltem, nem tudom hogy volt-e patch -
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #10177 üzenetére
- ha így kezdted volna, már régen mennének a játékaid
-
Winchester95
őstag
Ha van olyan elvetemült aki az előbb említett 3 játékot segít megcsinálni(ha meg lehet) akkor azt megköszönném egy üveg afrikai pálinkával
-
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10175 üzenetére
Nekem alapvetően mindegy. Ha akarsz létező reg alól újra szavazhatsz.
-
Winchester95
őstag
válasz
atillaahun #10174 üzenetére
ez most jó vagy rossz?x)
-
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10173 üzenetére
Csak voltál.
Törölve. -
Winchester95
őstag
válasz
asdx én vagyok.
-
atillaahun
veterán
Nos akkor #9825 szerint az alábbi 55 név alól leadott szavazatot tettem át érvénytelenre. Az egyik fele alatt nincs regisztráció, a másik fele meg évekkel ezelőtt volt utoljára bejelentkezve.
Ha valaki úgy gondolja bármi módon jótállna a lenti urak/hölgyek szavazataiért az megteheti itt, vagy akár PM-ben. Egyéb iránt 2-3 nap múlva törlöm őket.ali
András
Antex
Arm0red
asdx
Bagira
bbandi06
bbrap
belabenyo
BerGeri
Berkley
Berti
budavaricsilla
cartman333
DeepRush
dragomir
elenor
epizoli
Fapipa75
Gabor
Georg
Gmanitou76
gyerekek45
GYU
gyuszi
Heki
IMi
iván7
ivisoft
Joe Cockroac
jozsi
Juha
kapcsandi
kery
Kimiki
Kovee
Logen
lvbubi
Magyar Gergely
manson
mapino
mordillo02
nempiti
Rlson
sandman
sanyady
Tophy
tPedro_
Wica
Yoretto
zerge
zoli965
baloghjoco
zBass -
Winchester95
őstag
Root nálam semmit sem ér.Játékokat akartam vele futtatni de ezek el sem indulnak.Valakinek igen?
Allwinner átállítva galaxy s 2 re.
Dexter 2
Asphalt 7
Gangstar RioEzek lennének fontosak de kilépnek....
-
Winchester95
őstag
Nektek melyik asphalt 7 verzió indul el?(nekem 1.0.1 és 1.0.4 kilép...Bárhogy próbálva..)
-
heidricha
őstag
-
xSide
őstag
Ha màr füles, akkor melyik olcsó passzol jobban egy AKG félig nyitott 32 Ohm/124 dB 18-20000Hz vagy zárt Senheiser 16 Ohm/118 dB 18-20000Hz a Grand X-hez, esetleg a 7ezres árú AKG félig nyitott 17Hz-23 Khz 126dB 17 Ohm?
Van infója valakinek a kimeneti értékekről?
Jelenleg a Blade 'madzagján' cserélt régi (6-7 éves) Sony MDR fülhallgatóm van (nem agybadugós, csak fülbe helyezhető) 16 ohm/102 dB-es paraméterekkel.
Jól szól, be lett járatva rendesen.
Azt hiszem ideje lenne beújitani -
ZTE_luky
aktív tag
Vki pls segítsen!!
Megpróbáltam már párszor vmi nagyobb játék letöltését mobilra (Sims, NFS, GTA) de nem sikerült sohase. Vk ia ki jártas a témában légyszíves segítsen mert egypár napom elment rá és sohase sikerült.
Én így próbálkoztam: leszedtem egy apk és egy obb filet. Az apk fjlt valahova feltettem a mobilra, az obb filet/ könyvtárat (valahol nem obb fájt töltöttem le hanem egy egész könyvtára) bemásoltam az sd card/Android/data vagy sd card/Android/obb mappába. Feltelepítettem az ak filet, az sikeresen feltelepült, és vmikor az volta baja hogy újra le akart tölteni obb file-t play áruházról wifivel, vagy pedig elindult fekete képernyő, aztán vagy újraindult vagy kezdőképernyőre lépett, de volt olyan is amikor lefagyott.
Valaki legyen szíves segítsen, nagy szépen köszönöm előre is!
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
counterbill #10133 üzenetére
aha ismerős, engem is frusztrál :S
-
bajaki
őstag
válasz
atillaahun #10157 üzenetére
Én is pont ma akartam írni ide ilyen ügyben. Nekem sem tetszik a gyári, kényelmetlennek találom.
Valami "agybadugós" mikrofonosat nem tudtok?
-
-
atillaahun
veterán
Ha már kiegészítők; tudtok javasolni, valami nem túl drága fülest a gyári helyett, amin van mikrofon is, és normálisabb hangerőn szól?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10153 üzenetére
Pedig ebbe még az enyém is belefér, mert az tényleg rossz. Bár nem működési hiba szerintem, ez még elmegy, de van, ami fényévekkel jobb. Nekem eddig minden telóm jobb volt ennél ilyen téren.
Ami még nekem továbbra is piszkálja a csőröm, az a tartozékokon spórolás. Komolyan: ezt a fülest ki lehetne hagyni és helyette, meg az USB kábel helyett egy NFC-s hátlapot tehettek volna mellé...
-
Winchester95
őstag
Elvileg kész a root.
(Hogy miért tetszik ennyire a telefon amikor bejön az INTEL feliratMeg a hátlapja is.Igaz most takarva van.)
Mondom hogy nálam tökéletes a rezgés.Nálatok valami baj van.Főleg ha nem érzitek.
Ha meg valakinek erős a rezgés de nem tetszik a hangja és nem kényelmes az egyéni szoc. problem.
Szólj a gyártónak hogy a következőt kellemes rezgéssel csinálják meg.
Meg fokozatokat is állítsanak be rajta.
Talán még vibrátornak is elmegy -
atillaahun
veterán
Ezért részben elnézést kérek, hogy a rezgéshibát nem vettem fel a szavazásba, de teljesen kiment a fejemből.
Meg hát nem is szólt érte senki (időben).
Pedig valóban, én is az elsők között jegyeztem meg, hogy elég gyatra. -
kelekyle
őstag
A rezgés nekem annyira gyenge, hogy lerakom a combomra rezegtetem és nem érzem, páromnak is megmutattam ő is azt mondta, hogy ez így nem oké... Tehát a funkcióját nem látja el... Nem kell összehasonlítgatni.
-
Winchester95
őstag
válasz
heidricha #10147 üzenetére
Nekem volt bladem......U.a. kb.
Nem tudom lehet hogy kicsivel jobb/rosszabb.
Ha nektek ugyan olyan mint nekem akkor ez csak a ti "hülyeségetek".
Ez a hungarian... oldal elég nehézkesen tölt be........atillaahun: Nem akarok ebbe belemenni.Akinek van kedve nézzen utána.Én már felhasználói visszajelzések alapján látom hogy mi a helyzet...
Nekem pl a legjobbak között van az inteles telefonom.(Nincs hiba se semmi).Max pixelek....
Én csak azt mondom hogy volt már bladem is és ez is van most.Több kínai telefonom is volt.
Volt samsung is.Minden márka volt már.
Szóval a lényeg hogy én a tapasztalataimról és a fórumok hozzászólásairól alkotok véleményt.
Kár lenne tagadni hogy minőségileg ugyan ott van a zte mint a samsung. (Szoftver kérdése is egy másik tészta).
Ezt úgy írom hogy ZTE tulaj vagyok és szeretem is a telefont.De nem vagyok elfogult. -
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10142 üzenetére
Mivel tudod alátámasztani ezeket a számokat/arányokat?
Én pl. 2 hónap alatt eladtam az SGS-emet a memóriahibája miatt. ZTE-ből meg már ez a 3. típusom.(#10145) Keeperv85
Végülis nem kizárt. Az első pár tucat szavazat után nekem is úgy rémlik, hogy 40% körül volt a hibátlan készülékek aránya. Most, hogy átléptük a 150-et, viszont már lecsúszott a felére.
És én is meglepődtem de ezért elsősorban nem a képernyőfagyások, hanem a híváskésések a felelősek. Ahhoz képest, hogy azért alig sírtak itt egy páran. Bár aki kevesebbet telefonál mint netezik annak lehet tényleg kevésbé zavaró. -
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10138 üzenetére
Ezt szerintem össze kellene hasonlítani! Kinek mi az "elég erős" rezgés! Az, hogy a Blade-hez képest milyen, értékes info, de magában nem jó semmire sajnos, pl. tuti nem reklamációs alap.
Én is hasonlítottam a Blade-hez, ami a lányomnál van mostanság. Az tényleg intenzívebben rezeg!
Lehet, hogy nem a készülékek közt van a lényeges eltérés, de akinek megfelel, annak nem volt egy Blade-je, hogy összehasonlítsa?
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10096 üzenetére
Eszed nem sok. Egy unreal engine 3 nem egy pont alapú benchmark hanem a valós teljesítményt mutatja meg... Az, hogy a te kedvenc játékod szarul van megírva és az x86 architektúrát nem ismeri a brigád, hát szorri. Vegyél iPhonet azon minden megy...
Szerk.: Vagy egy Galaxy S Advencet, azon megy a Most Wanted -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10144 üzenetére
Nem tudom, itt írta valaki azt hiszem korábban.
(Vagy lehet benéztem valamit...
)
-
t181
senior tag
[link]
Tegnap találtam, ezzel meg lehet változtatni az rendszer fekete hátterét.
Neki is ugranék, de egy dolgot nem értek...miért pont 512x512px-nek kell lennie a png-nek?
Mert így nem tudom hogy rakja be a képet, de jól nem, az biztos.
A másik: nem szeretnék backupolni-restorolni, mert rohadt sok idő, ezért arra gondoltam, hogy készítek egy másik zip-et az eredeti framework-res-sel. -
Winchester95
őstag
Igen hangosnak hangos.Azt én is észrevettem.
Viszont a HTC One V nek 2x ennyire hangos volt a rezgője.Órán simán észrevették hogy hívnak.Én is meglepődtem hogy hogy lehet ez.(Épp ekkor hozták a GrandX IN-t)
Ez ahhoz képest elfogadható.
Na akkor meg is csinálom gyorsan.Mondjuk a Samsungnál visszavisznek 100db ból 1 telefont.
ZTE-nél meg az összes telefonból a felét.
Volt samsung telefonom nem is egy és még most is van a családban.
Szerintem az a legmegbízhatóbb gyártó.
Akárhogy dícsérjük a ZTE-t a samsunghoz nem érhet fel hozzá minőségben szerintem.
De talán eljön ennek is az ideje. -
KEX23
csendes tag
válasz
Winchester95 #10138 üzenetére
Erősnek erős, de ez nem jelent semmit.. hangos és kifejezetten kellemetlen érzésre.
Ha hungariandroidon elolvasod, akkor semmi.. nekem pár perc volt.
-
Winchester95
őstag
Akinek rossz, gyenge a rezgőmotor az vigye vissza.Én megérzem mindenhol és erősen rezeg.Tökéletes.
Így elnézve nem csoda hogy ők a 4. mobilgyártó.
Így könnyű "eladni" hogy a fele rossz.
Pixelhibát tényleg komolyan nézik és cserélik a telefont?
Hány pixel hiba az ami már tényleg indokolt a cserére?Rootba lehet belevágok amúgy.Nehéz?
-
boxos23
aktív tag
-
boxos23
aktív tag
válasz
atillaahun #10134 üzenetére
Tehát a t-nél van dobozos daradb de nem ők adják a csere darabot hanem a zte maga küldi le.
Ez mekkora hülyeség, miért nem adját oda ha van nálluk és nekik küldenének másikat.
Na mindegy meglátom mi lesz vele, de szerintem tutira viszem mert megőrit az hogy kikapcsol még hivás közben is, vagy ha ő gondol egyet off -
counterbill
senior tag
válasz
ZTE_luky #10101 üzenetére
Nekem mikor megjött hibátlan volt
aztán beraktam a simet meg az sd-t és többször nem is kaptam szét...erre pár napja elkezdett recsegni a bal alja...nem vészes meg akkor érezhető halható h ha direkt nyomkodom csak irritál a tudat h ilyen
Pedig úgy örültem neki blade után h végre nem recseg a telefon...(kiderült h a blade-nek felpúposodott az aksija azért nem feküdt fel rendesen a hátlap )
-
boxos23
aktív tag
válasz
atillaahun #10131 üzenetére
jó jó de én előfizusan vettem havi 1800ft ha nem adnak másikat akkor ??? adjanak egy más fajta készüléket ebben az árban, nehogy már teló nélkül legyek.Nem ezért vettem nálluk a telefont, oldják meg ha vállalták.
Vagy esetleg mig nem lesz másik adnak csere készüléket? -
atillaahun
veterán
válasz
boxos23 #10128 üzenetére
Azonnal adnak egy újat. Amint lesz honnan. Én is azt a választ kaptam pénteken a kedden leadott rendelés eredményeként, hogy nincs, és belátható időm belül nem is lesz az országban. A ZTE most valamiért nem szeretne cseredarabokat szállítani. Úgyhogy kisírtam, akkor adják vissza az árát. Hétfőn viszem vissza, remélem addig nem gondolják meg magukat.
-
golyós
addikt
válasz
boxos23 #10128 üzenetére
Csak akkor veszik el ha tudnak másikat adni.Tehát nem maradsz telefon nélkül 1 percet sem.
Elérik a számod ha nincsen készleten.Ha nem kérik add meg mindenképpen mert én 1 hétig vártam az újra, valaki többet is.ZTE_luky:
Ilyen velem is előfordul mostanában.Én kilépek a playből és vissza akkor megy.De én sem vágom miért csinálja ezt.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, vki segítene?
Már másodszor szedem le Play-ről Grand X In-re Az Off Roads Legends nevű játékot, és mid a kétszer leszedte a 70 mb-ot, aztán kiírta hogy enm sikerült telepíteni...Vki pls segítsen, elkezdi írni hogy kiegészítő töltése... letölte, elkezdi telepíteni, és azt írja ki hogy enm lett telepítve. Később leszedtem hozzá egy apk-t de azt is amikor feltettem ugyan ezt írta ki.. PLs help!
-
KEX23
csendes tag
A rezgőmotort én is nagyon gyengének érzem, újra a kezembe került a blade és egy élmény volt, ahogy megrezdült kioldásnál.
-
golyós
addikt
válasz
Winchester95 #10096 üzenetére
Hát nem tudom,én 10-ből 6-szor nem húzom fel a procit mert elfelejtem.Így érezni,hogy nem az igazi de felhúzva 1600-ra semmi bajom az NFS Most wanted-el.
Más telon nem próbáltam,szóval nincs összehasonlítási alapom,de nem olyan vészes a helyzet. -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok ha valaki tud, akkor legyen szíves a #10103-as kérdésemre válaszoljon
előre is köszi szépen! -
boxos23
aktív tag
Hali.
kb 2 hónapja van meg a tze grand x in telóm.
Eddig minden tökéletes volt, nem is piszkáltam a szoftvert sem root sem semmi.
Most két napja csinál olyat hogy gondol egyet és kikapcsol magától.
Pl: ma is hívásom volt és mire kivettem ki kapcsolt.
Valakinek ilyen gond van a telóval????Nem tudom gyári szoftvert hogyan tudom ujra rakni frissiteni de csak is gyárira semmi root mert viszem garira ha nem múlik a hiba egy frissitéssel el.
Valaki segitsen ha tud, köszönöm -
andikaaa
aktív tag
-
andikaaa
aktív tag
válasz
ZTE_luky #10109 üzenetére
Nem tudom, ez nem recseg még, pedig már leszedtem ezt is párszor, de igyekszem szakszerűen, úgy ahogy a könyvecskében is benne van. Nem feszegetve, hanem óvatosan végighúzom a körmöm először egyik irányba, majd a másikba...
A Nillkint még nehezebb rátenni, ha még új lenne a telefon, biztos nem is merném, nehogy megkopjon a keret: Innen van... -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
andikaaa #10108 üzenetére
Köszi szépen neked is a választ, igen nekem is a hangszóró tájékán recseg, de ott nagyon :S
És gondolod, hogy az új hátlap nem fog recsegni? mert lehet veszek egy újat, aztán 2-3 hát múlva az is elkezd recsegni..Nem hinném hogy nagyon elhasználtam összesen kb 5-6szor vettem le
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Winchester95 #10105 üzenetére
Ja, tényleg bocsi, elolvastam a hozzászólásodat. Nem tudom nekem szerintem a tok miatt recseg, de nem tudom miért. a papírt majd kipróbálom kösz szépen a tanácsot.
Az a furcsa, hogy leveszem a hátlapot jól kitisztítom, megfujogatom, visszateszem, akkor sehol se recseg, aztán várok 5-10 percet, és akkor újra recseg (már tok nélkül is)
És akkor a papír biztos nem teszi tönkre az aksit, meg a hátlapot se fogja feszegetni?
-
Winchester95
őstag
válasz
ZTE_luky #10104 üzenetére
Én pont fordítva mondtam.Alapból recseg....Ha rárakom a tokot akkor nem.
Kezdettől fogva.Viszont nekem csak minimálisan.Ez még a live with walkmanomnál is így volt.
Ott az aksi alá egy papírt raktam és nem recsegett többet.Itt is erről lehet szó.Illetve lehet hogy fölé kellene.
Nem nem lesz semmi melegedésprobléma. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Winchester95 #10102 üzenetére
Köszi a gyors választ, hogy érted hogy nagy központba? amúgy most hogy mondod tényleg nekem is azóta recseg mióta tok van rajta. Lehet hogy a tok miatt van? mert december 21.én vettem a mobilt és rá 1-2 hétre kaptam meg a tokot, és azután 1-2 nappal kezdett el recsegni és azóta egyre jobban recseg
És te vettél rá új hátlapot? vagy nincs értelme, mert az is kikopik és tönkremegy?
-
ZTE_luky
aktív tag
Megpróbáltam már párszor vmi nagyobb játék letöltését mobilra (Sims, NFS, GTA) de nem sikerült sohase. Vk ia ki jártas a témában légyszíves segítsen mert egypár napom elment rá és sohase sikerült.
Én így próbálkoztam: leszedtem egy apk és egy obb filet. Az apk fjlt valahova feltettem a mobilra, az obb filet/ könyvtárat (valahol nem obb fájt töltöttem le hanem egy egész könyvtára) bemásoltam az sd card/Android/data vagy sd card/Android/obb mappába. Feltelepítettem az ak filet, az sikeresen feltelepült, és vmikor az volta baja hogy újra le akart tölteni obb file-t play áruházról wifivel, vagy pedig elindult fekete képernyő, aztán vagy újraindult vagy kezdőképernyőre lépett, de volt olyan is amikor lefagyott.
Valaki legyen szíves segítsen, nagy szépen köszönöm előre is!
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, pár napja írtam hogy több problémám is van a készülékkel, azt javasoltátok menjek el T-mobile-ba.
Elmentem, hogy nyikorog, recseg a hátlap, és "kiröhögtek" hogy ez nem problémája a mobilnak, mert használható. Az aggaszt, hogy napról-napra egyre jobban recseg, főleg a jobb alsó sarkán a hátlap. Levettem a hátlapot, és akkor nem recsegett, szóval biztos hogy a hátlappal van probléma. Valaki pls segítsen mi a megoldás mert nagyon idegesít!!cseréljem ki a hátlapot mert csak azzal van gond, vagy pedig a készülék hátoldalán kopott el valami? PLS HELP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- BestBuy topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest