- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
izsmen
tag
válasz
jozso1989 #31753 üzenetére
Szia
Erdekes tuneteket produkal nekem is a biztonsagi mentes. Tegnap eszrevettem a menuben, hogy nincs (valami okbol kifolyolag?), mondom csinalok egyet.Ez meg is tortent a tegnapi datummal jelezven. Ma elindult szepen magatol, lattam napkozben. Most este ranezek, es megint látom a biztonsagi mentesnel: Legutobbi biztonsagi mentes: Nincs! Most ekkor hogy is van ez?! Csinal egyet, aztan elfelejti?
Ezt csak most vettem eszre, eddig nem volt ilyen.
-
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
jozso1989 #31644 üzenetére
Greg-77
Lehet ez is olyan típus hiba mint a kamera lilulás. Leadtam én is ma, szegedi t-com szervizben. Teljesen korrekt volt, mondta a srác hogy bármi ami eszembe jut mondjam, ő leírja aztán vagy cserélik vagy nem. Csere telefonnak kaptam egy Huawei Y-300-at, hát nem fog nagyon a szívemhez nőni. 2 hetet mondtak, postán küldik majd ki. Remélem korrekt munkát végeznek és nem kell még egyszer visszaküldenem majd hanyag ragasztás, illesztés miatt.
-
TechData
tag
válasz
jozso1989 #31565 üzenetére
Szia.
Headset hiba esetén (pl. Headset egyik oldala nem szól ) elég a sérült tartozékot leadnod...viszont mellékelni kell a telefonod IMEI és S/N számát,hogy feltudják venni a szervizbe.
Ami a HTC esetében Csehországban van.: Vsp Data a.s
A T-Mobilban félre tájékoztattak téged. Amennyiben nem adtad le a készüléket,ne is add le...felesleges
De ha már leadtad a készüléket az sem baj,legalább átnézik neked,hogy rendbe müködik-e. Minden készülék javítás után (Legyen az akkár egy Headset csere) átesik egy Final Testen ahol mindent letesztelnek...Hangszórótól kezdve,hálózaton keresztül a kameráig mindent.Elég ha csak egy picit rezonál a hangszóró a készülékedben már vissza is forditják és a technikusok cserélik is ki. Szóval ennyit megérhet az a két hét. -
Xaels
félisten
válasz
jozso1989 #31565 üzenetére
Telóval együtt? Szerintem rá lettél szedve, miért kellene a telefon a headsethez... Egyébként a gyári headsetek többsége tényleg nem jó, a Sennheiser sem az igazi ebben a kategóriában. Egyébként a HTC gyárija kb. a normálisabb 6-7k-s kategóriának megfelelő hangot tud, csak headsetben nehéz jót találni.
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #30905 üzenetére
Jaja világos, de kb olyan ritkán használja az ember szerintem, hogy akkor teljesen mindegy van-e ékezet. De amúgy jogos, egyénfüggő
Inkább az durva, hogy az ingyen SMS csomagokat, hogy dobálják már utánunk a szolgáltatók
FeedBurner-ből tudja valaki, hogy kell BlinkFeed-be hozzáadni a legenerált tartalmat? Addig jutottam, hogy csináltam az RSS csatornából linket, írja is, hogy ott van pl a hvg.hu RSS nulla feliratkozóval, de a többit nem vágom, mit kellene vele csinálni.
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #30903 üzenetére
Fura így lassan 2015-ben azt látni, hogy a VoIP és rengeteg online szolgáltatás világában a legnagyobb problémánk az SMS-ek ékezetei...
Én még van, hogy rendes bill-en is ékezet nélkül írok, ha nem hivatalos szövegről van szó, de ha nagyon kellene akkor tuti a visszafordítottat használnám.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
jozso1989 #30893 üzenetére
Összefűzött smsnek hívják, elég rég óta tudják a telefonok.
A számlálónál a kisebbik szám mutatja, hogy hány sms lesz neked kiszámlázva, a cél telefonon ettől még csak egy üzenetként fog megjelenni.Fentebb már írtam a megoldást, amihez semmilyen külön program nem kell.
-
jozso1989
őstag
válasz
jozso1989 #30889 üzenetére
Hát, az a helyzet, hogy faszán elküldi az összes ékezetet, "ő", "í", "ű", "ú". Írtam egy SMS-t a cégesemre, beleírtam ezeket a karaktereket, nyilván levett vagy 60 karaktert egyből, majd folytattam, átváltott 2 SMS-re... majd elküldtem, de egybe küldte el, egy SMS-ként. Most vagy én vagyok béna (csak egy SMS jött, nem nézhettem félre pedig), vagy ez a program túl zseniális! Inkább utóbbi!
-
FGyula30
aktív tag
válasz
jozso1989 #30885 üzenetére
Én alapból szeretek helyesen írni, eszembe nem jutna hosszú ékezetek nélkül beírni bármit is.
A billentyűzetben is használja elég sok ember a felajánlott szavak beillesztését, az is helyesen van írva. Ezért maradok a Handcent-nél, ott beírom és megvan a 160 karakter. Bár nem egy villám, de elmegy.
Másik dolog: aki Red-es az leszarja, joga van hozzá. De ezzel nem oldotta meg a problémát, ami itt többeknek van. -
BenHans
addikt
válasz
jozso1989 #30883 üzenetére
Én leszedtem és tetszik
Amúgy van egy olyan beállítási lehetőség hogy SMS üzenetek tömörítése és ott azt írja, hogy ha azt a beállítást használom akkor küldés előtt leveszi az ékezeteket és így hiába ékezettel írtam végig, 1 üzenetben küldi el a szöveget. Vagy rosszul értelmezem? Ha tényleg így van, akkor innentől aki nem tudja megfejteni amit írok az járja újra az általános 1-4. osztályát...
-
Juliuska
senior tag
válasz
jozso1989 #30877 üzenetére
had képviseljem ezúttal most kivételesen az ellentábort: redesként simán le***rom, h mennyi karaktert tömörít avagy sem. A kinézete (a választható színekkel) pedig olyan ocsmány, h köszönő viszonyban sincsen a sense-vel. Tény, h sokkal logikusabban van felépítve a beállítás része, mint mondjuk a gyárinak, de ez azért még távolról sem indokolja ennek használatát. Bocs' de ez meg az én véleményem.
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
jozso1989 #30712 üzenetére
Akár milyen technológia is, de a kurv@@nyjukat!
Nálam ott a nagy sárga folt, csík a kijelző bal oldalán. Senki másnak nem jelentkezett hasonló hiba?
Szinte a kijelzőre vagyok a leg allergiásabb. Ez is szempont volt a vásárlásnál, erre tessék.
És még cserélni sem akarják. -
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #30611 üzenetére
Nem az asciival van a probléma.
És szinte midnegyik gyártó szív ezzel a "hibával" illetve ez csak nekünk hiba.. ugye nem sokan használják ezeket az ékezetes karaktereket.
Most egy GPE 4.4.4 van fent nekem.. barom gyors és irdatlan stabil és ez a "hiba" itt is fent áll. -
porkiy
aktív tag
-
s3nsitivity
addikt
-
MaddeNNNN
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #30480 üzenetére
Igen, igaz!
Bár nem az apple vásárolta fel a beatst hanem simán a HTC bontott szerződést.
Nagy profit kellett így minden pénzre szükség volt nekik. AZ apple csak utána csapott/csaphatott le a beats-re.És az M9-ben már Bose lesz ha minden összejön, elvileg az áramkörökön is lesz faragás, hogy az alsó káva keskenyüljön.
-
enginev3.0
félisten
válasz
jozso1989 #30429 üzenetére
De nem mindegy mit nevezünk jó képnek
Egy agyon effektezett valamit, ahol a hibák el vannak fedve, egy makró fotót ahol elég a kevés pixelszám is, de a háttér el van satírozva, vagy egy hirtelen előkapott jelenetnél készült kép, mikor nincs nálad egy Nikon fényképező sem, de még is elfogadható minőségben tudtál lőni egy képet -közelre/messzire-Ráadásul az itteni képek nagyrésze, ha jól sejtem elég sok beállítást igényel fényképezés előtt is, amire egy spontán helyzetnél nincs idő
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #30429 üzenetére
Az egyetlen hiba ezekkel a készülékekkel, hogy hiába szép képek ha bele zoomolsz már bukta is.
De én nagyon szeretem az upx kamerát.
Ha megcsinálják 8-12 mpx-be akkor verhetetlen lesz.Mondjuk egy 12 / 4 upx duo camera egy M9-be.
Meg is lenne az utódja az M7-nek gondolkodás nélkül. -
hurrikan
addikt
válasz
jozso1989 #30173 üzenetére
Egyrészt nem vagyok Sony fan, ha az lennék nem HTC-m lenne 2,5éve
Minden létező márkáról írok teszteket, így ismerem őket.
Tény hogy a Sony is közel áll hozzám, de nem jobban mint a HTC, az Asus, a Huawei vagy még egy-kettő amiket jobban szeretek, mert jobban tetszenek valami miatt. De újabban az LG is egyre szimpatikusabb.
Tehát vagdalózás helyett inkább nézz utána a dolgoknak, vagy hogy mennyi Sonyt szidtamés húztam le a tesztjeimben, mert az undorító, hogy ha valaki véleménye eltér a tiedtől akkor az rögtön fan.... ezzel azok dobálóznak akiknek nincsennek helytálló érvei.Másrészt vállal garanciát a Sony, olvass bele a szrviz fórumába. Ha vízálló modell beázási panasszal érkezik be. Le nyomáspróbázzák az előírt maximális nyomáson, és ha akkor nem szivárog/ázik be, akkor az user hagyta nyitva valamelyik fedelet, mert ha 1x ereszt akkor később is ereszt, nem kedvfüggő.
Ha szivárgás van ami fedél hiba vagy sztigetelési hiba miatt van, akkor szó nélkül cserélik a készüléket. Csak sajnos rengetegen fognak olyan dolgokat a gyártókra ami a saját balfaszságuk eredménye. Pl mélyebb vízbe viszi mint kéne, nem zárja a csatikat stb. Aztán persze hogy letagadja hogy magát védje.érdekes módon akik ezekre odafigyelnek azoknál nem ázik be.
Harmadrészt olvass utánna külföldi oldalakon mennyi Kelet only vízálló Butterfly ázik be.
vagy mennyi S4 Aktív
aztán szórd az általánosításokat.
Tisztán látszik hogy nem tapasztalatod van, hanem innen onnan összeszedett szelektált információd. Amiknek ráadásul a fele kamu.
Ugyan úgy ahogy aztteni hibajelzések, és csinált okok miatti HTC "szarozások" nagy része is kamu, vagy user hiba/nem megfelelő kezelés. -
hurrikan
addikt
válasz
jozso1989 #30170 üzenetére
Azért a kettőt ne hasonlítsuk össze
1részt mivel vízálló, az userek nagy része víz alá viszi.
Másrészt ezen Sonyk max 2-3%-a ázik be és az is olyan, amit mélyen a víz alá visznek, medencébe stb. És ennek a 2-3%-nak is a fele user hiba. Nem csukja be a fedelet stb. Sima esőtől biztos lehetsz benne hogy egy sem ázik be.
van a családban Z, sőt egy 3éves Aktív is, 100x jártak víz alatt, mégsem lett bajuk.
Fröccsenő víznek vagy pl sima csap alá tartásnak a telefonok 80%-a ma már ellenáll. A baj akkor van, ha nyomás alatt van, mert olyankor ha nincs zárva az USB nyílás akkor baj van. Próbáld meg a One-t fél méterrel a víz alá vinni 10percre aztán meglátod mi lesz. -
ferob
őstag
válasz
jozso1989 #30138 üzenetére
Elég esetlen ennek az opciónak a magyarra fordítása, de annyi a kettő között a különbség, hogy az elnémítás azonnal csak annyit tesz, hogy amikor kijelzővel lefele fordítod a telefont a beérkező hívás közben, akkor némítja azt, viszont ha újra megpróbálnak felhívni, akkor ugyanúgy fogod hallani, hogy keresnek, ellenben, ha a mindig néma beállítást választod, akkor a kijelzővel lefele fordítás után már nem kapsz jelzést az újbóli bejövő hívásról.
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #30120 üzenetére
Ne keverd az alaprendszer baját az UI-val
Más: nyomulnak WP 8.1-gyel a fejlesztők, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, tuti felrakom majd
Másik más: alakulgat a droid L, ha összejön a hang is rendesen akkor már kb használható napi szinten, mert legalább van egy működő adatkapcsolatunk netre. -
enginev3.0
félisten
válasz
jozso1989 #29957 üzenetére
Xiaomi is laggmentes szerintem
Nyomkodtam már G3-at, hát a kijelzőjére nincsenek szavak, eszméletlen, majdnem 3D-s, megbocsájtom neki hogy 5" fölé sikeredett, viszont fakó, nekem fakó volt
A menü laggos, a galériába lépés sok időt vesz igénybe, és laggos a lapozás, amit írtak is a tesztben, hisz hatalmas képeket kell megjeleníteni
Persze jön majd a Snapi 805-tel is a telefon, de kérdem én hogy mi értelme, egy elvileg ugyan olyan telefont kiadni, csak erősebb procival? Akkor inkább adott volna ki az LG idén 1080p-s csúcs telefont, snapi 805-tel meg most ősszel egy nagyobb testvért (mint a One, One max stb...)
Jövőre már úgy is minden telefon nagyobb felbontást kap csúcskategóriában szerintem
Elsiették, feleslegesenNyakamat teszem rá, hogy jövőre a HTC csúcsmodellje ugyan olyan felbontással nem fog laggolni, akadozni
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29889 üzenetére
Nem épp Sense 5.5 -ös de olyan keverék.
Jó a görgetés és nem áll meg fél doboznál.// épp a wp miatt nem csempéztem le. pföjj.
+ Hát igen épp ezért lettek ilyenek a HTC appok.
Te nem vagy itt régóta nem tudod de mi megszenvedtünk anno a frissítésekkel a régebbi HTC-knél.(#29888) Tiger.
Majd jön nyugi.
Komplikált ez a frissítési procedúra. -
jozso1989
őstag
válasz
jozso1989 #29806 üzenetére
Jó, ez nyilván mellékes, mennyi a szabad RAM, a rendszer úgyis kilövi a felesleges dolgokat, ha tele lenne a memória, de mi sokkal több appot tudunk felrakni és futtatni ezek szerint, mint mondjuk egy Touchwiz, Xperia Home, vagy LG UI felhasználó.
És az a vicces a múltkor az egyik HTC teszt alatt szidták a Sense-et, hogy memóriazabáló... jah, az, látom.
bocsi, lejárt az 5 perc
-
Kocsó
aktív tag
-
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29694 üzenetére
A huwi jó lenne ha nem erőltetnék a saját soc-ot (amit mellékesen a mediatek gyárt). Egy 801-es snapival igen komoly lenne az a készülék.
A Sony-t meg hagyjuk, az xperia UI valami förmedvény.
Illetve tetszős, nekem bejön, de olyan gagyi az optimalizálása, hogy az valami hihetetlen.Attól már csak az LG UI-ja ami szarabb.
Oppo Find 7 / Find 7a / OnePlus One / HTC One M8
Kb ezek azok amikre megérné váltanunk a többinél mindenhol kompromisszumot kell kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest