- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyikaDC
tag
Linkeljetek már pls egy oldalt ahonnan le tudom szedni a gyári sense romot amivel full gyárira vissza tudom állítani (: (t-mobile) jo ez a google plus edition de gyárival az igazi
-
SanyikaDC
tag
gyerekek ez jó rom? [link] (:
-
SanyikaDC
tag
Hali! Szeretnék kérni tőletek pontos útmutatót arra hogy hogy tudom full gpe-re átalakítani a full gyári legfrissebb sense rommal rendelkező m7-emet (: és ha erre van mód akkor jönnek ota frissítések? Sry rendszer témában nem vagyok annyira jártas ennél a készüléknél mert nem volt szükségem rá hogy piszkáljam...
gpe rommal jobb az akkuidő? Köszi!
-
SanyikaDC
tag
uraim kapunk 5.1-et vagy nem?
-
SanyikaDC
tag
Nem duplakoppos a feloldas... De ha 50k korul ha szep allapotut talalsz mindenkepp megeri!
-
SanyikaDC
tag
Nekem meg tobb mint 1 ev garanciam van :'D de valszeg legariztatom a halkulo neha recsego hangszorok miatt... Vagy van ra mod h kitakaritsam?
-
SanyikaDC
tag
Szerintetek kapunk 5.1-et?
összef*snám magam (:
-
SanyikaDC
tag
Nem találom azt a beállítási lehetőséget ahol be lehet lőni hogy a home hosszan nyomvatartva behozza az appok opcióit... Vagyis behozza de a sarokban ott van a 3 kis pöcök... Nem lehet eltüntetni?
-
SanyikaDC
tag
Nincs fastboot?
wow! ez hiányozni fog :/
-
SanyikaDC
tag
Lassan egy éve megone a One és egy factory reset sem volt 4.1 óta egy frissítésnél sem mert nem kellett... Úgyérzem eljött az ideje mert menüben is röcög :'D
-
SanyikaDC
tag
Van amikor 9-10 orara becsuli es mar szedem vagy 2 oraja
-
SanyikaDC
tag
csak nekem jön mocsoklassan a frissítés??? (: (t-mobile)
-
SanyikaDC
tag
Van valami tokeletesen mukodo rom amivel gpe verziova varázsolhatom a one-omat? (: na meg persze brutalis battery drain se kellene a rommal
s4-nel durvan merult ha felpakoltam a gpe-t :'D csak gondolkozok rajta h felpakoljam e de csak gondolkozom mert ez meg mindig tokeletes igy (:
-
SanyikaDC
tag
7 hónapja vagyok boldog HTC One m7 tulaj és a mai napig nem bántam meg a döntésem! Eddig még nem fordult meg a fejemben hogy romoljam vagy valami módosítást végezzek rajta mert tökéletes
egy factory reset sem volt full be van lakva és még mindig pengegyors!!! Jövőre ha elnyeri a tetszésem az új one (m9???) Akkor talán váltás (: bocsi hogy ezzel bombázlak benneteket de én csak egy elégedett felhasználó vagyok magas igényekkel amit a one kielégít
-
SanyikaDC
tag
Arra tud valaki tippet adni hogy honnan tudom meg hogy milyen kamera van a kicsikemben? (:
-
SanyikaDC
tag
Nálatok fekete m7 felső alsó éleinél okoz apró kopásokat a tok használata? Nélküle nehezebben kopik?
-
SanyikaDC
tag
Gyerekek egy gyors kwescsön: hogy lehet hogy a független one m7 nem jelez sense 6.0 frissítést? (Ha szépen megkérjük akkor sem)
-
SanyikaDC
tag
Nálatok mennyit bír az akksi a legújabb frissítéssel? Töltés folyomatát fel tudom gyorsítani valamivel? (: nekem szörnyű akksiidőm és töltésidőm van... egész nap alig piszkáltam és 80-9%ig 5óra17perc alatt merült le... -.-'
-
SanyikaDC
tag
T-Mobile HTC Uno frissités lejött kb 5perc alatt és már fent is van!!!
látjátok elég volt tegnap megszólalnom h sense 6 hiányzik belőle
-
SanyikaDC
tag
válasz
dani3l #26867 üzenetére
Valamit mintha felszemmel olvastam volna de neharagudj... Pentek ota vagyok htc tulaj
de a 2. A talalgatasaim kozott az lett volna hogy talan valami rosszat evett szegény designer
remélem ez nem lessz hátráltató tényező abban hogy továbbra is futurisztikus ultraelegáns telefont tegyenek le az asztalra ami már csak a minősége és szolidsága miatt is szerethető
kb annyira érzem prémiumnak ezt a terméket mint pl az i5s-t gyorsaságra és anyaghasználatra... Nameg a felhasználói felület is adja! Nem hiába csúfolják "androidos almának"
de legalább nincs belőle annyi ami egy picit különlegesebbé teszi a dolgot
-
SanyikaDC
tag
Péntek óta vagyok one tulaj 4.2.2vel használtam egészen máig. Utána 4.3 aztán 4.4.2 és az a durva hogy az alapbol tökéletes teledon mégpengébb lett...
remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t... Ebből a hangminőségböl és anyaghasználatból soha nem adok lentebb!!! Eddigi tapasztalataim szerint imádom, csak ne lenne az a 2 fránya pixelhiba... Van akinek helyrejott igy en is adok neki vagy 2-3 napot, ha nem valtozik akkor visszakuldom es kerek egy ujat
-
SanyikaDC
tag
Valamivel meg lehwt oldani gyári 4.4.2 alatt hogy a gyári böngésző vigye a flash tartalmakat??? (: nem nagyon akarok modolni mert hosszú idők óta várom a telefont amit nem kell piszkálni és úgy is lengegyors... A HTC One (m7) személyében a Galaxy S4 után úgy érzem megtaláltam
-
SanyikaDC
tag
válasz
enginev3.0 #26727 üzenetére
Akkor egyertelmuen vigyem/kuldjem vissza es vagjam a fejukhoz?
-
SanyikaDC
tag
Egy kerdesemre meg nem kaptam valaszt: penteken vettem at a sajat one keszulekemet es figyelmes lettem 2apro pixelhibara...
szerintetek kuldjem vissza vagy ez csak szeriahiba ami magatol vagy szoftveresen helyrejon? Mivel neten rendeltem ha jol tudom barmifele hiba eseten 8 napon belul kotelesek cserelni a keszuleket. Varom a tanacsaitokat (:
-
SanyikaDC
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470340 szóval hboot 1.54-em van és ha jólértem így megoldható a bootloader nyitása úgy hogy semmi köze a htcdevhez vagyis marad a gari ha visszazárom?? (: bocsi 2 napja vagyok one-on
-
SanyikaDC
tag
Hali! Először is köszi a választ!!! Ma kézhezkaptam a telefont és észrevettem 2 apró pixelhibát...
ez most szoftveresen megoldható "gyermekbetegség" vagy éljek azzal hogy visszaküldöm és kapok egy másikat? Köszi a választ előre is!!!
-
SanyikaDC
tag
Hali all! Ma vagy holnap hozzájutok saját HTC Uno (m7 t-mobile) készülékemhez és van pár kérdésem amire megköszönném ha válaszolnátok. (:
1. Gyárilag 4.1.2 droiddal kapom kézhez és felmerül a kérdés (galaxy s4 után) hogy ha frissítem (a gyári szoftvert) akkor lessz valami hátráltató tényező romolás/rootolás téren?
2. Ha raktam rá custom romot és véletlen beüt egy garis hiba akkor van rá lehetőség hogy eltüntessem a mókolás nyomait?
3. Tudnátok dobni linket amivel elindulhatok kezdésként rakni cwm-et, nyitni a bootloadert és rootolni a készüléket?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged