- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
N4ri87 #18423 üzenetére
Kell hozzá a Tasker nevű program (fizetős) a Google program alján be tudod irni, hogy mit mondasz illetve be tudod állitani hogy az adott szóra mit csináljon, tehát pl "Zene" ---> Megnyitja a zeneprogramodat és elkezdi lejátszani .... Gyakorlatilag ilyen módon bármilyen paramétert megadhatsz, a GPS , wifi kapcsolgatástól a fényerőn át bármit....
Egyébként a tasker már önmagában megéri az árának a sokszorosát, de ilyenek miatt nagyon tuti, nekem csak annyi bajom van ezzel a goggle-zos baromsággal, hogy többet fogyaszt az aksiből, illetve hogy amig kimondom hogy zene, játszd le, wifit kapcsold ki stb... addig ennyi kézileg már rég megcsináltam.
Valami ilyesmi kombónak PC-re látnám értelmét...mert ott ugye lehet hogy gyorsabb mint a billentyű parancsok. -
-
markyy18
aktív tag
válasz
N4ri87 #10845 üzenetére
Neked ha nem nyomkodod net nélkül vagy nettel kb mennyit merül óránként?
Használat közben kb mennyi időközönként merül 1%-ot?Ezt most nem farokméregetés miatt kérdezem csak simán érdekel másnál hogyan viselkedik a telefon. Persze tudom h ahány ember annyi fajta használat és merülés de viszonyításképpen érdekelne.
Tigerteam: mivel májusban vettem nem nagyon lehetett rajta.
S-OFF-oltam. Majd az egészet visszacsináltam, gyári RUU-val feltettem a 4.1.2-t majd azt frissítettem egyből 4.2.2-re. Azóta volt FR is, de mivel a szűz 4.1.2-re egyből feltettem a 4.2-t így ezzel sem lehetett nagy baj vagyis nem kéne h legyen. RUU gyalulta a belső memóriát is így az azon lévő szemét sem okozhatna bajt mivel azokból semmi nem került vissza csak a képek, videók, zenék és dokumentumok. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N4ri87 #10572 üzenetére
remélem nem kapok "dá-dát" moderátortól...nem szalad senki jelenteni, hogy itt meg az i-t piszkálják....
első reakcióm kb. 2 órával a csere után:
"nagyon lassu, akadozos, kicsi es borzasztoan hamar merul....
nagy kar volt eladni a htc-t, ehhez kepest az egy raketa es egy eromu....
szoval sirni tudnek...."de nézzük a konkrétumokat:
sikerült 2 nap alatt már megunni...
one sokkal gyorsabb mindenben, bármit kell nyitni, akár egy böngésző, akár játék, bármi.
az ios egy animáció mögé bújó lassú valami, 2 óra múlva kerestem olyan programot, ami az animációt gyorsítaná, mert engem nagyon idegesített. mondhatni úgy is, hogy így könnyű simának lenni, ha az egész egy lassított felvétel....
egy rohadt zenét alig tudtam feltenni. (flac)
sorozatot nem tudtam nézni, nem megy rajta semmi film normálisan. (hd)
az automata fényerő katasztrófális!
állandóan minimumon volt képernyő feloldáskor, alig láttam valamit, és nincs rá megoldás, csak ha kb felére veszed, de akkor meg sötétben üti ki a szemed...
a one hangja kategóriákkal jobb, mind a külső hangszóró, mind pedig fülessel.
az egész telefon egy játéktelefonnak tűnik a one mellett.
kijelző kicsi, nevetséges a mai világban, mint ha a kicsi lányom samsung "hellokittis" telefonját fognám a kezemben.
az iphone folyamatosan dobálta a jelet, autópályán (M3) szinte lehetetlen netezni, sőt még telefonálásnál is szakadozik.
az akkumulátor nevetséges.
pontosan fordítva működik, mint itt az androidon.
ha nem nyúlok hozzá, akkor szinte 0 %-ot merül, képes lenne szerintem 3-4 napot is elmenni.
DE ahogy elkezdem használni, iszonyatosan gyorsan merül.
1 napot néztem meg, 2 óra 50 perc kijelző használat merítette le...na most ha megnézzük, hogy a kijlező mérete, kb. fele (területű) akkor kérdezem én mi merül gyorsan?
ebből is látszik, hogy azok, akik nem okostelefonként használják, azoknak isten a telefon...de nekem nem az!
a kamerája viszont nagyon jó!hirtelen ennyi jut eszembe...
OFF az OFF-ban:
de hogy egy kis jóságot is vigyek a kommentbe....ha valaki szereti a disco zenét, akkor ajánlom meghallgatásra:ezt! -
-
ffodi
veterán
válasz
N4ri87 #10291 üzenetére
Tedd fel töltőre, hagyd rajt, egy idő után fel kell villannia a LED-nek (narancssárgán). Ha ezt több perc, vagy többször 10 perc után sem csinálja (közben ne próbáld bekapcsolni), akkor kuka az akksi.
Szerk.: Azért érdemes várni, hátha magához tér. Mondjuk hagyd rajt néhány órát, és kiderül.
-
Avicularia
veterán
-
Balinov
titán
válasz
N4ri87 #10046 üzenetére
hdr, szerintem. egy expon belul nagyon sok lehetoseget nincs, vagy az eloter lesz rendesen kiexponalva, vagy az eg. rendes fenykepezonel focus stackinggal ossze lehet elvielg fuzni (meg nem probaltam), igy mindket resz bol a rendesen exponalt kerul a vegso kepre.
telefonnal nem tudom, van-e ilyen stacking app, de ahoz,hogy normalis illesztessel megold, sztem kezbol love szinte 0 az eselye (az en remegos kezemmel legalabbis tuti), eros kontrasztos helyzetekben en a hdr-t probalom hasznalni, levegovisszatartva, hogy minel kisebb legyen a halo efekt a targyak korul.
Esetleg az AF/AE lock-kal es/vagy kezi fokuszalassal lehetne meg probalkozni, bar ez szerintem elegge makfaktoros
-
-
S e t h
nagyúr
-
F_Gergely
őstag
-
Xaels
félisten
Ezek amolyan szélsőséges képek ha elolvastad volna. Még napfelkelte előtt készült némelyik és van ami telibe szembe volt a nappal. Megnézném más mit kezd ilyen körülményekkel
Nem azt mondom, hogy tökéletes a kamera, de olvassuk már el miről van szó.
(#6255) F_Gergely: azt hiszem ezzel ki kell egészítenem az 1. hsz-t mert annyiszor van ezzel "gond".
-
g0n21
senior tag
Megálltam a dunaparton, kiszálltam a kocsiból, és lőttem
én mindig addig bökdösöm a kijelzőn a pontot ahova a fókuszt, ezáltal a fényt szeretném. De max. 2. bökésre eltalálja.
Ja, éjszakaiak auto módban, a többi meg vagy auto, vagy macro.Csak most, csak neked, kihajoltam az ablakon, és auto módban, nachosos kézzel..
-
istnag
addikt
Használjatok Quickpicet. Gyorsabb,jobb,mint a gyári.
-
Higgs-bozon
csendes tag
-
Luser2000
addikt
Ezt a kérdésedet nem értem: "Megérkezett már a hátlapod?"
Hát hiszen pont azt írtam (az általad is olvasott / hivatkozott) hozzászólásban, hogy: "... 24 nap alatt érkezett meg".Kifogástalan, nagyon szeretem. Engedi láttatni a készülék eredeti szépségét.
Tekintve, hogy műanyag, így karcolódik is (ez természetes).
(Vettem egyet az i5 készülékünkhöz is).A "szállítási feltételek" alatt nem tudom mit szeretnél tudni. Le van írva az általam linkelt eBay oldalon. Annál többet én sem tudok mondani.
-
Köszi a választ! Nekem alapvetően a one tetszik pont azért is mert már unom az ios-t (eyecandy zéró stb, pedig egy jó telefon az i4, de már unom), viszont folyamatosan olvasom ezt a fórumot és nagyon elbizonytalanodtam a one-al kapcsolatban. Úgy döntöttem eltolom a telefon vásárlást, és olvasom a fórumot tovább hátha megoldódnak a jellemző problémák
-
ptya
tag
detto. de én eddig ezt nem is vettem hibának
más:
lehet vhogy hangprofilt váltani ezen a készüléken gyorsan? v egy überronda 1 gombos widget a megoldás ha nem akarok mindig menübe mászkálni??
nagyon nagy hiányosságai vannak ennek a Sense-nek, de remélem megoldják a jövőben -
-
g0n21
senior tag
Dobj fel ide egy képet róla, ha a véleményünk érdekel, egyébiránt pedig ha Te magad úgyérzed, hogy ez számodra nem kielégítő, akkor vidd vissza. De készülj fel a korábban leírt procedúrára. (legalábbis, hogy időigényes).
Az én illesztési hibáimat láthattad, az tényleg embertelen, a következő, amit kedden hoznak, ha csak egy kicsi hiba lesz, elfogadom.A One X-nél is így van, 32Gb-ből 25-26.
Azért egy win8 ultimate megeszi a maga 20-30Gb-jét...a win7 starter foglal csak kevesebbet.
-
mumk1
addikt
Ki lehet kapcsolni a gombok világítását root nélkül is, mindössze a Screen Filter appot kell felrakni.
MIUI stílusú akku állapot kijelzéshez pedig a TEAM Battery Bar a nyerő.
Aki meg a gyors kapcsolókat hiányolja, annak ott a Notification Toggle , ami mellesleg akku százalékot is kitesz, ugyan csak a bal oldalra.
-
hurrikan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest