- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Joe Cockroac #9697 üzenetére
gyári visszaállítás...
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha le akarom adni szervizbe a telefont, akkor hogy lehet kilépni mindenből, és úgy odaadni a telefont, hogy semmilyen fiókomba nem vagyok bejelentkezve?
-
zer0fill
tag
válasz
Joe Cockroac #9686 üzenetére
így néz ki az app. az infosávban.. mindenkinek ajánlom..!
-
jose999
senior tag
A ZTE időjárás és óra widget csak a nagyobb városokat ismeri?
-
zer0fill
tag
válasz
Joe Cockroac #9686 üzenetére
tedd fel a Quick System Info PRO-nevü appot.. értesítősávban valósidőben látod a processzor il. memoria ,adatforgalom és battery használlatot, és ez a progi mindenre jó (pl beragadt appok kilövése) rögtön látod,hogy lemegy a proc használat... stb Ajánlom!
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam hogy az én grand x in-em is fagyni szokott. Még nem sikerült visszavinnem, arra majd jövőhéten kerül sor. Na de amit mondani akarok, hogy a képernyő feloldás annyira problémás volt olykor, hogy már ki is kapcsoltam ezt a funkciót. Azaz, megnyomom a bekapcs gombot és azonnal lehet használni a telefont, csakhogy ezzel a probléma továbbra is fennállt. Gyakorlatilag maga a kijelző fagy meg, függetlenül a képernyőfeloldástól. Ezt amúgy lehet hogy már ti is tudjátok, csak gondoltam megosztom veletek eme információt.
U.I.: amikor töltőn van, akkor soha nem fordul elő ez a hiba.
Ja és még valami, az akkumulátor eddig sehogy sem bírt ki egy napot. (reggel 6tól 100%ról indulva délután 3ra már 40% környékén van. Persze, szoktam nyomkodni, fényerő minimumon.) -
zer0fill
tag
válasz
#40993792 #9681 üzenetére
igazad van ! oldja meg a trémobil, hogy ne villogjon..!
akkor nem tudom mi okozhatja... szenzorok ki-be kapcsolásához, matatásához van v.mi app?!! Még annyit, hogy FülesseL néztem a filmet, 1ajtócsukás: pause, még egy: megy továb a lejszás...
dühítő komolyan..., poweramp akkor nem indul, ha kényszeritett leálással kinyomom... csak ha futó progiként megy a httérben... -
jose999
senior tag
Sziasztok! Ma kaptam meg a telefont, bekapcsolom, pin kód be, de nincs hálózat! Csak segélyhívás. Ilyenkor mi van?!
Köszi a választ!
-
zer0fill
tag
Sziasztok!
megőrjít már ez a hiba
, kérlek segítsetek...:
mxplayer video lejátszás közben- külső hatásra pl.: ajtóbecsapás, hirtelen döccenés,stb.- le pauzálja magát,
ez még hagyján, de a poweramp is elindul néha magátol ilyen ajtócsapkodáskor...
gondolom vmelyik szenzor csinálja... melyik és , hogy tudnám kiiktatni? pls help!ps..: be van kapcsolva az értesítőfények, hálozat elvesztéskor állandóan pirosan villog , nem lehetne ezt ki iktatni v.hogy, persze az értesítő fények kellenek..csak ezt a részét...!?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Carathorys #9674 üzenetére
Menjönk át ezzel a
MélytorkosMélyvíz topicba. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Carathorys #9670 üzenetére
Mert nem pachelted a bootable recovery-t, úgy nem fordul le x86-ra.
-
Tomacko
őstag
válasz
agressor12 #9639 üzenetére
Új ként eladás, meg minőség ellenőrzés, meg tűréshatárok és társaik.
Új termék - T-sistem:
meg rendeltem az iptv szolgáltatáshoz a prémium opciót, ugye ehez kellett cserélni a STB-ot, hoztak egy régi típusú darabot amin látszott hogy használt mert itt-ott meg volt kopva, a belseje meg le volt lakva erősen, (6 éve ezeket az ezüst színű darabokat viszik ki az előfizetőknek) mert a vinchester akár 5 percenként is bekapcsolt benne teljesen random, letette az olvasó fejet stb stb, sorolhatnám. Bementem a helyi (Szekszárd) T-pöttybe, hogy ez nem nyerő mivel én új szolgáltatást kérek akkor nekem ne egy agyon használt valamit adjanak. Kaptam is egy új típusú fekete boxot ami teljesen jól működik (nem könnyen beszerezhető náluk házon belül se) a srác aki az elsőt is hozta és be regisztrálta ismertem régóta, mondja hogy ez is használt, a főnökénél volt eddig teszt gép gyanánt. Ennyit arról hogy mit adhatnak el és mi az amit el is adnak az előfizetőknek.
A minőségellenőrzésről meg ne higyje már senki se naív gyerek módjára azt, hogy miliós tételben gyártott valaminél minden egyes darabon nagyvizitet tartanak, alap vizit van azt elhiszem. De nagy ellenőrzést x darabonként vesznek le egy-egy darabot a gyártósorokról mindenhol Az ellenőrzéseknél is meg van adva egy tűréshatár, ami szintén gyártója válogatja, lehet akár elég nagy is. És ugye azt is tudni, kell, hogy az ilyen MEO témák mocskos drágák tudnak lenni és mocskosul be is lassíthatják a gyártást, ergo, minél sűrűbbre veszi valaki az ellenőrzést annál drágábban kell adni a terméket, hogy ugyanazt a profitot hozza. Legalábbis én ilyen infókat tudok erről a ráészről általánosságban mondva, részben az egész országban hívott független telfonos meosoktól, részben számtech szaklapokból.
Hogy ez a ZTE-nél hogyan megy passzolom.
-
Carathorys
csendes tag
válasz
Keeperv85 #9630 üzenetére
Hahaha, lehúztam CM9-et, pár óra google keresgélés után nekiálltam fordítani....
A hiba a következő lett a végén:target C: libmkyaffs2image <= external/yaffs2/yaffs2/yaffs_tagsvalidity.c
`out/target/product/gxi/obj/STATIC_LIBRARIES/liberase_image_intermediates/liberase_image.a', needed by `out/target/product/gxi/obj/EXECUTABLES/recovery_intermediates/LINKEDÚgyhogy mára feladom, holnap, és hétvégén majd nyüstölöm fordulásig!
-
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #9667 üzenetére
Igen.Direkt ilyet választottam.Iphone 3G-n is ilyen volt régen amikor még telefonokkal üzleteltem.Azóta akartam ilyet venni.Hát igen de egyszer kell megvenni.Szerencsére a telefonon egy karc se lett.Szóval ha majd kiveszem és holnap+ után nem töröm össze a képernyőt se a továbbiakban akkor teljesen új állapotban lesz.(Ezt csináltam anno a Live With Walkam telefonommal(Eddigi legjobb teló
) Jó drágán el tudtam adni.
William84: Igen de ránézésre nem azt tükrözi hogy minőségi.+ az S nek más az anyaga.(Az S részénél)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #9665 üzenetére
Az ilyen? > [link]
Én is tervezek ilyet jó ideje, de eddig nem jött össze... (Piszkos anyagiak...
)
-
William84
csendes tag
válasz
Winchester95 #9665 üzenetére
A másiknak is ugyan olyan anyaga van és minden ugyan az csak nincsen rajta az S.
És jó sima -
William84
csendes tag
Sikerült S-nélküli szilikon tokot szreznem, hogy tetszik nektek? Az S vagy az S-nélküli jobb?
Képek! -
Winchester95
őstag
Valaki próbált már komolyan játékokat?Ha igen dobjon egy privátot.Köszi.
-
golyós
addikt
válasz
atillaahun #9653 üzenetére
Én már cseréltettem a Grand X-emet és bontatlan adtak.Igaz elsőre csak a készüléket cserélték volna de én az egész dobozt elkértem,hogy minden új legyen.
-
kelekyle
őstag
Nos én most kipróbáltam a Temple Runt és a Temple Run 2-t is és nem tapasztaltam lagot.
Smooth mint iPhonen!
A 2 tényleg nagyon jó lett (is) -
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #9656 üzenetére
nem a hardver erejével van a baj,hanem a támogatással,hardverben úgy ott hagyja az s advancet ahogy van
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #9654 üzenetére
Igen a Most Wanted a GXIn nem megy tökéletesen.... max teljesítményen is átlag alacsony FPSt produkál...
Amúgy nekem is vannak újraindulgatásaim... (Hot restart)
Fagyás nem jellemző eddig párszor volt. De a vibra nagyon zavaró, egyáltalán nem érzem még amikor koncentrálok rá akkor sem. -
Winchester95
őstag
Létezik hogy galaxy s advance-n sokkal jobban megy a most wanted mint grandx in en?[link]
-
atillaahun
veterán
válasz
agressor12 #9652 üzenetére
Mondjuk lehet még nekem is most kéne visszavinni, amíg még vannak/lehetnek dobozos példányok, és a ZTE nem állítja rá teljesen a Tré-t a zacskós fődarab cserére.
-
agressor12
senior tag
válasz
atillaahun #9649 üzenetére
A Blade-t még 1x ,de dobozostól vissza kellet azt adnom,és kaptam egy zsír ujjat,amit elöttem bontottak ki.
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #9570 üzenetére
Köszi szépen,
én a B05-ig mindenképp várok addig nem piszkálok bele (remélhetőleg úgyis hamarosan kijön) mert úgy állítólag rootolt telefonon nem életbiztosítás a gyári romfrissítés...
B05 után viszont szerintem valamilyen irányba elindulok vele, bár még nem tudom hogy mivel járnék jobban, megtenné a sima root is, vagy pakoljam fel majd a B05 alapú Next romot, majd meglátjuk...
A mobilnet probléma megint előjött amúgy tegnap, most kipróbáltam amit múltkor javasoltál, (hogy 15-20mp-re repülő mód), 1 percig hagytam rep. módban de nem működött, marad tehát az újraindítás, szerencsére hamar megvan.
Én sem akarok "kikapni" amúgy, de nekem is eddig nagyon jó a telefonom a mobilnet eldobáláson (ami úgy olvastam itt hogy a T sara szerencsére
) semmi zavaró hibát nem tapasztaltam, 2* panaszkodott egyik ismerősöm hogy rosszul hall (ami szintén inkább hálózati gond lehetett csak) néha volt vödörhang, + full hangerőn recseg a hangszóró, de nem használom teljes hangerőn, úgyhogy nem zavar kb ennyi semmi több, érintetlen gyári B04-es rommal.
Ritkán wifizek így a lockscreen fagyésról nem tudok nyilatkozni (még nem volt) se újraindulgatás, se megszakadt hívás stb, szóval én csak nagyon zavaró hibánál (ha egyáltalán lesz, de ne legyen) cseréltetném az enyémet szerintem.Persze ettől még teljesen megértem azokat aki kifogtak hibás darabokat, én se repdesnék az örömtől hasonló esetben.
Viszont úgy tudom te is az elsők között vetted mint én is, és mindkettőnk GXI-je (legalábbis eddig) jól teszi a dolgát,
mit gondolsz, lehet összefüggés a kettő között?
-
atillaahun
veterán
válasz
agressor12 #9648 üzenetére
Nem tudom hányszor cseréltettél már (ZTE-t), de túlnyomó részt nem adnak egy új bontatlan dobozt.
Jön a szervizes egy gyors-záras zacskóval, és eléd tol egy kibelezett fődarabot, akksi, hátlap, meg minden nélkül.
És akkor lehet választani. -
agressor12
senior tag
válasz
Keeperv85 #9641 üzenetére
Maga a csomagolást szerintem a ZTE végzi még a gyárban ,én a boltból el se vinném azt a telefont amit nem előttem bontanak ki,és vágják fel a matricát rajta.A webshopos rendelésbe nem bízok.Nem véletlenül olcsobb ,de amúgy hivatalosan tuti nem adhatják el,és a fogyasztóvédelem is ezt mondaná..
-
Winchester95
őstag
Senki nem tud feltölteni egy videót a youtube appról fekvő állóba helyezéssel?
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #9640 üzenetére
... úgyhogy végül valószínűleg nem a telefonokat javítják, hanem a teszteredményeket ...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #9642 üzenetére
Úgy, hogy dolgoztam ~3 évet gyártásban, az elejétől a végégig az összes munkaállomáson.
Többek között a tesztereken is, amik többször is kimérik ugyan azokat a részeket. Sőt! Van olyan modell, amiben az összes antennát kalibrálja a teszt, pont azért, hogy még pontosabb értékeken üzemeljen.
Javítottam eleget, hogy tudjam mekkora tűrések vannak. Volt olyan teló nálam, ami csak 0.2%-al volt a megadott határok felett... soha sem javult meg...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
..de refurbished-ként már igen...
-
atillaahun
veterán
válasz
Nem is újat adnak, hanem Másikat.
(#9637) gonger
És valóban.
Akkor csak nem én vagyok az egyetlen aki erre a következtetésre jutott.(#9642) kelekyle
Úgyhogy Keep Pécsen lelkiismeretesen végigteszteli az összes darabot, és amelyiknél 1%-nál nagyobb a hibahatár azt kidobja.
Csak hogy a sárgák ürítik a szemetest is - vissza a szalagra. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #9635 üzenetére
Azóta _elvileg_ van gyártási joguk, talán PRD is. Ettől függetlenül rengeteg xart küldtek ZEG-re...
-
gonger
senior tag
válasz
Cooler96 #9632 üzenetére
ezt honnan veszed?
nekem nincs ilyen téren műszaki tapasztalatom és ZTE részvényt sem vettem
de ha csak a software rossz, akkor minden készüléken jönnie kellene a hibáknak, nem? Mivel ez pedig nincs így, mert vannak hibátlanok, így csak arra tudok gondolni, hogy a felhasznált alkatrészek minősége eltérő.
Az előző GXI-n recsegett a hangszóró, rossz volt a hívás minősége, zörgött a vibra stb.... cseréltettem, ezen nincsenek ilyen hibák, pedig ugyanaz a gyári ROM figyel rajta. -
kelekyle
őstag
válasz
atillaahun #9626 üzenetére
Camera FV-5
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #9633 üzenetére
Nem kell olyan messzire menni. Elég, ha Tiszaújvárosba ellátogatsz, vagy Zalaegerszegre a RIM-hez.
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #9627 üzenetére
A CM szar. De két bit-re megegyező szar CM sem fog másként viselkedni 2 ugyanolyan típuson.
HaCSaK nincs bennük (készülékekben) Valami eltérés.... jólvan. Szerezz engedélyt a ZTE-hez, kiveszek egy hét szabadságot, és beköltözök a gyárba. Odaállok a sárgák föle jegyzetfüzettel meg reflektorral, és így fogok nézni.
(#9631) agressor12
Végülis igazad van.
Én konkrétan attól rettegek hogy kapok majd egy olyat, amiben a GPS meg GSM nem fog menni.
De majd egyszer összegyűjtöm a bátorságom. -
Cooler96
aktív tag
válasz
agressor12 #9631 üzenetére
a telefonok 2/3adát vissza sem küldik,hanem kiosztják online vásárlók között...
-
agressor12
senior tag
válasz
Örülök,hogy örülsz....
Mi lenne ha a sok sírás helyett visszavinnétek a telefont,és kész. ZTE is hamarabb lépne ha több telefont kapna vissza... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Carathorys #9629 üzenetére
-
Winchester95
őstag
Valaki fel tud tölteni videót youtubra a mozgásérzékelővel kapcsolatban?
(Annyi lenne hogy belelép a YOUTUBE APP-ba és a galériába és fekvőből állóba teszi a telefont majd vissza.)
Ha nekem másképp működik megy gariba.Nagy segítség lenne!
Kösz. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Hibátlan a nagy f*szt, azt hibátlan! Azért nincs 3 telefonon egyszerre hálózat mi? Hardveres szórás meddig bírja a proci? Akkor nem instabil kernel miatt fagy, ugye? Véletlenül sem a szoftver szar, amivel szabályozod az órajelet... ugyan miért is lenne, végül is a CM mindig is tökéletes volt. Akkor is mikor már arra is kifagyott, ha töltőre lett téve. Aham.
A hálózati paramétereket, valamint az összes rádiószignált, beleértve az összes WiFi csatornát szabvány köti megadott határok közé! Ha nem megy át a teszten valami, NEM jöhet ki a gyárból!
Szóval a hardveres szórásról kitalált legendák tekintetébe javaslom látogass meg egy gyárat, ahol mobil készül. Nézd meg a teszteket, amin át kell jutnia. 1%-os tűrési sávok már nagynak számítanak!
-
atillaahun
veterán
válasz
kelekyle #9592 üzenetére
Valóban egy nagyon kellemes kényelmi szolgáltatás lenne, de a ZTE-nek jelenleg annyira telik, hogy van egy nem működő FM rádiónk, meg egy félig működő lámpánk, úgyhogy az RGB led-től még szvsz jó pár évre, és néhány modellre vagyunk.
Más.
Egyébként lefagytam ma is vagy hatszor, úgy látszik ez a hosszan nyomós power csak egyszeri eset volt hogy segített, azóta se éledt fel tőle a képernyő többet.
Plusz átállítottam még a WiFi csatornát is 13-asra melóban, hátha ott kevesebb a jelzavar, de nagyjából szart se ért, fagyott tovább kitartóan a kép.
Úgyhogy egyelőre végeztem a WiFi-vel, meg sajnos a WiFi alapú helymeghatározós profiljaimmal is.(#9594) kelekyle
Melyik program is ez?(#9595) Garry84
Nálam egyértelműen router függő a fagyás. Itthon kb. hetente egyszer, melóban naponta hatszor.
És eddig a router-t sem tudtam úgy konfigolni bent, hogy bármi változást elérjek.(#9599) agressor12
Mindannyian elmondhatatlanul örülünk neki, hogy hibátlan darabot kaptál, kösz a segítséget.(#9609) Keeperv85
Nem a Nagy faszt. Akkor mitől van, hogy a Blade 600-as procija van akinak már 650 MHz-n összeszakadt, van aki meg 800-ig is felhúzhatta, és ment napokat? Sehol nincs ez a minimális hibahatárhoz.
Ugyanez igaz az összes OC kernel-es telefonra. Mi ez ha nem hardverszórás?
GPS vevőkről nem is beszélve. Nálam olyan mint a villám, 1 mp alatt 11 hód ablak mellett felhőkkel, van aki meg kockára fagyhat a pusztában akkor se lock-ol neki. Tudom, az LG-m is ilyen volt, vissza is vittem.Viszont a hálózatot már dobta le...
Ne már. Az enyémnek sose volt még baja. Nem user error lesz az?(#9619) Keeperv85
A Trémobil hálózata hibátlan. Én is azon beszélek napi fél órákat. Kizárólag akkor nem értem teljesen mit mond a másik fél, mikor a kolléga ordibál mellettem.
Biztos jól tartod a telefonokat?Más.
Szvsz a Google szerverekhez sincs semmi köze a szürke WiFi-nek. Tegnap vidáman lerántottam 2 programot is Play-ről. Szürkületben. -
Keeperv85
nagyúr
Tartok tőle a problémát az okozza, hogy a CM alatt kipusztult az x86 minden formája. Bár a cm10 elméletben támogatja... gyakorlatilag már ebben nem vagyok annyira biztos.
Hiú reménye ne legyen senkinek, arra kérek mindenkit. Sajnos senki sem tud segíteni, kivéve szezso15 modder társam, akinek az építés maradt...
-
andyTM
őstag
- Keep, jutottál valamire a cm fordítással(?), várható újítás(?), esetleg egy cm9 vagy cm10?
-
andikaaa
aktív tag
Csináltam én is ilyen videót!
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #9615 üzenetére
Nilkin?
-
Winchester95
őstag
Megérkezett a tok és a fólia+szivargyújtó.Vegyetek tőle bátran.A telefon jobban néz ki mint valaha.És még védi is.
-
agressor12
senior tag
Ma megérkezett OTG kábel,bill. egér működik ,de pendrive-ot nem bitam működésre bírni,több darabot se ,nem látom sehol ,hogy csatlakoztatva lenne,file managerbe se.
Valami ötlet?
OGT helper nevű progit amit irtak itt már többen nem tettem fel,mert nem rootolt a telo. -
gonger
senior tag
válasz
Keeperv85 #9609 üzenetére
Viszont a hálózatot már dobta le...
szórt a hardver:-)
Amúgy nekem az új (már egyszer cserélt) nem fagy és nem recseg a hangszóró, nincs 2 mp-es késésé hívásnál, de teganp pl kétszer is megszakította a vonalat beszélgetés közben. Elég ciki mikor a főnökömmel beszélek vagy ügyfél hív és egyszer csak eltűnök, mintha lemerültem volna. Indokolatlan. -
andikaaa
aktív tag
válasz
#40993792 #9608 üzenetére
Nem is akkor fagy, amikor éppen nagy használatban van, pont akkor, amikor hosszú alvó állapotból próbálnád felébreszteni egy olyan wifire csatlakoztatva, amit esetleg sokan használnak, nyilvános vagy nem tudom milyen egyéb beállításokkal rendelkezik... Többször leírtam képernyőzár nélkül is fagy, akié fagy, nem attól függ, hogy milyen feloldást használtok. Amúgy már a munkahelyi WiFivel is lényegesen kevesebbet fagy (naponta 1 alkalommal) next2 óta (talán mert olyanok a beállításaim most, hogy nem szinkronizál minden pillanatban), otthon meg soha.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#40993792 #9608 üzenetére
Neked is mondom: hagyjuk ezt a szórt hardvert, mert agyfaszt kapok tőle. Ilyen csak a mesében van! Nincs szórt hardver, mert a teszterek nagyon kicsi tűréssel mérnek. Nem megy át a teszteken...
Nekem még soha sem volt kikapcsolva a WiFi. Az enyém még soha sem fagyott. Viszont a hálózatot már dobta le...
-
heidricha
őstag
A hiba táblázat a Drive-on szétcsúszott! Nem a kinézete, a tartalma.
Legalábbis az én soromban most más a név, az én nevem nem is szerepel már, de a sorom nagy része megvan, részletesen írtam, elég egyszerű felismernem. A serial-t most nem tudom ellenőrizni! -
Garry84
tag
válasz
heidricha #9601 üzenetére
Mintával zárom én is, nem az lesz a bűnös. Lehet, hogy a router beállításai, vagy nem tudom. Mondjuk ez otthon nem para, mert átállítom, de ha valami publikuson vagyok, akkor nem megoldás.
Mindenesetre szívás nagyon, mert azért van csak 100 megás csomagom, mert mindenhol WiFin vagyok, így viszont szinte mindig kikapcsolva kell tartanom, mert mi van, ha nem tudom felvenni, vagy hasonlók. Így meg elkajálja 5-6 nap alatt a kvótámat, utána jön a lassítás.
-
heidricha
őstag
válasz
Garry84 #9595 üzenetére
Nekem összesen egyszer fagyott. Eleinte használtam a Mi... lock-ot, épp azzal volt fagyás. Esetleg azt cseréld le, hacsak meg nem tetted korábban. Ez egyúttal a következő kérdésre is válaszolna:
Vagy fagyott bárkinek egyéb zárképernyővel? Nekem minta-zár van (céges policy, meg amúgy is ezt szoktam meg). Soha nem volt vele bajom.
Autós tartó: vettem egy ilyet: http://www.ebay.com.hk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110966558888
Akkor még rajt' volt a global site-on is ingyenes postával... kellemes meglepetés: Az érintéseket a GXI majdnem teljesen jól érzékeli a tartóban is. Egyébként érdekelne, ki mit tapasztalt, mert a Blade nekem (két, vagy 3 féle tartót is teszteltem) teljesen használhatatlan volt autós tartóban, hacsak közben nem tettem rá a töltőt is! Itt sokkal jobb a helyzet, az érzékenység 85%-a rendelkezésre áll, ezzel elboldogulok, annyit nem kell ezt nyomogatni menet közben - úgyis egyre inkább tiltanak minden ilyesmit!
Ugyanehhez: nem tud valaki olyan mikro USB kábelt, aminek 90 fokos könyök (pipa) a mikró-s vége? Persze a pipa szárának lefelé kellene nézni csatlakoztatott állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged