- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Netfone
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
szekra #26818 üzenetére
Van "beragadt" pixel is, nem csak kiegett..
(#26817) SanyikaDC: "remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t..." - 10-11 honapot lool.. fö az optimista hozaallas..
(no offense)
En ha veszek egy normalis telefont (es csak azt veszek), akkor elvarom, hogy legalabb 2 evig normalisan müködjön, de utana se kell feltetlenül beszarnia, függetlenül attol, hogy cserelem..Mas:
A hangminöseg erdekes. Haver i5-öse hangosabban szol, mint az überfasza boomsound hangszorok. Igaz azt irtam hangosabban, ami nem feltetlenül jelenti azt is, hogy jobban, bar szerintem itt minösegröl kar beszelni, ha a zenet nezzük. Telefonalashoz meg jo.Mindenesetre lehet tenyleg be kellene küldenem a szervizbe a telefont, mivel a mikivel se vagyok megelegedve, lehet pont valami hibas darabot fogtam ki, aztan cserelnek a felet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest