- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
SanyikaDC #35046 üzenetére
Sokszor lett már említve a topikban, hogy a GPE modell megkapja, vagyis már megkapta, de valami probléma miatt nem ajánlja fel az OTA frissítést a rendszer.
A többi dolog meg ilyen szempontból lényegtelen, mert a legtöbb embernek lejár a garanciája hamarosan, így utána portolt ROM formájában még sokáig lesz utánpótlás.
(#35043) jeni: Az előttem hozzászólók lényegében leírták a dolgokat, így amit látsz, azok a tények.
-
ferob
őstag
válasz
SanyikaDC #34084 üzenetére
Ez csak azon múlik, hogy az adott alkalmazás fel van-e készítve az új verzióra és rendelkezik-e megfelelő menü gombbal, mert ha nem, akkor ezt a gombot fogod látni.
De ha ennyire zavar, akkor fogd meg az ujjaddal és bárhova át tudod helyezni a képernyőn, ami azért hasznos tud lenni, mert egyes alkalmazásoknál pont útban van. -
-
-
Nightfall75
tag
válasz
SanyikaDC #28322 üzenetére
(#28322) SanyikaDC:
(#28266) Tigerteam:
Erről csatolj valami screenshotot, mert nem igazán világos mire gondolsz. Ha ez a zárképernyőn történik, akkor nem hiba, az ott lévő értesítésmezőt lehet így "kinyitni", ill. onnan ha ráböksz valamelyik értesítésre, akkor az adott programba visz. Ugyanaz a funkció mint Sense 5.5 alatt amikor felhúztad az értesítést a zárképernyőn.
(#28334) kdennis:
A HTC backup tudja menteni és visszaállítani a szótárat, viszont ez mindent ment a telefonról, nem lehet kiválasztani, hogy pontosan mit mentsen és állítson vissza. És az elkészült backup-ot csak egy tiszta rendszerre (gyári visszaállítás után) tudod visszarakni.
(#28351) Skilly:
Zárjuk ezt rövidre: nézd meg mit ír a teszt menüben: *#*#4636#*#* az Akkumlátor adatai - Akkumulátor egészségi állapota alatt. Ha ott az szerepel, hogy jó, akkor vélhetően nem akksigond lesz, hanem a töltő szarakodik, ahogyan ezt már itt többen megállapították.
De hogy még jobban megnyugodj, töltsd fel a telefont 100%-ra, tedd repülőgép üzemmódba, menj a diagnosztikai menübe *#*#3424#*#*, ott alul More gomb és pipáld be a Battery Test opciót majd alul Run. Egy óráig fogja járatni a telefont max fényerőn és majd a végén kiírja, hogy átment-e a teszten vagy sem.
-
jozso1989
őstag
válasz
SanyikaDC #26872 üzenetére
Androidos alma, lol.
Milyen vicces volt tegnap, Samsung fan ismerősömnek ugye S4-e van... és hát megmutattam neki, mit imádok ebben a telefonban. Ugye, hogy mindent villámgyorsan behoz, a multitasking még annál is gyorsabb. Megszólal: "Hát azért, mert még új és nincs belakva"... mondom ugyanazok vannak fent mint a régi telómon... Nagy csodálkozás, dülledt szemek: "Igen?"
Kicsit rácsodálkozott...
-
dani3l
őstag
válasz
SanyikaDC #26866 üzenetére
Egyebkent tenyleg elment a HTC One szeriaert felelös dizajnere, ha esetleg kimaradt volna az a hir.
Azt hinne az ember, ha mar az irany megvan, akkor legalabb azt tudjak tartani, de lehet megsem.. -
jozso1989
őstag
válasz
SanyikaDC #26817 üzenetére
Én is együtt érzek veled.
Szombaton lesz 1,5 hete megvan ez a szépség és egyszerűen csodás! Nem gondoltam volna, hogy Nexuson kívül tud még iOS gyorsaságot androidos telefon (a nexus 5 maga a csoda.. el sem tudom képzelni, milyen lehet az M8)... Pláne ilyen minőségben, mindenféle hiba nélkül...
Egyedül az üzemidővel nem vagyok megelégedve. Épp-hogy kibírja estig, pedig azért nem vagyok egy hardcore 0-24 gaming-facebook felhasználó.
-
csacsi67
addikt
válasz
SanyikaDC #26683 üzenetére
Ez csak s-off után megy .Erröl szól ami ot le van irva [link]. S-off nélkül ne is probálkozz vele . S-off téma itt van [link] Firewater S-OFF modszert probáld ki.Ha jó lesz akkor nem kell nyitni elötte a bootloadert. Ha nem akkor a Rumrunner kell de ahhoz elötte nyitni kell a bootloadert a htc keresztül .
-
dani3l
őstag
válasz
SanyikaDC #26683 üzenetére
Ez csak akkor működik, ha S-OFF, ami feltételezem, nem így van.. Firewaterrel próbáld meg S-OFF-olni előbb, azzal elvileg mennie kell (method 2), utána, ha nem lesz nyitva a bootloadered, akkkr próbálhatod az általad linkelt módszert.
-
dani3l
őstag
válasz
SanyikaDC #26467 üzenetére
Itt azt hiszem, össze van gyüjtve minden. Eggyel visszabb pedig megtalalod a romokat.
4.1.2-vel meg valoszinü az 1.44-es hboot-od van (azert ellenörizd), azt a revone-nal tudod s-off-olni.
Recoveryböl en a TWRP-t ajanlom.
Semmikepp se frissits OTA, ha nem akarsz a gyarin maradni egy darabig, nem tudni, mikor lesz s-off az uj szoftverhez..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest