-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
Sense 6 frissítéssel a kamerában beltérben lilásodik, rózsaszínedik a kép, egyszerűen nem lehet normális képeket csinálni. Külső fényviszonyoknál viszont jó.
Beltérben minél sötétebb helyen vagyok annál lilásabb lesz a kép. Vakuval viszont lehet rendes képeket lőni beltérben is.
mi lehet a probléma? más is találkozott ilyennel?
olyan mintha a fényérzékeléssel gond lenne..
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok!
A recsegő hangszóróra valami megoldást talált már valaki?
Vagy csak szervízeléssel javítható?
nagyon idegesítő hogy hívás közben 3-4 másodpercenként recseg a hangszóró...
-
borkarico
aktív tag
Srácok nálatok is az van ha gsm / wcdma auto van akkor nem akar találni H vagy 3G hálózatot???
viszont ha csak wcdma-ra állítom ugyanazon a helyen ahol az előbb csak EDGE volt bejön a 3G!
vélemény? mért nem alapból 3G-t talál?? mindig csak a fos EDGE-t veszi, ezt nem értem...
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
egy apró kérdésem lenne: másnak is recseg/pattogó hangot ad a hangszoró telefonálás közben? mivel lehet orvosolni?
köszi.
Üdv.
-
borkarico
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jó kis zenelejátszót?
-
borkarico
aktív tag
Üdv mindenkinek,
jelentem megérkezett hozzám is a ONE, makulátlan állapotban, fekete és a T-től. Első benyomások abszólut pozítivak, semmi röccenés akadás rajta, hihetetlenül gyors a masina. Kinézetre pedig kiváló, minőségi cucc. Nagyon örülök neki, most kezdem még belakni csak, de így elsőre ez eddig a valaha volt legjobb telóm!
aprópó: ha hangszóró valami eszméletlen, ilyet telenfontól még nem nagyon hallottam
aki teheti vegye meg, nem fogja megbánni!
UP!!!
-
borkarico
aktív tag
Poetic Atmosphere tok javasolt? hasonló mint a nillkin?
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
esetleg használ valaki ilyen case-mate tough tokot??? Ha igen, kérem írja meg a véleményét róla. Sok helyen írják hogy elég jó kis tok, lehet hogy berendelek egyet belőle.
-
borkarico
aktív tag
Pénteken érkezik az én feketém is, remélem makulátlan lesz
ha nem, megy is vissza 8 naposban.
-
borkarico
aktív tag
válasz
Redplee #5325 üzenetére
Rendelés leadása után nálam ez szerepel, pontosan leírom ide is:
"Még az átvevőhelyen bontsa ki a csomagot és ellenőrizze, hogy minden benne van-e! Ha bármi hiányzik, ne vegye át a rendelést. Az üzlet visszajuttatja a megrendelt árut a T-Mobile-nak és gondoskodunk hogy mielőbb megoldjuk a problémát."
Már ha eleve bontott volt a csomag (látom rajta) és probléma van a telefonnal én akkor is visszaküldöm
-
borkarico
aktív tag
Ha ez enyém megérkezik én ott a PPP-ban kibontom, megnézem alaposan, és ha bármi problémám is van vele, akkor át sem veszem hanem küldöm is vissza nekik. Amúgy a T oldalán is leírja (webshop rendelés, PPP átvételnél) hogy bontsuk ki a dobozt és nézzük meg hogy nem sérült és hiánytalanul megvan minden benne, és ha gáz van akkor át se vegyük.
-
borkarico
aktív tag
Nem hiszem el hogy még mindig ennyi a selejtes közte.... nem is merem berendelni ...
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
minap kaptam az értesítést hogy megérkezett a T-hez a fekete HTC ONE, így gondoltam leadom a rendelésem de a webshop azt írja hogy jelenleg nincs raktáron és kérhetek megint értesítést. Másnak is ezt írja vagy ilyen hamar elfogyott a fekete? A fehérből lehetne rendelni de az nem kell...
-
borkarico
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4852 üzenetére
félelmetesen jó a hang benne, főleg a mélyek. ultra brutál
-
borkarico
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4845 üzenetére
Videó feldolgozás alatt
amúgy dankeeeee
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
nem tudjátok véletlen hogy a fekete HTC ONE mikor lesz kapható a T-mobile-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged