Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
sziasztok
kérdéssel fordulnék hozzátok...lassan lejár a gari, és kérdezném hogy van esély még javításra, ha leadnám? a töltőnyílásnál "gyűrődött" meg az anyag, gondolom a sok ki-be mozgástol...
-
darál0w
Jómunkásember
decemberi eset, valoban
(#35361) gyraph csak törött érintő miatt adtam le, de cseréltek hangszorokat, mikrofont, hangszororácsokat...
én még pont abba az időszakban voltam, amikor megérte még megcsináltatni...
bevizsgálásért nem fizettem pluszba, mert ugye kértem a javítást....de gondolom a postázást és bevizsgálást ráverik az emberre, ha mégsem kéri
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w #34839 üzenetére
visszatérve a memoria problémára...olyan, mintha az alkalmazások nem zárodnának be, de az alkalmazás kezelő szerint a rendszer eszi meg az adott memoriat...rendszerindulásnál 200-400mb a rendszer, alkalmazások amik a háttérben futnak szintén hasonlo....aztán ha indítok el progit, akkor nyilván megugrik az alkalmazások által használt memo....viszont ha bezárom, akkor visszaugrik, ellenben a rendszer által használt folyamatosan nő....attol függően mennyire használom intenziven a telefont, 1 héten belül a rendszer több, mint 1gb-ot elnyammog, mig a háttérben futo továbbra is 400 körül...
mindez nem zavarna, ha nem lenne szemmel láthato lassulás is....
megprobálok majd eszközölni egy FR-t, hátha rendbe hozza...
másnál nem jelentkezett még ilyen probléma?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
madgie #35070 üzenetére
azért nem teljesen....szétnéztem én is a piacon, amikor meghallottam az árat....kicsit többért kaptam volna m8-at, de az m7 jobban tetszik...
55-60 környékén kaptam volna használtat, joesetben, de 1, nem volt rá ennyi gari, 2, mindnek volt valami esztétikai hibája...
ennek nincs, gari majd 1 év még...nekem ennyit megért
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
fain89 #35065 üzenetére
törött kijelző miatt nekem sem javították garanciálisan...de pénzért igen...ugyan ugy csehek...nyugodtan el lehet küldeni nekik gari idő lejárta után is...foglalkoznak vele, de természetesen nem ingyen.
garanciám is megmaradt, mivel náluk javítattam hivatalosan
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
valakinél előfordul olyan, hogy a rendszer egyre több ramot eszik?
értem ezt ugy, hogy eddig 4.4.3-mal akár 1-2 honapot is elment ujraindítás nélkül bármiféle lassulás, vagy hiba nélkül...
lollival meg kb 1 hét után elkezdi használni a rendszer a ramot durvábban...300-400mb marad a "szokásos" 700mb-1gb helyett, ami nem is zavarna, ha nem lenne döcögős...ujraindítás megoldja...
a rendszer 1,1-1,3gb, a maradék pár alkalmazás....
-
darál0w
Jómunkásember
látom sokan nem keltünk fel időben
én is akkor keltem fel, amikor fel kellett volna venni az egyik kollegámat...csak 1 orával aludtam tovább...pedig 2 ébresztő is be volt állítva
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szubence #33344 üzenetére
kb hasonloképp jártam most én is...kijelző és készülékház csere garancián kívül ( 70k )...aztán ma hívtak, hogy mehetek érte, de csak szombat lesz belőle...
...de megkértem, hogy szervízpapírra nézzen már rá, hogy pontosan mit cseréltek...aztán felsorolt nekem egy kb 30-as listát....fentebb említetteken kívül akksi, hangszoro, kamera...stb...
pontosabb dolgokat én is csak szombaton fogok látni
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #33238 üzenetére
az m7 jobban bejön
-
darál0w
Jómunkásember
nos....végül ugy döntöttem megcsináltatom a telefont....teljes készülékház és kijelző, 70K....
szoval ha valaki töri a kijelzőt vagy digitizert, akkor hasonlo árra számítson
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
BenHans #33192 üzenetére
iphone nem kell....3g után nem kell több, de köszi a tanácsot...
lehet az lesz, hogy feldobom aprora, aztán kapok, amennyit kapok érte...és utána veszek valamit...
csak előbb megtudakolom, ha nem kérem a javítást, akkor mennyivel huznak le bevizsgálás címen...mindent azért nem nyelek be...
aztán ha olyan összeget mondanak, akkor kénytelen leszek tényleg javíttatni....na majd holnap kiderül
-
darál0w
Jómunkásember
haho
a véleményetekre lennék kíváncsi....
céges bulin megtörtem a digitizert a telefonon...biztosítás nincs, t-mobile elzavart a halál f*szára a gyártohoz annak ellenére, hogy nem garanciális javítást kértem
szoval telemax, ők felküldték a gyártonak...mondtak egy árat, ami 70.000.- ( nélküle is lenne vagy 50k ) ugyanis készülékházat is akarnak cserélni....ez pedig azért van, mert már a vásárlás napján észleltem egy illesztési hibát a telefon alján...az also hangszororács elállt a készülék többi részétől, alig minimálisan...szoval nem szoltam érte...de majd 1 év alatt a micro usb használatábol adodoan, a ház középső része az usb aljzatnál kicsit puklis lett...ez sem zavart, nem érte meg ezért elküldenem a telefont, és nélkülözni hetekig akár...
szoval ezt a sérülést is az esésből adodo sérülésnek nézik...én meg ugye mit tudnék tenni ellene...ez van...
a kérdés az, hogy Ti, megcsináltatnátok, vagy inkább másik telefon után néznétek?!
szeretem, imádom ezt a telefont....nézelődtem és nem igazán akarom cserélni...de ez a 70K elgondolkodtato...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Derrewyn #33095 üzenetére
elég olcson vetted....most nézegettem aprot és 50-70 között fél-másfél éves zsebkopott, vagy ütött-kopott modellek vannak...
enyémen semmi nincs...még amikor megvettem rendeltem hozzá invisible shield-et...csak ez a fránya kijelző
szoval lényeg a lényeg....jo vételt csináltál...nyilván ha most lenne ilyen, azt választanám...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kirkri #33089 üzenetére
alaplapot nem cserélnek...előlapot írtam
ez alatt gondolom ők a két hangszoro rácsot értették, mert mutogatta ott nekem a képen a szervizes kolléga, hogy ezt így egyben érdemes cserélni...
szoval lcd, digitizer és a rács...de lehet a lengyelek a rácsot hagyják, és vagy olcsobb, vagy nem drágább...
-
darál0w
Jómunkásember
kérdés...
60.000.- ft-ot szerintetek megér egy kijelző, és "előlap" csere?
ennyiért akarják ugyanis megcsinálni hivatalos szervízben ( nem hivatalosan )...de holnap azért felküldetem velük a gyártohoz, hogy ők mit mondanak...
majdnem 1 éves a telefon, de nagyon szeretem és nem cserélném le most semmire...de ez a 60000ft gondolkodoba ejtett....
-
darál0w
Jómunkásember
csináltam biztonsági mentést a telefonrol htc fiokba...lenulláztam, mert ugy volt, hogy ma megy szervízbe, de mégsem...
a visszaállítás meg nem megy...nem látja egyszerűen a mentést...azt írja, hogy nincs...mi lehet a hiba?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nuada herceg #33015 üzenetére
na mondjuk erre nem is gondoltam...de azért mindenképpen megemlítem a problémát.
-
darál0w
Jómunkásember
ha elküldöm kicseréltetni a digitizert saját költségen, akkor garanciális problémát is javítanak egyben, vagy az megint egy külön kör? van egy kis illesztési probléma már a kezdetek ota, de eddig nem érdekelt, mert nem akartam nélkülözni a telefont...most meg már minden mindegy alapon, azt is megnézhetnék...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nightfall75 #32996 üzenetére
én semmiképpen nem állok neki, mert 1. nincs hozzá türelmem, 2. a finom mozgásokat nem az én kezemnek találták ki
szervíz lesz belőle...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nuada herceg #32994 üzenetére
garancia van, de biztosítás nincs...így meg a garanciával kb kitörölhetem
#32993) Klaus Duranma is tanultam valamit
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
tegnapi nap kicsit jobban sikerült a céges buli, és kicsit bizonytalanul vettem elő zsebből a telefont....le is pottyant, szerencsésen egy kavicsdarabra kijelzővel....digitizer betört.
valakinek csinálták már? cserélik külön, vagy csak kijelzővel? mennyibe kerül?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity #28785 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity #28771 üzenetére
mikor jön ki a végleges? mert akkor onnantol indul a 90 napos visszaszámláló
-
darál0w
Jómunkásember
frissítés lesz azoknak, akik először kapták le?
vagy ugyan azt tolták ki most is?
-
darál0w
Jómunkásember
5 környékén még jo volt minden...látom időben kaptam le
-
darál0w
Jómunkásember
akadásmentesen letöltött és települt...032, T
-
darál0w
Jómunkásember
hallo
most érkezett meg a készülék...2013 novemberi gyártmány, Shanghai-ból...valami típushiba esetleg fellelhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest