Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkuban erősít a középkategória
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
Garry84 #8491 üzenetére
- ohh, köszi így már világos
Az első két szám (89) a telekommunikációs szabványra utal
A harmadik és negyedik szám az ország kódját tartalmazza (36 - Magyarország)
Az ötödiktől és hatodik szám a szolgáltató száma (70 - Vodafone)
A következő négy szám a gyártás évét és hónapját jelöli (1200, tehát 2000. decembere)- az enyém:2400
-
Garry84
tag
http://mobilarena.hu/teszt/amit_a_sim_kartyakrol_tudni_erdemes/azonositok_kodok_szamsorok.html
Nekem nem pont ilyen a kódom, de frissebbet nem találtam. Az eleje stimmel. Ebből kiindulva az enyém (van ugyan előtte a 30 után még két számjegy, de sztem az nem az, a gyártást valószínűleg külön négyes osztásban tüntetik fel) 0709, tehát 2007 szeptemberi.
-
andyTM
őstag
válasz
Lacko87 #8489 üzenetére
- 89-el kezdődik a simen lévő kód, ebből gondolom, hogy 1989-es kiadású(vagyis így van).
- nem tudom, hogy az újabb simeknél is így van-e, vagy hogy megtartották-e ezt a felírást.- nem járható út, mert az egyik ismerősnek is 8936-al kezdődik és az új; akkor sorry, nincs összefüggés a simmel.
-
andyTM
őstag
Sziasztok!
- voltam a t-nél; amilyen mákom volt a szervizes kezében kifagyott a touch, szétkapta, aksi ki-be, bekapcsolta, azt mondta:csere
; csak nincs készülékük polcon; talán holnap, de felhív, hogy mikor menjek be; az adatkábelt is cseréli
- viszont, mondott valamit, amit eddig (azt hiszem) figyelmen kívül hagytunk; mégpedig a sim-kártya
- azt mondta (nem tudom van-e valós alapja), hogy a régi sim-kártya miatt is előfordulhat a képernyő kifagyása; mindegy, mert díjmentesen azt is cserélnék.- járjunk a végére, ennek a sim-mizériának és szedjük össze, hogy van-e összefüggés; kérnék mindenkit - akinek kifagy a képernyője -, hogy írja már le, hogy mennyi idős, vagy mikor gyártott sim-kártyával használja.
- a gyártást a sim-kártyán lévő kód első két számjegye tartalmazza(legalábbis nekem még ilyen)- az enyém 1989.
Tigryss76: van valami típusa is?, kellene nekem is egy hasonló, vagy szilikon(is)
- úgy néz ki, hogy cserélik a telefont, így ha rendel valaki fóliát, beszállnék én is, csak szóljon
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Új hibát produkál a kis drágám, konstansul megszakadnak a hívások, van, hogy háromszor-négyszer is oda-vissza fel kell hívnunk egymást valakivel, ha be akarunk fejezni egy mondatot. A furcsa az, hogy amikor megszakad, akkor néha nem dobja el a mobilhálót, csak "Hívás nem indítható"-val bemutat nekem, néha egy-két percre eldobja, pirosan villog a LED, nincs mobilháló - és ami nagyon furcsa, hogy ilyenkor a teló ugyan működik, tudok navigálni, akármi, de a rezgő visszajelzés nem megy. Amint visszamászott a hálózatra, megjön a rezgő érintés is.
Mivel a lockscreennél is felmerült, hogy a WiFi és a GSM modul akad össze, lehet, hogy itt meg a GSM modul akad össze a rezgőmotor vezérlésével? Előfordulhat, hogy a WiFinknek semmi baja, a GSM modul a ludas.
Karácsony óta megvan, eddig csak lockscreen fagyásom volt, de soha WiFivel ez újabban nem jön elő, most meg záporoznak a hibák. Megjött a két másodperces késés is. Újraindítás után is szarakodik, plusz alvás közben felébred félóránként. Valami nagyon összetett hiba lesz ez...
-
golyós
addikt
-
heidricha
őstag
válasz
Tigryss76 #8480 üzenetére
Szerintem pont ilyet vett egy kollégám a két napos Blade III-jára - legalábbis pont ennek a megfelelő verziójának tűnik. Csak épp 1500 volt szegeden. Fogásra nagyon kellemes, félkemény. Nekem is tetszett, ha nem lenne meg a Nillkin, beruháznék egy ilyesmibe!
Körbeveszi a gépet teljesen, a Nillkin két végén nyitottságát még nem sikerült megszokni
-
Carline
őstag
Hogy tudok egy sh scriptet futtatni úgy, hogy az minden újraindításkor végrehajtódjon.
Csak rootolt készülék (busybox fenn van). -
heidricha
őstag
válasz
kelzsoca #8275 üzenetére
GPS téma.
Szerintem egy adott hw vagy minden ROM-mal és (szinte) minden beállítással normálisan működik, vagy tartósan semmit nem tehetsz az érdekében.
Egy darabig tök jól megy, mintha lehetne okosítani is a config hangolásával, aztán ugyanazzal a config-gal 12 óra múlva tetszhalott.
Nekem pl. ma reggel még a villogó buborék sem jött be a status sorba, amikor a GPS-t használni akarta valami app. GPS ki/bekapcsolás néha változtat a helyzeten, most nem, Újra kellett indítani az egészet, utána a szokásos: első fix pár perc, utána (egy darabig) mp-ek kérdése, majd pár óra után visszatérés a több perceshez, vagy a reménytelenhez (ilyen ma nem volt, ilyenkor minden hold látszik, még sincs fix).
Ja igen: mondjuk kinn vagyok a pusztában, van vagy 11 holdam,a legjobbak közel, vagy pont 40dB SNR-rel. Letakarom a szabad kezemmel a telefont, pontosabban fölé teszem, hogy azért lássam a kijelzőt, és majdnem az összes jel a felére esik vissza! Nem kicsit lesz kisebb, hanem szinte eltűnik. Szerintem ez sem normális, bár a Blade-en (mivel működött) sosem kísérleteztem ilyesmivel! Viszont érdekelne, hogy akinek jó a GPS, annál is ez a helyzet?!
Ha van valaki Szegeden, akinek jó a GPS, és hajlandó lenne egy személyes összevetésre, privátban megkereshetne! Köszi!
-
.:T.H:.
aktív tag
Sziasztok!
Wifi-direct-et hogyan kell használni két telefon között??
válaszokat előre is köszönöm -
andikaaa
aktív tag
Fagyott a munkahelyemen...
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, tegnap sikerült feltenni a NEXT V2.-őt és itt is előjön az a probléma, hogy este valami fel-fel ébreszti a telefont.
Nem tudtko erre valami megoldást ? 7-8% merült az éjjel is. Még Skatnél Zsoca romjainál általában 1-2% volt ez. De a grafikonon is látható hogy valami fel fel ébreszti.
Valami ötlet ? Másnál ez nem fordul elő ? -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #8469 üzenetére
Noshát, úgy látszik le kellett venni az auto-indulás gátlót a médiatárolóról.
Mán jó. -
tonyqa23
senior tag
Most az imént olyat produkált a teló, h beléptem a menübe és mintha összementek volna az ikonok egy kicsit, és alul tök sok hely maradt, mintha egy sor nem látszódott volna. De megvolt mindegyik. Egy home gomb után visszanéztem és akkor már jó volt.
-
-
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #8451 üzenetére
Legutóbb update.zip-ből úgy kértem ROM újratelepítést, hogy csak a belső tár törlését kértem, az SD-kártyán mindent rajtahagytam. Azon a Music mappában található fájlok a készülék elindulása után automatikusan bekerültek a csengőhangok közé. Korábban mindig kértem az SD-kártya törlését is, olyankor mindig csak a gyári csengőhangok szerepeltek rajta. A hangfájlokat ezután tettem SD-re és azután sem kerültek automatikusan a csengőhangok közé.
-
zeg
őstag
Wifi bekapcsolva, adatforgalom letiltva, képernyőzár letiltva. Feléleszteném a telefont bekapcs gombbal, erre lefagy a kijelző. Nem a telefon, hiszen a bekapcsológombra reagál. Úgy tűnik az adatforgalom nélküli wifi halott ügy, mind repülőgépes, mind telefonos üzemmódban.
Még próbálkozom, aztán visszaviszem, adjanak másikat ehelyettHihetetlen, hogy ennyire alap dolog, ami a sokéves 3g-s galaxy tabomnak nem jelentett soha akadályt, sem a defymnek, sem a xperia ray-nek, de még a nokia 5630-nak, a nokia n95-ömnek, és a nokia e51 telómnak sem, egy zsírúj csúcskészüléknek halál.
A zte elmehet a fenébe a f@sza minőségellenőrzésével. -
tré-apó
csendes tag
válasz
Keeperv85 #8435 üzenetére
Kösz a segítséget!
Nem tudom, hogy mit csináltam vele de valahogy látja végre az sd-t.
A kártyát ahogy írtad megformáztam FAT32-re, de ezt követően sem látta a cwm recovery.
Kb.: 10x kivettem-visszaraktam a kártyát próbálkoztam újra és újra...
Végül a belső tárhelyre másoltam a Grand_X_IN__NeXt_v2.zip-et és az sd kártyát a beállítások/tárhely/Sd-kártya törlése menüben is letöröltem, majd a telefon fájlkezelőjével helyeztem rá a zip-et a kártyára. Csak ezek után kezdett el látszódni a külső sd a cwm recoveryben a choose zip from external sdcard alatt.
Amikor a PC-ben töröltem mindent a kártyáról valamit mégis rajta hagyhatott ami nem tetszett a cwm reco-nak, mert a PC-ben törölt kártyára a telefon beállítások/tárhely menüjében mindig azt jelezte, hogy van valami a kártyán. Amikor az említett menüben töröltem az sd kártya tartalmát csak akkor jelezte teljesen üresnek, és ezek után már nem csatlakoztam a géphez, hanem a telóról másoltam a zip-et, és csak ezek után tudtam telepíteni.
Lehet, hogy csak a véletlenek műve, de a lényeg, hogy sikerült.Köszönöm a segítséged, valamint Neked és a Többieknek is a munkátokat!
-
t181
senior tag
válasz
Nekem fent van az ES file explorer, és amikor a beállításokban a csengőhang kiválasztására megyek, ott van az ES is, és azzal be lehet tallózni normálisan.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Nekem is ez volt a problémám.
Dobj be egy .nomedia file-t a zene mappa gyökerébe, majd töröld a médiatároló adatait.
Restart és boldogság.(Kivéve, ha a gyári zenelejátszók egyikét használod, mert akkor ezzel előlük is elrejted a zenéidet.)
-
atillaahun
veterán
válasz
pudingstyle #8452 üzenetére
Aha. -
spinkler
tag
válasz
pudingstyle #8452 üzenetére
-
jaraig
csendes tag
válasz
#40993792 #8428 üzenetére
szerintem a lock screen fagyas sw hiba. nalam mindig bekapcsolt wifinel jott elo es csak akkor tudtam belepni, amikor megszunt a wifi kapcsolat. a rendszerben hiaba allitottam be, hogy ne aludjon soha, az nem sokat ert. viberben beallitva mukodik. az hogy miert csak nehany embernel jon elo aktalanossagban az lehet azert mert az emberek jellemzoen ugyanazokat az appokat telepitik fel. akiknel nem jon elo azok beletrafalnak egy jo appba. van parszaz ezer, nagy lehet a szoras...
-
pudingstyle
tag
A gyári romban található fájlkezelő, deodexelve, meg van valakinek?
-
atillaahun
veterán
Van arra valami mód, hogy a hülye rendszer ne mutassa a csengőhangok, meg értesítési hangok között a telefon összes zenéjét? Van vagy ezer szám az SD-n, azt se látom, melyik csengőhang, meg melyik zene, és unom már a gyárit.
-
andyTM
őstag
válasz
#40993792 #8439 üzenetére
"Szerintem várjátok meg a hazai kiadást (bár valószínűleg abban is ugyanez a kernel lesz, hacsak addig nem adnak ki még frissebbet)"
- na ja, és akkor is ezt csinálja majd(?), beviszem, hogy cseréljék ki egy jól működőre.
- a mai világban 55k némely helyen egy havi fizetés(!), azt hiszem ezért a pénzért az a minimum, hogy cserélik, amúgy ezen kívül semmi bajom a telefonnal; csak ezt nem tudom hova tenni:
-
gonger
senior tag
Én holnap viszem cserélni, a 2 mp-es hívás előtti szünet, az ad hoc módon recsegő hangszóró és bizonyos hívások rossz hangminősége miatt. Most, hogy írjátok a V2-es ROM-mal sok hiba megjavult, talán nekem is azzal kellene próbálkozni, de először inkább megpróbálok egy másik készüléket elhozni, aztán ha azon is ugyanezek a hibák, akkor megy fel az új ROM.
-
Jano_023
őstag
Hali,
Először is köszönet az új munkátokért (Next V2). Most a V1 van fent.
Ha az újat akarom feltenni akkor mit kell törölni ?
Szeretném tisztán feltenni, szóval formázom az SD kártyát és telefon belsejéből is wipolnám a dolgokat.
Mit és milyen sorrendben kell ? -
Torento
tag
Nekem amióta megvan a teló még egyszer sem produkált loock screen fagyást..... Ez a 4. custom rom asszem....
-
golyós
addikt
1. lehetőség:
Mond , hogy a telefon random kikapcsolgat(mint az enyém) és kicserélik.Meg sem próbálta,nem is érdekelte különösebben.
2. lehetőség:
Ha viszont ezt nem akarod mond, hogy megvárnád a szoftverfrissítést hiszen pár perc.
Ha lecserélik és megint előjön akkor már viszont kötelessége cserélni.
Igy több az utána járás de legalább cserélik.Remélem segítettem.
-
tré-apó
csendes tag
válasz
Keeperv85 #8432 üzenetére
Starting recovery on Sun Jan 13 17:04:54 2013
framebuffer: fd 4 (540 x 960)
CWM-based Recovery v6.0.2.7
recovery filesystem table
=========================
0 /tmp ramdisk (null) (null) 0
1 /system ext4 /dev/block/mmcblk0p2 (null) 0
2 /cache ext4 /dev/block/mmcblk0p3 (null) 0
3 /sdcard vfat /dev/block/mmcblk0p7 (null) 0
4 /data ext4 /dev/block/mmcblk0p8 (null) -16384
5 /external_sd vfat /dev/block/mmcblk1p1 (null) 0W
nable to get recovery.fstab info for /datadata during fstab generation!
Wnable to get recovery.fstab info for /emmc during fstab generation!
Wnable to get recovery.fstab info for /sd-ext during fstab generation!
Iompleted outputting fstab.
Irocessing arguments.
Ihecking arguments.
I:device_recovery_start()
Command: "/sbin/recovery"ro.boot.bootmedia=sdcard
ro.boot.hardware=mfld_pr2
ro.boot.wakesrc=01
ro.boot.mode=fota
ro.serialno=
ro.bootmode=fota
ro.baseband=unknown
ro.bootloader=unknown
ro.hardware=mfld_pr2
ro.revision=0
ro.emmc=0
ro.boot.emmc=0
ro.factorytest=0
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=1
ro.debuggable=1
persist.sys.usb.config=adb
ro.build.id=JZO54K
ro.build.display.id=cm_gxi-eng 4.1.2 JZO54K eng.apeelme.20130101.203350 test-keys
ro.build.version.incremental=eng.apeelme.20130101.203350
ro.build.version.sdk=16
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=2013. jan. 1., kedd, 20.34.47 CET
ro.build.date.utc=0
ro.build.type=eng
ro.build.user=apeelme
ro.build.host=apeelme
ro.build.tags=test-keys
ro.product.model=cm_gxi
ro.product.brand=ZTE
ro.product.name=cm_gxi
ro.product.device=gxi
ro.product.board=mfld_pr2
ro.product.cpu.abi=x86
ro.product.manufacturer=ZTE
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=atom
ro.build.product=gxi
ro.build.description=cm_gxi-eng 4.1.2 JZO54K eng.apeelme.20130101.203350 test-keys
ro.build.fingerprint=ZTE/cm_gxi/gxi:4.1.2/JZO54K/eng.apeelme.20130101.203350:eng/test-keys
ro.build.characteristics=default
ro.cm.device=gxi
sys.forcecoldboot=yes
ro.kernel.android.checkjni=1
net.bt.name=Android
net.change=net.bt.name
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt
init.svc.ueventd=running
init.svc.recovery=running
init.svc.osip=stopped
service.adb.root=1
init.svc.adbd=runningI
hecking for extendedcommand...
I:Skipping execution of extendedcommand, file not found...
Ian't partition unsafe device: /dev/block/mmcblk0p7
Ian't format unknown volume: /emmc
Remélem ezt kérted!
Bocs egy kicsit ki kell szállnom, mert mennem kell a gyerekért!
Ha látod a megoldást vagy a hibámat kíméletlenül vágd a szemembe !
Előre is nagyon szépen Köszönöm!
-
miresz
veterán
válasz
#40993792 #8428 üzenetére
És mit mondjak? Fagy a lock sreen? Már voltam benn múltkor,mint írtam is már. A válasz az volt,hogy hagyam ott szoftverfrissítésre. Na bumm előrébb vagyok vele. Sajnos ez Magyarország Magyar mentalitással a T-nél is.
Minden más tökéletesen működik a V2-es ROM-al,még a vödör hang is megszűnt.
-
miresz
veterán
Sajnos rossz hírem van. Megvolt az első lock sreen fagyásom a V2-es ROM-al.
A wifi be volt kapcsolva skype ment a háttérben. Ami érdekes volt benn,hogy a gyári ROM-al mikor fagyott a lockscreen wifi alatt akkor szürke volt,most pedig kék,és adatforgalom is ment rajt. Fagyásnál nem működött semmi,csak a fizikai gombok.
-
tré-apó
csendes tag
Nem akarok senkit idegesíteni, inkább leírom inkább mit barkácsoltam (user errorkodtam) eddig:
1. Kiindulási állapot:
- gyári recovery + gyári GXI_THUV1.0.0B042. lépés
- zsoca féle root (még régebben)3. lépés
- clockworkmod_recovery.exe – sikeresen települ
(utána azt is próbáltam amit andyTM linkelt, azaz custom recoveryre telepíteni (Recovery_install.exe 1-es lehetőség kiválasztva)4. lépés
- Üres sd kártya gyökerébe másoltam a Grand_X_IN__NeXt_v2.zip-et
(több kártyával is próbáltam)5. lépés
- clockworkmod recowery elindít, és csak a belső tárhely látszik. (a 3e és a custom is látja csak ez nem)Minden MD5 egyezik, az USB hibakeresés amikor kellet be volt kapcsolva.
Keeperv85 (#8423)
A kártya FAT-ra van formázva.
Kösz a válaszokat!
-
tré-apó
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy nálam a cwm rcovery miért csak a telefon belső memóriáját látja, és az sd kártyát miért nem?
A kártya jó, a fájlkezelő, a PC és a gyári reco. is látja, csak a 6.0.2.7. nem.
Előre is Köszönöm!
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #8411 üzenetére
Még egy kérdésem lenne. Van egy ismerősöm,akinek eddig HTC-je volt,és most GXI-je van,mert megtetszett neki az enyém.
A kérdése/kérése a következő lenne. A HTC gyári időjárás widgetről lenne szó,ami a bill zár feloldásakor animálja egy-két mp-ig az aktuális időjárást. [link]Tudom nagy kérés,de ha egyszer ráérsz tudnál-e neki csinálni egy ilyet?
-
Coolmat
őstag
Jó lett a V2-es ROM, hálás köszönet érte
Bug amit észrevettem: ha az USB beállításoknál kiválasztom az SD kártyát, akkor rendben felismeri a gép, tudok másolni oda-vissza, de amikor lehúzom a PC-ről a telefonon nem látszanak a fájlok amiket felmásoltam (vagy nem tűnnek el amiket letöröltem), ugyanazt az állapotot mutatja mint a PC-re kötés előtt (többféle file managerrel is próbáltam pl. ES File Explorer, Total Commander, Root Explorer). Ha leválasztom és visszamountolom az SD kártyát, utána már az aktuális állapotot mutatja.
CWM recovery-ért is nagy gratula, viszont ennél is észrevettem egy apróságot: ha úgy indítom el a recoveryt, hogy a telefon power menüjében bökök rá, akkor a CWM indulásakor ezt írja ki:
E: Cant open /cache/recovery/log
E: Cant open /cache/recovery/log
E: Cant open /cache/recovery/last_log
E: Cant open /cache/recovery/last_log -
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #8405 üzenetére
Ehhez némi hozzáértés is szükségeltetik, de az alap dolgokat, valamit kiszedni-berakni a romba vagy cserélni bárki meg tud oldani majd.
Mai nappal ezzel zárom is a sort, itt az átlátszó időjárás widget=>letöltés
(#8410) spinkler
Azt a bugos valamit, inkább nem erőltetjük.
-
spinkler
tag
Mostmár nekem is fent van a v2. Tesztelni még nem tudtam, de eddig jónak tűnik. A gyári lockscreent valahogy bele lehet csempészni? Annyira megszoktam, hiányolom.
-
andyTM
őstag
"Más: Szeretnék valami hasonló live wallpaper csinálni a telóra mint ami az üdvözlő képernyőn van intel logo,és animálása. Van erre valami program?"
- hogyne lenne
[App! képzés]
-
miresz
veterán
válasz
#40993792 #8402 üzenetére
A GPS az megtáltosodott a V2-es ROM alatt. 5 mp alatt talál műholdakat,és használja is őket. Nagyon jó!
Telefonálás alatt megszűnt a "vödörhang",és a 2mp-es süketség is.Más: Szeretnék valami hasonló live wallpaper csinálni a telóra mint ami az üdvözlő képernyőn van intel logo,és animálása. Van erre valami program?
-
SFMFer
csendes tag
Ha egy játékot akarok telepíteni és azt írja, hogy "Nem sikerült telepíteni az USB-háttértáron vagy SD-kártyán", akkor mi a teendő?
Ebayről szeretnék fóliát rendelni a telefonra, szerintetek melyik fajtát lenne érdemes venni? Mert van fent nem egy. Esetleg tapasztalatok?
-
t181
senior tag
huhhúúú...
Túl sok volt a pozitív visszajelzés...muszáj volt nekiállnom.
Felpakoltam a CWM-et, készített 1óra40perc alatt egy 1,6gigás mentést... :S
A méret megmagyarázná az időt, de nekem akkor is soknak tűnik...
Nem úgy megy, mint Blade-nél, hogy unatkoztam infóórákon, gyors backup, aztán fel a ROM...(nyilván ott kisebbek a partició méretetek, és közel nem volt ennyi cuccom.
Írtátok, hogy nem kell wipe-olni. Belenéztem a script-be, és arra jöttem rá, magától megcsinálja? O.o
A backup lekajált 40%-ot az akssiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest