-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
kenny123 #29280 üzenetére
Hello!
Ha gyárilag független, akkor IMEI alapján megmondja neked a HTC Tech Support, hogy érvényes-e és ha igen, akkor meddig a
garijótállás. Onnan kezdve beviheted a hivatalos HTC szervizpontba, akik valószínűleg kiküldik a csehekhez javításra:Smartphone Kft
1073 Budapest Erzsébet Krt. 16
Nyitvatartás: Hétfő- Péntek 10:00-19:00
Telefon: +36 1 445 44 65
web: http://smartphone.hu/
email: htc@smartshop.hu(#29281) Krisz79 csak ajánlani tudom, nekem már a jelenlegi a 2. de harmadszorra is M7-et vennék ha kellene!
-
pjen
félisten
válasz
kenny123 #28537 üzenetére
Üdv.Segítséget kérnék,tudom én voltam a hibás.Letöltöttem az árúházból egy csomag full hd háttérképet,elindítottam mint alkalmazást.Azóta ha van net a telón véletlen szerűen váltogatja a háttér képeket,pedig amit találtam rá utalót már mindent letöröltem,jól néz ki de néha nagyon idegesítő tud lenni.Ötlet hogyan tudnám megszüntetni?köszi.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kenny123 #28071 üzenetére
Ez érdekes, nekem is valami hasonlót produkál.
Picit néha mintha recsegne a felső hangszóró, sőt, 1-1 pillanatra el is némul.
De csak telefonbeszélgetés közben. Zene hallgatás, vagy bármi mással semmi
gond. És most hallottam csak én is azt a panaszt, hogy néha elhalkulok, nem értenek
1-1 szót, amit mondok. De ez viszont már tán régebben is jelen volt, még a frissítés előtt.
De ez a recsegés, hogy én nem hallok, ez új... -
k.arnold
tag
válasz
kenny123 #28071 üzenetére
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek.
HTC ONE M7 telefonom van, még az Android 4.1.2 van rajta, szeretném frissíteni a legfrissebb szoftverre, hogyan lenne lehetséges?
A telefonról letölt egy 4.2.2-es frissítést, de mikor ellenőrzi a telefon, akkor azt írja ki, hogy "Meghatároztuk, hogy az Ön telefonján a rendszer szoftver egy módosított változata fut.....Az Ön védelme érdekében nem tudjuk frissíteni a telefonját..""" blablabla
pár percel később: most telefon újraindult, elkezdett tölteni valamit, újraindult, megpróbált megint valamit tölteni, de mostmár egy telefon jelenik meg egy háromszögbe zárt felkiáltójellel!!! nem tudom kikapcsolni sem
-
szekra
addikt
válasz
kenny123 #27876 üzenetére
Katt az időjárás widgetre, jobb felső sarok 3 potty, Beallitasok, pipalj ki mindent.
Szerk.: megoldódott, bekapcsol a power saving, csak ha 10-re van állítva 9kor, 5-nél 4%on stb.
Edenyke: akkor ha neked ez igénytelen valts szamszung tácsvizre, hátha jobban bejön.
Egyébként meg ugyan ekkora rés volt ott kb. csak a fekete csík vizuális hatása miatt nem tűnt ekkora nak.
-
jozso1989
őstag
válasz
kenny123 #27548 üzenetére
Igen, az M8 még nagyon drága, de hát az M7 is az volt... A zászlóshajók ennyibe kerülnek sajnos. Bár nekem ez az álmom volt, amióta kijött. Annyira gyönyörű! Nekem 3 hete van meg, még most is előfordul, hogy unalmas perceimben picit megforgatom, nézegetem... egy mestermű, komolyan.
(#27550) stilo18: Inkább a HTC érdeme, hogy egy snapi 600-ból, snapi 800-as-szintű optimalizálást tudott csinálni. Nézz meg egy galaxyt... még az S10 sem lesz olyan gyors és reszponzív mint az M7!
-
hurrikan
addikt
válasz
kenny123 #26447 üzenetére
Nekem most jött meg tesztre az M8 tegnap reggel.
UI-ban van lényegesen sok újdonság, de ezek az M7-re is jönnek majd.
Hrdveres különbség kevesebb van, de ezek nem igen jönnek frissítéssel így ezeket írom leHardveresen:
-nagyobb kijelző, szerintem jobb is, sokkal esősebbek a színek és a fényerő
-még az M7-nél is sokkal prémiumabb szálcsiszolt ház és keret, z M7 is prémium, de ez valami elképesztő lett és iszonyat gyönyörű
-nagyobb akku (de mivel a kijelző is nagyobb így az üzemidő kb. ugyan annyi, de ebben még nem nyilatkozok, mert zsír újan jött, így még kell idő az akkunak)
-kb. egy 20%-kal erősebb SOC, gyorsabb RAM
-Ultrapixel dupla kamera annak számos funkciójával (dinamika tartomány és tájképek látványosan jobbak), 5MP-es előlapi kamera
-kb. 20%-kal hangosabb hangszórók, és kb. ugyan ennyivel erősebb mély hangok is egyben
-még az M7-nél is jóval gyorsabb működés (pedig az M7 is talán az egyik leggyorsabb cucc) persze ez a SENSE6 miatt is lehet
-van benne ART motor is, valamint van perfomance mód, ami 2,5Ghz-ra emeli a max órajeletEl kell gondolkodni melyik éri meg neked.
Amennyivel többet ad annyival drágább is. Az m7-et kb. 140, míg az M8-at 190ezerért szerezheted be 2év gyári garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged