- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
Nuada herceg #33534 üzenetére
Ebben is van igazság!
-
Diokhan
addikt
válasz
kvojnovics #33028 üzenetére
Kereshetsz fórumokon jobbra balra de en egyetlen embert ismerek, aki igazán ért hozza, es az ferob fórumtárs
ő biztos tudja mire kell oda figyelned!
-
Diokhan
addikt
Hála az égnek, hogy elhagyjak... Én az enyémet amiatt adtam el. Sötétben valóban nincs párja, de pl nappali fényben napsütésben az udvaron egy éles képet nem volt képes csinálni, és amit odabent is csinált nagyjából vállalhatatlan volt az összes... Remélem legalább 12-13 mp lesz...
-
Diokhan
addikt
válasz
Nuada herceg #32845 üzenetére
Na ez jó volt
Most telefonról vagyok, nem tudok linkelni sajna...
-
Diokhan
addikt
válasz
Nuada herceg #32835 üzenetére
Gratulálok!
-
Diokhan
addikt
Üdv ferob mester! Úgy látom új kuncsaft akadt
👍 minden?
-
-
Diokhan
addikt
válasz
Ununqatrium #32685 üzenetére
Nekem volt M7 és hát a kamerában nagyot csalódtam! Odaadtam egy iPhone 5-ért amiben megnagyobbat csalódtam, úgyhogy most egy Samu galaxy S4 van, kíváncsi vagyok, hogy ebben mekkorát csalodok
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32620 üzenetére
Az enyém sajnos nem volt garis mert Angliából jött!
-
Diokhan
addikt
válasz
no more #32618 üzenetére
Munkatársamnak volt G2 és egyik napról a másikra teljesen meghalt! Se kép se hang...! Nexust nem ismerem, soha nem volt a kezemben, soha nem próbáltam! Viszont a htc M7 őszintén szólva nekem nagy csalódás volt! Kamera terén teljesen, szoftver terén jó volt és teljesítményben is! Idegesitett viszont, hogy nagyon melegszik, hogy lila a kamera...! Ha az M8-bán ezeket sikerült javitani akkor az a legjobb választás számodra!
-
Diokhan
addikt
válasz
Pr3ciSioN #32611 üzenetére
N5? Bocs most hirtelen nem tudom melyik telefonról van szó
Én egyre jobbakat olvasok a nem annyira hypeolt markakrol is mint pl huawei! Az új kiadású telefonjaik egész jól teljesítenek! Ilyeneknek nem gondolkodtal meg?Igazából csak azért cseréltem ki mert egyik sem tetszik! Szerettem volna sajatot, de megvádoltak, hogy HSZ gyűjtésbe kezdtem
pont én
-
Diokhan
addikt
válasz
szekra #32410 üzenetére
Nekem jelenleg i5 van és még az Angliából hozott skullcandy fülest használom hozzá, nekem jobban tetszik, mint a htc! Nincs olyan szélsőséges mely vagy magas hang mint amit a htc-n tapasztaltam (mondjuk azt is külső programmal oldottam meg, mert a beatsaudio meg annyira sem tetszett), de az IPhone hangzása nekem valahogy sokkal előbb és dinamikusabb! Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de amikor vissza jött az Iphone és ujra azon hallgattam zenét, fellélegeztem, hogy "igen, ez hiányzott nekem"... Hozza teszem, hogy kemény zenét hallgatok...!
-
Diokhan
addikt
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Ahogy no more írta valószínűleg hibás darabot fogtam ki... Én mindig így járok mindennel! Nagyon sok telefont vettem vagy cseréltem az elmúlt egy két évben és egyik sem volt hibátlan, valahogy vonzom a gyári hibás telefonokat...! A mostanival sem jártam másképp...
-
Diokhan
addikt
En is nagyon szeretem a htc-t a hd2 óta! Én tényleg csak a kamera és a méret miatt cseréltem le mert nekem túl nagy volt és a kamera lilult is és nekem nem volt elég jó a minősége! Homályos képet csinált... De ha az m9 jobb lesz, akkor tuti be szerzek egyet
-
Diokhan
addikt
válasz
CptAdamica #32391 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy ha versenyben akar maradni, akkor muszáj lesz valamit kitalálni! Az M7 elég nagy bukta lett a kamera miatt, az M8 ezt valahogy ellensúlyozta, de ha továbbra is versenyben akar maradni akkor valami igen nagyot kell dobnia...!
-
Diokhan
addikt
válasz
Klaus Duran #32376 üzenetére
Ez szép darab! Melyik típus ez?
-
Diokhan
addikt
Értek én mindent
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
Na megváltam a one-tól
Egyik szemem sir, masik nevet
-
Diokhan
addikt
válasz
CsPeti1966 #32269 üzenetére
Benne bizhatsz! Remélem azzal ami most jön lefelé már remélem nem kész gond!
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Nos pár hét használat után úgy döntöttem, hogy megválok szeretett M7-esemtol...! Nagyon szeretem, tökéletes készülék, de az elmúlt pár napban rájöttem, hogy nekem nagy! Sokszor volt, hogy el ejtettem majdnem, többször kellett utána kapnom! Sajnos nagyon csúszik a kezemben, a fogás váltás nagyon kényelmetlen és azzal a veszéllyel jár, hogy egyszer koppanni fog a földön, azt pedig nem akarom. Én az iphone 4s meretehez vagyok szokva, angliában azt használtam több, mint egy évig, talán valami hasonló méretű telefon lesz majd helyette! Ha nem baj, továbbra is követem a topicot, szívesen segítek bárkinek, akinek szüksége van rá! szeretném megköszönni ferob tarsunknak a segítséget, nelkule nem tudtam volna rendbe tenni ezt a remek készüléket! Majd ha gondoljátok, megírom, hogy mi lett helyette!
Htc one forever! -
Diokhan
addikt
Buta kérdést teszek fel... A BlinkFeed kapcsolható?
Edit: bocs, utána rájöttem, csak eltavolitottam a kezdő képernyőt!
-
Diokhan
addikt
válasz
CsPeti1966 #32253 üzenetére
Valószínűleg ugyanaz a helyzet vele, mint az enyemmel volt.
-
Diokhan
addikt
válasz
CsPeti1966 #32250 üzenetére
Ok! Írj rám hétvégén!
-
Diokhan
addikt
válasz
CsPeti1966 #32248 üzenetére
Ha hét végéig ráér, én nagyon szívesen segítek! Addig sajnos család és munka miatt nincs rá időm!
-
Diokhan
addikt
válasz
CsPeti1966 #32246 üzenetére
Az enyemmel ugyanez volt! Ferob segített megcsinálni üzenetben! 300 üzenetet váltottunk, mire teljesen kész lett és egy hétvége ment rá, de megérte!
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32216 üzenetére
Reggeli órákban a nap eléggé besutott az ablakon... Mindegy, csak furcsa, hogy egy egyebkent ilyen jó telefonnak így el van cseszve a kamerája...
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32214 üzenetére
Értem
ezzel én is így vagyok!
Ma a munkahelyemen szerettem volna csinálni egy képet kb 4-6 méterre lévő lyukasztó gépről, és nem tudtam elérni, hogy rendesen ki elesitse a képet a kamera, olyan képet sikerült csinálni, mint amilyet anno a nokia 6610-esem csinált vga kamerával... Mit rontottam el vajon? Közelebb gyönyörű éles a kép, de ha a cél terület 1-2 méternél távolabb van, már nem lehet éles képet csinálni...
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32212 üzenetére
Mondod ezt úgy, hogy a pc-d fele samsung
-
Diokhan
addikt
válasz
Klaus Duran #32209 üzenetére
Nem szeretem a samut! Szépek, gyönyörű a kijelzo, de nekem valamiért erzesre nem ad semmit... Inkább htc vagy alma!
-
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan #32191 üzenetére
A képet a htc diagnosztika képernyő teszttel csináltam, az alján látható bekarikazott résznél ahogy huztam le az ujjam lassan, hirtelen beugrott balra, ahogy a képen látszik. Ez normális?
http://kepfeltoltes.hu/141123/Screenshot_2014-11-23-10-05-26_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Diokhan
addikt
Szerintetek hogy merül jobban az akku, ha be vagy ha ki van kapcsolva az automatikus fényerő? Valamiért naponta legalább kétszer tölteni kell a telefont és nem mondanám, hogy nyúzom...
-
-
Diokhan
addikt
válasz
Pr3ciSioN #32143 üzenetére
A flipes tok engem is idegesít! Az iphone 4s és a sony xperia z is olyanban volt... Utaltam...
Igen! A rom rootolt! Ha mindent végig csinálsz amit én, le sem fogod tudni tenni utana a telefont, én is alig tudom! Ezúton is koszonom ferob elvtársnak a segítséget, nélküle nem ment volna! Mondjuk kellett hozzá az a tapasztalatom is, amit akkor szereztem, amikor a htc HD2-n cseréltem androidot kb kismillioszor, különben úgy jártam volna, mint te...!
Most tökéletesen elégedett vagyok a telefonnal, semmi bajom vele... Kivéve talán az akksi egy kicsit lehetne erősebb... De a rom tökéletesen és akadás és fagyas mentesen üzemel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest