- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Köszi,ebben lehet valami.A face-re valóban ugyan azzal az email címmel lépek be.Van még egy céges fiókom is más címmel és ez már sok volt úgy látszik.
Viszont,hogy miért kell minden google accountot bekötni mindenhová azt nem értem.
A céges címem alá is beköti a picasát meg minden szart pedig elég lenne csak a gmail a többit úgyse fogom használni.
Törölni viszont nem engedi csak az egészet.
Miért nem lehet accountból törölni pl a picasát ha nem kell.?De ez már off.
-
Tomacko
őstag
Kezdek ki akadni a sok akumlátorra "élvező" hozzászóláson. Nincs ezeknek valami külön fórum? Értelmesen is hozzászóva viszont, ha nyomsz egy bekapcs gombot és elő jön a feloldó képernyő akkor ott is láthatod a töltést, valószínű nálad is helyesen fogja ott jelezni, hogy hálózatról töltöd. Amúgy nálam is az akksi menüben usb-t ír, de engem ilyen nyelvi baromságok nem izgatnak, tőlem IRDA portot is írhat töltéshez, nem fogok rajta 10-20 hsz-n keresztül haldokolni fölöslegesen.
Ha lehet akkor ezt hagyjátok már abba.
Az vegye csak magára aki magáénak érzi.[ Módosította: philoxenia ]
-
Peter_Pan
tag
A valódi kérdés az, hogy...
Érdekes. Azon aggódsz mennyit tölt, de amikor a Robertho által futtatott program (ami szintén ébrentarthatja a rendszert) logján feketén-fehéren ott vannak a számok, akkor meg nem hiszed el. Épp ezért mondom, hogy ki kellene próbálni kikapcsolt állapotban 0-ról feltölteni.
A kép alapján egyértelmű, hogy az elején 1000mA-rrel tölt 50%-ig, azaz képes rá. Bizonyára alapos oka van annak, hogy a végén már mégsem ekkora áramerősséggel folytatja a dolgát. Sőt, ha a töltés típusát a töltőáram erősségéből állapítja meg, akkor még az is lehet, hogy 50% alatt hálózati töltést ír ki. -
Peter_Pan
tag
Szerintem túl sokat aggódsz. Mi lenne, ha ma jól lemerítenéd és utána kikapcsolt állapotban is megmérnéd másodperc pontosan
mennyi idő alatt tölt fel?
Egyébként ez gyakorlatilag csak akkor okozhat problémát, ha 4 óránál kevesebbet alszol. A kisülés időtartama meg a felhasználói szokásoktól függ. -
Robbertho
aktív tag
Nos erre csak azt tudom mondani, hogy nekem is USB charging-nak írja a Battery monitor widget.
És 3 nap adataival számolva pedig átlagosan 4 óra feltöltenie a gyári 1000mA-es töltőnek az akksit. (Tény, ezt azért nem veszem készpénznek mert állandóan nyomkodom a telót, és sokszor úgy van töltőn, hogy megy folyamatosan. Ettől függetlenül a skate 1400 mAh-s akksiját a 700 mA-es töltő 2-2.5 óra alatt feltöltötte mindig.)Sajnos ma olyat is láttam a fent említett programban az akkumulátor egészségénél, hogy "Dead". Pedig azelőtt mindig csak "Good"-dal jellemezte
Újraindítás után eltűnt, azonban kezdek gyanakodni, hogy valami nincs rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest