-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4B
csendes tag
Ez az android(ics?) hibája. Akkor jön elő ha több fiókod is be van állítva szinkronizálásra és ugyanazt az emailcímet/nevet használod hozzá. (pl. facebook, linkedin, tumblr)
Pl. nálam az okozta a gondot, hogy a facebookhoz is a gmail-es címemet használtam, a megoldás az volt, hogy a másodlagos emailcímmel jelentkezem be a facebookba.Mindenesetre, ha ideiglenesen kiszedsz mindent a fiókok és szinkronizálás menüpontban, csak a fő gmail accountodat hagyod, akkor működnie kell. Aztán ha egyenként visszakapcsolgatod a többit, megtalálod melyikkel akad össze.
-
G4B
csendes tag
"...akinek 3-4 napot kibír az aksi annak minek okostelefon?"
Egyetértek, én is pont ezen gondolkoztam. Kikapcsolt adatkapcsolattal pont a lényeg veszett el.
Nem kapod meg a maileket, nem vagy elérhető gtalkon, viberen...
Ennyi erővel úgy is lehetne csinálni, hogy folyton kikapcsolva tartom a telót és csak akkor kapcsolom be, amikor telefonálni akarok, vagy netezni, így például a Blade-em hetekig bírja.Zseblámpára hack: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stwalkerster.android.apps.strobelight
Ha rövidre állítod az Off-ot és hosszabbra az On-t, akkor már-már folyamatos fényt kapsz.
-
G4B
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3798 üzenetére
OK, nem akarok vitázni, legyen így.
Ezek szerint csak rosszul írja ki a töltés típusát, de jól kezeli. Tehát csak egy szépséghiba, amit remélhetőleg majd javítanak.
Ez nekem így oké, megnyugodtam.Eredetileg azért írtam,mert azt hittem csak az én telómnak van baja és holnap lejár a három nap.
(Robertho számait akkor még nem láttam, amikor válaszoltam neked) -
G4B
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3793 üzenetére
A valódi kérdés az, hogy csak nem írja ki, hogy hálózatról tölt (ahogy egyébként minden más telefon, amit eddig láttam), de azért 1000mAh-val tölt (vagy amennyit a töltő ad), vagy
azt hiszi mindig, hogy USB-ről tölt és így nem vesz fel 500mAh-nál többet.Remélem így világosabb mi aggaszt.
Pl: a Rendszerbeállítások->A telefonról->Állapot mindig mutatja a töltés típusát:
Töltés(AC) <-> Töltés(USB)
Régebbi Androidokon is.
Nálam ez USB mindig.Ja és még valami: Van bárki, akinél nem USB-t ír??
-
G4B
csendes tag
válasz
#40993792 #3779 üzenetére
Hát nekem több mint 4 óra volt, úgy hogy aludt a teló.
Bár mondjuk gondolom a szinkronizálás, időjárás widget, ilyesmi akkor is felébreszti időnként.Akkor lehet, hogy ez a 4 óra még normális?
Nekem nagyon soknak tűnik.
A Blade pl. hasonló feltételekkel (szinkronizálás, latitude, widgetek) sokkal gyorsabban feltöltődött.
Mondjuk az 1250 mAh ez meg 1650. -
G4B
csendes tag
válasz
Robbertho #3769 üzenetére
Igen, ennek gyorsabbnak kéne lennie hálózati töltőről. A Battery Mix nevű progi kiszámolja a töltés sebességét is: Ez a Grand X In-nél nálam kb. 20P/H.
A Blade ugyanazzal a töltővel/kábellel 80P/H fölött van.
Tehát 4-szer gyorsabban tölti.
És persze AC charging.Jó lenne tudni, hogy ez egyedi probléma-e nálam (nálunk), mert akkor gari.
Megnézné valaki, hogy hálózatról töltve a Rendszerbeállítások->Akkumulátor menüben mit ír ki?
XX% -- Töltés (USB)
vagy
XX% -- Töltés (Hálózat) <-Ez csak tipp, mert nálam mindig USB...Köszi
-
G4B
csendes tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy hálózati töltőről töltve is csak USB töltést jelez a teló? És persze úgy is viselkedik, több mint 5 óra a teljes feltöltés...
Mielőtt megkérdezitek, gyári töltővel, kábellel és még két másik töltővel, kábellel is próbáltam, nem azokkal van a gond, másik telefon(oka)t, gond nélkül tölt AC módban.Valami ötlet? Ez lehet szoftver probléma, vagy inkább hardver gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged