-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Diokhan #33533 üzenetére
Érdekes amit írsz... Van benne igazság!
De hát hol fikázzuk a samsungot? Majd az S6 topikban?
Legalább Ő ingyen teszi, nem fizet a HTC érte.
Inkább itt beszéljük meg a telefon érdemeit, hogy mennyivel jobb, szebb és gyorsabb, mint a konkurensek.
Ez pedig nyilván csak 1 összehasonlító videóból derül ki! Nem úgy mint a szamszung fanoknál, hogy nekem meg akarja magyarázni, mennyivel jobb meg optimalizáltabb az S5, mint az M8...
Vagy akár az S4 mint az M7... -
Zirowe
nagyúr
válasz
Diokhan #32757 üzenetére
Felesleges kérdezgetni, mert gyakorlatilag mindenhol kedvesek voltak (smartshop, htc magyarország), kivéve a gyökér szervizesek.
Figy, legalább szerintük javították szoftverfrissítéssel, első alkalommal tettek rá magasról, meg se vizsgálták a problémát.
Így is, úgy is akartam venni egy m8at, így max "jóvátették" nekem a különbözetet és nem használt lesz a készülékem.
Viszont az m7re két éves garim volt, ha jól látom itt meg általában 1 éves garit adnak a csere készülékekre, ami nem biztos, hogy jó dolog.
-
stilo18
addikt
válasz
Diokhan #32722 üzenetére
Tegnap azt mondta a Vodafone - os, hogy kérjek a HTC - től csereigazolásos papírt...akkor cserélik ki a telefont ha azt elküldi a HTC nekem!
István annyit mondott, hogy ez nem így van, ha ők tudják cserélni saját készletről, akkor miért fizessenek, hisz ők már előkészítették a telefonom, csak érjen oda az M7.Illetve azt nem értette, hogy miért állította le a Vodafone a szervizt...
Attól félek ha verem az asztalt a Vodafone - nál, akkor azt mondják, hogy oké... Akkor kapsz egy új M7-est.
Aztán ha Már össze van készítve az M8-asom, arról nem akarok lemondani... -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32686 üzenetére
Azt nem is mondtad hogy át pártoltál a sötét oldalra
Én valamilyen szerettem az s3-at. Sok kis apróság miatt és nem a barométerre gondolok
tetszett hogyha kétszer a tetejére koppintok akkor a lista vagy névjegyek stb a tetejére ugrik meg ilyenek. A Note rom portokból a jegyzetelő alkalmazás , a boeffla kernel zenei testreszabását, meg ilyen apróságok.De ugyanakkor gyűlöltem a bili műanyag miatt , az hogy a kijelző!! forrósodik nem csak a hátulja,Mivel Samsung és a csapból is ez folyik ezért nagy a támogatottsága.
-
no more
veterán
válasz
Diokhan #32646 üzenetére
Valaki tudja, mi okozhatja ezt a drawer gomb lagot??? Ha megnyomom és belépnék az app drawerbe mindig akad egyet a telefon és az animáció is megakad. Ha már megnyomtam egyszer, akkor egy darabig jó, kijelző lezárásnál pedig újra beakad.
Ezt nekem 4.4.3 óta csinálja...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32616 üzenetére
Rábeszéltél az m8-ra
de majd csak jövőre veszek mert most néztem hogy a tokokra is meg a tempered glass-ra is azt írták hogy dec 24 és jan 9 között jön
enginev3.0 igen én is attól félek hogy ezek a műanyagok nem annyira tartósak
samsungot már csak azért nem akarok mert barátnőmnek is az van ( galaxy mini 2 ) nekem pedig s3 volt és az oldalán végig futó "fémes" műanyag ahogy kinézett a telefonom is meg ahogy kinéz az asszonyén is
pedig és is tokban hordtam és ő is abban hordja...
no more én is nyomkodtam témobilba miskolcon kb 2 hete nekem úgy tűnt hogy nem akad de valahogy elsőre ahogy ránéztem tetszett de minél többet láttam annál jobban kiábrándultam
szépnek szép telefon de örülök hogy idejében észbe kaptam
Diokhan ismét
a szoftverrel nekem sincs bajom hiszen "csak
" snapi 600 benne de ha nem az antutu pontokat nézzünk akkor szerintem sok 800/801 -es mobilok is simán lenyom használat közben
a melegedés nekem csak ritkán jön elő van amikor töltöm és van amikor játszom ( stick hero - mondjuk ez nem egy nagyon proci használó alkalmazás de lehet csak azért érzem hogy melegszik mert már annyira szorítom a telefont mérgembe mert úgy felhúz a játék
) de a kamera sajnos tényleg "baklövés" volt. Az jó dolog hogy garanciában cserélték de akinek nincs garancia annak sajnos marad a szerviz
pedig nekem megfelelne az Ultrapixel csak ne lenne lila és sajnos félek hogy az enyém is kezd majd nemsokára.
enginev3.0 ismét
nekem sem garanciális szóval sajnos én sem tudok mit csinálni
Vaku nélkül ma ilyen képet csinált kissé félhomályban de automatikusra volt állítva a vaku de nem kapcsolta be
pogácsát sütöttünk , unatkoztam és ami megmaradt abból ez lett
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32612 üzenetére
nexus 5 lenne
igazából Qualcomm párti párti vagyok és szeretnék olyan 5' körüli kijelzőt max 5.5' . Nem értem ezt a megvádolást mert pár napja is olvastam már valamit és az egyik kolléga 5 embernek válaszolt 5 kommentben 3 percen belül
de hát nem úgyis az van amit mondanak
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32606 üzenetére
de lehet n5 lesz belőle még nem tudom de a g2-ről már lemondtam
nincs kedvem ehhez a sárga kijelzőhöz és ahogy olvasgattam szinte az összeset érinti és a szerencsémet ismerve ha olyat is veszek meg aminek nem sárga , rövid időn belül az lesz
ha találnék m8-at olyan árban ( vagy valakit aki elcseréli ) akkor mindenképpen az, hiszen az az elsődleges jelölt de ha azt nem akkor n5 lesz
aztán várok egy kicsit hogy az m9 lenyomja az m8 árát aztán veszek azt
Hirtelen meg sem ismertelek hogy kicserélted a "képed"
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
Sheepczx
tag
válasz
Diokhan #32479 üzenetére
nagyokat pislogtam amikor ezt elolvastam...
tavaly augusztus óta van One-om azóta minden postot elolvastam és hát:
1.: Talán volt valamikor recsegés sistergés de már rég nincs
2. Ez a szerviz után visszajött telefonoknál fordulhat elő (nekem is volt ragasztó a szélén, majd' 5 másodperc volt letörölni!)
3. ha esetleg volt is ilyen egy ujra kalibrélás megoldja.
4. sosehallottamróla.
5. lassan töltödik az akkumlátor...kocsiba szivargyujtóról... navigáció közbenSzerintem tipushiba az hogy az első szériás kamera lilul, mert az kb 90%ban előjött, az hogy volt olyan hogy valakinek behalt a töltöje nem jelenti hogy az tipushiba lenne.
Persze ez mind csak a véleményem! -
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32446 üzenetére
Felesleges és egyben lehetetlen az összes előforduló dolgot felvázolni, mivel lehet, hogy fel se akarja rakni vagy éppen elég valószínű, hogy nála ilyen elő se fog fordulni.
Ha problémája van, akkor írni fog és megkapja a segítséget, de addig minden további dolog felesleges.
-
Steve1207
veterán
válasz
Diokhan #32392 üzenetére
Pont az M8 volt inkább bukta, mert a kezdeti kamera dolgok megmaradtak. Mindenki várta a nagy csodát és belekerült ugyanaz a modul. Ez nagyobb csaldás sokaknak, mint próbálkozni valami új dologgal, mint az M7 esetében. Ezt belátták, javították a jelenlegi erősebb modelleknél már és az M9 annak fényében készül. (Persze azon nem kell majd meglepődni, hogy pl egy Samu S5 specifikáció szerűt kap, HTC-nél mindig egyel kisebb hardverre alapoznak)
A vérnyomásmérős, ujjlenyomatolvasós baromságok szerintem is fölöslegesek, de nem lepődnék meg rajta, ha kapna olyan dolgokat is, mivel lassan már az olcsóbb kínai telókba is belekerülnek. -
-
kirkri
addikt
válasz
Diokhan #32365 üzenetére
Nem vette szerintem bántásnak.
Az M7 topikban hozzászóló emberkék nagy része egy-két éve még a HOX topikban tevékenykedett, csak átnyergeltek az újabb típusra.
(jó részük pedig már az M8 topikban aktív mostanában) Mivel jó telefon a HTC, így a tulajdonosok hűek maradnak a márkához.
-
kirkri
addikt
válasz
Diokhan #32360 üzenetére
Nem gondolom HUTCHDB fórumtársat kezdőnek a témában.
A HOX topikban sokan az ő útmutatása alapján álltak neki custom ROM telepítésnek. -
BenHans
addikt
válasz
Diokhan #32310 üzenetére
ferob:
Diokhan: Sok örömet hozzá!
De akkor Te azok közé tartozol akikkel az alma eléggé kiszúrt azzal hogy a normál i6 is nagyobb mint a One. Okos ötlet lenne tőlük ha jövőre lenne az i7 és i7Plus mellett egy i7"Minus" is olyan 4-4,3" körül...
Én várom tovább az M9-et meg az M9 minit. Utóbbit leginkább azért mert ha párom is vált M7-ről, ami épp hogy rendben van neki méretileg, akkor az M9 már nem lesz rendben, így nagyon remélem hogy az M9 mini is előrelépés lesz az M7-hez képest max. 4.7"-on.
-
BenHans
addikt
válasz
Diokhan #32307 üzenetére
Na és ha szabad kérdezni, mik az alternatívák, mi lesz helyette?
Ha jól rémlik azért váltanál mert túl nagy. Akkor Z1C és majd esetleg egy One M9 mini vagy Z3C és ha megtetszik az M9 mini akkor csere? Vagy mindegy melyik gyártó nem kötődsz annyira a HTC-hez(vagy nem fogott meg annyira) csak legyen tökéletesen az igényeidre szabva?
szerk. Az aláírásodat se felejtsd el cserélni
-
no more
veterán
válasz
Diokhan #32294 üzenetére
Szerintem én is arra fogok váltani, csak, már évek-óta Swiftkey-t használok és baromira jól kiegészíti a szavakat, sőt mondatokat ajánl fel előre... Már nagyon elkényelmesedtem, azt kell, hogy mondjam. Ennél jobb úgy sincs, rosszabbat pedig meg kéne megszokni.
Ahogy láttam, még G3-on is hajlamos lagolni... :/
-
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32191 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi lesz, de ez bőven jó, hogy majdnem másfél óra alatt csak 14%-ot merült a telefon bekapcsolt képernyővel, mert a legtöbben ennél sokkal rosszabb eredményeket kapnak.
Az a képernyő teszt elég furcsa, nézd meg, hogy újraindítás után is csinálja-e.
A GSam akku ikonját ki tudod kapcsolni a beállításai között, mert szerintem nincs rá szükséged és nem is mutat jól.
(#32194) Nazara: Egy jó custom ROM és kernel párossal egyáltalán nem nehéz kihozni belőle annyit.
-
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan #32191 üzenetére
A képet a htc diagnosztika képernyő teszttel csináltam, az alján látható bekarikazott résznél ahogy huztam le az ujjam lassan, hirtelen beugrott balra, ahogy a képen látszik. Ez normális?
http://kepfeltoltes.hu/141123/Screenshot_2014-11-23-10-05-26_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32186 üzenetére
Attól függ, mert szabadtéren a sok fény miatt a minimális fényerő nem elég, így oda kell az automatikus, ha bent vagy, akkor meg elég a minimum, bár én ezt soha nem állítom el és mindig automatán hagyom.
Mondtam neked, hogy tedd fel legalább a GSam-ot, hogy látni lehessen mi az, amitől jobban merül, mert kétlem, hogy a fényerő miatt lenne.
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32173 üzenetére
Nekem tetszik az alap zöld szín, elvégre a Sense mindig is a zöldet használta, viszont én a sok fehér felülettel nem vagyok kibékülve, ezért használom a Dark Six modult, hogy minden sötét színű legyen a Sense alatt.
A rácsméretet nem a Toolbox-ban kell állítani, hanem a menüben, de ezt már írtam az előbb, viszont a rendszer zöld színét meg a Toolbox-ban kell, csak kiválasztod az alkalmazást és beállítod milyen színű legyen a témája.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32165 üzenetére
gsm bolta 3000 ezerért kicserélik , tegnap hívott a szerelő csávó hogy munka díjjal együtt 30 ezer , mondom már rendeltem kijelző majd viszem hogy cseréld ki ! nah erre úgy alább hagyott a lelkesedése
Nazara nekem az a Sense tetszik a legjobban ami a 2.3-as androiddal volt. Emlékszem a Hero-mal hogy felvágtam mindenkinek mikor az ablaktörlő bekapcsolt
Derrewyn Én vagyok ilyen szerencsétlen... az s3 is kb 60-70 centiről esett le és abban pedig a kijelző ment gatyára , úgyhogy már megszoktam hogy ilyen szerencsétlen vagyok.. előtte az Optimus One , azelőtt a Zte Blade úgyhogy engem már ez nem lep meg
majdem kihagytam a Desire berepedt digitizerét
-
Nazara
őstag
válasz
Diokhan #32159 üzenetére
Nem, változtatni valóban nem lehet. A Google Play Edition telók előnye az, hogy hasonlóan a Nexushoz, szinte azonnal érkezik rájuk az új Android, hiszen a gyártók 99,5%-ban nem nyúlnak bele a rendszerbe. Azoknak való, akik szeretnének Galaxy S5-öt, hTc One-t, de nem kivánják használni a gyártó saját felhasználói felületét (Touchwiz, Sense stb), hanem saját maguk szabják testre a telefont. Te a saját sima M7-edre felrakhatsz ilyen romot, de attól még nem lesz GPE telefonod, csak Stock androidot használó.
-
Nazara
őstag
válasz
Diokhan #32153 üzenetére
GPE-n gyár Google felület fut, nincs Sense, BlinkFeed és nem můködnek a HTC widgetek, valamint a HTC appok sincsenek rajta kezdesnek: Gallery, Zoe stb. Bár ez az alap, gondolom mind megoldható valahogy, én anno a az M7 előtt a Nexus 4--re felraktam a BlinkFeedet, meg a HTC clock widgetet.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32149 üzenetére
már megrendeltem a kijelzőt ( digitizerrel együtt) csak 1 hónap mire ér és nagyon lassan fog eltelni
Klaus Duran akkor már perlem is az almát
TheProb nekem csak tükör fólia volt a Dezsikémen
f.sza volt mert verőfényes napsütésben semmit nem láttam úgyhogy azt nem ajánlom
ha kijön a nyalóka biztos elmúlnak ezek a problémák szerintem
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32144 üzenetére
igazából nekem sem ez volt az első ,mert a legelső androidos telefonom egy Hero volt ( akkor döntöttem el hogy innentől lehetőség szerint csak HTC telefonom lesz
) és már azon is cseréltem romot , meg utána volt sok telefonom pl az XE-m az teljesen gyári állapotba került hozzám azt én nyitottam , S-OFF-oltam , itt igazából az volt a baj hogy nem én csináltam és nem tudtam hogy mit csináltak amivel elrontották
mindegy a lényeg hogy buzgómócsing voltam és sikerült megcsinálnom
Hd2 nekem is volt , de ideges voltam és a hangfalhoz vágtam tiszta erőmből aminek az lett a következménye hogy lett egy HTC Banana-m
szegény úgy meghajlott hogy nem tudtunk kiegyengetni
sajnáltam pedig nagyszerű kis telefon volt
Én sem tenném le a telefont de így nehéz kiélvezni h abban az 1 centiben nem érzékel
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32121 üzenetére
Megint csúszik a GPE frissítés, szóval ismét jöhet a várakozás.
Más: Pr3ciSioN felhasználó személyes segítséget keres, (ha jól látom, akkor Tiszaújváros közelében) korrupt partíciók javítására, S-OFF-ra, firmware frissítésre és custom recovery és ROM felrakására, mert irányított segítséggel nem boldogul.
-
Geri89
aktív tag
válasz
Diokhan #32107 üzenetére
Szerencsére nem az enyém a készülék (nekem is One van amúgy
). A tesztben az alsó mikrofon kicsit halkabb/torzabb, mint a felső, viszont hívás közben teljesen néma, ezért nem is értem ezt a hibát.. ismerősöm bevitte egy telefonszervizbe, ahol állítólag rápróbáltak egy új alsó modult, amin a mikrofon is van, de állítólag azzal se lett jó, így végülis nem tudták javítani. Ha fülhallgató van bedugva, akkor is a másodlagos mikrofont használja a telefon?
-
kdennis
aktív tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32084 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek
Azt miért van hogy mikor belépek recovery-be akkor az Internal Storage-hoz azt írja 0 MB? (TWRP) úgy látszik az előző gazdija már Unlockolta de nem S-OFF -olta és próbáltam volna mentést csinálni a jelenlegi rendszerről ( ha esetleg valami balul sülne el mert nem én kezdtem el csinálni így azt sem tudom hogy pontosan mit csináltam vele ) de mindenhez azt irja hogy : E: Unable to mount
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32074 üzenetére
mert most nézelődöm ebay-en de csak digitizer meg csak kijelzőt találok :/ ha találsz egy olyan boltot komolyan mondom meghívlak 2 sörre
köszönöm hogy utána kérdezel
jó munkát
ha jól értelmezem akkor ez kijelző + digitizer? erről van szó
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32059 üzenetére
Most szaladok a gsm-be és kérdezem meg hogy mennyiért cserélik , én nem merek hozzányúlni
köszönöm szépen a segítséget
És még annyit szeretnék kérdezni ( de ezt már mindenkitől vagy valakitől
) hogy S-ON mellett bármelyik rom felrakható vagy pedig itt is kell az S-OFF?
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32009 üzenetére
Ha az utolsó RUU-val sikerül megcsinálni, akkor csak két nagyobb verzióugrás van, ami olyan 700 MB egyenként, amúgy csak kisebbek vannak.
(#32010) cstom: A 4.4.3 a legfrissebb, amiben benne vannak a 4.4.4-es biztonsági javítások.
A GPE készülékek lassan bármikor megkaphatják az 5.0-t, míg a Sense verzió olyan 2 hónap még. -
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32000 üzenetére
Nem az operációs rendszerrel van a baj, mert én többször csináltam már ilyesmit 8.1 alatt, így nálad inkább az a hiba, hogy nem rendszergazdaként futtatod a RUU-t, így kitömörítés után nem tud elindulni.
Szedd le azt a legutolsó RUU-t és kattints rá a jobb egérgombbal, majd válaszd azt, hogy futtatás rendszergazdaként, mert így biztosan működni fog.
Más: Nem tudom, hogy még rajtad kívül hányan próbálták a Dropbox-omról letölteni az éjszaka óta a RUU fájlokat, de most kaptam egy e-mailt, hogy igen komoly forgalmat generáltam és egy időre nem lesznek elérhetőek a feltöltött fájlok.
Ha netán nem sikerült leszedned, akkor szólj és megoldjuk máshogy. -
ferob
őstag
válasz
Diokhan #31996 üzenetére
Sőt mondok jobbat, hagyd az előző kettő RUU-t, mert találtam magamnál lementve egy sokkal újabbat (4.19.1540.9), amivel már tényleg nem kell sokat frissíteni, de ha közben elkezdted a régi RUU-val, akkor sincs baj, mert ugyanúgy futtathatod EZT az újabbat, aminek mindjárt végzek a feltöltésével.
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #31996 üzenetére
Ha még csak az előbb álltál neki letölteni, akkor az még nem mostanában fog lejönni, mert sajnos elég lassan lehet szedni, szóval akár megpróbálhatod letölteni innen a sokkal frissebb, 3.22.1540.1 verziót, mert feltöltöttem neked, amivel amúgy kevesebbet is kell OTA frissíteni.
Van megoldás a hangzás javítására is, én magam is használom a Project ERA-t, de ahhoz root hozzáférés kell, a felrakáshoz meg értelemszerűen custom recovery szükséges.
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #31990 üzenetére
Sokkal, mivel folyamatosan kapta a telefon a frissítéseket, ami nagyon sok dolgot javít, de ami mindenképp fontos számodra is, az az üzemidő, mert kétlem, hogy ne örülnél annak, ha tovább bírná a készülék egy feltöltéssel.
Arról nem is beszélve, hogy 2 hónap múlva megkapja a telefon az új Lollipop androidot, amit szerintem te is szívesen kipróbálnál, de akkor nem lesz rá lehetőséged, ha így hagyod.A RUU lefuttatása tényleg egy egyszerű rutin dolog, mert csak kétszer meg kell nyomni a következő gombot aztán meg csak meg kell várni míg végig nem ér a csík.
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #31988 üzenetére
A telefon egy Brightstar US Developer Edition készülék, viszont semmi szükség az előző hozzászólások alapján ennyire bonyolítani, csak töltsd fel a telefont és telepítsd a gépre a szükséges HTC Driver-t, majd csatlakoztasd a telefont a gépedhez és várj míg megjelenik a Sajátgépben, aztán csak szimplán futtassad rendszergazdaként ezt a RUU-t és negyed óra alatt kész is lesz.
Ezek után lesz még lesz néhány OTA frissítés, amit le kell töltsön a telefon és magától fel kell frissítse, míg el nem jutsz a legutolsó verzióig, de ezzel egy darabig el fogsz szórakozni.Más: Azért ezt a RUU-t kell feltenned, mielőtt valaki megkérdőjelezné, mert a Developer Edition készülékeknek más a MID-je, amit külön át kéne írni, de amennyiben át szeretnéd konvertálni rendes európai modellre, akkor szólj és leírom a menetét annak is.
-
Loboda
senior tag
válasz
Diokhan #31986 üzenetére
Előfeltétele:
Pc-re telepített Android SDK, Vagy legalább android-adb_fastboot!
HTC drivers!Pc-n megkeressük azt a mappát, amelyben az ”adb.exe” parancs található!
Android SDK esetében az sdk\platform-tools mappa, ADB Tools-nál a kicsomagolt mappa!
Itt nyitni kell egy parancssort, a mappa egy üres területén: SHIFT+jobb egérklikk, parancsablak nyitása itt.
Ide kell kiadni a fastboot parancsokat!Először ki kell nyitni a bootloadert, majd jöhet a gyári vissza állítás!
Innen ezt ajánlanám, 1. 2. 3.( ezt a kettőt ajánlatos a belső tárhely gyökerébe másolni). 4/a.Erre nincs szükség, a az előbb leírtak szerint bemásolod a két fájlt a gyükérbe!
"Másoljuk át a készülékre a Guru Bootloader Reset zipet a következő paranccsal:"Ha fenn van a RUU, jöhetnek sorba az OTA frissítések!
-
kirkri
addikt
-
Nightfall75
tag
válasz
Diokhan #31975 üzenetére
Ha megnézed a bootloadert, könnyen ki lehet deríteni mi az igazság. A Beállítások - Ki/Be menüben vedd ki a pipát a Gyors rendszerindítás opció mellől, majd kapcsold ki a telefont, és úgy kapcsold vissza, hogy közben nyomvatartod a hangerő le gombot. Egy ehhez hasonló menübe fogsz jutni. Ha gyári állapotú a szoftver a telón, akkor a képernyő tetején pink színben azt kellene látnod, hogy Locked, illetve alatta lévő sorban pedig S-ON felirat kellene szerepeljen a sor végén.
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #31975 üzenetére
Semmit nem tudni arról, hogy honnan vagy kitől vette, mert attól még lehet "új", hogy valaki S-OFF-olta.
Egyik telefon se ilyen gyárilag, de mivel S-OFF állapotú ezért simán lefut rajta akár egy régbbi verziójú RUU is, amivel biztos, hogy 100%-osan gyári állapotra lehet visszaállítani és talán érdemes is lenne megtenni.
(#31974) Loboda: A recovery biztos, hogy gyári, csak előfordulhat, hogy nem is ahhoz a ROM-hoz való van rajta, mert arról már volt szó, hogy piros felkiáltójel van a recovery-ben, tehát az nem egy TWRP vagy CWM, de a legegyszerűbb megoldás egy RUU.
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #31970 üzenetére
Egyszerűen csak annyit jelent, hogy S-OFF állapotú a készülék és valószínűleg gyári ROM van a készüléken, ezért bizonyos gyári alkalmazások törlése nélkül a figyelmeztetés megmarad, valamint nem lehet kikapcsolni az adatok gyűjtését és továbbküldését a HTC felé.
Ha feltennél valamilyen custom recovery-t, akkor bekapcsoláskor a HTC képernyőn még egy piros többsoros üzenetet is kapnál a telefon állapota miatt, de ez is orvosolható egy módosított HBOOT flash-elésével.
Viszont maga az a dolog egyáltalán nem hátrány, hogy S-OFF állapotú a telefon, mert így szinte bármit lehet csinálni vele, mert többek között az összes partíció írható lett, valamint meg lehet változtatni a CID-et, MID-et, de lényegében bármit.
Ellenben ahogy az előzményeket követtem, valószínűleg annak ellenére, hogy gyári ROM van a készüléken, valami biztos nem jól lett visszaállítva rajta, mert a frissítés sikertelen lesz minden esetben, amit okozhat a custom recovery, de mivel nem kapsz piros figyelmeztetést bekapcsoláskor, ezért arról nincs szó, így marad az, hogy nem a ROM-nak megfelelő recovery lett flash-elve a készülékre, így nem is lehet frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged