Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkuban erősít a középkategória
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voktor
csendes tag
sziasztok, visszaolvastam egy pár oldalt, de nem találtam hasonló problémával bejegyzést, ezért meg merem kérdezni: a hívásfogadás utáni 1-2 másodperces latencia, a rossz hívásminőség és az érintőképernyő fagyásán kívül pár hete van egy olyan új problémám is, hogy a telefon teljesen random kikapcsol. Legtöbbször telefonbeszélgetés közben, vagy közvetlen a hívás fogadása után, de nagyon gyakran csak úgy a zsebemben is. Ha töltőn van, akkor nem történik ilyesmi, telefonálás közben sem. Visszavittem most a telefont a westend T pontjába, ahol azt mondták, hogy kedden vigyem vissza, addigra rendelnek neki akkumulátort meg frissítik rajta a szoftvert, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem fogja megoldani a problémát. Tudok én valamit tenni itthon azért, hogy ez a probléma megszűnjön, vagy kénytelen vagyok a szervízre bízni a dolgot?
-
xSide
őstag
válasz
dominicheft #16097 üzenetére
Panaszkodj a T-nél, az elmúlt hónapokban gyakran tapasztaltam ugyanezt.
Panasz elküldve, nyugtázták és kivizsgálás folyamatban... -
dominicheft
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom 2 napja óránként 3-4 szer elveszti a térerőt, ebben az a kimondottan idegesítő utána csak akkor találja meg ha újra indítom, ilyenkor mit lehet tenni vele?
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok! Betört a telóm kijelzője. Kb mennyiből úsznám meg a cserét?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #16088 üzenetére
A belső sd-t is törölni akarom, azért kérdeztem,h azt hogy lehet megoldani,h egy új szűz nextv3 telóm legyen, mert valamelyiik virágbolti app idióta képeket töltöget le, ezért újraraknék mindent a legelejétől,természetesen nextv3at,de az a belső sd-hez nem nyúl...erre írta valaki,h a gyári visszaállítás azt is törli, ezért vok most megkavarodva.
-
-
vbalint93
csendes tag
Üdv emberek. December óta van nekem is ilyen telóm, eddig nem is volt vele semmi gondom a lockscreen fagyáson kívül de az ritkán fordult elő. Ma viszont kikapcsolt kijelzőnél észrevettem, hogy egy helyen nem kapcsolt le a háttérvilágítás. Kétszer-háromszor ki-be kapcsoltam a kijelzőt ekkor már lila lett az egész majd elaludt örökre a kijelző. Custom rom van rajta (NeXt_v3). Szóval így nem tudom gariztatni sem illetve a gyári állapotot sem tudom visszaálítani mivel nem látom mi történik a képernyőn.
Ilyenkor vajon mi a teendő?
-
tonyqa23
senior tag
Másik:
Ugye, jól emlékszem,h mikor felrakom a Nextv3-at, akkor a belső sd-hez nem nyúl? Azon megmaradnak a fényképek stb? Teljesen újra akarom rakni a nextv3at abszolút szűz telót akarok, mert felpakoltam néhány virágbolti cuccot és most olyan rajzok jelennek meg a galériámban, amiket mégcsak nem is láttam sehol...
A micro sd-t tudom formázni telón belül vagy csak törölni lehet? -
tonyqa23
senior tag
válasz
heidricha #16078 üzenetére
Hibásan érzékelik?
Elég volt az is, ha csak fent volt a telón, akkor is úgy merült, mint állat, anélkül,h hozzányultam volna.Természetesen azért teszi fel az ember,h elindítsa és használja, de utána kilép és kész. Nem használtam, csak néztem,h mitől merül ennyire a teló, akkor mondták,h ettől... -
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #16072 üzenetére
GPS status leírásában benne van, hogy hibásan érzékelik a fogyasztását. Ha nem indítod el, semmit sem fogyaszt, ha elindítod, akkor sem közel végtelen a fogyasztása, ahogy ez vélhető lenne az adatok alapján.
Amúgy tényleg érdekes, kenek mi az átlagos. Nekem, ha csak rákukkantok a leveleimre (ez 20-30 is lehet egy nap, de nem mindet a telefonon nézem meg), és valamennyit telefonálok, meg elütök 10-20 percet böngészéssel, vagy játékkal, akkor 60% körül megyek haza. Mire beérek reggel, rendszerint 90 alatt van kicsit a GPS miatt.
WiFi nem folyamatos, mert akkor fagy a feloldó, a 3G viszont folyamatos, mert 2G állásban nekem gyakrabban dobálja a hálózatot, mint automatán, és a fogyasztás sem lett hajde sokkal jobb.
Nekem a fény is automatán van, akárki akármit mond. Ha teljes fényen van, az benn zavaró, ha meg nincs, akkor kinn nemigen látom, és ha nem látom használni, akkor nem látom fényesíteni sem sajnos.
Aprópopó GPS: ma reggel az az érdekes jelenség volt (talán másodszor a V3 használata alatt), hogy a Friendcaster bénázott a helymeghatározással párszor. Összejött volna szerintem 5mp alatt egy nagyvonalú, de nem várt, csak 1-2 mp-et, majd kijelentette, hogy még otthon vagyok. Ezt vagy 3x megismételtettem vele, mert gondoltam csak lesz annyi esze, hogy kicsit többet vár - persze nem lett. Utána viszont akármi kérte a GPS-t, az nem indult el, reboot-olni kellett sajnos.
Holnap megpróbálom megismételni, érdekelne, hogy a szerencsétlen app volt, ami ezzel a ráncigálással (vagy ki tudja mivel) az agyára ment a rendszernek, vagy eleve volt már valami stikkje, amitől az app ilyen gyagyás lett. Nem jellemző, hogy becsekkolnék ilyen FB klónokkal, így nincs tapasztalatom, a rendes GPS appok, a trekkerek, a navik, vagy a G:HU nemigen szokott ilyet csinálni, az ha bekapcsolja, akkor ott is hagyja, nem rángatja eszetlen módon. Nem is értem, hogy mit gondol, milyen eredmény lesz 1,5 mp alatt!?
-
pattent73
csendes tag
Sziasztok! A direct wifi működik a készüléken?Ha igen,akkor hol lehet aktiválni?
-
golyós
addikt
válasz
Garry84 #16074 üzenetére
1 másodperccel sem lett több a készenléti időm tőle.
3 hónapig használtam 2G-n de nem találtam értelmét igy visszaálltam 3G-re.
Fagyasztva van a legtöbb program.
Ha akarok tudok 5 napot produkálni, nem töltöm fel teljesen csak rátöltök mindig , így számol tovább.Most 1 nap 12 órán áll és 67% az aksi de reggel 25 percet töltöttem.Rágyúrok és hétvégén berakok egy 5-6 napos aksi időt. -
Mate
nagyúr
Nekem érdekes nagyon az üzemidő. 2g-t használok csak. Van, hogy 2-3 napot kibír, de van, hogy merül mint a fene. Most pl. 2 napja éjjel valamiért merül 50%-ot, úgy, hogy wifi, minden ki van kapcsolva, minden program kilőve. Előtte 5-10%-ot merült egy este alatt.
-
mundzuk
csendes tag
Köszönöm a választ
-
mundzuk
csendes tag
Sziasztok
napokban jutottam hozzá egy ilyen készülékhez (Tmobile változat) érdeklődnék h a rádió problámára van -e megoldás??
Ugyanis ZTE grand X in telóba nem találtam rádiót -
Jano_023
őstag
Nem ide...
-
szaszii
tag
válasz
JoeCockBill #16058 üzenetére
Írtam nekik én is anno, mikor sokáig ültek a telefonomon, ezt írták:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy társaságunk lehetőség szerint biztosít cserekészüléket, de nem kötelességünk az, valamint törekszünk arra, hogy a hiba jellegétől függően a javítás 15 naptári napon belül megtörténjen. Megértését ezúton is köszönjük!"
-
kelekyle
őstag
válasz
Van egy bizonyos idő mely után következő fokozatokra léphetsz. Papírozd le velük vagy csak szimplán ismertesd velük a szitut... egyből közreműködőbbek lesznek. (SZVSZ)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ennél már az is egyszerűbb, hogy valakinek elküldöd, aki megbízható és kicserélteti neked. Persze a postaköltség nem utolsó szempont, de akkor is nevetséges az a 3 hónap. Ott valaki nagyon el van tévedve...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill #16056 üzenetére
Szia!
Vidd máshová: max 3 nap szokott lenni.
-
JoeCockBill
senior tag
eléggé úgy tűnik hogy megdöglött az érintőpanelem jobb széle
kérdésem erre vonatkozóan hogy maximum mennyi ideig várakoztathat a T amíg megjön az új készülék? van erre valami szabály? csak mert egyszer már visszavittem januárban hangszóró recsegés miatt (csak 30%os hangerő alatt használható), mondták hogy ha megjön hívnak. eltelt 3 hónap majd hívtak hogy látják itt hogy meg lett rendelve de nem jött meg úgyhogy megrendelik megint, oké? mondtam hogy oké, persze azóta se hívtak. igazából szartam rá mert nemigazán telefonálok, de ezzel a hibával már nem szívesen élnék együtt fél évig. van lehetőség lecserélni más típusra? ha igen akkor mennyi idő után és létezik e valami amire érdemes lenne? -
Torento
tag
Ma 1%ra merített aksival kezdtem telefonálásba,onnantól még 10 percet beszéltem és nem lemerült utánna se hanem én tettem le
-
Mate
nagyúr
Megjelent a gmail 4.5-694836-os verziója. Tesztelve, tökéletesen működik a telefonnal. Jó pár újítás van benne, szerintem jó lett
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #16039 üzenetére
Nincs olyan app. amivel Sense lesz a GXI-n. Az nem csak egy felület. Sokkal több annál.
-
sil3ntbeatz
tag
Na jó, hülye kérdésem lenne
Tud mondani valaki olyan alkalmazást erre a csuda rossz ( xD ) telefonra amivel a statusbart olyanra tudom módosítani mint a HTC-knek ami van? Akksi, térerő stbre gondolok
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #16034 üzenetére
Lásd fent: meg fog b.szódni az SD-d, jobb ha felkészülsz rá! Nézd meg mekkora az előnézet mappád (DCIM/.thumbnails), jó esetben nincs benne több 10-15MB-nál... Nálam volt már 800 is... Aztán többé nem látta azt az SD-t semmi.
@sil3ntbeatz:
jól sejted, de a fehérhez az nem elég. Ott meg kell fordítani a betűk színét is. Az nagyobb meló, mert meg kell keresni a kulcsokat hozzá, szóval nem ígérek semmit inkább...
-
Keeperv85
nagyúr
@Robbertho:
Őőő... mire gondolsz pontosan?
Nekem EZ volt hibám. Meg is halt nem sokkal utána ez a teló...
@sil3ntbeatz:
Igen. Meg lehet csinálni...
@formengil:
Is-is. Meghaló SD kártya vs. Atom ISP.
@kelekyle: Valahogy éreztem én ezt előre... nézd csak, mindjárt jönnek a többiek is... Birka-effektus...
-
Mate
nagyúr
Nézegettem ma T honlapját és úgy látszik vége az Advance-GXIN háborúnak. Eddig ez a két készülék volt egy árban, ám ez most változott. Advance lement 45-re és megjelent az LG P710 Optimus L7 II 62.000-es áron.
Úgyhogy harcra fel!
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #16025 üzenetére
Most, hogy mondod megnéztem én is a WC-ben és ott nekem sem tud csatlakozni a kamerához.Egyébként előfordult előző ROM-mal nekem is, ezzel most nem nagyon rémlik ilyen probléma (osztrák).
Egyébként Keeper, ez az a hiba lehet, amiről már te is beszéltél régebben (és akkor is mondtam, hogy nekem is), nem?
-
formengil
tag
Nektek előfordult már, hogy mondjuk egy videofelvétel elkészítése után újra meg akarom nyitni a kamera appot, és kiírja hogy "Nem lehet csatlakozni a fényképezőgéphez", le OK-zom, kilép.
Újraindítás megoldja.Bocsánat az újabb hibaleírásért.
-
Torento
tag
OK Köszönöm uraim.
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #16018 üzenetére
Nem,van hozzá a színes beállítások menü ugye...azis letölthető a zip file....Én úgy gondoltam letöltöm azt is aztán ha olyan kedvem van akkor kilépek cwm módba és felinstalálom.... Úgy nem működik?
Szerintem a színes beállítások menü is nagyobbat mutatna am fekete háttérrel
Akkor én hagyom szerintem ezt az mp4-et...annyi csak h jobban hangzik -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Torento #16014 üzenetére
Mármint az átmenetest és ezt? Lehet. Kicseréled a zip-ben, amit leszedtél a framework-res.apk-t az eredetire, ami a romban volt.
Mp4 >> Placebo.
Teljesen mindegy mi a kiterjesztése egy videónak, de ha valakinek van ilyen igánye és így kényelmesebb, én nem állok ellen.
-
Joccc07
addikt
Megoldodott a pendrive probléma nekem root kellett hozzá és a stickmount program a playről
-
Torento
tag
Keeprv85 Köszi a fekete beállítások hátteret
Apropó..Lehet cserélgetni a színeset és ezt? (ha fenn van mind2 telepítője)
Az Mp4 videó miért jó? (láttam hozzá telepítőcsomagot)
-
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #16004 üzenetére
Haha
Jót mosolyogtam ezen a Blade-es gradiens-es 'hibán'.
Nem nagyon értettem, hogy miért kell WC-re menni, akkoriban még azt sem, mi az a gradiens hiba...
Nem is foglalkoztam vele, de nem is érdekelt, mert az enyém nem szenvedett ettől a (nem létező) hibától..Más: az Én Grand X-em köszöni jól van
-
kelekyle
őstag
Már régóta akartam írni de nem jutottam el idáig. Wa2x_ írása alapján elkezdtem foglalkozni ezzel így hobbi szinten, újból kedvet kaptam. DSLRem már nincs, mivel időm sincs. De azért néha mégis. Úgyhogy jó pár száz képet lőttem már a GXIvel. (És ezidáig családi stb. fotókkal együtt ezernél is többet)
Most fogok eljutni odáig, hogy a legjobbakat kicsit megszerkesztem és feltolom Dropboxra majd megosztom veletek !
Egy a titok és a kulcs ... de ez úgy a fényképezésben általában... FÉNY kell neki
És amúgy a led villanója tényleg gyér, nem is oda világít ahol tuti lenne, ezért hát nem is használom csak ha nagyon kell. (illetve a szinkron sem okés, amit már többen felvetettünk itt).
Szóval jó ez a gép fényképezésre is! -
szaszii
tag
Egy másik topikban az egyik user nagyon jól megfogalmazta a dolgokat, idézem:
"Szerintem bármely topicba beleolvasol, rengeteg hibáról lehet olvasni. Mert -ugyebár- a fórumra főleg azért jár fel az ember, mert valamire megoldást keres. Aki mindennel elégedett az nem jár fel, ergo: márkától-típustól függetlenül minden telefonnál olvasni hibákról, szval nem mérvadó. Lehet hogy 50 ember telesírja a topicot, 5000 meg elégedetten használja a telót "
-
Gabor777
aktív tag
válasz
linker92 #16005 üzenetére
Szégyenfalt csinálnak egyes emberek ebből a topikból...minden telefonnak vannak hibái, de itt még jobban erre van kihegyezve a történet. Úgy látszik senkit sem izgat a bivalyerős 1.6-os atom proci, vagy az általad említett új appok.. a napfényben való használat (wtf...) és lilásodás annál inkább.
-
linker92
csendes tag
Eszméletlen.. akárhányszor felnézek ide (2-3naponta azért megteszem) mert nagyon szeretem ezt a telefont. és igen fagyott nekem is, lehet lila de LESZ@ROM
nem hiszem el, akinek nem tetszik, rinya helyett menjen el adja el, vegyen másikat.. boldogabb lennék ha hibák helyett inkább az menne hogy "hu de fasza progit találtam, de fasza stb...) nem kell ez már.. nagyon rég ota ez megy, hogy mások által kedvelt telefont lehuzzák, és sok uj vásárlót elgondolkodtatnak.. átlag felhasználónak tökéletes.. csak sajna sok a "különleges" felhasználó akiknek tökéletes kell, a kis tökéletes életükbe
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #15993 üzenetére
"Meg tudod, mutatni, hogy hol írtam azt, hogy mindegyik telefonon ugyanazok a hibák voltak?"
Te pedig azt, hogy hol írtam, hogy rólad van szó. Szerintem egy szóval sem emeltelek ki téged! Általánosságban írtam véleményt!
"Azt hiszed magadról, hogy félisten vagy mert dolgoztál telefonokkal, NEM, nem vagy az és a felhasználók sem hülyék."
Nem hiszem azt. Szerintem neked folyamatos kisebbségi érzésed van és ezt rendre előszeded. Múltkor is volt erre példa...
"Na de az, hogy itt nekem estek és próbáltok teljesen hülyének nézni, szépen kerekített mondatokkal terelve, miután le mertem írni, hogy mi a személyes és a környezetem tapasztalata röviden a GXI-vel, no komment....."
Tartok tőle, hogy valamit nagyon csúnyán félrenéztél, ÉN ugyanis NEM szóltam hozzád! A témára reagáltam általánosságban. Engedd meg, hogy hadd legyen saját véleményem és én kérek elnézést, de a nettó hülyeséggel szembe, amit egyesek -és itt most nem rólad van szó- napi szinten tolnak az emberek arcába, hadd legyen ellenvéleményem!
"MILYEN ALAPON MERED ENNYIRE HÜLYÉNEK ÉS BUTÁNAK NÉZNI AZ EMBEREKET ISMERETLENÜL ?!"
Ha üvöltözöl, attól neked nem lesz jobb... Ismerem az embereket, meg a hozzáállásukat. Az átlag felhasználó megy a csordaszellem után. Egy ember beírja, hogy lila a kijelző, halál biztos lesz még 20 másik, aki kontrázza, pedig nekik nem olyan. Egy ember kitalálta, hogy a Blade gradiens hibás, két hónapig mindenki wc tesztelt nincs-e neki is ilyen hiba, meg pixeleket vadásztak...
@andikaaa:
Nem azzal van a baj, hogy valaki leírja, hogy neki ilyen hiba van és ezért viszi vissza, hanem az, hogy van rá kontrában 20 másik, akinek tuti nincs ilyen, de lehazudja a csillagot az égről...
-
andikaaa
aktív tag
Tudom, hogy mindenki unja már a két általános problémát, a WiFi fagyást és a lilásodást (Akinél ez NEM jelentkezett, biztos, hogy csak lesajnálja ezt, de nem csak az van, hogy rásüt a nap..eltakarom, máris jó, hanem tényleg lila függönyszerű hártya jelent meg már gyenge fénynél, ami használhatatlanná tette a készüléket...), Elhihetitek, hogy ezek nem felhasználófüggő jelenségek, nekem mindkettő nagy gondot okozott az előző telefonomnál, az újnál egyik sem jött elő, pedig sem a routert, sem az szokásaimat nem változtattam meg. Tehát ezek hibák!
-
csevede
tag
Sziasztok, valaki tapasztalta már esetleg, hogy a legalapvetőbb játékoknál is (pl angry birds, szókereső), a teló csíkozza egy picit a képet? Máskor nem csinálja, csak játékoknál. Mi lehet a probléma? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest