- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendeszet
csendes tag
Szintén zte grand x in készüléket hasznàlok. a vàsàrlàst követő napon pixel hiba miatt vittem vissza t-mobilra, 1 pixel hiba volt ami a kijelző jobb alsó sarkát érintette igazábòl nem zavart, de a 3 nap miatt vittem vissza. Azóta szuper. Egy probléma van kb 2 hetente egyszer hívás kor a kapcsolási hang recseg. Ilyenkor ki nyomom és újra hívom akkor már nincs gond. Egyébként nincs gond vele nem bántam meg eddig, remélem nem lesz gond vele.
-
ggeleven
őstag
válasz
zer0fill #9898 üzenetére
Átirányítanálak ide:
Milyen FÜLhallgatót?Amiket ki kellene találnod: mennyit szánsz rá, milyen zenét hallgatsz, milyen körülmények között hallgatod, mi a kényelmes, stb, stb...
Pont most foglalkoztam ezzel én is!
-
zer0fill
tag
Sziasztok!
Vájt fülüeket kérdezném..! - kellene 1 jó agybadugós fülhalgató a GXI-m -hez, tudnátok ajánlani jó ár-értékben
párat.. persze full kompatibilis legyen, mert nagyon finnyás a teló fülhalgató ügyben... ebayes is érdekelne..üdv: zer0fill
-
mephisto97
csendes tag
válasz
Winchester95 #9895 üzenetére
hát úgy látszik
leszarjákaz nagyobb gond -
jaybalage
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a ZTE oldaláról letölthető sd car Upgrad-ek mit javítanak, illetve hogyan kell őket felrakni a készülékre? Az én készülékem is sokszor produkál pár másodperces fagyást feloldáskor és gyakran duplikálja a zenéket és az ebook-okat az SD kártyán. Segítségeteket előre is köszönöm. -
Winchester95
őstag
Mindegy.Lényeg az hogy ez nem probléma akkor mások szerint.Csak az a problem ha 2mp vel később hívja a másikat vagy mi
-
mephisto97
csendes tag
válasz
Winchester95 #9893 üzenetére
én akkor beállítottam hogy ne forgassa el automatikusan
-
Winchester95
őstag
válasz
mephisto97 #9890 üzenetére
Kezd el rázni előre hátra mint a hülye úgy hogy közbe forgatod
Nem tudok más írni.
Nekem is ilyen.
Pl amikor bekapcsolom alig reagál valamit az elfordítása.Utána már kb valahogy....De ennyi.
Képzeld el amikor puskázni akarok telefonból.......
Azt hittem így hátrány lesz hogy nem fordul el.De rájöttem hogy jobb is így.
Régen mindig azzal szaroztam hogy elfordul magátol a képernyő -
xto
csendes tag
Sziasztok,én is az L9 és ZTE Grand X között vacillálok,de nem nagyon vágom a telefonos témát.Ami nekem fontos lenne:hogy költségmentes (ingyenes) GPS-t is rá lehessen tölteni pl.IGO v. vmi Szerintetek ez megoldható mindkettőnél?
Meg amit szeretnék:-jó minőségű fotókat-videókat hamar feltölteni a netre
-e-maileket könnyen kezelni
Amit még nem olvastam egyikről sem,hogy van rajtuk videónál fókuszálás? és kézremegés gátló?
A másik ,hogy a néhány hónap elteltével változott vmi ? Típushiba? stb.
Köszi ,előre is... -
mephisto97
csendes tag
válasz
Winchester95 #9888 üzenetére
Nekem még erős előre döntésnél sem forgatja vissza :S de eddig jó volt 2 hétig semmi probléma nem volt vele és tegnap kezdte ezt el,akkor vettem észre amikor a zenelejátszó elforgatta magát egy kisebb döntésnél és akárhogy próbáltam nem tudtam visszaforgatni :S
-
Winchester95
őstag
válasz
mephisto97 #9887 üzenetére
Nekem is ez jött elő.
Gyári visszaállítás és kalibrálás sem segített!
Viszont annyi igen hogy amikor visszafordítod fekvőbe vagy állóba akkor nagyon előre döntöd a telefont.
Igen már szinte rázni kell sajnos.
Ezért mondtam hogy valaki töltsön fel egy videót hogy neki hogy működik az elforgatás.......
De mivel csak én reklamáltam így le se sz..tak engem........ -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Az a problémám lenne hogy a telefonon be van állítva az automatikus képernyő elforgatás,eddig szépen is működött de most 1 napja nem működik :S ha néha elforgatja a képernyőt akkor meg függőlegesbe nem lehet visszaforgatni a telefon forgatásával/döntésével.
Megoldás a problémára ?
Gyári 4.0.4 van rajta
A válaszokat előre is köszi -
mtappi
csendes tag
Sziasztok!
A kezdetektől olvasom a fórumot (ezúton köszönöm a rengeteg hasznos infót mindenkinek), bár eddig nem szóltam hozzá.
A kérdőívet kitöltöttem, legyünk minél többen, hátha történik valami. -
jose999
senior tag
Feltettem a Next2-őt.Nagyon tetszik! Ezúton is köszönöm a készítőknek!!
Kövezzetek meg, de letöltöttem hozzá a TouchPalt, nekem nagyon bejön
-
Winchester95
őstag
Nekem se baromi hangos de az alcatel ot 995 után megváltás.Szóval ez szerény véleményem szerint a normális szintet eléri.
Képernyő érzékenysége: Érezhető.De nem vészes.Megszokni nem fogod az biztos.....Bár kinek mi. -
William84
csendes tag
Nemsokára remélhetőleg még többen töltik ki a kérdőívet. Szétdobtam pár embernek még!
Más: Ti is most kapjátok meg a bejegyzésekről az email értesítést?! Ellepte a postaládámat ... nagon durván!
-
akos727
senior tag
Üdv!
Tesztben írják, hogy a kijelző érzékenysége elmarad a tökéletestől. Ez mit takar valójában?
Én azt gondolom jónak, ha épphogy hozzáérek, már akkor is érzékel. Tudja hozni ezt a szintet? -
heidricha
őstag
válasz
Tomacko #9868 üzenetére
Folyamatban... mondjuk az nem csoda, hogy azok a mikrofonok, amik telefonálásra vannak beépítve, ilyeneket csinálnak. Épp az előbb vettem fel egy percet (baromi nagy lett!), elég könnyű valamelyik oldalon eltakarni a nyílásokat is.
https://www.box.com/s/y0tpba5s6adoiehupel3
A zene nem volt hangos, de jól hallható, a felvételen is hallani, halk, de tiszta, mellékes zaj a szokásos irodai ventilátor zajokból állt elő leginkább.
Ez most off lenne? Hibát keresünk nem?
-
Tomacko
őstag
válasz
heidricha #9867 üzenetére
Tegyél ki valahova valami olyan videót mondjuk ahol tv műsort veszel fel például olyan 1-1.5 méter távolságból, nem túl nagy hangerővel. Nálam ez a videon úgy jön vissza, hogy ha a telefonon nézem vissza fullra tekert hangerővel súg és alig hallani a tv műsort, viszont bármit csinálok a háttérben behhaltszik teljesen tisztán, még a gombok nyomkodása is
Lélekben már készülök a cserére, de nehéz dolog ugye meg kockáztatni egy másfajta hiba lehetőségét akár
Már csak azért is meg néznék még egy ilyen videot mert Attila meister videoi már ugyan meg erősítettek a cserében, még egy viszonyítási alap jól jönne
-
heidricha
őstag
Ez tényleg elég szomorú... kérdés továbbra is, hogy mennyire vagyunk "statisztikai minta", vagy mennyire "megoldást keresek a meglévő bajomra" társaság, ahol a 20% az, aki a megoldást részben abban látja, hogy elmondja, neki ilyen nincs is
Ráadásul a résztvevők nem tesztelők, vagyis mindenki azt veszi észre, ami neki fontos. Én pl. nem tudom a mai napig, hogy a videóm hangja milyen.
A GPS hiba esetében pl. szintén kérdés, hogy akinek nem jelentkezik, annak tényleg hibátlan, vagy csak simán olyan, mint nekem a videó hangja: akár hibás is lehet, nem figyeltem rá, ha ki is próbáltam egyszer-kétszer.
-
golyós
addikt
Szavaztam, 105-nél járunk.
-
gruang
csendes tag
Sziasztok! Megdoglott a telefonom toltoje... pontosabban a tolto fej. Azt cserelik a t-ben vagy vennem kell ujat? Elore is koszi a segitseget.
-
rizso
addikt
válasz
kelekyle #9859 üzenetére
Az a durva, hogy ha nekem előtte nincs GXI-m, akkor ő max a kijelző "foltosodását" veszi észre. A másik két hibát én vettem észre, neki nem is tűnt fel. Legalábbis a videórögzítéses hibára én hívtam fel a figyelmét, a gombvilágításra meg azt hitte direkt ilyen, hogy mindig látszanak egy kicsit...
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #9848 üzenetére
A vevő szempontjából ez teljesen korrekt persze, csak az üzlet szempontjából mondom, hogy azt a hiányzó kábeles dobozt akkor ott nem tudják eladni, amíg várnak a kiegészítőre bele. Mire megjön jövő hétre vagy másnapra, meg lehet beesik egy másik paraszt, akinek majd megint oda kell adni belőle valamit.
Jó persze, ezek csak apróságok meg feltételezések, de szerintem ha a szervizes látja valakin, hogy le lehet koptatni, akkor széles vigyorral az arcán le is koptatja.
Természetesen nem akarom most ezzel az összes szervizest bántani, mert itt Miskolcon is van pl. egy korrekt meg egy geci tag, úgyhogy sorszámból szoktam mindig 2-3-mat is húzni, hogy biztos jó helyre kerüljek. -
tonyqa23
senior tag
Sztem nem érzéketlen a képernyő, hanem nagyon is érzékeny. Lehetne ettől ridegebb vagy hogy mondjam és akkor a bökdösést is érzékelné rendesen. De ha olyan finoman érintek hozzá,h nem is érzem, akkor tökéletesen érzékel. Vagy ha egy tized másodpercel tovább tartom ott, mint egy bökés, akkor is.
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #9852 üzenetére
Elfelejtettem bejelölni a fórumban leírom opciót...
Na de azért lássuk, hogy milyen hibákat tapasztaltunk:
- kijelző nem reagált eseménykor a feloldásra (nálam kétszer fordult elő)
- 1-2mp késés is volt, ha jól emlékszem - bár nekem nem tűnt fel (most egy használt Desire van, ennél mintha feltűnőbb lenne)
- újraindulások (nálam talán 2x indult újra, viszont haverom, aki megvette tőlem arra panaszkodott, hogy nála rengetegszer, sokszor egymás után is - amúgy csütörtökön kapott egy új akksit, és azóta szerencsére nem indult még újra neki)
- elszíneződő kijelző (öcsém példánya, és a tuti az, hogy éppen csak hozzá kell érni, ráadásul nem is ott színeződik el, ahol nyomod, hanem egy bizonyos ponton)
- akadozó videófelvétel (nem microsd hiba, ez is öcsémnél)
- állandóan világító gombok (igaz, hogy halványan, de akkor is világítanak, szintén öcsémnél)Remélem semmit nem hagytam ki
Ja, és a fentiek két telefonra vonatkoznak.
atillaahun: jöttem trollkodni, hogy milyen szar egy telefon a GXI
Nem ám, szerintem még ma is meglenne (vagy ha nem is az eredeti, akkor egy cserélt darab), ha független lett volna, és nem kellett volna a pénz...
-
kelekyle
őstag
válasz
atillaahun #9853 üzenetére
De, a gépedet is legyalulja
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #9851 üzenetére
Ez persze nem azt jelenti, hogy most már nem kell többet szavazni, holnap folyt. köv. a nemzetközi színtéren, az angolosított válaszokkal együtt. Reméljük 200 lesz a következő állomás.
Egyébként biztonsági mentés elkészítve, úgyhogy ezt már az isten se tünteti el.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #9846 üzenetére
Mindig több alkatrész van rendelve, mint készülék, nagyságrendekkel.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelekyle #9844 üzenetére
Szerintem akkor szoktak faszulni a szervizesek (főleg alkatrész cseréknél), mikor ugye nincs készleten alkatrészük, ezért egy érintetlen csomagot kell megbontani, és abból kirángatni a cuccot. Azt már akkor újonnan sokkal nehezebben (vagy éppen sehogy nem) adják el, így annyival kevesebb a havi jutalékuk is. Tehát ezek azért sokszor zsebre menő csaták.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Joe Cockroac #9840 üzenetére
Ezt én vettem észre először, hogy ilyen gagyi, nagyon ki is akadtam, hogy hogy lehet ilyen minőségű. El is csomagoltam, hogy másnap megyek kicseréltetni, de aztán mégis kitaláltam, hogy celluxszal tekerek rajta egyet kettőt, hogy legalább pár napig ne essen teljesen szét. A kiesett darabkát is visszaillesztettem, azóta is használom, nem repedezett tovább, sőt annyira nem is zavar, nem is látszik. Szóval, akinek még csak 1-2 repedés van rajta, így megmentheti.
-
kelekyle
őstag
válasz
Joe Cockroac #9840 üzenetére
Ha nem akarja cserélni megmutatod a garancia papírt és rámutatsz, hogy márpedig te kifogod cserélni és ha akkor sem enyhén megfenyegeted a fogyasztóvédelemmel.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
#40993792 #9839 üzenetére
A kis műanyag burkolaton volt 3 repedés, egy kis darabka meg ki is esett ma belőle, az is megvan.
Folyamatosan azt mondta a szervizes hogy nem fogják cserélni, mert túl vagyunk a 8 napon. Ha nem cserélik ki, akkor beírok a vásárlók könyvébe, amivel lehet hogy nem megyek semmire, de megpróbáltam. Természetesen udvarias voltam és határozott, nem hagyom hogy elhajtsanak. Egyébként tette a hülyét, nekem ez a véleményem.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Ma vittem vissza a telefont a debreceni té szervízbe.
Mielőtt visszavittem volna, elvégeztem a gyári beállítások visszaállítását.
Tehát a szervizben: Odaadtam a készüléket, elmondtam a problémám, a késést és a fagyást. Elkezdte nyomkodni, mutatta hogy rengeteg alkalmazás fut a háttérben, ami sok memóriát fogyaszt. Mutatta hogy le lehet állítani. Azt is mondta hogy frissítsem a telefont, mire én válaszoltam hogy naprakész a szoftver. Ő valami másra gondolt, de mondtam hogy én ehhez nem értek.
Ekkor felvette a jegyzőkönyvet, és jövő hét hétfőre ígért egy cserekészüléket. Kértem hogy bontatlan készüléket adjanak, nem akarok egy visszavitt használtat kapni, a válasz annyi volt hogy csak egy készülék csere lesz, doboz nélkül, akksi és hátlap csere nem lesz.
Az usb kábelemet is mutattam, hogy el van repedve a vége, arra határozottan kijelentette hogy nem fogják cserélni. Rajta volt a fólia, és nem vettem észre hogy törött. Mindenesetre kértem a cserét, aztán hétfőn lesz valami.
-
Gasston
csendes tag
Én is gyarapítottam a statisztikát, szerintem + irányba. A lock screen az elő elő jön, többszöri power gomb benyomással szoktam orvosolni (3-4 után kb. jó lesz). És az is feltűnt, hogy annak ellenére, hogy mindig úgy veszem fel a telefont, hogy valamit mondok, gyakran megkérdezik hogy hallo, itt vagy?
Tehát az az 1-2 sec fáziskésés szerintem nálam is játszik. Úgy emlékszem mintha anno a blade 1 -esemen is lett volna ilyen késés. Egyébként gyári romom van.
-
gruang
csendes tag
sziasztok!
egy kis személyes tapasztalat:
nagyon bejön nekem a wp7 stílusa, ezért felraktam a Launcher7 felületet, és hozzá a WP7 Lock Free nevű képernyőzár progit és azóta megszűnt a lockscreen fagyás wifin. nem tudom hogy lehetnek kapcsolatban ezek a progik a fagyással, ill. annak megakadályozásával, de egyelőre nem volt gond -
Winchester95
őstag
Pixeles és beégés....Hülyeség.
Viszont a grand x in Pixelhibás és átlag vagyannál kicsivel gyengébb a kijelzője.
Felhasználó felület személyre szabható.Máskülönben kinek mi.
Ramnál a Grand X IN viszi a prímet az biztos!Tényleg kell az 1GB Ram!
Valamivel kisebb de nem zavaróan.Amoled meg nem csúnya hanem szép.
fullhd tényleg nincs a sgsa ban viszont lejátszani le tudja sztem.Vagy külső progival.
Hardvere nem sokkal gyengébb.Viszont a támogatás több rá és hiába gyengébb ha pl egy játék jobban megy a sgs a en.
Akumlátor állítás hülyeség úgy ahogy van.
Grand X IN nek qHD kijelzője van.
Márka:Megtanultam hogy ez semmit se ér.
Összeszerelésekem nem volt olyan telefonom ami nem recsegett ropogott.(De volt:SGS, SG Ace)
Viszont topicjába írták hogy a SGSA . is recseg kicsit néha.ZTE telóm van nekem is de kívülállóként gondolkodva és tapasztalataim alapján......
A használható telefon ami már tud is valamit és nem is unalmas az a ZTE Grand X IN.Külsőleg,Belsőleg, Teljesítményileg egyaránt.
Így átgondolva eléggé jó a telefon.Csak kár hogy nem mennek olyan jól rajta az appok.... -
atillaahun
veterán
válasz
kelekyle #9826 üzenetére
Bakker azt meg kihagytam.
Lehet nem is zavar már annyira mint gondoltam.
Pedig épp valamelyik nap tapogattam a P970-et, jócskán van különbség. Az szinte teljesen hangtalan, és van benne erő, ez még épp az ellenkezője.Na mindegy végülis úgyis csak utazás közben használom már, az meg nem sok idő.
(#9827) dReFiX
Nah igen, elgondolkodtató, hogy akarok-e 2 mp-es híváskésést a képernyőfagyások helyett. Vagy mellé. -
dReFiX
senior tag
Tökéletes készülékem van 20%
-
kelekyle
őstag
Családba került egy ZTE Atlas W és most megnyomogattam meg kipróbáltam... hát masszív egy telefon, minőségre nagyon jó. De a rezgőmotor az ezerszer jobb mint a GXIben és ez picit felháborító... (5ezerért vették az Atlas W-t)
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #9810 üzenetére
Jó estét!
Úgy látom a délután folyamán egész sok ember aktivizálta magát, 75-nél járunk, akkor innentől már tényleg 100 a cél.
Ezer szavazattól való igaz, hogy komolyabb hatást várhatnánk, de szerintem annak az elérése azért elég irreális elképzelés. Nálunk mondjuk van 100 legalább heti szintű látogató, XDA-s fronton viszont ennél kevesebbet gondolok. Legalábbis egyelőre. Főleg, hogy nem pörög annyira a topic mint vártam. Mondjuk ennek is meg van az oka (az ottani moderátorok kb. 2 válasz/user-re vannak beállva, úgyhogy most elkezdhetek sírni egy negyediknek változtatások kapcsán).Ami még eszembe jutott, hogy a lengyel közösséget kellene valahogy megfogni, mert ők is termeltek azért pár ezer hozzászólást megjelenés óta. Bár lengyelül nem tudok, de meglátjuk angolul mire jutok velük, végülis már megvan a kapcsolat korábbról.
Viszont te is tehetnél azért ezt-azt ügy érdekében, már ha nem értem félre és részt akarsz venni a kezdeményezésben.
Kezdetnek pl. hogy szavazol.
Ezen kívül még arra gondoltam beszerkeszt(et)hetnéd az 1. hsz. elejére kiemelve a szavazást, meg esetleg csinálhatnál neki egy topic-ot a hungariandroid-on. Plusz bármi egyéb okosság, ami eszedbe jut.Egyébként vissza van még egy minőség-ellenőrzési fázis is, mert az excel táblában a szavazók nevét átfutva, szerintem legalább a harmaduk sosem szólt még hozzá itt, ami felveti a kérdést, hogy pl. regisztrálva vannak-e a MA-án, vagy egyáltalán létező személyek-e.
Szóval aki úgy gondolta, hogy a MA felhasználónév mező kitöltését nem kell túl komolyan venni, az legyen szíves gondolja át még egyszer, mert ha a nevét behelyettesítve a http://mobilarena.hu/tag/atillaahun.html címsorba egy büdös nagy 404-es hibát kapok, annak a szavazatát érvénytelenre rakom, ha nem jelentkezik "korrekcióért" akkor pedig törlöm.
Nem szeretném nagyon firtatni, hogy miért nem kellene kozmetikázott eredményeket küldeni a ZTE-nek ...(#9815) jose999
Értékeljük, hogy értékeltél.(#9811) kelekyle
Az ötlet jó, én is ilyesmin gondolkoztam. -
William84
csendes tag
Jé megy az oldal és a topic is, csak én nem kapok emailes értesítő az új hozzászólásokról?
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #9817 üzenetére
Úgy látom picit helyre kell rakni a dolgokat, mert mindenki gondol valamit, de a valós helyzetet, még senkinek sem sikerült leírni.
A ZTE nem cserél készüléket (nem Apple)
A hibás, vagy hibásnak vélt készüléket a T-Mobile cseréli ki, ahelyett, hogy azt a hazai e-care szerviznek leadná bevizsgálásra/javításra.Ez valószínűleg azért lehet így, mert tudtommal a T-Mobile és az ZTE anyacég közvetlen kapcsolatban van egymással (a köztük lévő megállapodás nyilván üzleti titok) és nem a hazai ZTE Hungary-n keresztül.
Ez a jelenlegi helyzet, de ez bármikor változhat.
-
xSide
őstag
válasz
tonyqa23 #9814 üzenetére
B04 és a Macedon-ra épülő NextV2 wifi fájlok mérete más, így alapból változott...
Nálam pozitív irányba történt változás, pc/teló közt a fájlok átvitele sokkal gyorsabb lett!
Ám most visszatérve alap B04+Root verzióra azon gondolkodom be rakjam-e, ha berakhatóak a helyükre az újabbakKernel is változott, emiatt nem merem még
Kérdeznék én is azonban, root explorer-rel mászkálgattam és meglepődve tapasztaltam, hogy a korábbi appok maradványai vannak mnt/asec mappában illetve a data/logs mappában a factory reset-ek (recovery-ből is) ellenére a history_event fájl a vásárláskori időtől tartalmaz adatokat és az említett mappa log fájlokat..
Ez normális, esetleg egy gariztatás, gyártónak való visszaküldéskor nem okoz majd gondot senkinek? -
-
jose999
senior tag
válasz
atillaahun #9806 üzenetére
Értékeltem.
-
tonyqa23
senior tag
Amúgy kérdezném a szakikat,h ebben a Next_v2-ben lett a wifihez hozzányúlva? Mert azt vettem észre, h mostanában sokkal gyengébben fogja ugyanazokat a wifi hálózatokat, mint amiket v2 előtt is használtam...
-
kelekyle
őstag
válasz
atillaahun #9809 üzenetére
Ajánlom XDA-ra is feldobni, és google kérdések mellé "/" jel után "English" nyelven is
-
kelzsoca
félisten
válasz
Üdv!
Javaslom érjétek el minimum a 100 szavazatot, bár minél több jobb lenne=>1000 (globálisan) és ne a hazai, hanem az anyacéghez küldd ki angol nyelven a levelet, hogy valami hatása is legyen.
-
Tigryss76
tag
válasz
+1
-
atillaahun
veterán
Köszönet mindenkinek a szavazatokért, még egy pár hiányzik az 50-hez, úgyhogy aki kimaradt volna belőle az legyen szíves még nyomni egy értékelést IDE (#szavazás).
Lehetőleg olyanok, akiknek még/már van is telefonja, és még nem szavaztak.
Aztán ha már nem nagyon érkezik több értékelés majd lehet beteszem ide a grafikont az eredményekről, de végülis már most is megnézheti bárki ITT.Asszem majd megírom a ZTE-nek is, hogy erre vajon mit nyögnek.
Bár ahhoz igazság szerint nem ártott volna elérni legalább a 100 értékelést, de úgy tűnik annyi rendszeres olvasónk azért nincsen, kénytelenek lesznek beérni ennyivel.
-
HF77
őstag
üdv
van egy ilyen telefonom és a képeket szeretném róla a pc-re átrakni,ehhez van valami használható program??
köszi -
rizso
addikt
Na, öcsém bevitte ma a telóját, szerdára ígérték neki az újat - eddig korrektül hangzik
Reméljük nem egy más által visszavitt, selejtes darabot sóznak majd rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest