Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kártyafüggetlen HTC one telefon garanciaztatashoz kell papír, vagy valami belső azonosító alapján csekkoljak garis -e?
Ha nincs papír, hol tudom pótolni?Köszi
-
kenny123
addikt
Valaki tudna ajánlani valami programot, amivel picit jobban át tudnám szabni a lockscreent, mint a sense-t?
Régen még one x-en tudtam ilyen rémegyszerű motyókat összehozni, de már az istenért sem tudom mivel. -
kenny123
addikt
Telemax?
Annak megint a k anyját, nincs pár hónapja hogy átbsztak mint szart a palankon. Tmobil garis, újonnan első személyként vásárolt i5öt adtam be garanciális problémával, aztán egy hét múlva visszaküldik a telefont javitatlanul, de mar egy utángyártott kijelzővel. Az összes bekaphatja.
-
kenny123
addikt
válasz
s3nsitivity #28348 üzenetére
Nope. A mappa üres.
-
kenny123
addikt
válasz
s3nsitivity #28343 üzenetére
Sajátgép, fájlkezelővel a music app-ba tettem, de nem ismerte fel. De akkor jobbat kérdezek: Amit már sync-el feltett, azt hova tette?
-
kenny123
addikt
Van valami megoldás, a htc syncet kikerülve zene másolásra? Ha simán memóriakártyára teszem, nem ismeri meg a zene app. Ha meg csak bölcsőbe dobom a telefont, csak tölteni. egyből felugrik a sync manager, ami nem kicsit idegesítő.
-
kenny123
addikt
Mostanabn értesítési sávba kirak a telefon egy utazás -otthon fulet, ezt mi csinálja és hogyan tudom kikapcsolni? Gondolom ez is szívja az akksit.
-
kenny123
addikt
Ma telefonáltam párszor, kb 5/2x pár másodpercig nem hallott a másik fél egyáltalán, illetve én is csak sistergést hallottam 1-2 másodpercig. Van valakinek ötlete, mi okozhatja?
-
kenny123
addikt
Frissites óta felugral a htc power to give cucc, hogy tudnám kikapcsolni?
-
kenny123
addikt
Lezárt képernyőn az óra mellett azt irja a telefon hogy az időjárás adatokat nem lehet lekerni.ezt hol tudom beállítani?
-
kenny123
addikt
Miért lehet, hogy a telefon felső harmada kb sokkal kevésbé érzékeny, mint alatta?
Főként a konyvjelzo sávban zavaró.. -
kenny123
addikt
A lockscreenről hogy tudom kiszedni az aznapi naptár eseményeket?
-
kenny123
addikt
Na, megjött a telefon, eddig nagyon jó, de lenne pár kerdesem.
A status baron van egy ikon, fentről egy csík, meg lentrol, közepén találkoznak (?) Ez mit jelent?
Ugyanitt, gepeles közben a billentyűzet bal felső sarokban, ezt ki lehet iktatni?
Valahogy be lehet állítani,hogy lezárt kijelzonel ne érzékelje a hangero gombokat?Illetve, valahogy meg lehet szabni hogy melyik appnek adok gps-t, es melyiknek nem?
Köszi
-
kenny123
addikt
Na, feladták a telefont, közben beszéltem is egy HTC-s ügyintézővel.
Tavaly novemberi, gari onnantól 2 év, szoftver nyitva még nem volt, hivatalos szervízben még nem járt az ezüst One.
Amire viszont nem tudott választ adni, hogy hálózatfüggő-e a telefon, az ő részükről minden htc független, a szolgáltatók rakják rá a zárást. Ezt valahogy ki tudom deríteni, hogy véletlenül nem-e szolgáltatós?
Illetőleg, holnap meló elött nézem át futva a telefont, és fel kell adnom a cserekészüléket, mit javasoltok, mit nézzek át rajt első körben?Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Lehetséges hogy a közeljövőben hozzám kerül egy ilyen telefon. IMEI alapján (esetleg más, belső azonosító) ki lehet deríteni róla valamit? Függőség, mikor lett eladva, gari, ilyesmi?
Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki almáról picit megint visszaváltok, androidra. Egyelőre ez a telefon fogott meg, és érdekelne hogy a most megjelent utódja és e között mik a lényegesebb különbségek?
köszi
-
kenny123
addikt
Es ezzel pattan a gari, nem?
Hutchdub: épp i5-rol fontolgatom a valtast, i4 óta apple-n vagyok, kb 3 hét kiugró volt 1x-re, de nem jött át, váltottam, attól felek itt is ugyan ez lenne, bukni meg nem akarok. :/
Pedig az one talán minőségileg is megüti az anyag használatot, meg a fhd kijelző is csábít, de nem tudom. Szerencsére meg nem állok ugy anyagiakban, hogy azonnal csereljek..
-
kenny123
addikt
No, most mar megjelent a telefon magyar honban is, lenne pár kérdésem;
A telefon mondjuk egész napos 3G, esetenként wifivel, 24-30perc játékkal, közepes fenyeron, push maillal, illetve pár óra bongeszessel mit produkál nap végére?
Itt is csak úgy lehet rootolni a telefont, hogy gari ugrik, es vissza se lehet tenni? (1x volt anno így)
Valami lényegesebb modellhiba( ami nincs első hszben) van? -
kenny123
addikt
Na, megérkeztem veletechről, igen szép telefon, talán még cserélném is rá az i5-öt.
Lehet tudni már valami gyermekbetegségéről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest