- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Jelly Bean-ról vagy B05 frissítésről van valami hír ?
-
Tomacko
őstag
Elvileg ez ugye úgy kellene működjön, hogy minden piacnak meg vannak a maga követelményei a szevizelésre alkatrész pótlásra stb stb. Nagy többségében ez úgy van, hogy x éven keresztül vállania kell a gyártóknak az utánpótlást. Bár nagyon rég olvastam ilyesmiről, lehet ezek is megváltoztak a mai világban. Annó ez úgy volt, hogy mikor valaki előállt egy termékkel csak úgy kerülhetett be a kereskedelmi forgalomba, ha vállalta, hogy minimum 5 évig a termék gyártás le állása után is biztosítja a szervízt hozzá.
-
Tomacko
őstag
válasz
atillaahun #9993 üzenetére
Az ilyen szervizes hozzá állástól tudok kb. azonnal falnak menni. Valahogy nagyon utálom azt amikor megpróbálnak hülyére venni olyan magyarázatokkal amiket te is említesz, hogy ŐT nem zavarja, na de az összes embert viszont igen. Inkább nem is folytatom a gondolat menetet mert képes vagyok már ilyenkor is teljesen potyára felpörgetni magamat rajta
most is azon mosolygok magamba, hogy az ilyesmi mennyire teljesen felesleges pörgés
Sok szerencsét kivánok a leendő csere darabodhoz és "hibátlan" működést.
-
w333
félisten
válasz
atillaahun #9993 üzenetére
Ezek már elég komoly problémák, mihamarabb cseréltesd
Szerk: "Mindenki"
Még arra lennék kíváncsi hogy mi lesz akkor ha mondjuk fél év múlva kifut a ZTE Grand X In a T-mobile -ból és utána lesz valakinek valami baja a telefonnal ? akkor ezt hogy fogják megoldani ? vagy raktáron úgyis lesz csere telefon ?
Válaszokat előre is köszi
-
atillaahun
veterán
Közben úgy tűnik már nagyon a végét járja a telefonom, nálam is előjöttek a kikapcsolgatások. Erősen kétlem, hogy a gomb nyomódna be a zsebemben, mert akkora van hogy egy tablet is beleférne.
Múltkor egyszer pont akkor jött elő, mikor épp nyomkodtam. Böngészgettem hatalmas nyugalomban, egyszer csak elment a kép, mint mikor kinyomom, csak utána nem akart visszajönni, csak villogott a piros gomb ahányszor benyomtam. Hosszú nyomásra meg mintha reboot-olt volna, átjutott az Intel logon, de aztán ugyanúgy nem kapcsolt be csak villogott a led. Azt hittem végleg megdöglött, de szerencsére az akksi kivétel segített.
Aztán ma már az értesítő led sem működött alvó állapotban, csak akkor kezdett el jelezni mikor bekapcsoltam a képet, pedig ment a szinkron rendesen 3G-n, és ott figyelt egy levél.Szóval várom már eléggé a pénteket, elméletileg akkora rendelt egy újat a miskolci szervizes még tegnap. Tartok tőle én is kapok majd egy gyors zacskózott fődarabot. Még annyit hozzátett mikor leraktam az asztalra a telót - és rákérdeztem, hogy nem szokták ilyen hibákkal visszahozni? - hogy ő még ilyen telefont kicsomagolva se látott. És ez még a normálisabb tag volt a kettőből.
De ezt is 5 percig győzködtem, hogy felajánlja végre a tetves cserét, folyton azzal jött, hogy ezek az okostelefonok már csak ilyenek, az övé is csinálja, de őt nem zavarja, ilyenkor mindig kiveszi az akksit, meg nyom neki pár factory reset-et.
Mondjuk kb. olyan fejet vágott a tag, mint aki legszívesebben már 10 évvel ezelőtt felakasztotta volna magát, csak nem tudta hogy kössön egy rendes csomót a kötélre. Egyértelműen nem az a típus aki szabadidejében ezt a topic-ot bújná. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #9989 üzenetére
AOSP (Android Open Source Project) >> tiszta alap droid, semmi sincs benne változtatva. Úgy van, ahogy a Google kiadja.
AOKP (Android Open Kang Project) >> Tele van olyan modokkal, ami a még nem került be, de felajánlott módosítás (esetleg elutasított...) az alap kódban.
-
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #9983 üzenetére
Láttam a mélyvízben, hogy ko9-nek sikerült egy működő cm10.1-et összepakolni, amiben nem működik a GPS, illetve a BT. Erről tudunk valamit bővebben?
Gondolok itt arra, hogy ez milyen távol áll egy stabil verziótól, vagy egy olyantól, amit már ki lehetne adni kísérletezgetni?szerk.: vagy csak sima 4.2?
-
Tomacko
őstag
Na egy cigi szünet után eszembe jutott még egy kérdés, a romokkal kapcsolatos. Mielőtt megvettem ezt a telefont, több más márka és típus forumát is olvastam, de aztán felkerült ez a telefon a T-mobil akciós listára és eldőlt minden
Szóval arra lennék kiváncsi, hogy az AOSP, AOKP romok miben különböznek a többitől és miért "fáznak" tőle sokan ? Valami egyszerű és jól érthető választ kérek csak, nem muszály bele menni nagyon a szakma mélységeibe
-
Tomacko
őstag
válasz
Winchester95 #9985 üzenetére
Neked jobb, nekem meg a tied nem jön be annyira
Van pár telefon amin tetszik az a tok típus de ez most pont nem az
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Tomacko #9984 üzenetére
Én meg ezt!
Kíváncsi vagyok milyen,h az oldala átlátszó, a hátlapja fehér csak. Ha ez se lesz olyan, mint amilyet várok, akkor marad az S-Line. -
Tomacko
őstag
Tok témához:
Nekem ilyen Meifeng tok van rajta, nem kemény tok és nem is szilikon tok, egyszerű hajlékony gumi tok ami nem gyűjti a szöszt, nem szedi össze a szemetet a tokba és kellemes jó tapintású, használható darab. Nem biztos, hogy ettől az embertől rendeltem, mert nem jegyeztem meg csak példának írtam. Szóval van ilyen is a piacon. Van hozzá csomagolva általában fólia is és az is teljesen használható darab munkatársam szerint én nem raktam fel.
-
gonger
senior tag
erre tudtok esetleg javasolni valamit? "Lehet láma kérdés, de nincs valami megoldás(app) arra, hogy szükség esetén kapcsoljon 3G-re, de ha semmi nem használja ki, akkor váltson az energiatakarékos 2G-re"?
vagy technológia korlátai vannak?Ma már kétszer kapcsolódott ki a telefon zsebben tartva.(kikapcsológomb hosszan benyomódott)
Egyszer akkor mikor reggel indultam el itthonról és leguggoltam cipőfűzőt bekötni, majd délután egy ügyfélszolgálaton kellett várakoznom és egy kanapéra ültem le. Most mindkét alkalommal megéreztem a kikapcsolás során adott rezgést, de mindenképpen zavaró.
Öltönyben járok, nem szűk gatyát hordok, zsebben akarom tárolni a telefont.
Pl az átalakított ROM-okat nem lehetne úgy módosítani, hogy képernyőzár feloldása nélkül ne lehessen kikapcsolni a telefont? -
Keeperv85
nagyúr
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #9972 üzenetére
Azt vágom, h darabszámban nyomatják rendesen, mert ugye, a csóróbb rétegnek készül és mint tudjuk abból több van, mint gazdagból. Kínai cipő, ruha is sokkal több van, mint pl levi's, mégse nagyobb márka. De azt se gondolnám, h pont ezeket a neveket előzné meg. Ha mégis, akkor max itt nálunk, mert itt egy iphone 200ezer, máshol csak egy 2éves szerződés aláírás.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #9969 üzenetére
Ugyanmár...ne vicceljetek már, nem tűnik fel,h leszarják magasról ezt a márkát? Az egyik legolcsóbb telefon, amit árul a T nem fog vele foglalkozni. Mióta megjelent, nem volt mégcsak akcióban sem, se a T-mobil főoldalán. Csak úgy elkezdték árulgatni a többi noname telefonnal, miközben minden az akkor bejövő iphoneról meg galaxy s3 meg ilyenekről szólt és szól ma is. Csak itt vagyunk/vagytok néhányan elájulva,h mekkora áááooo izé intel meg 1 giga ram meg minden. Mindeközben egy egészséges Mozaik s csomagban 36 ezerért megy új előfizuval. Biztos óriási szigort fognak majd itt emiatt hozni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #9967 üzenetére
ha leejted és meghülyül, elég annyit mondani a T-ben, h újraindulgat, meg wifi fagyás és már cserélik is...
Egy nyilvános fórumon, ahol a szolgáltató és a gyártó is jelen van, nem túl egészséges ilyeneket írogatni, inkább privátban az adott user felé, ha mindenképpen ki szeretnéd magadból írni.
-
tonyqa23
senior tag
Hogy-hogy hogyan tudod leejteni? Mert te előre eltervezett becsapódási szögben tudod leejteni? Mikor megcsörren, kirántod a zsebedből és pörög-forog, már le is baszódott az aszfaltra. Leejteni ennyi. Vagy véletlen lelökni valahonnan kemény betonra, lépcsőn pattog párat...Nem kell nagyon eltérni a függőlegestől, h pl a bekapcsoló gombra essen. Persze a szilikon tok sem védi meg, h ilyenkor szarrá törjön, de én inkább arra apelláltam,h a Nillkin-ben jobban kopik, karcolódik. Amúgy meg, linkeljél már ilyen hyper tokot grand x -re is... nincs. Egyelőre Nillkin, vagy gumibugyi.
Biztosítás meg... a defy-re vettél 8ezres tokot, a 40 ezres telóra meg legdrágább biztosítást, tokot meg nem? Egy iphone-ra még megérteném, 200 körüli árral, de egy 40 ezres telóra a legdrágább biztosítás ostobaság, drága védőtok szintúgy. Gumibugyi és kész. Ráadásul, ha leejted és meghülyül, elég annyit mondani a T-ben, h újraindulgat, meg wifi fagyás és már cserélik is...
-
zeg
őstag
válasz
tonyqa23 #9952 üzenetére
Hogyan tudod úgy leejteni, hogy pont tompaszögben essen az előlap kilátszó részére? Ha leejted a betonra és a sarkán koppan, a szilikon sem fogja megvédeni, a komoly védelem a dupla rétegű alap otterbox puha habosított gumijánál kezdődik, mondom ezt úgy, hogy a defy telefonomon volt pár napig ilyen szilikonizé, utána a nyolcezer forintos(+szállítás) otterbox.
Nekem tetszik a grandx formája, fogása, eszem ágában sincs elcsúfítani. Gumibugyi számomra olyan, mint amikor a kétszázezres iphone telóra teszik azt a kétezres vackot. Nem mellesleg megkötöttem a legdrágább biztosítást a készülékre(ahogyan az előd defyre is), így nagyívben teszek rá ha beázik/darabokra esik.Ha már védőtok és dizájn, akkor az valahol itt kezdődik:
[link]
[link] -
válasz
bertalanimre #9964 üzenetére
Jogos, valóban azonosak!
Keresem, kutatom az infót, de nem találok olyat sem, hogy kompatibilis (bár a józan ész ezt mondja) és olyat sem, hogy ne lenne az! Bar ha nem lenne, akkor gyanítom, hogy meg lenne említve pár oldalon!
Sztem egy levelet lehetne írni az e-care-nek és akkor egyszer és mindenkorra le lenne tisztázva a dolog és mehetne is az infó az első hsz.-be!
Mindjárt írok is! -
bertalanimre
tag
válasz
ggeleven #9962 üzenetére
Amiket adtál linkeket azokon csak ugyan olyan teljesítményű aksik vannak mint a gyári. Én valami 2100 mAh-sra gondoltam. Amúgy jó a sima Grand X aksija is ebbe? Mert egyiknél se írták, hogy Grand X In verziós telóhoz is játszik. Aztán lehet csak én nem tudom, hogy valójában külsőre tök ugyan azok
-
xSide
őstag
válasz
ggeleven #9962 üzenetére
Capacity: 1400mAh azért erre érdemes figyelni, én szsz maradok majd a té-nél (remélem lesz) vagy e-care lehetőségnél... Egyébként azt már most tudom, nem fogom úgy használni, mint blade-nel, ott egyik lemerült raktam be az újat. A GX-nél tartok a nehezebben levehető hátlaptól, ezért tényleg vésztartaléknak szánnám
-
válasz
bertalanimre #9961 üzenetére
Ez már felmerült itt a topicban!
-
bertalanimre
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e ehhez a telefonhoz valami emberi ésszel felfogható árban nagyobb aksi. Ha van egy linkkel dobjatok már meg légyszi, én nem találtam egyetlen oldalon, de még a kínain se.
-
Winchester95
őstag
Kinek mi
Én egy karcot mikrokarcot, nanokarcot sem tűrök meg a telefonomon.Szép az az intel logó tény.Még a ZTE is szép lenne ha mondjuk HTC lenne helyette.
Viszont ha normális kinézetű tokot szerzel rá akkor még jobb lesz mint eredetileg.
Pl. én az előbbi tokot amit említettem először egy Iphoneon használtam 1 hétig.
Nagyon megtetszett.Anno huzamosabb ideig használtam Live With Walkman telefont de arra nem volt ilyen kinézetű.
Optimus 3D re felesleges volt.Mert az ICS-t vártam rá de még mindig semmi.Ezért eladtam.
Itt van most ez a telefon.Meg vagyok vele elégedve.Tokkal is és a fóliával is.Jóbban is néz ki tokkal mint nélküle.(Mindegy hogy van így is úgy is jól néz ki)
Továbbá később sokkal többért és sokkal gyorsabban is el tudod majd adni ha nem ütött kopott.
Bár valaki az ütött kopott készülékére is odaírja hogy karcmentes.....
Az a karcmentes ami ugyan olyan mint a bolti állapotú.
Az első ZTE Blade androidos telefonom óta (Ami összetört egy buli közben de működött utána is.) Megfogadtam hogy vigyázok a következő telefonokra úgy ahogy tudok.Keeperv85: Nekem nem melegszik.maximum ha egész este töltőn hagyom.Közbe egész végig megy a zene.+párna alatt van.
Ekkor volt egy kicsit meleg.De az is csak egyszer volt.Most már nem csinálja.
A tok az nem oszt nem szoroz a melegedésen. -
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #9956 üzenetére
nekem a Blade 2 éven keresztül zsebben volt hordva, tok nélkül. azon túl, hogy a hátlapból kirepedt egy darab(széria hiba) semmi baja nem volt. pedig párszor elejtettem stb. fólia kb 1 évig volt rajta és eléggé zavart a sok dzsuva rajta. aztán leszedtem és utána is max 1-2 hajszálkarcot kapott.
ha ennyit bírnak akkor nem biztos, hogy megéri eltakarni tokkal azt a szép intel logót :-) -
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #9941 üzenetére
Nálam a 2G folyamatosan megy(email szinkronizáció miatt kell), most is volt egy bejövő VIBER hívás, a másik fél iPhone-on rosszul hallott én őt teljesen jól. Lehet, hogy 3G-vel ez megjavulna, de ha egész nap engedem, hogy 3G is menjen akkor megeszi az akksit.
Lehet láma kérdés, de nincs valami megoldás(app) arra, hogy szükség esetén kapcsoljon 3G-re, de ha semmi nem használja ki, akkor váltson az energiatakarékos 2G-re? -
tonyqa23
senior tag
válasz
Winchester95 #9953 üzenetére
Alul-fölül, még attól sem. Nekem csak 2 napig volt fent Nillkin tok, de a kabátzsebem cipzáras, oda kellett figyelnem,h a kezemmel utat "vájjak" a telefonnak, h a tetejét ne húzzam végig a cipzáron, ugyanis elég durva éle van ennek a cipzárnak, a kezemet is meg szokta karcolni,h napokig látszik. Amúgy valaki egyszer dobott be egy képet egy ehhez hasonló szerkezetű Jekod márkájú fehér tokról, na az tuti jól mutatott rajta.
-
trialboy
tag
Egy olyan kérdésem volna, hogy a T-Mobil weboldalán ez az információ áll.
"4 GB belső tárhely (a felhasználható memória ennél kevesebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető."
No én 512Mb-ot látok ha rádugom a gépre. Ez így normális és kell bele SD kártya vagy valamit lehet trükközni?
-
-
tonyqa23
senior tag
Nem lehet úgy elejteni a készüléket, hogy ne a tok kapja az ütést.
Már hogyne lehetne, hiszen az alsó és felső éle borítatlan. Ha éppen úgy esne, szerintem nemhogy csak a tokból esne ki, hanem még a teló is szétesne vagy törne. Ezt a Nillkin-t nem lehet toknak nevezni, ez csak jobb fogást biztosít, meg ha képernyővel lefelé teszed az asztalra, nem éri a felszínét. Meg tényleg jól néz ki.(A fekete)
-
-
89BDave89
tag
válasz
Joe Cockroac #9942 üzenetére
Használom az elmúlt pár napban a skypeot, Franciaországgal tartom a kapcsolatot neten, wifivel, és mobilnettel is tökéletes.
-
válasz
kelkaresz #9943 üzenetére
Ilyen körül mennek a tokok, szóval az ár valós!
Csaknem 600 eladása volt és abból mindössze kettő negatív véleményt kapott, de egyiket sem szállítási gond miatt! Ha elveszne, akkor az inkább a posta miatt lenne, mint őmiatta!
Top-rated seller-ektől sztem nyugodtan rendelhetsz!Keress rá, több ilyen tokot használó is van itt köztünk és ők szeretik!
(#9944) dReFiX
Én sem értem mi értelme van, de látod mégis milyen népszerű! -
kelkaresz
csendes tag
köszi, ezt megpróbálom.
Valakinek van erről a Nillkin eladóról tapasztalata?
Megküldi rendesen? Nem átverés?
És tényleg 1800Ft? Nincs semmi plusz költség? -
Joe Cockroac
csendes tag
Szia!
Nekem általában a viber jó szokott lenni, maga a hangminőség valóban gyengébb mint a skype. Viberen nem szokott olyan lenni, hogy ha engem hívnak, akkor nem hallanak, skype-on meg nagyon ritkán hallanak ha engem hívnak, de volt már rá példa hogy működött rendesen, meg is lepődtem. -
kelekyle
őstag
A Viber egy fos. Skype használható de én is tapasztaltam néha azt a problémát, hogyha hívtak és felvettem nem hallottak.
Kamera sötét... Ezzel én is találkoztam... Kényszerített leállítás a kamera appra majd utána jó lesz. (esetleg telefon restart)
Nekem ez a zte féle dialer nagyon nem tetszik... (nekem hülyén kezeli a Google kontaktokat, nincsenek a kedvencekben és profilképeket sem mutatja.)
-
kamcore
csendes tag
Nem nagyon pörgettem vissza a topikot, de nálatok nem sötét egy kicsit a felvett videó?
Ma random eldobta az albérletben a wifit, újra be kellett pötyögni a jelszót ami elég kellemetlen mivel 9 számból áll, és fél óra kutakodás után találtam meg...
Eddig csak otthoni wifi-vel fordult elő, betudtam a router-nek, de kb. egy hónap alatt először jelenkezett itt is a probléma. Fura.
A nálam jelentkezett problémákat meg énis beikszelgettem a "szavazásban".
Ja mellesleg a tárcsázóban, amikor a menügombot megnyomjátok, akkor lehet kiválasztani ezt a 2mp-es szünetet. Azon gondolkodom, hogy nem lehetséges esetleg, hogy egyeseknél alapból ez bekerül a rendszerbe, és egy újrarakás segítene? Lehet már százszor át lett rágva, de gondoltam bedobom már a közösbe.
-
gonger
senior tag
válasz
kelkaresz #9938 üzenetére
alszik a telefon valószínűleg.
nekem bekapcsolt (szürke) wifivel a Regpon wifi keep alive app oldotta meg ezt a problémát. mióta ez fut a háttérben csak egyszer láttam szürkének a wifit és nálam biztos, hogy ez volt a probléma.(#9937) feelurself - amikor jó a hangminőség akkor is nagyon halk. maxra felvéve a hangerőt is zavaróan halk. de az utóbbi néhány viberes hívásnál wifi router mellett is rossz volt a hang. le is tettük, mert nem értettük/hallottuk egymást.
-
kelkaresz
csendes tag
válasz
feelurself #9937 üzenetére
Nekem viberrel olyan gondom van, hogy ha engem hívnak nem jelzi, csak, hogy nem fogadott hívásom volt.
ilyennel találkozott már valaki? van rá megoldás? -
feelurself
aktív tag
Nektek milyen a hang Viberen? Nálam förtelmes..
Skype-pal viszont tökéletes. -
gonger
senior tag
válasz
Joe Cockroac #9934 üzenetére
Pár napja tapasztaltam hasonlót Viberen(írtam is ide) bár ott egyikőnk se nagyon hallotta a másikat. Majd sykpe-on hívtuk egymást, ott tökéletes volt minden.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
A következő hibát vettem észre:
Ha a telefonomon szkájpon hívnak engem, akkor engem nem hallanak, de én hallom a hívó félt. Ha én hívok valakit szkájpon, akkor nincs probléma.
Valakinek van ötlete, hogy ez miért lehet?
-
Gabor777
aktív tag
Fólia nekem bűn rossz...2 nap után le kellett ragasztanom a jobb felső sarkát, mert jön le...füles szerintem korrert, használható. Rendeltem hozzá Nillkin tokot és fóliát is 1800 FT-ért ebayről.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #9925 üzenetére
Pocsék a gyári füles, nem tudom, hogy akkor a One V-é milyen lehet.
A gyári fólia meg hm hm (egy hétig használtam vele), ha már fólia, akkor valami normálisat inkább. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #9925 üzenetére
Hát ha neked ez korrekt, akkor bármelyik 300Ft-os jó... Borzalmas hangja van. Ezért nem hallgatok vele zenét...
-
Winchester95
őstag
válasz
trialboy #9921 üzenetére
Gyári füles szerintem egész korrekt.Jobb mint amit a HTC One V hez adnak.Nekem kényelmes is.
Nem olyan mint a blade fülese volt.Nem esik ki a fülemből.Hangzásra:a One V-s tapasztalatok.
Fóliát nem érdemes rá venni csak ha szilikon tokot is veszel.
Szerintem szilikontokot sem érdemes rá venni.Elég egy fólia.Ami a gyári.
De azért a biztonság kedvéért én vettem.(+egy szivargyújtós töltőt is)
99% ban védve van a telefonom.
Williamnál lehet olcsón tokot venni.Korrekt üzletember. -
Peter_Pan
tag
A különbség a teleringes B04-es ROMhoz képest, hogy ebben a heapsize 8-256MB közt változhat a B04 fix 64MB helyett, illetve ez a sor B04-ben benne volt: persist.service.adb.enable=0, ebben nincs.
Ebben ro.com.google.gmsversion=4.0_r7 a korábbi r6 helyett. Illetve úgy tűnik a kernel december 24-ei. Márcsak azt nem tudom, ezt feltegyem-e a szolgáltatófüggő készülékemre? -
trialboy
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont, megtetszett, ára is tűrhető volt, tulajdonságai is jónak tűntek. Előtte 2 évig Blade-et használtam, azzal sem volt semmi baj, remélem ezzel se.
Gyári képernyő fóliát érdemes-e lecserélni valami másikra?
Szilikon tokot hol tudok legolcsóbban venni?
Gyári fülhallgatóról mi a véleményetek (én még ki se bontottam), el kell dobni és másikat venni helyette? -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #9916 üzenetére
Lejött. Ebbe aztán nem sok mindent látok. Benne vannak az e havi 24-ei dátumok, minden más viszont B01-re végződik. Hát fogalmam sincs ez most mi.
Meg hogy egyáltalán mi ez a BP osztrák szolgáltató, mert ilyen se nagyon van.
-
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #9916 üzenetére
Én is arra vagyok kiváncsi, de ma valamiért irtó lassú..még mindig csak tölt
-
Peter_Pan
tag
Az osztrák ZTE támogató honlapon tegnapi dátummal új update.zip van fent. Még csak töltöm, aztán belenézek mi van benne..
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom tudjátok-e, de a Razr I-re, ami meglehetősen hasonló, mint a mi telónk, nemrég kijött a hivatalos JB frissítés. Ha egy kicsit meg lenne piszkálva, szerintem futna a GXI-n is. Sajnos több mint fél GB, szóval én nem tudok vele foglalkozni. Meg hát nemsokára 4.2... szóval nincs is érdemi értelme...
-
callmeakos
veterán
válasz
atillaahun #9806 üzenetére
ment tőlem is akkor egy szavazat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- bambano: Bambanő háza tája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest