- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
darál0w #35143 üzenetére
Nálam is , csak nekem még pluszba 2-nél több alkalmazással nem működik a multitasking
akármit csinálok mindig mindent újra indít
KitKatnél ment egyszerre vagy 8 alkalmazás amit reggel abba hagytam este onnan folytattam. Lollinál viszont ha megnyitok egy böngészőt meg egy kisebb játékot pl ezt akkor ha lépek egyikből a másikba akkor már mindkettőt újra tölti. Ha majd most visszajön szervizből kíváncsi leszek hogy hogy kapom vissza... KK vagy Lolli
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w #34839 üzenetére
visszatérve a memoria problémára...olyan, mintha az alkalmazások nem zárodnának be, de az alkalmazás kezelő szerint a rendszer eszi meg az adott memoriat...rendszerindulásnál 200-400mb a rendszer, alkalmazások amik a háttérben futnak szintén hasonlo....aztán ha indítok el progit, akkor nyilván megugrik az alkalmazások által használt memo....viszont ha bezárom, akkor visszaugrik, ellenben a rendszer által használt folyamatosan nő....attol függően mennyire használom intenziven a telefont, 1 héten belül a rendszer több, mint 1gb-ot elnyammog, mig a háttérben futo továbbra is 400 körül...
mindez nem zavarna, ha nem lenne szemmel láthato lassulás is....
megprobálok majd eszközölni egy FR-t, hátha rendbe hozza...
másnál nem jelentkezett még ilyen probléma?
-
-
Nazara
őstag
-
BenHans
addikt
válasz
darál0w #33189 üzenetére
Szerintem add el alkatrésznek, és úgy talán nem is kell 70ezret hozzátenni és veszel egyet újszerű használt állapotban.
Hasonló minőségű készülék nem nagyon van hasonló áron, talán i5 de ahhoz kell 70k + amennyiért el tudod adni a hibásat. Nem akarok hülyeséget mondani de sztem egy jó állapotú/ alig használt i5 még mindig van vagy 90-100k. És akkor ott még OS váltás is...
-
kirkri
addikt
válasz
darál0w #33088 üzenetére
Azért gondolom, hogy drágább lesz, mert valakinek a kijelző cseréjért önmagában kértek 36k-t. Ezt figyelembe véve szerintem 24-ből nem cserélik ki az alaplapot. Indulj ki abból, hogy ezeken kívül kamerák, vibramotor, hangszórók, akku és szalagkábelek vannak már csak a készülékben. Arányaiban az alaplap és a kijelző adja ki a készülék árának 80%-át.
A bevizsgálás árát letisztáztad velük? Tegnap egy fórumtárs írta, hogy a HTC Chat-en azt az infót kapta, hogy a One X készülékére abban az esetben, ha nem kéri a javítást 27 angol fontnak megfelelő összeget számláznak ki, bevizsgálási, csomagolási és szállítási költségként.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
darál0w #33085 üzenetére
ha az a hivatalos szervíz sufni gsm-et takar akkor én semmiképpen nem bíznám rájuk, vagy aláíratnék velük egy papírt hogy ha a mostaninál rosszabb állapotban kapod vissza akkor nem leszel hajlandó átvenni
szerk: bár inkább maradnék a semmiképpen sem rájuk bízással, ha elrontják hiába van papír, hatalmas hercehurca lenne belőle
-
Nightfall75
tag
válasz
darál0w #32995 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, össze vannak ragasztva, és még ha nagy szerencsével sikerülne is leválasztani a digitizer darabokat a kijelzőről anélkül hogy az sérülne, kérdés, hogyan és mivel ragasztod vissza az új alkatrészt a kijelzőre, hogy annak ne maradjon nyoma, ne legyenek besárguló ragasztófoltok, ne kerüljön porszem a két felület közé (mert azt onnantól kezdve folyamatosan látni fogod) stb. Ráadásul a HTC One-t elég nehéz szétszedni otthoni körülmények között. Nem lehetetlen, de megfelelő szerszámok és ami talán még fontosabb, rengeteg türelem kell hozzá. Itt egy egész jó videó, épp egy kijelzőt cserélnek ki a telón. Itt is a digitizer tűnik sérültnek, de inkább kicserélik az egész előlaprészt. Az ebayen kb ennyiért tudod megvenni a komplett előlapot (ha kicsit tovább keresgélsz talán lesz olcsóbb is)
Azt még meg kell jegyezni, hogy a fenti videón nyilván nem elsőre szedik szét, ezért ott bár könnyűnek tűnhet a művelet, amikor még az eredeti gyári ragasztó is ott van az elő- és hátlap között, azt nem egyszerű szétfeszíteni. Lehet érdemes beszerezni egy hátlapot is a biztonság kedvéért, mert a hátlap fehér műanyag kerete is nagyon sérülékeny. Ráadásul amikor a végén a hátlaprészbe visszapattintod a telót, és nem ragasztod össze őket, hézagos maradhat az illesztés. Ha használsz ragasztót, kérdés, hogy milyen ragasztó a megfelelő erre a célra.
A lényeg, hogy elvileg lehet otthon is szerelni, de a végeredmény nem szervízminőség lesz.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
darál0w #32992 üzenetére
Nekem még nem!
Olvastam mikor írtad, meg szerintem még sokan mások, csak aki érdemben nem tud nyilatkozni, az nem is akar hozzászólni, ne legyen sok off.Gondolom én.
Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám!
Egyszer-kétszer esett a telefon, de épp csak apró karcok, vagy kopás keletkezett rajta!Én úgy tudom, hogy azt egyben cserélik a kijelzővel, mert ott minden össze van ragasztva!
Szóval sajna drága mulatság lesz, ha nincs garancia! -
FeRRaR1
őstag
válasz
darál0w #27069 üzenetére
Desire annak idején a 2. napon már rootolva volt
One X csak a 2. hónapban
De ez most már több mint fél éves, és "szűz"Viszont most lehet hogy M8-ra váltok, mivel szinte semmibe nem kerülne,
úgy hogy még várok picit a törésselAz ébresztési funkciók meg a cpu állítás hiányzik igazából, annyira nem vészes.
dani3l
Na az meg a másik, van egy két TB mentett játékom komoly rekordokkal, de még nem tudtam vissza tenni One X óta a mentéseit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged