- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leafnshit
tag
Snapi 810 még varhatoan nem lesz elerheto amikor megjelenik az M9 igaz?
-
Leafnshit
tag
Nem tudom láttátok e már ezt a videót, de ha nem akkor mindenképp tanulságos. Na nem mintha meglepő lenne az eredmenye, de az 50 másodperc azért durva
S5 vs M8 vs iP6 sebesség tesztMivel az iP6 nem fullhdt mozgat ezért nem igazan releváns az összehasonlításban, de az S5 es az M8 ugye belül gyakorlatilag ugyanaz. Nem flamelni akarok, de ezek azért jobban merik a mindennapi hasznalati sebesseget mint egy random benchmark.
Csak azért ide posztolom mert ezt a topikot kkövetem, éshat mmégiscsak sense vs touchwiz
-
Leafnshit
tag
Miert nem lepodok meg?
remélem az M9 folytatja ezeket a szep hagyomanyokat!
-
Leafnshit
tag
SH35T - ez május huszon valamennyi ha jól számolok, akkor még lehet a nokia mikrofon? zsíír ki fogom próbálni
-
Leafnshit
tag
M8 van valahol kiállítva Pesten ahol meg lehet nyomkodni? nem tudja valaki?
-
Leafnshit
tag
btw, hogy kicsit enyhítsem a keletkezett feszültséget, ti milyen böngészőt használtok és miért?
-
Leafnshit
tag
egy barátom holnap akar expansy-ról rendelni egy ilyen csodálatos masinát. én úgy tudom hivatalos viszonteladó, így itthon is érvényes gyári 2éves gari jár hozzá igaz? ha valami baja lesz hova kell leadni? magyar nyelv lesz rajta előreláthatólag?
-
Leafnshit
tag
a mi töltőnk mennyivel tölt? csak mert beszart a gyári töltőm, és gondoltam vennék egyet ami kicsit gyorsabban, mert néha hirtelen kellene többet töltenem.. vagy nem érdemes csak a hivatalos gyárit használni?
-
Leafnshit
tag
Sose szoktam ilyen virtuális számokkal dobálózni, mert szerintem semmi értelmük, nem adják vissza egy telefon "smooth-ságát". De kíváncsiságból az update után lefuttattam egy antutu-t, és ez lett az eredménye. Hiába van húzva az S4, és hiába csal úgy látom, az optimalizáción nem segít
Minden teljesen stock. Miért van amúgy ennyivel az átlag One felett?
-
Leafnshit
tag
Ha szeretnek gyari visszat csinalni mert meg sosem volt (nem is kellett
) de gondoltam artani nem arthat akkor eleg a rendszert igaz, az adatokat nem kell? Es eleg csak a frissites utan?
-
Leafnshit
tag
Update előtt és után is érdemes resetet csinálni, vagy csak utána? Régen volt már, gondoltam ha már úgyis update megcsinálom
-
Leafnshit
tag
Nagy kár
-
Leafnshit
tag
Akkor no tap to wake?
-
Leafnshit
tag
válasz
CptAdamica #24591 üzenetére
Elvileg igen. Kivéve ha telenoros vagy, mert az bizony inkabb kivette a kinalatbol..
-
Leafnshit
tag
válasz
s3nsitivity #24241 üzenetére
Szuper! Gesztusokat mi is megkapjuk?
-
Leafnshit
tag
Fanyalgóknak (többek között nekem is), itt a nagy alsó üres hely nélküli M8 microsoft paintbeli variánsa (az M8 hír alatt találtam)
-
Leafnshit
tag
Amúgy az új HTC One bemutatása, és az egész event a mobilarénát ennyire hidegen hagyja? Nem hogy egy részletes bemutató, de még egy 2 soros említést se látok
Bezzeg ha kiadták volna az új Galaxy Neo Lite Pocket Young 5+-t... meg legalább tudjuk, hogy a nokia rádiója elérhető kínában is
-
Leafnshit
tag
válasz
BenHans #24179 üzenetére
"Even worse, it's also done away with optical image stabilization (OIS). "
Jól értelmezem, hogy kimaradt akkor OIS?
"The company feels that it's less necessary to have this feature on today's advanced hardware. Furthermore, reps explained to us that OIS is also incompatible with its Duo Camera tech" - ezekszerint igen
-
Leafnshit
tag
válasz
Gulyopapa #24176 üzenetére
Eszem ágában sem volt összeveszni, vagy megpróbálni meggyőzni téged, hogy ne tetszen
Sajnálom, hogy így jött le. Csupán arra próbáltam célozni, hogy a jelenlegi konkurencia azért nem erőltette meg magát idén SE
Ha valakinek valóban szép és igényes telefon kell, nem kérdés a választás
-
Leafnshit
tag
válasz
s3nsitivity #24164 üzenetére
Azért az üres csíkért a HTC felirattal előtt NAGYON nagy kár
Egyébként a világos ezüst szép, a többi nem tetszik. De sajnos nekem az hatalmas kihasználatlan terület elöl nagyon zavaró..
szerk: és most látom, hogy 1 centivel hosszabb lett. Meg tudták volna csinálni, hogy ugyanakkora legyen ha nincs az a felesleges csík..
A 2 kamera sem néz ki jól, a sötét színű csík pedig nagyon gagyi hatást kelt szerintem.. Az M7 nekem jobban tetszik
-
Leafnshit
tag
válasz
s3nsitivity #24164 üzenetére
Sense 6-ot pedig megkapjuk, most mondta! mondjuk sejteni lehetett
-
Leafnshit
tag
Kamerákról mit mondtak? Elhangzott már a hátsó kamerák felbontása?
-
Leafnshit
tag
válasz
Gulyopapa #24027 üzenetére
Erre lennék a legjobban kíváncsi, hogy milyen valójában, akár a One-hoz képest. VAn egy olyan megérzésem, hogy inkább marketing, mint valós teljesítmény lesz
MaxxAudio
Find 7 users will undoubtedly experience crisp and clear audio quality due to MaxxAudio sound enhancement technology by Waves, recipient of a Technical GRAMMY Award. The dynamic range and frequency responsiveness has been augmented for your listening pleasure.Bocsánat, lejárt szerk idő.
-
-
Leafnshit
tag
-
Leafnshit
tag
válasz
csacsi67 #23450 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Ha egyszer majd lejár a garanciám (kb. 1 év), majd valahogy megpróbálom rá felügyeskedni. Sok jót hallottam róla és kíváncsi vagyok. Láttam, hogy van launcher, de igazából engem nem a kinézet, hanem az összes kis okosság érdekelne ami benne van. Majd ha eljutok idáig, biztos segítséget fogok kérni, mert abszolút nem értek semmihez ezekből
-
Leafnshit
tag
Csak kíváncsiságból kérdezem; 4.4.2-es HTC One-ra felvarázsolható a MIUI? Ha igen, gondolom csak garanciavesztéssel? Nem mintha egyelőre felakarnám, elégedett vagyok a sense-el (illetve voltam, amíg le nem cseréltem NOVA-ra
), de lehet, hogy majd egyszer kipróbálnám azt is.
-
Leafnshit
tag
válasz
Nightfall75 #23275 üzenetére
Itt sem volt meg kihangosodas, 4.4.2, minden gyári chrome tiltva.
-
Leafnshit
tag
válasz
Nuada herceg #23234 üzenetére
Javaslom az adblocker-t, megszabadit a samsung reklamok okozta feszultsegtol
-
Leafnshit
tag
válasz
Tiger. #23195 üzenetére
Én szinte még mernek esküdni, hogy már nem 5 perc.. Azt tudom, hogy régen annyi volt, de mintha pont valamelyik nap lett volna, hogy jött egy emailem, de nem erdekelt aztán mentem egy lol meccset (40p) és még mindig villogott. De meg kell nézni, mert lehet rosszul emlékszem. 4.4.2 minden gyári.
-
Leafnshit
tag
válasz
Gulyopapa #22964 üzenetére
Szep, szep, de nem tudom elkepzelni, hogy egy 4.7"nal kisebb telefont hasznaljak a One utan, sot.. Valamint ha nem reszelnek a kepernyo felbontasan szinten felejtos (baratnom i5s-en 1 percig voltam hajlando vmi youtube videot nezni, mert one utan nekem borzaszto csunya volt). + a rendszer zartsaga, pl. Azt sem lehet beallitani, hogy a gyari ebreszto ne rezegjen
de ez csak az en velemenyem.
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Ha szeretnék csinálni egy gyári visszát, mert 4.3 óta nem működik pl. az airplane mód, akkor bepipáljam, hogy a zene, képek stb. adatokat is törölje vagy nem szükséges?
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Nagyon sokáig keresgéltem a neten jó gombos agybadugós fülhallgatót (a gyári nem rossz, de nem voltam azért maradéktalanul megelégedve vele), mert már nagyon idegesített, hogy elő kellett vennem a telefont ha számot akartam váltani, hangerőt állítani stb. A baj ráadásul az volt, hogy van egy féléves füllhallgatom amit nagyon szeretek, és nem is volt nagyon olcsó, ezért sajnáltam volna pénzt kiadni megint egyre. De most megtaláltam a megoldást!
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de most vettem egy ilyet (feketében persze). Csak gondoltam szólok, ha más is hasonló cipőben járna, és neki is újdonság lenne eme csodálatos kis kütyü létezése!
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Ilyen password megjegyző alkalmazásokat használ valaki? Pont a minap jutott eszembe, amikor több egymás követő helyre is cask nagy hercehurca árán tudtam bejelentkezni, mert képtelen vagyok fejben tartani a millió account nevet és hozzá tartozó pass-t és secret kérdést
Ezért gondoltam, hogy egy ilyen app megkönnyítené az életemet, csak kicsit bizonytalan vagyok abban, hogy ez mennyire biztonságos. Ha ehhez valaki hozzáfér akkor minden úszhat..
Keeper-t és aWalletet néztem eddig, esetleg ha tud valaki valami jobbat azt szívesen fogadom.
Valamint hogy jobb szerintetek, a felhőben vagy a készülékben legyen tárolva az adat (úgy látom ez a különbség csak a kettő között)?
Ha valakinek pedig van még türelme, lenne még pár app-os kérdésem
(ez az első androidos telóm)
-
Leafnshit
tag
Sziasztok! Tegnap sikeresen lecseréltem a galériát quickpicre és át is tudtam állítani a Settings/ appson belül, hogy a default ne a stock galéria legyen. ez után megnyitottam egy képet és beállítottam hogy a quickpic nyissa meg úgyhogy minden rendben! ahol nem sikerült az viszont maga a kamera rész ahol jobb alul még mindig a hagyományos galériának az ikonja van és mindig oda visz. ezt meg lehet valahogy változtatni? nyitatlan stock 4. 2. 2
-
Leafnshit
tag
Szerintetek a swype vagy swiftkey a jobb? van aki próbálta mindkettőt? van valami különbség egyáltalán köztük, vagy csak egyéni preferencia kérdése?
-
Leafnshit
tag
Ha már éppen tokokról van ismét szó, én rendeltem egy ilyen szálcsiszolt alumínium hatású tokot, amely épp ma jött meg, de mostanra már elmúlt az késztetésem, hogy tokba csomagoljam, úgyhogy ha valakinek tetszik és nem szeretne ebay miatt heteket várni én szívesen megválok tőle (természetesen lényeges olcsóbban).
-
Leafnshit
tag
Láttam, hogy már többen is írták, hogy a gyári galléria helyett QuickPic-et használnak. El tudná esetleg mondani valaki, hogy miért/miben jobb?
-
Leafnshit
tag
válasz
Avicularia #10222 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hol vannak ezek a fejlesztői beállítások? Mert hiába lépkedek mindig szépen ki a dolgokból, vagy lépek ki az adott app erre dedikált gombjával, ha lenyomva tartom a home-ot látom h ugyanúgy a háttérben futnak, és egyesével kell felfelé húzni őket. Vagy én vagyok hülye?
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Utolsó akuval kapcsolatos kérdésem az lenne, hogy ez normális (mármint az android rendszer 61%)? 1 óra böngészés volt kb, ugyanennyi zenehallgatás egy kis wifi.
-
Leafnshit
tag
Bocsánat a dupláért, lejárt a szerkesztés.
Úgy látom másnak is volt ilyen. Nem árthat akkor erre figyelni. -
Leafnshit
tag
A zenelejátszó nekem is nagyon gyanús volt, mivel audioout_4 ami állandóan ébren tartotta, úgyhogy le is töröltem poweramp-ot, és most gyárival hallgatom utazás közben, és úgy látom ez valamennyire megoldotta a dolgot. Még tesztelgetem, mert azért növöget, de talán nem annyira. Mondjuk nem értem, hogy playen a a legtöbbet letöltött zenelejátszó amit én is szerettem egyébként miért tartotta ennyit awake.
szerk: utólag összeadtam, és az ébren tartott idő kb. megfelelt annak az időnek amit utazás közben zenét hallgattam, úgyhogy valószínűleg az volt. másnak is csinál ilyet a poweramp, van én rontok el valamit?
-
Leafnshit
tag
Már azóta volt 1 töltés és csak 4 órája megy a teleon, de ha rábökök GSAM-ban a wakelockra akkor ez jön fel: Kép (legutóbb is ez volt a nagyon sok).
Ez az AudioOut_4 csinálja főleg ahogy látom, de fogalmam sincs, hogy mi ez. Csak azért kérdeztem meg itt, hátha valaki tudja mitől lehet, mert elnézve a többiek screenshotjait ez mindenki másnál nagyságrendekkel kisebb.
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
A második töltés után nekem ezt mente a telefon: Kép1 Kép2 Kép3.
Fényerőt a YAAB irányítja alapból, ahogy volt. Wifi egész nap on és a hálózat is, csak alvás alatt repülőztem. Volt benne játék meg böngészés is, 2-3 óra zenehallgatás. Telefonálás nem mert még nem a saját kártyám van benne (és végül is kibírta 2 napig, úgyhogy boldog vagyok).
Ez még önmagában nem is lenne érdekes, mindenki telespammolhatná a fórumot a saját üzemidejével, csak annyi lenne a kérdésem (sosem volt még androidom előtte), hogy ez a nagyon sok held awake normális? 4 óra, több mint a kijelzőidő. Ha jól látom, akkor valami System (*wakelock*) tartotta ébren nagyon sokat, több mint 2,5óra. Ez micsoda? Ennek ennyit ébren kell tartania? Nincsen teleszemetelve a telefon, 1-2 app van egyelőre fenn, mindig mindent teljesen bezárok és pár felesleges dolgot ami tudtam, hogy mi és tudtam h nem kell letiltottam (pl. google+ stb.). Szűz 4.2.2.
-
Leafnshit
tag
Ti milyen böngészőt használtok? (Egyáltalán mi a különbség a temérdek böngésző között)? Mit ajánlnátok?
-
Leafnshit
tag
Na megjött az enyém is!
Eddig tökéletesnek tűnik (minimális sorjázási hiba van csak a bekapcsoló gombnál, de alig látni egyáltalán nem zavar). Rossz pixelt nem láttam, a beszélgetés tökéletes, a szenzort viszont nem tudtam ellenőrizni, mert amikor beírtam a *#*#3434#*#*-ot semmi nem történt
Ami biztos, hogy imádom!
Életem első andriodos telefonja, úgyhogy ha majd valami hosszas próbálkozás után sem megy, megpróbálom itt megkérdezni!
-
Leafnshit
tag
Ma én is megrendeltem a One-t a T-s akció keretében, elvileg hétfőn hozza a futár, addig pedig imádkozok, hogy hibátlan példány legyen!
Gondolom a neten rendeltekre a 3 napos bolti csere nem vonatkozik, csak a 8 napos elállás, úgyhogy amennyiben még sem jó, mire visszakapnám a pénzem, már rég nem él az akció
-
Leafnshit
tag
válasz
torrente777_ #8668 üzenetére
Ha megjött megtudnád esetleg írni, hogy 4.2.2 volt rajta vagy nem?
-
Leafnshit
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Tehát ha jól értem, akkor mivel ez az akció most dominós, akkor az akciós ár 135ezer + a szolgáltató függetleníti 25ezerért (=160, ami még így is olcsóbb, mint a rivális szolgáltatónál), és lesz egy független One-om, és megmarad a 2 év gari is? És mivel dominós, az akció során igénybe vett kedvezményt (~40k) nem kell kifizetni, csak előfizetésnél? És átvétel után csak beviszem egy t-mobile boltba és megcsinálják nekem? Ez nagyon jó hír lenne
-
Leafnshit
tag
Sziasztok! A teszt megjelenése óta követem a topicot, mert szerelmes lettem a telefonba első látásra (talán van itt olyan aki hasonlót tapasztalt
. Vártam-vártam, hogy csökkenjen az ára, vagy jöjjön esetleg valami Telenoros akció, de ez nem akar megtörténni. Ezzel szemben a T-mobile oldalon ez a sokadik leárazás, most épp 135k a dominós csomag, ami több mint jó ezért a telefonért. Gondolkodás nélkül meg is venném, ha történetesen nem lenne gyakorlatilag kivétel nélkül minden ismerősöm telenoros. Jelenlegi díjcsomagomban temérdek emberrel is ingyen beszélek ~2000 forintos havidíj mellett. Szolgáltató váltás után viszont ez a telefonálás minimalizálása mellett is többszöröse lenne (hosszútávon elveszne az előny amennyivel olcsóbb maga a készülék a telenorral szemben, ott 170k). Reménykedve kérdezem (ugyan sejtem a választ), hogy van e valamilyen megoldás arra, hogy garanciavesztés nélkül függetleníteni lehessen egy telefont (nem tudom szabad e ilyet kérdezni, remélem igen)? Sajnos egy ilyen árú telefonnál, már szerintem nem lehet megkockáztatni azt, hogy valami baja lesz, és repült az ablakon 150k jó magyar forint.
Előre is köszönöm a választ! További szép estét/éjszakát
-
Leafnshit
tag
Jól látom, hogy a Telenor honlapjáról máris eltűnt a One? :S Most ez mi? Ennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged