- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #4094 üzenetére
Konkrétan nem tudom, hogy meglehet-e néézni. Root esetén a Superuser app és a su bináris is 2008ra lesz visszaírva - viszont a Busybox nem.
Esetleg felraksz egy Root Explorert, elbaktatsz a /system/xbin-be, és nézd meg, hogy a busybox alá milyen dátum van írva. Akkor kiderül mikor lett rootolva.rizso
Igen, nekem minden factory reset után ezt adja be -
rizso
addikt
Valaki találkozott már a tesztben lévő háttérképpel gyárilag felrakva, alapértelmezésként beállítva?
-
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #4092 üzenetére
Persze nem nagyon törődtek vele... Múltkor MIUIval vittem be T-hez a Mini Prom, a csávó még meg is kérdezte hogy kell ezt felrakni, mert az öccsének is ilyen kéne
-
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #4089 üzenetére
Ez hülyeség... Root bármikor eltávolítható maradandó nyom nélkül, ettől nem ugrik a garancia...
-
SziberTomi
tag
Én már úgy vettem meg a telót, hogy elveszett a garancia... (root) Azért az fasza...
-
tPedro_
őstag
válasz
SziberTomi #4077 üzenetére
Az MCM, Origo, X-Office es ha jol emlkeszem a Twitter is nekem alapbol fent voltak.
-
mumk1
addikt
Akkor sem gondolnám, hogy ez lenne az eljárás, hogy még ügyfélnek kell bebizonyítania, hogy finoman szólva is átb@ták....
Különben, meg ha a rom-ba tették az említett alkalmazásokat és nem a Play-ről lett telepítve, akkor FR után is ott lesznek.
@ SziberTomi
Vissza tudod állítani. -
SziberTomi
tag
Azt valamilyen programmal meg tudom nézni, hogy mikor milyen programok lettek rátelepítve a programot november 8-ig?
-
mumk1
addikt
Az hogy sufni gsm üzletek csinálnak ilyeneket, már megszokta az ember, de hogy már szolgáltatótól is így kerül ki portéka, azért ez elég gáz. Aztán ha visszaviszed, még jól el is hajtanak, hogy miért rootoltad. Ez azért kemény.
-
murdoq
tag
Sztem egy rakás ember kapott már t-be visszavitt grand x-et. Kiküldik újra webshopbol.
-
SziberTomi
tag
Igen, van rajta. De vissza tudom valahogy varázsolni alapra?
U.i.: Hogy lett ez november 8-ra rootolva?
U.i.U.i.: Rohadott T! Pont nekem
-
rizso
addikt
válasz
SziberTomi #4079 üzenetére
Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása.
Viszont ha minden igaz, akkor a tiéd rootolva is van (legalábbis tudomásom szerint a superuserhez root is kell). Azt nem tudom, hogy a root hogyan távolítható el - márpedig ha teljesen gyárira akarod rakni, akkor azt is törölnöd kell. De ezt egy hozzáértő majd megmondja
-
madmike
őstag
válasz
Ez komoly. Tuti visszavitt telefont kaptal. Valoszinu rootolva is van a telod, ha rajta van a superuser.
-
SziberTomi
tag
Hogyan tudnám teljesen visszaállítani?
-
rizso
addikt
válasz
Szerintem te egy valaki által visszavitt telefont kaptál, és az illetékes munkatársak elfelejtették gyári állapotba rakni, mert az általad felsoroltak közül van pár, ami bizony nem gyári alkalmazás...
-
SziberTomi
tag
1. Akik a T-nél vették a telót, azoktól szeretném megkérdezni, hogy milyen telók voltak gyárilag rátelepítve? Az enyémen Advanced Task Killer, Handcent SMS, MCM, Origo, Twitter, Superuser és 2 Office. Ezeket root-tal le lehet törölni?
2. Ha valaki 1,6 GHz-n huzatja egész nap, mennyi idő alatt merül le a teló?
-
golyós
addikt
A teszt szerintem nem rossz,a kamera tényleg nagyon gyatra.
Nokia C6-00 gyári kameraszoftverrel kenterbe veri.
Bár szerintem A Zte ár-érték arányát figyelembe véve jelenleg szerintem a legjobb a piacon. -
Gabee76
csendes tag
Hali mindenki.
Láttam ezt a linkelt tesztet. Hááát Én személyszerint nem mindenben értek velük egyet. pl nálam nincs vagy nem tűnik semmi elmosódottnak a telón megjelenitett kép nálam tű éles a szinekkel és a fényerővel sincs semmi gondom.
A Beach Buggy Blitz nálam fut simán a telón egy két tized másodpercre talán megtorpan de nem észre vehető.
Olvastam itt a forumon olyat is hogy a hang minőséggel sokaknak van problémájuk én azt tapasztaltam hogy nincs azzal semmi baj ez az én véleményem bár én egy sennheiser cx300-assal használom full hangerőn se torzit bár néha már ugy érzem picit hangos is de szeretem hangosan hallgatni a zenét. A dinamikájával meg vagyok elégedve.
A fájlok duplikációjával én még nem találkoztam.
Fagyás mióta megvettem a készüléket kb 2hete egyszer sem volt nálam.
Nálam a teló munkába menet jövet zene hallgatás naponta kis játék egy két hivás sms ilyen használat melett 2-2.5 napot bir az akkuja.Kb ennyi a tapasztalatom egyenlőre. Gondoltam megirom nektek.
Üdv Gabbe.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
dnorb
csendes tag
megjött a teszt
[link]
linkesítve[ Módosította: philoxenia ]
-
golyós
addikt
válasz
#40993792 #4069 üzenetére
Én ezekel játszom gond nélkül:
Asphalt 7
Angry Birds-ök
Bad piggies
Dead Trigger
Death Dome
Subway Surf
UnoA Beach bugy valami érdekes módon letöltés után elindult.Fél órát szátszottam vele és másnap már nem indult a tegra miatt.
Viszont akkor letöltés után miért indult el?? Poltergeistek jártak itt? -
golyós
addikt
A fényképeket töröltem és azt tapasztaltam, hogy az indexképeket is berakja a galériába.Némelyik megjelent némelyiknél kiírta,hogy nem található indexkép.Ennek ellenére rányomtam a törlésre és így megszűnt a duplázás.
Viszont a hangok-zenék is duplák lettek ismét.
Itt viszont csak azok amiket én raktam a kártyára mp3-ban csengésnek és zenéket.
A filekezelőben nem jelenik meg duplán csak a hang választásnál a listában, viszont innen nem tudom törölni.
Érdekes ,hogy már másodszor csinálja ezt ,de mitől?Tudtok olyan fájlkezelőt ajánlani ami megmutat mindent a telefonon?
Rootolva van a telom. -
Bordian
tag
Nektek is akad a temple run? és más játékokkal is van ilyen probléma?
-
Canonfan
senior tag
-
-
golyós
addikt
Játszottam fèl órát az Asphalt 7-el, elèg meleg lett a teló hátul a zte felirat körül.
Viszont minden fènykèp duplán szerepel a galèriában azóta.Filekezelőben nèzve viszont csak egyszer szerepel minden.
Ötlet? -
Jano_023
őstag
Tudtok egy jó naptár programot?
-
tPedro_
őstag
Dehogy akarom bonyolítani, csak ez az első okostelefonom és fogalmam sincs mit/miért/hogyan stb.
Pusztán kiváncsi voltam.
Adatvédelmi aggályaim sincsenek.Köszi a választ mindkettőtöknek, marad minden ahogy van.
-
Peter_Pan
tag
válasz
tPedro_ #4047 üzenetére
Most azt mondod végre működik.
Akkor miért akarnád addig bonyolítani, ameddig megint nem érted majd mi történik?
Előnye: eltérő személyek szerepelhetnek a telefonos és gmailes címlistádon.
Minden más szempontból csak hátránya lenne (pl valószínű kapásból ugrik a szinkronizáció és két helyre kell kézzel beírnod mindent, illetve a telefon tárában talán kevesebb részletet tudsz megadni) -
Beci9595
tag
Nekem is 1-2 héten belül itt lesz. a cseppmintás tok
Majd rakok ki képeket
-
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4034 üzenetére
Megcsináltam.
A telefonon a szinkronizáció dobott egy "Túl sok címtár törlés" hibát.
Ha rányomok akkor az elábbi olvasható:
"A szinkronizálás elérte a ..(itt a vége nem látszik)
320 törölt elem van a Címtár szinkronizálásánál, a xy@gmail.com fiókban."
Válaszhatok hogy törlöm őket. (Ezt nem értem pontosan, töröljem a törölt elemeket?)
Vagy visszavonom a törlést.A törlést választottam, nem történt semmi, az értesítés még egy darabig ott volt aztán eltűnt.
Viszont a kontaktokat úgy néz ki átmásolta a telóra.Úgy néz ki megoldódott, köszi még egyszer.
Még egy uccsó kérdés aztán végeztem:
A telefonon belül érdemes a kontaktokat a gmailes fiókban hagyni, vagy másoljam át a telefonra?
Van valami előnye ha a telefonon használom őket? -
kelzsoca
félisten
====================
ZTE GRAND X IN ROOT
==================== -
rizso
addikt
Tettem fel pár (nem éppen minőségi) képet a tokról - talán a lényeg látszik
-
TBG
senior tag
válasz
atillaahun #4043 üzenetére
-
atillaahun
veterán
Jól látom hogy még mindig nem kapni belföldön használtan a készüléket?
-
Éne
tag
Sziasztok!
Előző telefonomhoz csomagoltak autós tartozékokat, így ezek terén sem vagyok otthon.
Ki milyen autós tartót használ? Megvehetem a legolcsóbb univerzálisat is akár? -
MájkiVán
csendes tag
Véleményem szerint megéri. Én konkrétan ezt vettem meg és megvagyok vele elégedve. Bár teszem, hozzá, hogy az ,,ajándékba" adott fóliát amit tartalmaz a doboz gyorsan és határozottan felejtsd el mert valami borzalom tudom ajándék lónak ne nézd a bal lábát de förtelem. Viszont egy tipp : http://www.fortunagsm.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3010&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=58 (sry a hosszú linkért) ezt vettem és tettem a Crystalt nem az Antireflex-et. Egyelőre ezzel elvagyok, néha látszik az ujj lenyomat de nem zavar igazán, ha már nagyon gáz megtörlöm a kendővel ami van a dobozban és ennyi.
Szóval saját tapasztalat alapján a tokot ajánlom (a hozzátartozó fóliát nem), illetve szintén a linkelt fóliát.
-
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4034 üzenetére
Koszonom, hazaerve kiprobalom.
Viszont sajnos a 'torlesre megjelol' funkcio tovabbra se mukodik, 'nincsenek nevjegyek' hibauzenetet dob.
Egyenkent tudok csak torolni.Masik pedig, hogy a tenefonra 65 nevjegyet mutat a memoria foglaltsag, pedig egy sincsrajta.
(Bar erdekes modon, a gorgetosavon a kis kek pocok nem legfelul van, alrebb tudom huzni, gorgetni nem, es nem latok semmit.) -
Peter_Pan
tag
válasz
tPedro_ #4027 üzenetére
Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva??
Pontosítok: első alkalommal, amikor korábban még nem volt szinkronizálva a telefon a gmail-hez, akkor tölti le és fel az eltérést. Amint ez készen van, szinkronizáltnak tekinti a két dolgot és bármit csinálsz a továbbiakban, az automatikusan megtörténik a másikon is.Rákerestem neked valamire
Hazaérve kapcsold ki telefonon a szinkronizációt. AZTÁN minden kontaktot törölj a telefonról. AZTÁN PC-ről gmailbe lépve állíts vissza egy törlés előtti állapotot. AZTÁN a telefonon kapcsold ismét be a szinkronizációt, majd várj 5-10 percet, de ne csinálj semmit. Utána nézd meg a kontaktjaid. -
alien19
tag
Láma kérdés: Sima crt tvre rá lehet kötni megfelelő mikro USB kábellel?
-
Peter_Pan
tag
válasz
Keeperv85 #4025 üzenetére
keresni sem tud...
A free változat nem tud keresni. Ha viszont átírod a build.prop-od így, és a Play app adatait törlöd, majd újra indítod a készüléket, akkor letöltheted az unlocked változat legújabb verzióját, és kipróbálhatod a keresést, RDS-t...csak mivel hang nem jön ki, 15 percen belül úgyis leveszed, hogy ne kerüljön pénzbe. -
keep2000
tag
nem tudom, hogy mi történt a telefonommal, nem telepítettem semmi extrát, most mégis rakoncátlankodik. Napokig nem volt a lockscreen feloldással gondom, most tegnap is, ma is napi háromszor. Többen jeleztek, hogy ha pár milliméternél többet elmozdítom a számtól a telefont, akkor alig hallanak, hullámzik a hang, hol értenek hol nem, dobozból beszélek, stb. Hang problémám sosem volt az elejétől fogva
Restart volt, lehet hogy le kéne mentenem a cuccaimat, faczory reset + B04? Mondjuk ha teljesen lementem egy titanium backuppal és utána visszarakom, az se feltétlenül jó, mert talán visszakerül, aminek nem kéne.
ehh -
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4018 üzenetére
Erre igennel válaszolok. Ehhez képest mégsem ezt teszed, hanem a bekapcsolt szinkronizáció mellett ezt:
PC-n megcsinaltam a Google fiokot. Epp meloban vagyok, nincs kabel/wifi stb. tehat nem tudok telorol a gepre csatlakozni. Ezert maradtam a szinkronizacional, ami alabol ki van kapcsolva, manualisan inditottam.Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva??
Pontosan, ezt gondoltam. Hogy ami szerepel a gmailben de a telon nem, azt atmasolja. Ehhez kepest letorolte onnan is ahol megvolt.akkor szerinted mi a helyes működés eredménye?
A helyes mukodes alatt azt ertenem, hogy ami hianyzik az egyikrol, de a masikon megvan, az atmasolja.
Illetve logikusnak tartanam azt a lehetoseget, hogy megadhassam, melyiket igazitsa melyikhez.@tonyqa23: Koszi a tippet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Peter_Pan #4023 üzenetére
Hát nem tudom azt működésnek nevezzem-e.. keresni sem tud...
A kernelről nem tudok nyilatkozni igazán, mert egy nagyon fontos dolog nincs meg belőle.
@Robbertho:
HA BCM4330-as van benne, akkor, HA hardveresen is ki van építve ÉS még lenne kernel driver is ÉS még lenne egy olyan modder is, aki képes felprogramozni, akkor: igen, menne. (Én magamat nem kvalifikálom erre a szintre, messze nem...)
-
-
Peter_Pan
tag
válasz
Keeperv85 #4021 üzenetére
Én már /system/etc/permissions/ alá betettem egy android.hardware.nfc.xml-t, de újraindítás után semmi hatása nem volt.
Te jobban értesz hozzá, lehet ez is kernelben van letiltva mint az FM csip. Bár az meg rootolás mellett mégis működik csak az audiocsipet még nem támogatja a Spirit FM, így vétel már van, csak hang nincs -
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
NFC ügyben kiokosítanátok engem kicsit. a kérdésem az alábbi. Ugye lehet a bankkártyát regisztrálni a MasterCard Mobil alkalmazással, mely után QR kóddal lehet csekket fizetni. Van a PayPass, ahol a kártyán lévő rádiócsip tud kommunikálni. A kérdésem: be lehet idomítani a mobilt, hogy az NCF-el, mint PayPass bankkártya működjön? valahonnan tudni vélem [lehet rosszul], hogy a két technologia között van átjárás.
Mindenkinek köszönöm a segítséget az információszerzésben!
-
Peter_Pan
tag
válasz
tPedro_ #4005 üzenetére
Jol sejtem hogy legegyszerubb most pc-rol kipucolni a google fiokot es onnan megprobalni atmasolni a telefonra?
Erre igennel válaszolok. Ehhez képest mégsem ezt teszed, hanem a bekapcsolt szinkronizáció mellett ezt:Na egyszer csak sikerult, kitorolni a telorol, de aztan szinkronizalaskor kitorolte a gmailrol is.
Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva??Vagyis ha mindent szépen rendbe teszel PC-ről azután meg mindent törölsz a telefonon miközben azok szinkronizálása be van kapcsolva, akkor szerinted mi a helyes működés eredménye?
-
hunaqua
addikt
....ha összeáll 10 ember,akkor gyakorlatilag majdnem ingyen van.
http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-10pcs-Lot-Free-Shipping-Soft-S-Line-Wave-TPU-Gel-Cover-Case-Skin-for-ZTE/673130474.html
1,6 usd/darab postával
-
tonyqa23
senior tag
Egyszer valaki linkelt egy becsúsztathatós tokot. Asszem tépőzáras füllel a tetején. Ha olvassa jelentkezzen legyen szíves. Ma bementem T- ba, mondom ott biztos van sokféle. Kihozott a srác vagy 6 féle tokot, 4 már ránézésre is kicsi volt, egyikbe bele akartam rakni, de valszeg ki nem jött volna... talán a 2 ferraris lett volna jó. Csak McLarenes vok.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
tPedro_ #4007 üzenetére
Ezzel én is szoptam órákat. Nekem sem világos, de úgy sikerült megcsinálni legegyszerűbben,h először gmail címtárban megszerkesztettem minden névjegyet ahogy én akartam, aztán ezeket exportáltam egy külső fájlba a merevlemezre. Aztán kitöröltem a kártyáról meg a telefonról is mindent, majd ezt szinkronizálva kitörölt mindent a gmail fiókból is. Ezután importáltam ezt a mentett fájlt a fiókban és automatice szinkronizálta magát és minden bekerült a telefonba helyesen.
-
Land
veterán
Pesten a 10./14. kerület környékén nincs valakinek ilyen telefonja? Lehet megnyomkodnám..
-
Doky1988
senior tag
Erről kinek mi a véleménye?
-
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #4005 üzenetére
Kozben eszrevettem, hogy valami bugos lesz.
A memoria allapotanal azt jelzi hogy 65 nevjegy van a telefonon, nem latok egyet sem.
Uj nevjegy letrehozasakor tudok valasztani, hogy telefon vagy sim kartya. Sim-nel rateszi a kartyara, viszont ha a telefont valasztom, akkor a google fiok ala teszi a nevjegyet, a telefon pedig ures marad.
-
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4000 üzenetére
Koszi.
Gmailben kitoroltem a felesleges nevjegyeket.
Szinkronizalaskor hol tudom megadni hogy melyiket igazitsa melyikhez?Eloszor ki akartam torolni a telefonon is mindent, de a 'torlesre megjelol' opcio azt mondja, hogy nincsenek nevjegyek a telefonon. Csak egyenkent tudom tolorni oket.
Na egyszer csak sikerult, kitorolni a telorol, de aztan szinkronizalaskor kitorolte a gmailrol is.Ugy latom ezt meg gyakorolni kell.
-
lajbi101
tag
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3GCNcW1eCOM Mobilaréna Tv-s teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest