Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Gyors kérdés, Xposed megy már lolli-n?
Amikor kijött Maximus, feltettem, de nem tudtam működésre bírni.Előre is köszönöm
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Legyetek kedvesek ajánljatok egy jó rom-ot.
ARHD-t használom, de a 82-es szemmel láthatólag eszi az akkum. És mostmár egy kicsit unom is. A sense-től viszont nem szeretnék megválni.
Előre is köszönöm,
Balu -
KBP
csendes tag
válasz
s3nsitivity #31555 üzenetére
Ne is foglakozz vele.
Nálam 3 hét elteltével közölte a vevő, hogy nem az eredeti htc kábelt adtam, hanem egy szamszngét.
Életemben nem volt szamszungom, de még a cégnél sem szeretik, mindig is htc-t használtam(tunk).Papírt mi írtunk, amiben le volt írva, hogy mindent átnézett és hiánytalanul átvett, de ennek ellenére napokig csesztetett.
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Ha már itt pakolgatom a rom-okat, gondoltam kernel-t is lecserélem.
Nincs benne semmi bonyodalom, csak recovery-ből telepítem és újraindítom?
Melyiket ajánljátok Bulletproof vagy ElementalX?
Ha egyszer vissza kell mennem stock-ra, nem fog gondot okozni?Előre is köszönöm,
Balu -
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott a One (Hboot: 1.55, T-MOB101, unlock és S-OFF), rájöttem, nincs szükségem custom rom-ra, csak egy jól kipucolt stock-ra, ezért szeretném visszaállítani az eredeti állapotot, visszazárni a bootloader-t és meghagyni az S-OFF-ot.
Ami a probléma, hogy T-MOB101 cid-hez nem lehet találni firmware-t, gyári recovery-t. Nandroid backup van, a nyitással eltűnt gyári alkalmazásokat is talán tudom pótolni.
Mennyire járható, ha átírom HTC__032-re, mindent visszaállítok (erre a cid-re) gyárira, és ha szervizbe kell mennie, csak akkor írom vissza az eredeti T-MOB101 cid-et?Előre is köszönöm.
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Vki használja már ARHD 70.0-át?
Jó vagy rossz tapasztalatok?Előre is köszönöm,
Balu -
KBP
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Mivel M8 nem tetszik, szeretnék vigyázni M7-em s-off-jára.
Mit ne csináljak, nehogy elbukjam az s-off-om?Egyébként ez a firewater-t - szerintem - kifejezetten a németeknek találták ki. A német rokonoktól kapott One-on hibátlanul lefutott (cid: T-MOB101).
Előre is köszönöm,
Balu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest