- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelurself
aktív tag
Újabb problem(vagy ha már meglévő, akkor sry): Amikor szerkesztek egy képet, az arcfény és vörösszemre koppintva az alkalmazás leáll.
(#10388) Keeperv85: Amúgyis merül, mint a titanic.. az elején még úgy voltam vele, hogy I dont care, de már kezd idegesítő lenni, hogy a nap végéig sose húzza ki. Egy ilyen képességű telefon pedig azért van, hogy nyüstölje az ember, nem azért hogy a számologép fusson rajta és kész. Hiába trükközök a képernyővel, 2G-3G-vel vagy bármilyen powertool beállítással az eredmény ugyanaz=örülök ha hazaérek vele.
-
Canonfan
senior tag
gonger (#10240), Peter_Pan (#10243):
Köszi!
-
gonger
senior tag
válasz
Keeperv85 #10392 üzenetére
Mindig megy a 3G (éjszaka is?) és 2 naponta kell töltened? Gondolom még hívásokat is bonyolítasz időnként!
Nem tudom, hogy csinálod! Gyári ROM van fennt? TOGGLE "G-vel kapcsolatban tudsz segíteni?
Én nem beszélek sokat, de ha napközben 3G, itthon este 6-tól éjfélig wifi, akkor naponta kell töltenem. Nem hinném, hogy az akksim rossz, és nem is beszélek sokat.
Többieknek meddig bírja az akksi, ha egész nap megy a 3G? -
boxos23
aktív tag
Miért nem rakja fel a recoveryt, pedig azt irja irás oky.
NEm értem nyomom a hangerő le + power és a kis zöld robot fekszik és rajta egy piros felkiáltó jel.
Mit tegyek? -
-
boxos23
aktív tag
Ha sikerül felrakni a rcoveryt akkor a kis robot áll vagy fekszik
??
Mert nekem fekszik és egy felkiáltó jel van rajta
. -
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
atillaahun #10385 üzenetére
csak wifit használok
-
gonger
senior tag
válasz
Keeperv85 #10388 üzenetére
Én nem észlelek a Regponnal drasztikusabb merülést. Különben meg nincs értelme wifin tartani a telefont, cserébe így is kevesebbet eszik, mint bekapcsolt 3G-vel!!!
Már 2 napja egyébként folyamatosan 3G-t használok, mert azt vettem észre, hogy így nem szakadnak a hívások(úgy, mint 2G hálón) viszont így mire hazaérek mindig 10% ra szívja az akksit.
Ezért szeretném felrakni a Toggle 2G-t, de nem boldogulok, pedig ezzel szépen lehetne optimalizálni a fogyasztást.
Mit kell letölteni pontosan? Hogyan tudom feltenni? Kell hozzá root is? -
w333
félisten
válasz
atillaahun #10385 üzenetére
De ez a hálózati hiba nem a telefon hibája
t-nél kell keresni a megoldást ...
Átrakom a kártyámat a másik telefon-ba Xperia Go és ott is több 100X megszakad az internet kapcsolat naponta
Ezzel csak azt akarom mondani hogy nincs "folyamatos internet" kapcsolat -
gonger
senior tag
válasz
Joe Cockroac #10366 üzenetére
Regpon Wifi keeap Alive kell Neked és nem fog szürkülnia wifid. senki nem tudja mitől szürke, de enélkül az app nélkül hiába jó a jel egy idő után nem lesz wifi-n adatkapcsolatod, ezért nem észleled a Voip hívásokat sem.
-
atillaahun
veterán
válasz
imike72 #10352 üzenetére
Én a helyedben megvenném 45-50k-ért használtam, plusz kifizetném érte a kb. 15k-s függetlenítést, és máris jobban jártál mintha eleve valami bolti garanciás független darabot vennél, ráadásul 60-65 körül lesz az ára, ami megfelel a webshop-os és a listaár közöttinek.
(#10364) w333
Szerintem meg de. 16% szavazott rá.(#10363) Joe Cockroac
WiFi-n, vagy mobilneten? -
atillaahun
veterán
válasz
bajaki #10382 üzenetére
Ráadásul nem is akármilyen szervizt kell keresned, hanem hivatalos T-pont szervizt. Én már próbálkoztam partnerüzletekben is, onnan elhajtottak, hogy kizárólag a központ cserél ZTE-t. Szóval gyanítom ilyenek inkább csak a megyeszékhelyeken lesznek.
Attól tartok esetedben ez vagy Szekszárdot vagy Kecskemétet jelent, ami tényleg nem 2 km. De azért nézz szét előtte a Tré honlapján az üzleteknek, hogy hol találsz legközelebb.Egyébként, úgy rémlik mintha tegnap nem írtam volna; a Tré visszaadta a GXI-m árát különösebb zaklatás nélkül, úgyhogy lehet próbálkozni, aki nem akar heteket várni - már nem példátlan a dolog. Dobozos darabok egyébként vannak, és azt akkor újból meg lehet venni. Persze nem így kell indítani a beszélgetést a szervizessel, hanem hogy fagyogat meg újraindulhat a telefon, és így nem lehet vele dolgozni...
-
bajaki
őstag
Ezt most azoktól kérdezném akik jártasak garanciáztatás ügyben:
Mi van ha olyan T-be viszem a telefont ahol nincs szerviz? Akkor elküldik bevizsgálni? Csak azért kérdezem, mert a városomban lévő T-ben tudtommal nincs szervizelés és előre látom, hogy az agyonképzett ügyintéző - aki kb. azt sem tudja mi az az android - azt fogja mondani, hogy elküldik és bevizsgálják, aztán 3 hét múlva szólnak hogy szerintük nincs baja.... -
bajaki
őstag
válasz
Joe Cockroac #10366 üzenetére
A tiédnek milyen problémája is van?
-
TBG
senior tag
Tök mindegy, hogy melyik verzió tölti le az ember a Firefox-ból. Az első frissítéskor úgy is a legújabb lesz. Legalábbis én így tapasztaltam.
-
kelekyle
őstag
válasz
Joe Cockroac #10363 üzenetére
Ez nekem is jelentkezett wifivel. A whatsapp meg mobilnettel használhatatlan szinten van...lassan küldi el az üzeneteket és az ismerősöknek is lassan jelentkezik a received ikon...
Kex: Modernebb az i686 , google. A program a 21es tartalmaz újítást de emellé nekem valami grafikai bugot is.
-
w333
félisten
válasz
Joe Cockroac #10363 üzenetére
Nem hiba és nem is a telefon alszik
Csak simán a T-mobile internet naponta több 100X is megszakad nem tudom hogy miért de akárhányszor nézem a Gtalkot mindég offline vagyis mindenki szürke -
Joe Cockroac
csendes tag
Most hívtam a T-t, mivel tegnapra ígértek cserekészüléket. Nincs az országban választ kaptam, de hamarosan lesz, talán 1-2 hét múlva, addig a régivel elvagyok.
Újabb hibát véltem felfedezni: hívtak skype-on és írtak whatsappon, de aludt a telefon és nem jelzett semmit és az emaileket is csak akkor jelzi ha nem alszik. Korábban nem volt ilyen gond, ezért gondolom hogy ez valami hiba lehet.
-
golyós
addikt
Hárombetűs navi miatt tudna valaki egy privátot irni?
-
imike72
csendes tag
Köszönöm a segítséget.Akkor megvárom a Telenor-os verziót.
-
heidricha
őstag
válasz
imike72 #10352 üzenetére
Sikamlós terepen vagy, az a téma itt teljesen tiltott, meg aztán jogilag is problémás! Ha nem jön össze a gyárilag független, és e-miatt nem akarsz szolgáltatót váltani, szerintem semmiképp ne erőltesd! Ha kibírod a garanciás időben a T-t, esetleg vidd át a számod, utána azt csinálsz, amit akarsz! Persze pl. egy - akár csak családi méretű - flottánál ez nem fog összejönni.
Állítólag lesz a Telenor-nak, csak nem az Inteles. Az sem rossz hardver ám! -
imike72
csendes tag
válasz
Joe Cockroac #10353 üzenetére
Köszi a választ.Azt gondoltam csak elfelejtettem oda írni,hogy buknám a garanciát .Nem fontos most nekem ,hogy megmarad a garanciája.De lehetséges megcsinálni?
-
imike72
csendes tag
Sziasztok segítségre lenne szükségem.Szeretnék egy ilyen telót vásárolni de az a problémám,hogy a készülék T-mobil függő nekem meg Telenoros előfizetésem van.Azt szeretném tudni lehetséges-e függetleníteni ill a T-mobilos szarságokat eltüntetni a telórol és az Fm rádiót bekapcsolni rajta mert tudtommal a T-mobilnál nem működik.Nem nagyon értek az Andriodos op .rendszerhez.Vagy felejtsem el az egészet.Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
spinkler
tag
Sziasztok! Aki cseréltetett már készüléket, annak a cserekészülék, hogy üzemel? Megvannak ugyanúgy a kis hibái? pl; 2mp csend hívásnál, restartolás, rezgőmotor stb.
-
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #10344 üzenetére
Ezek igen csak jók. Sajnos változatlan apertura és pici szenzor mellett a pixelháborúnak ez az ára.
A vakuszinkron szerintem is olyasmi, ami nem ritkán olyan mintha nem lenne. Számomra úgy fest, a segédfény csupán a fókuszálás kapcsán látja el megfelelően a feladatát. A camera FV5 legújabb változata épp ebben ígér változást, így gondolom ez más készülékeknél is előfordul. Úgy tűnik nem teljesen alaptalan az ígéret, bár eddig nem sok vakus képet készítettem a legutóbbi verzióval, így nem tudom kellő bizonyossággal megerősíteni ezt.Ha jól emlékszem Rizso készüléke mintha egy munkatársához került volna, de lehet nem pontosan emlékszem mit írt.
-
xSide
őstag
Itt egy friss:
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #10342 üzenetére
Készis. 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Mint látszik az OB 5 gyors próbálkozásból 2-szer tudott akkor fényképezni mikor villantott, háromszor meg eltolta. Nekem kicsit olyan érzés volt, mintha a GXI egy alkalommal sem találta volna meg az összhangot 10 próbából a fókusz és villanás között.
Ez egyébként "csak" 2 MP. -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10342 üzenetére
- akkor még várok hétvégéig.
-
atillaahun
veterán
válasz
Tomacko #10332 üzenetére
Köszi.
Viszont ezek nem igazán tűnnek jobbnak mint az enyém volt. Ezeken is csak a nagy betűk, kiemelések, színes feliratok olvashatóak, a normál kb. 12-es betűmérettel írt szövegrészek ugyanolyan homályfoltok.
De már most én is kíváncsi lettem, mindjárt lövök pár képet az LG OB-vel is vakuval sötétben, hogy az mit alkot. Mondjuk annak se egy bajnok éppen a kamerája.(#10339) andyTM
Úgy rémlik már másnap, ráadásul hétvégén. -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10315 üzenetére
- mikor írtál a telefon problémáiról... ; mennyi idő múlva válaszoltak?
-
gonger
senior tag
válasz
tonyqa23 #10322 üzenetére
Fb-hoz miért nem szeded le az appot playből? Sokkal jobb, mint böngészőből szendvedni vele.
(#10319) Garry84 Regpon Wifi Keep Alive nekem abban is segít, hogy ha wifin lóg a telefon, akkor alvás közben sem szürkül be, ugyanis akkor nálam leáll a wifin keresztüli adatkapcsolat és nem jönnek be levelek, Voip hívások stb.
Remélem ez azért egy Frissített ROM-ban már javítva lesz.Jut eszembe: van már Jelly Bean GXI-re ?
-
boxos23
aktív tag
válasz
heidricha #10334 üzenetére
tudom hogy a másik recovery kell de előtte kell a costum recovery.
Azt meg azért kérdeztem hogy vissza lehet e álitani mert olvastam hogy nem mindegyikat lehet, de akkor ezek szerint már lehet. köszA romot, csak ClockworkMod recoveryvel tudjátok felrakni!
=================================================CLOCKWORKMOD RECOVERY TELEPÍTÉS:
Tehát először custom recovery-t kell felrakni a készülékre!
-
heidricha
őstag
válasz
boxos23 #10330 üzenetére
gyárira vissza: bármelyik custom recovery csomag visszateszi Neked a gyárit, ha ezt kéred, csak z legelső kérdésre ennek megfelelően kell válaszolni!
v2-höz már cwm kell, nem custom, minden ott van a hungariandroid-on a megfelelő cikkben!
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=268&t=522 -
Tomacko
őstag
válasz
atillaahun #10312 üzenetére
-
heidricha
őstag
válasz
boxos23 #10328 üzenetére
Az van fenn jó ideje, nincs vele semmi baj. Nem kellett a rengeteg szemetet letakarítani, ami a gyárin csak foglalja a helyet, némelyik még dolgozik is, holott senki nem kéri.
Ettől eltekintve szerintem nem rosszabb a gyári sem. Néha még kísért a hallhatatlan hívás hang (ez alighanem rosszabb volt a gyárival), ezen kívül csak a GPS-em sz@r, de azt hamarosan cserélik. Elsők közt tesztelhetem a hazai ZTE szervízpartnert. Majd mesélek!
-
boxos23
aktív tag
mindegy melyik custom recoveryt rakom fel ?? Mindegyiket visza tudom rakni gyárira?
Fel raknám a next v2 de melyik custom recovery kell hozzá először is? -
xSide
őstag
Ollé, lock screen fagyás!
Mióta felraktam a fóliát 3x jött elő 1 nap alatt...
Semmit sem telepitettem és ugyanúgy, ugyanazon körülmények közt használtam volna, mint felrakás előtt.
Nem szedem le egyenlőre -
jose999
senior tag
Nekem a Dolphin Browser vált be, eddig minden androidos telefonomon.
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #10322 üzenetére
Nem. Talán mert nem használom, pedig nem tudok tökéleteset.
Chrome - bejönne, szerintem a leggyorsabb, kényelmes, de egy idő után fagy, ki kell lőni a task manager-rel. Asztalival Crome-mal közös bookmark.
Opera - a megnyitott oldalak közt váltani horror, lassabb.
Maxthon - valahogy nem jött be, a lapok közt fülekkel váltani túl nagy tán a kezem. Lassú. Gesztusok jók lennének, de nincs időm megszokni, mert addigra megunom az egyéb dolgait. -
TBG
senior tag
A Firefox x86-os változata jött be nekem eddig a legjobban. Mindnek volt valam nyűgje, ez eddig cirka 1.5 hónapja lekopogom tökéletes.
-
tonyqa23
senior tag
Nektek nem lassul be a gyari böngeszö egy idö utan? En facebookot a gyarival nyomatom asztali módban és iszonyat hogy belassul. Ez mitől van? Vagy próbáljak másik böngészőt? Melyik jó asztali nézethez?
-
airwawes
tag
válasz
Garry84 #10319 üzenetére
A remegés nem azért van mert túlságosan érzékeny, hanem valami bug. Multitouch visualiser progival megnéztem.
Időnként (főleg játékok után) a telefon hibásan érzékel. Ha két pontot lenyomsz akkor képes arra is hogy néha bevillanjon egy harmadik és folyamatosan rezeg az egész (érdekes, tuti hogy vmi szoftveres hiba)
Újraindítás megoldja a problémát. -
Garry84
tag
válasz
Nem általános a képernyő túlérzékenysége, nekem az előző csinálta (pl. Play áruházban a remegés), ez hibátlan. A többi hibáját leszámítva, persze... :-)
A fagyásokra eddig (kb. 1 hete) megoldásnak látszik a Regpon Keep WiFi Alive progi, a szakadozó hívásokra pedig a 2G hálózatok teljes mellőzése, állandó 3G kapcsolat.
Mondjuk az akksim nem szereti ezeket a "megoldásokat"...
-
bsanzika
tag
válasz
A hívásokkal eddig semmi bajom nem volt(kopp kopp kopp), feltéve ugye ha fel tudom venni a fagyás miatt...
-
atillaahun
veterán
Időközben a 4. mod végre átrakta az XDA-s témánkat a development-ből a general-ba, úgyhogy ott már nincs 10 post-os limit, bárki hozzászólhat. Csak azért írok, mert így már kezdenek szaporodni a kérdések, úgyhogy aki érez magában egy kis általános tudást-tapasztalatot az ott is besegíthetne majd a válaszokkal. Pl. hogy miért nem lehet kikapcsolni a galéria szinkronját next v2 alatt, amiről nekem fogalmam sincs.
Asszem ott ma némileg rendet teszek, az érvénytelenített szavazatokkal még kivárom a holnap estét, aztán aki addig sem jelentkezik korrekcióért azt végleg törlöm. Kb. 40 ilyen szavazó van még a tegnapi listából.
Illetve még annyi, hogy aki kicsit jobban ért a GDocs-hoz, meg a Google szavazós részéhez esetleg írjon már rám, mert a szavazás nemzetközivé formálásában elakadtam. Ugyanis múltkor beleírtam az űrlapba /-el az angol verziókat, erre kinullázta az összes eredményt, azt hittem ott fordulok le a székről. Azóta sikerült helyre rakni, csak egyelőre nem tudom mit kezdjek vele.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Korom sötét, 0 fény, kb 15 cm-ről egy legalább 20 éves, szar minőségben nyomtatott kötéskönyv. Attól tartok, ha ez olvasható, akkor nálad komoly gondok vannak a kamerával... (A lap valóban sárga már, nem a kép torzította el)
-
atillaahun
veterán
válasz
andyTM #10314 üzenetére
Mármint mire?
(#10310) Peter_Pan
Ki vette meg végül rizso telefonját?Egyébként én most épp Zsolt72-ét előlegeztem le, úgyhogy arra a rejtélyre is hamarosan fény ferül, hogy egy hibátlan telefon hogy bírja majd a gyűrődést nálam.
(#10316) Keeperv85
Na de egész oldalt fényképezz, ne csak egy darabkát közelről.
Egyébként igen, nekem is gyanús, hogy az a kamera zakkant, bár alapvetően mindegy mert ma végre visszavették a Trénél. -
andyTM
őstag
válasz
- atesz, neked mikor válaszoltak a zte-től?
-
airwawes
tag
válasz
Peter_Pan #10310 üzenetére
Tuti hogy valami játék kavarhat be neki. Nekem egyetlen egy volt eddig, akkor is egy halom program meg játék volt telepítve a telefonon. De mostanában inkább arra törekszem hogy minnél kevesebb legyen, és a probléma megszűnt. Nem akarom elkiabálni, de eddig még képernyőfagyásom se volt.
Viszont az SD-m rakoncátlankodik mert a telefon szerint 10giga foglalt az SD kártyából, pedig csak 8 gigás.
Most fogok nekiugrani a formázásnak. -
atillaahun
veterán
válasz
Jano_023 #10277 üzenetére
Nem elképzelhető, hanem szerintem biztos, de a témában már több kört futottunk, én átállítottam már minden szart melóban a router-en amiről tudtam hogy micsoda, és semmi változás. Ugyanúgy fagy rajta. Mintha egyszerűen a típusát nem szeretné egyes daraboknak. Bár az itthonin is fagy éppen, csak sokkal ritkábban.
Szerintem erre már sose jövőnk rá.(#10287) feelurself
Szimplán el van toszva a képernyő érzékenység kalibrációja. Mindenkinek ilyen.(#10288) junkpod
Milyen leírás?
Kamera módban egyébként kb. 5 centiről még teljesen éles a kép. Fényképnél én inkább azt gyanítom hogy a fókusz meg a villanás időzítése nincs összelőve rendesen, azért lesznek ilyen homályok a képek.(#10291) kelekyle
Be van. Semmi változás.(#10296) trialboy
Az enyém is szinte olvashatatlan. Épp tegnap este tettem be ide egy esti vakus képet szövegről. Fentebb írtam, hogy szerintem mi lehet a gond. A megoldásról fogalmam sincs.(#10305) bsanzika
Szerintem a custom rom legfeljebb a hívásbetegségeket javítja. Azt is ritkán. -
TBG
senior tag
Tény, hogy a kijelző érzékenysége nagyon gatya. A samsung galaxy 3 telefonom nem mai darab és nem is prémium, de nagyságrendekkel job. Ez van.
-
Peter_Pan
tag
válasz
bajaki #10307 üzenetére
Egyelőre rejtély, hogy néhanyatoknál miért indul újra. Rizso fórumtárs példánya őnála egyszer sem produkálta, majd miután másnak adta, hirtelen gyakori jelenséggé vált, amelyet legutóbbi információ szerint egy akkumulátor csere orvoslni látszik. Lehet érzékeny a feszültségingadozásra. Ha szoftveres helyreállítás után is ismétlődne érdemes lehet levenned a hátlapot és megnézni nincs-e valamilyen piszok/szösz az akku érintkezősorán?
-
bajaki
őstag
Na, skacok...
A mai napom nem indult túl kellemesen, legalábbis ami a telefont illeti. Suliban elővettem és kikapcsolt állapotban fogadott. Szerintem benyomódhatott a gomb a zsebemben.
Aztán volt egy kis szokásos lock screen fagyás...ezen már meg sem lepődtem, de aztán olyat csinált amit eddig még nem. Netezés közben egyszer csak újraindult az egész abban a formában amit már mások is leírtak itt a fórumon. Utána helyreállt a rendszer és ment minden tovább ahogy én akartam, eddig a pontig, mert most ismét kifagyott egy youtube videó megnyitása közben.Szóval a lock screen fagyáson mellett most már nálam is jelentkezik a kikapcsolgatás...
-
boxos23
aktív tag
Nemrég irtam hogy a telóm kikapcsol magátol.
Vissza állitotam alapra a rendszeret és azóta megszünt 2 napja nem csinálja.
Na most az a kérdésem hogy ez a kikapcsolás lehetet valami rossz progitól vagy virustól?Mégy egy dolog.
Ha root-ot csinálok, és felrakok valami más romot, akkor azt utána vissza lehet csinálni gyárira, hogy ha szervizbe kéne vinni ne lássák hogy piszkálva volt?
Vissza tudom csinálni gyári romra, teljesen ?? Meg tudom unrootolni ???? -
bsanzika
tag
Sziasztok! Lassan másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa eme remek telefonnak, amely szinte teljesen tökéletes! Mind a teljesítménye, mind a kijelzője és minden egyéb tulajdonsága olyanná teszi ezt a telefont ami ilyen árkategóriába még a hülyének is megéri... Viszont nálam is jelentkeztek különböző problémák. Gondolok itt a néha érzéketlen kijelzőre, pl. mikor megnyitni akarok valamit és görgeti a lapot vagy a zárképernyő fagyásokra. Az előző telefonom egy HTC Wildfire volt de ott az érintőpanel minősége sokkal jobb volt mint ennek a telefonnak. Lesz rá vajon valami megoldás, kezd majd vele valamit a ZTE? Rootolni + custom romot feltenni nem nagyon szeretnék mert az előző telefonomat is így "játszottam" szét, mert a végén már azt se tudtam hogy mikor milyen rom van rajta ami stabil is, minden működik rajta stb stb... Custom rommal is jelentkeznek ezek a problémák? Sokat olvastam a fórumot de az X ezredik hozzászólásnál összefolyt az egész és nem tudtam követni az eseményeket...
Amúgy tényleg egy nagyon szuper telefon főleg az előző HTC után de ezek a "gyerekbetegségek" nem kicsit teszik utálhatóvá/használhatatlanná néha.....
-
Keeperv85
nagyúr
Remélem ennyivel sikerült is abbahagyni és visszatérhetünk a topic témájához uraim.... Inkább ignoráljátok egymást, ha kérhetem, mielőtt itt is be kell záratni a topicot egy időre.
-
Peter_Pan
tag
válasz
Winchester95 #10301 üzenetére
Ismered a vicced, amely szerint az agresszív kismalacnak semmi sem elég jó? Ide jösz warezolni, meg privátban warezolni, nyeferegni azon, hogy nem 5perc alatt tudsz 1,2 GB-ot a class 10-es kártyádra áttölteni, és nagyon úgy tűnik, hogy igencsak hardwer igényes játékok használata nagyon fontos a számodra. Nincs is ezekkel semmi gond, csak elég lenne elolvasni az 1. hozzászólást és tudhatnád, hogy ezen igényeknek nem fog megfelelni ez a készülék. Legalábbis nem azon a szinten amennyire elvárod. Felteszed a kérdést, hogy mit kéne csinálnod, erre mondtam azt, hogy rendeltetésszerűen kéne használnod. Amennyiben túlzóak az elvárásáid, akkor meg bírd ki, hogy amikor 1,2GB-ot akarsz mozgatni, akkor az nem 2 percig tart. Nyilván 2 órát is ki lehet bírni ha erre csak ritkán van szükség. Szerintem nem kevéssel többet olvasol ki abból, mint amit én leírtam. De engedd meg, hogy én csak azért vállaljak felelősséget, amit írtam. Azért amit te bele vízionálsz, azért pedig nem fogok elnézést kérni. A stílust pedig én kérem ki magamnak. Ezennel pedig megkérlek, hogy warezolni, meg vibrátoros alliterációkkal élni menjél innen máshova, mert a következőnél moderátorhoz fogok fordulni. Kb. olyanok a megnyilvánulásaid, mintha fingani meg böfögni járnál ide.
-
sziluboy
tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasom a fórumot, és gondoltam én is írok egy általam tapasztalt bug-ot. Mielőtt megvettem GXI-t, a céges mobilomra átirányítottam az összes hívásomat. Mikor kézhez kaptam a készüléket az volt az első hogy kikapcsoltam az átirányítást. Fentről az átirányítás jel el is tűnt. Viszont amikor újraindítom a készüléket, azóta is mindig megjelenik fent, hogy "Call forwarding". Viszont ha ott a notification és hívnak mégsem irányítja át a hívásokat. Egy Airplane mód on/off tünteti el csak. Más tapasztalt már ilyet, érdemes lenne ezt megírni a ZTE-nek?
-
Winchester95
őstag
válasz
Peter_Pan #10280 üzenetére
Te se gondoltad komolyan hogy idejössz kioktatni hogy én mit vegyek meg mit nem!
Az ötletedet tartsd meg magadnak nagyon mélyen!
Teljesen másról beszélsz mint ami a téma.......
Mi lenne ha máskor írnék akkor mostantól te nem is válaszolnál rá?
Ezt a stílust nagyon nem szeretem amit produkáltál.Még ha kissé árnyaltan is tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Óra topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest