Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
épp ezaz, nézegettem az árgépet / árukeresőt, de rengeteg számomra ismeretlen GSM van...
gondoltam hátha van itt vlakainek tapasztalata.T-s is jó lenne, de nevetséges. mivel flottás vagyok, így a feltöltőkártyás árból kemény 1e -t engednek el ha aláírok még 2 évre. kabaré... ~159e kb ?!
Ezért kezdtem függetleneket nézni.
Hazsnált is játszik, de aki megbízható attól sajnos lecsúsztam, mert még nem volt egyben a pénzem, és nem adok 5-el kevesebbet egy már 1 évesért... ez már az az összeg ahol rászánnnám az újra azt az 5öst.
Csak nem is vagyok pesti (a legtöbb bolt pedig ott van), illetve gondoltam hátha van tapasztalata már itt valaki(k)nek. -
Shokkolo
addikt
Üdv urak,
a segítségeteket szeretném kérni.
M8 vásárlását tervezem, de kcisit elvezstem a boltok útvesztőjében.
Árukeresőn nézegettem, hogy 118-125 között már kapható újonnan, így nem szeretnék egy használtért kiadni 110-115e -ret...Azt viszont nem tudom, hogy melyik bolt megbízható és melyiket kerüljem el nagyívben.
Tudnátok nekem ajánlani megbízható helyet, ahol kaphatok? Mondjuk az amber gold lenne előnyben, de végülis a többit sem zárom ki.
a pixel plaza -t kérdeztem, de "nekik nincs raktáron... érdeklődjek jövő héten", OK visszakérdeztem h. akkor várható-e erre "nem tudjuk, érdeklődjön"
kicsit riasztó...köszönöm előre is
-
Shokkolo
addikt
válasz
Nuada herceg #31659 üzenetére
ha ez a HTC előnyére válk, én is baromira örülök.
amit kiadtak S5 néven, az a silány sz@r műanyagdarab... ?! nevetséges. -
Shokkolo
addikt
válasz
CptAdamica #26000 üzenetére
t-nél pontosan egy 5ös.
-
Shokkolo
addikt
Üdv urak,
Egy factory reset után a One nem igazán akarja elfogadni playben a jelszót,
ezt a hibaüzenetet dobja:"Sikertelen bejelentkezés
Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során.
Próbálkozzon később."Valaki nem futott már bele véletlenül?
-
-
Shokkolo
addikt
nekem egyetemista korszakomból rémlik hasonló... amikoris a NASA számítésaihoz lehetett csatlakozni, és több egyetem is bekapcsolta rá a teljes hálózatát.
Mindenesetre ez tényleg szép kezdeményezés
Összeadva iszonyatos számítási kapacitás bujkál az emberek zsebében, javarészt "parlagon"
Otthon leszedem az appot és besegítek én is (napi jócselekedet)
-
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22568 üzenetére
Mégegyszer hálás köszönetem
ez nem volt egyszerű derbi, azt hiszem jövő ilyenkorig ültem volna fölötte@Csacsi:
neked is köszönöm a segítő szándékot
sajnos az ami ott a linken le van írva nálam nem ment.
Produkált olyan dolgokat a telefon amitől egy kopasz ember haja is égnek állt volnaMindenesetre öröm, boldogság... letisztult szép "gyári" felállás, pont ahogy szeretem
-
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22547 üzenetére
Ne értsd félre, tudom, hogy igenis vannak jó főzött romok, ezt már anno a win mobile 2003 környékén megtanultam
de valahogy nekem eddig nem volt bajom sosem a gyári rommal.
plusz ha már van elsőre azzal szeretném kipróbálni aztána ha tényleg gáz, akkor csere.a HOX romot is szinte mindenki letakarította, nekem meg bejött. Lehet nálam se kis gondok vannak agyban?
-
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22527 üzenetére
nagyon szeretem a gyári romot...
a blue angelen is bejött, a DHD és a HOX-on isesetleg nincs valami turorial for dummies, ami igazából idiótabiztos és le van írva minden amit csinálnom kellene?
a bootloadert nagyon szivesen lezárom meg bármi, csak gyári legyen minden
az egyetlen buktató h nagyon nem értek én a romolás témáhoza lényeg h. teljesen gyárira szeretném
-
Shokkolo
addikt
Jó estét urak,
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Kaptam ma egy One -t aminek alapvetően örülnék, de...
... erős a gyanúm, hogy nem az eredeti ROM van rajta.Van valami relatíve egyszerű módja annak h. teljesen gyári állapotúra hozhassam a szoftverét?
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest