Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkuban erősít a középkategória
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Zseblámpa megoldva a strobe Light-al.
Rádiót én sem használom.kelzsoca:
Nem vagyok kezdő droidos.Pont azért kérdeztem. -
kelzsoca
félisten
válasz
Winchester95 #8898 üzenetére
Használj MX playert a Play-en megtalálod.
V2 rom mivel jobb mint a gyári?
Amennyiben kezdő droidos vagy, használd egy ideig a gyárit, aztán majd ráérsz romozni, ha szükséged lesz rá.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Tegnap este filmet akartam nézni a telón és akadozott a Mobo Playerrel.(Pedig nem hd...)
Valaki ötlet?(Gyári le se játszotta)
V2 rom mivel jobb mint a gyári?
Érdemes felrakni? -
ojsoldier30
csendes tag
válasz
kelkaresz #8828 üzenetére
Én is tegnap este kaptam meg a telefont,illetve tegnap délután,de igazából a gyári szoftvert nem is használtam,hanem egyenesen fel a V2-t
Eddigi tapasztalataim.Este elég sokat wifiztem rajta, mivel az összes appot frissítésekkel onnan szedtem le róla,így nem csoda,hogy gyorsan merült a telefon.Viszont este azért még 32 %-on állt,hajnal 3-kor már csak 13%-akkor tettem fel töltőre.Szóval gyorsan merült.Ámde reggeli töltés után,ma már használtam rendesen a telefont,persze leginkább telefonálásra,de abból már legalább egy másfél óra volt,reggel egy kevés wifi, meg nap közben egy kevés mobilnet, vagy 3-4 db sms- és most állok 9 órás használat után 65 %-on,úgyhogy talán érdemes neked is megpróbálni a második töltés után mit csinál.Ami tapasztalat a telefonnal,nekem vödörhang,fagyás,kikapcsolás nem volt még egyáltalán,pedig a wifi otthon éjjelre is be volt kapcsolva.Recsegést a hangszóróból eddig egyszer tapasztaltam,amikor a haver hívott vodás S3-ról.De máshol eddig nem tapasztaltam.Viber szaggatott egy kicsit,legalább is aki hallott,de az lehet a 3G nem mindig rendelkezésre állása miatt is.Röviden ennyi,ha van tapasztalatom még megosztom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
counterbill #8895 üzenetére
Még abban sincs, hogy a procit melyik frekvenciára teszed. 11 ezer körül van mindig SD nélkül. Ez meg kifejezetten a kikapcsolt képernyős üzemmódra vonatkozik.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
counterbill #8893 üzenetére
Sajnos hiába kerestem, én sem találtam róla semmi használhatót, pedig be akartam szerkeszteni a Mélyvíz topic első hsz.-ba.
-
counterbill
senior tag
Aktív üresjáratról valaki tud valamit? Pontosan mit állít és melyik 3 betűs micsoda?
Olvasgattam fórumot és látom többeket érdekel de nem találok róla semmit se itt se neten. -
andikaaa
aktív tag
válasz
Tomacko #8885 üzenetére
Az e-care kft küldte postai úton... 3000 Ft plusz áfa áron- ezt írták levélben!
Amire ideért, 5080 Ft lett!!!
Pff... De nem baj, mert december közepe óta leveleztem, mire sikerült rendelnem... A T-ben sem tudtak segíteni, Kínából rendelhettem volna, de az így néz ki...
-
89BDave89
tag
Bocsi az offért, de hátha tudtok válaszolni...
Kéne nekem olyan program amivel a telefonnal készített 3gp fájlokat avi vagy mp4 formátumba tudom konvertálni, úgy hogy a felbontást ne rontsa.
Előre is köszi -
Tomacko
őstag
válasz
andikaaa #8878 üzenetére
Ez szerintem mindenkit érdekelne, hogy mennyibe kerül egy új hátlap.
elég sok bejegyzés nálam nem jelent meg, kb 5 darab ezek törölve lettek, vagy egyéb más ok miatt nem láthatom őket ? A mostani hozzászólásom előtt lévő 10 hsz-ről van szó, konkértan a 8880 és a 8885 közti hozzászólások hiányoznak nálam pl.
-
tonyqa23
senior tag
Mit rontottam el, h nem tudok belépni a galériába? Mikor belépek, ezt írja ki és kilép.No external storage available. Nincs még benne microsd kártya, de eddig is be tudtam lépni a galériába kártya nélkül.
-
andikaaa
aktív tag
Tegnap megjött az új hátlapom, amit a régin lévő sebesülés miatt rendeltem. A plusz jó hír az, a hangszóró tájékán jelentkező nyikorgás is elmúlt, az új szépen illeszkedik... Igyekszem minél kevesebbszer leszedegetni
-
junkpod
veterán
válasz
feelurself #8865 üzenetére
A keresés gomb azért vicces mert az összes google appban van szoftveres keresőgomb is...
-
ggeleven
őstag
Ajánlom figyelmetekbe az erről szóló kis szösszenetemet!
Annyival egészíteném ki, hogy nekem 1420 Ft-ba és 3 várakozásba került!
Tokokról szóló hozzászólásokat nem lehetne belinkelni az első hsz.-be?
-
gonger
senior tag
Tegnap szóltak a aDuna Plaza-ból, hogy szereztek egy csere GXI-t, át is vettem. Egyelőre rendben van, szerencsére ennek nem zörög a hangszórója sem :-)
A ZTE-s backup programmal pik-pakk visszaraktam mindent, újra kiraktam a widgetjeimet, de aztán playből böngészés után kilépve egy csomó minden megduplázódott a képernyőmön, egymásra pakolta az ikonokat, sőt még a Fancy widget alá is kirakott olyan widgetet amit más képernyőn használok.
Érdekes módon a backup-ból visszakerült programok egy része(pl Go Contacts) is eltűnt újraindítás után a telefonból.
ADW Ex launchert használok.
Mi lehet a ludas? Launcher? a ZTE backup-restore program? -
zeg
őstag
válasz
mephisto97 #8857 üzenetére
Nilkin, akár a hardveraprón is van, fóliával..
-
-
feelurself
aktív tag
válasz
eastsider #8853 üzenetére
Üzemidőről annyit, hogy nem valami izmos. Masszív használat mellett esélytelen nekifutni a második napnak. Értek ezelatt: Facebook, Viber, kis böngészés, pár óra zene, némi játék 1-2 sms és pár telefonhívás.
A 4 kapacitív gombbal személy szerint semmi bajom, sőt hasznosabbnak találom mint a hármat. Pl. böngészésnél ha bármilyen új webhelyre szeretnék menni egyszerűen megnyomom a keresés gombot és kész.
Többiről nem tudok nyilatkozni, talán még annyit hogy nem találtam még olyan alkalmazást, ami ne futott volna rajta -
Gabor777
aktív tag
válasz
-
w333
félisten
válasz
Parancsolj Link
-
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Valaki tud rá igényes lehetőleg fekete gumi tokot ? (sima,letisztult fekete gumi tok) - amiket találtam azok mind ocsmányak és van rajtuk ilyen gumis fos :S
A válaszokat előre is köszönöm [link] ezt tartom csúnyának :/ -
adamsz82
tag
válasz
adamsz82 #8850 üzenetére
bicskatelcsitok
Na ilyen tok kell a GXI-re! -
adamsz82
tag
válasz
Winchester95 #8852 üzenetére
Persze, hogy van! Alap app!!! Plusz a kutya ingerlő és macska űző app
100%-os garanciával, hogy működnek -
eastsider
nagyúr
köszönöm a válaszokat!
igen, erre voltam kíváncsi, hogy a RAM-ban tartja a sokszor használt programokat, nem kell egyből újra betölteni azt, ahogy kiléptünk, és vissza, mert a lancsert is be kell tölteni ugye
az x86 vs. androidról mit tudtok elmondani?
zseblámpa még mindig nincs? azért az hasznos lenne...
custom ROMok? bonyolult főzött romokat cserélgetni, egyből visszaállítani a gyárit?az FM rádiót még soha nem használtam talán
Akku? üzemidő?
nem idegesítő a sok kapacitív gomb?
(sztem a vissza, home, beállítások lenne az optimális, de talán szokható)lesz JB? 4.1.2 esetleg 4.2?
Mod: magnóval gondolom így gondoltad: [link]
-
adamsz82
tag
válasz
Winchester95 #8845 üzenetére
hophophop!
Új GXI funkció! vadász eszköz a sötét rengetegben!
beceneve ZTE Hunter
Nekem pár funkció még hiányzik, úgy mint konzerv nyitó, giliszta csalogató, horogkötő, svájci bicskaszigorúan kihajtható sörnyitóval! Esetleg mini kompresszor gumimatrac fújáshoz kocsi emeléshez és légkulcshoz, a legfontosabb pedig: szúnyog riasztó és sokkoló
-
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #8845 üzenetére
"A készülék rádiója helyett meg egy Régi magnót max hangerőn az utcán mint a rajok.
Úgy döntöttem megtartom."- tehát akkor én is felismerlek majd az utcán régi magnóval a válladon
...én azért a telefont választottam volna
-
Winchester95
őstag
Pár óra alatt kipróbáltam a telefon nagyjából.Bár a GPS és társai hátra maradtak.
Azt kell mondanom hogy nyoma sincs a régi blade korszakból a szériahibáknak.
Az összeszerelés is kellemes.Vibramotor és miegyéb is megfelel.
Zenei téren nekem kiváló.Jobb a fülese mint amit a HTC One V hez adnak.
Gyors, könnyű még is nagy.Nem recseg nem ropog...
Zseblámpa hiánya nálam baj.Igen szoktam használni.Egyszerűség kedvéért: Erdőben szoktam járkálni és vadászni az állatokra sötétben.
Az igazat megvallva: Lehet itt bizonygatni saját magatoknak hogy felesleges a zseblámpa meg a rádió.Amikor tudjátok hogy jó ha van benne.(Ez inkább csak a zseblámpára vonatkozik). Arról nem is beszélve hogy valaki használja is rendszeresen.Mint pl én.Tudjátok aki "vadászni" megy sötétben. Bár tény hogy valaki inkább a zseblámpa helyett Valami nagy reflektort használna vagy hello kittys hülyeséget, telefon kamerája helyett meg Studió felvételre szánt kamerát.A készülék rádiója helyett meg egy Régi magnót max hangerőn az utcán mint a rajok.
Úgy döntöttem megtartom. -
kelekyle
őstag
válasz
eastsider #8841 üzenetére
Ég és föld. Barátnőmnek is Xperia minije van... (csak neki pro)
Hát ez a telefon mindenben veri, annyi, hogy nincs zseblámpa funkció. De sebességileg GSII és SIII közé tudnám besorolni. Chromet pl. GXI az SIII-mal összevetve egyszerre hozta be és töltötte be az oldalt... -
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
aki 512 mb RAM-os készülékről váltott mennyi gyorsulást vett észre?
programokba betöltés stb?a mostani telefonommal (xperia mini) ez a legnagyobb bajom... elfogy a ram és sok idő, míg újra betöltenek a programok... elsősorban ezért váltaniék /gyorsabb rendszer/. a menüben lapozgatás stb persze ott is gyors, de elindítok egy appot, és azt elég lassan tölti be...
-
k_imre
tag
Csak nekem esik szét a prohardver mostanában?
-
Cooler96
aktív tag
válasz
tonyqa23 #8831 üzenetére
fényképező terén lótól várod el hogy repüljön...
ezért van ott a kijelző még mindig,nyilván nem az erdőben akar az ember teló leddel világítani...
fm-rádió,sajnos egyre több szenny van benne ez tény,de ha valaki még is bírja,akkor nicns azzal semmi gond(csak nem kell naponta kérdezni,mivel ezt csak a zte-sek tudják megcsinálni,updateről meg úgy is tudni fog mindenki amint kijött) -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én is kitöltöttem a táblázatot,
Vásárlás dátuma: 2012.10.26,
S/N:321722651890nekem most a mobilnettel van gondom, karácsony óta van hogy nem megy, bár a teló azt jelzi hogy van mobilnet, (adatkapcsolati jel) de semmit nem hoz be, ezt kb karácsony óta csinálja, kb 3 naponta, vagy gyakrabban, volt hogy egy nap után már nem ment.
Az újraindítás megoldja, de mással nem jön helyre, ha van valamilyen infótok, hogy ez hardveres vagy szoftveres hiba lehet-e, azt előre is nagyon köszi!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
adamsz82 #8822 üzenetére
"nem szeretnék megsérteni senkit a fentiekkel,"
én sem szeretenék megsérteni senkit a fentiekkel, talán csak azokat egy kicsit, akik fikázzák a fényképező, fm rádió, zseblámpa funkciókat hiányolókat. Azt bírom nagyon, mikor az ombre beszól,h minek az fm rádió, ő úgyse használja. Kutyát nem érdekli,h használja-e, de az is lehet,h a semmi közepén, ahol él, nem jön be semmi, azért nem használja, Van sok reklám,igaz, de hol nincs? Addig egyszerűen át kell kapcsolni másik adóra és kész, nem kötelező végighallgatni.Viszont közte vannak jó műsorok! Esténként jó mixek, stb. Van hallgatottságuk, van rá igény. Én személy szerint nem tudok buszon filmet nézni, de rádiót szivesen hallgatnék egy 3 órás úton.A 6-8 évvel ezelőtti telefonokban is volt már fm rádió, miértne lehetne ezt elvárni egy mostani,sokkal jobb teljesítményű géptől.
Fényképezőről meg annyit,h nem járunk mindig kompakt géppel a kezünkben, arra számítva, hogy majd biztos lesz valami érdekes dolog, amit majd le kell fotózni. Lóf@szt! Olyan hirtelen, spontán jönnek a dolgok,aztán mikor megvannak a képek, örülünk,h meg tudtuk őket örökíteni, és még látszik is rajta, amit akarunk, legyen az este vagy nappal,amit valszeg egy első generációs fényképezős telóval nem tudtunk volna.Egy átlag embernek ez számít, nem kell annyira profi fényképnek lennie,h díjakat nyerjünk vele. Nekem van még ilyen képem, most is,ha nem én csináltam volna, első ránézésre nem tudnám,h mi van rajta. Azért a mostani telefonok jók már ebben is.
Zseblámpa funkció?Így 30 felé, már nem félek a sötétben, de a hellokittys ledes kucstartókat sem tartom nekem valónak. Nem is tudtam róla,h vannak, de ahogy látom, ti több félét is ismertek akkor a palettáról, Szal zseblámpával se járok mindig, de telefon az mindig nálam van. Sötétben sokszor jó lehetne ez a funkció is. -
kelkaresz
csendes tag
Üdv!
Tegnap este hozta a futár nekem is a GXI-t.
Nagyon tetszik, de az itt eddig leírtak alpján nem is vártam mástKét kérdésem máris lenne viszont.
Összes tárhelyre 1,59 GB.t ír, Alkalmazások 221 MB Elérhető 1,33 GB.
SD kártya mén nincs bent.
Belső tárhelyre mutat 511 MB-t, elérhetőnek ír 500 MB-t.Kaptam a Viber-en egy üzenetet és amikor rámegyek nem tudja megnyitni, mert kevés a hely, szabadítsak fel..
Ez mitől lehet?Tegnap este miután megjött feltöltöttem 100 %-ra, ma délután 5-kor már halálán volt az aksi.
Kb 10 perc telefonálás volt más semmi.Ez azért kicsit gyors lemerülés nem?
Csak aksit lehet cseréltetni?Köszi
-
golyós
addikt
Teljesen felesleges eszmefuttatást folytattok a lámpával és a rádióval.
Azért mert ti nem használjátok attól még valakinek szüksége lehet rá.(szerintem)
Ui: kitöltöttem a listát.(feljöttem a 2. helyre)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
adamsz82 #8822 üzenetére
A fényképes dolog abszolút igaz, múltkor felnéztem (valamilyen megmagyarázhatatlan indokból
) Handras blogjára, és azon elmélkedett, hogy hova fejlődött a telefonok - és főleg az Iphone persze - fényképezője. Hát nem tudom, egyrészt a némiképp szerkesztett képeit megeszi reggelire a 6 éves alsó kategóriás digitális fényképezőgépem reggelire, és még csak azt se mondanám, hogy olyan összehasonlíthatatlanul jobb lett a SE K800i-hez (3,2 Mp, auto focus) képest. A Nokia 808 Pureview persze más kérdés.
Zseblámpát kb sose használok, az Fm-rádió meg... meh. -
adamsz82
tag
Vagy.. ha valaki félős a sötétben => nagyon tuti led-es kulcstartók is vannak (HelloKitty és társairól nem is beszélve
)
Évente egyszer, ha ilyesmire szorul az ember.. valószínű, hogy ez kritikus pontja kell, hogy legyen egy telefonnak
Az FM rádió a másik fele, a na.. inkább nem minősítem milyen rádióadásainkkal..(2perc vágott zene, 3 perc reklám - 10 perc szájkarate, jobb esetben talán hírek..
aztán ez ismétlődik)
Nagyon fontos funkció még a fényképező, lehetőleg gigapixel felbontással
Úgy gondolom ez a tini ('enyimé a jobb') harcokon kívül másra nem igazán használható és használt részek egy kicsit önmagára igényességgel ellátott egyednél(nem szeretnék megsérteni senkit a fentiekkel, de ugyan már számolja már ki mindenki, hogy egy évben hány alkalommal is használja ezeket a visszatérő "hisztik" tárgyait)
A legprofibb legújabb samu - szifon telefonokkal is elkövetett legideálisabb (szépnek soha nem mondanám
) képek is egy átlag kompakt gépről általában törlésre kerülnek, mert vagy tompa vagy a környezet tompa, vagy a fókusz is elcsúszik, vagy zajos, a színeknek a valósághoz nem sok közük van stb stb.. (persze, ha épp délben úgy csillan meg a nap a fenyőfa 4-5 tűlevelén akkor szépnek tűnhet telefonon a kép, utána egy rendes monitoron megnézve.. khm ) tehát.. gáz és vízmérőóra állásnál, esetleges balesetnél hasznos, és arra elegendő, minden másra vétek használni.
(aki pedig telefonnal lövi végig a nyaralását, az végképp no komment)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #8813 üzenetére
Zseblámpa: [link]
-
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #8811 üzenetére
zseblámpa=kijelző max fényerőn..kibírható,inkább meg lhetne nekik köszönni hogy nem tudjuk legéteni az alaplapot
-
Cooler96
aktív tag
Nem értem miért vagytok úgy oda az fm-rádióért...Semmi haszna
-
w333
félisten
De neki miért van Fm rádiója ??? : YouTube
-
adamsz82
tag
Beírtam a hibagyűjtő táblázatba
Gyanítottam, hogy SN-ben elöl leszek, mert a hívásnál ritkán előforduló, első néhány másodperc késésen kívül, hibátlan a telefon.
(a pc-ről látott duplázódások meg a 4-es droid sajátja, a telefonon sosem láttam semmit duplán vagy többször)
Persze, majd több adatból lehet konklúziót levonni, de van egy érzésem, hogy az első szállítmányoknál még fokozottan működött a "minőség ellenőrzés". -
kelekyle
őstag
Inteles Moto-ra összehozták már az FM rádiót. :-) Hátha előbb - utóbb itt is sikerül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest