- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojsoldier30
csendes tag
Tud valaki arra választ,hogy a telóra power amp van feltelepítve, de lezárt képernyőnél nem jelenik meg a kezelőszerve,amivel meg tudom állítani vagy számot léptetni,mint a bladenél,ez miért lehet?Köszi
-
ojsoldier30
csendes tag
Na egy pár napos használat,hétvégi nyúzás után én is megosztok egy két tapasztalatot.
Nálam a kütyü jól működött,egészen addig,ameddig a gyári ZTE-s időjárás widgetet fel nem tettem.Na utána volt fagyás wifi alatt többször is,újraindulás, stb.Szóval gondolkodás után kizárásos alapon ezt levettem,tettem fel más időjárás widgetet,és egyenlőre ezek a hibajelenségek megszűntek.A telefonálás elején 1-2 másodperces kimaradás sajnos nálam is megvan,de ezt nem tudom mivel lehet kiküszöbölni. A GPS volt,hogy 15 percig nem találtam jelet, navigáció kikapcs,újraindítás a navigációnak és 10 másodperc alatt talált jelet.Igaz eddig ennyit használtam a GPS-t,de menet közben folyamatosan tartotta a jelet,kb fél órát használtam.A telefonom viszont éjjel elég sokat merült valamiért, aztán rájöttem,hogy a folyamatosan bekapcsolt GPS időszakonként kereste a jelet,így kikapcsoltam a GPS-t állandóról és az akksi most már jobban bírja.Az éjjeli ébredés sajnos nekem is megvan valami miatt,azt nem igazán tudom,hogy mitől...További teszt után ismét írokEgyébként szerintem nem rossz a kütyü
[ Módosította: mukibuci ]
-
ojsoldier30
csendes tag
válasz
kelkaresz #8828 üzenetére
Én is tegnap este kaptam meg a telefont,illetve tegnap délután,de igazából a gyári szoftvert nem is használtam,hanem egyenesen fel a V2-t
Eddigi tapasztalataim.Este elég sokat wifiztem rajta, mivel az összes appot frissítésekkel onnan szedtem le róla,így nem csoda,hogy gyorsan merült a telefon.Viszont este azért még 32 %-on állt,hajnal 3-kor már csak 13%-akkor tettem fel töltőre.Szóval gyorsan merült.Ámde reggeli töltés után,ma már használtam rendesen a telefont,persze leginkább telefonálásra,de abból már legalább egy másfél óra volt,reggel egy kevés wifi, meg nap közben egy kevés mobilnet, vagy 3-4 db sms- és most állok 9 órás használat után 65 %-on,úgyhogy talán érdemes neked is megpróbálni a második töltés után mit csinál.Ami tapasztalat a telefonnal,nekem vödörhang,fagyás,kikapcsolás nem volt még egyáltalán,pedig a wifi otthon éjjelre is be volt kapcsolva.Recsegést a hangszóróból eddig egyszer tapasztaltam,amikor a haver hívott vodás S3-ról.De máshol eddig nem tapasztaltam.Viber szaggatott egy kicsit,legalább is aki hallott,de az lehet a 3G nem mindig rendelkezésre állása miatt is.Röviden ennyi,ha van tapasztalatom még megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest