- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #100 üzenetére
Használ valaki autós tartót a telefonhoz? Linkelni tudná, hogy milyen van és milyen tapasztalata van vele?
Uhh nem válasz akart lenni, sorry
-
dave182
senior tag
Nah ma jött vissza a telóm a szervízből, 2 hangszóró plusz ház csere 23k...
Most jól jött volna a gari... -
dave182
senior tag
Nah leadtam a telót a helyi gsm boltba hangszóró problémával, volt bent egy másik ONE, kísérletképp meghallgattuk, hogy szól és ég és föld a különbség...Kíváncsi vagyok milyen árat mondanak a javításra...
-
dave182
senior tag
válasz
Reddevil84 #26405 üzenetére
Bízom benne, de én ARHD-t használok, így biztos nem maradok ki semmi jóból...
Felhívtam telóm az egyik gsm szervízt, azt mondta a srác, hogy vállalnak htc one-t, holnap be is viszem és megbeszéljük a részleteket. -
dave182
senior tag
-
dave182
senior tag
Valaki tudja, hogy nem garis telót mennyiért javítanak? A hangszóró problémára gondolok, vagy vajon másik szervíz is foglalkozik vele? Kit lehetne megkérdezni?
-
dave182
senior tag
Összehasonlítottam a Kedvesem Lumia 610-esével a 2 telefon hangerejét és a One-om a másik hangerejének kb a felét tudja hozni...úgy fest kezdi feladni a hangszóró...
-
dave182
senior tag
Sziasztok, mostanában azt vettem észre hogy telefonáláskor mintha halkabb lenne a hangszóró... Vett valaki ilyet észre rajtam kívül?
-
dave182
senior tag
Tegnap sikerült az értesítési sávba kitennem a htc távirányítót,de azóta sehogy sem sikerül...valaki tudja hogy kell?
-
dave182
senior tag
Sikerült felrakni a MIUI V5-öt, hát nem tudom miért írják oda ,hogy ez egy hivatalos, használható verzió, szörnyű....
-
dave182
senior tag
MIUI-val van valakinek tapasztalata?
Letöltöttem a legújabb romot és egyszerűen nem telepíti...failed felirat és kész...2 helyről is letöltöttem de nem akar felmenni, 2.6.3 Teamwin van fent és a legújabb insertcoin... -
dave182
senior tag
válasz
Nuada herceg #25969 üzenetére
Ez sense 6 nál már nem működik...
-
dave182
senior tag
Insertcoin romot honnan lehetne letölteni?
A saját honlapjukról hibásan jön le... -
dave182
senior tag
Olyat tapasztalt valaki , hogy a felső hangszóró nem szól amikor hívnak?
Csak az alsó hangszóróból jön hang... Zene lejátszásnál megy mind a 2. -
dave182
senior tag
A gyári 6os sense vajon nyújt majd valami újat a portolthoz képest funkcióban?
-
dave182
senior tag
Nekem is 6 hónapos, fólia nincs, de azért ha nagyon figyelek kikapcsolt kijelzőnél bizonyos fénynél lehet 1-2 karcot fölfedezni...
-
dave182
senior tag
válasz
s3nsitivity #24470 üzenetére
Jah értem, köszönöm a választ!
-
dave182
senior tag
válasz
s3nsitivity #24468 üzenetére
Újraindítottam, pihent egy kicsit és most nem tapasztalok semmi rendelleneset.
Most nézem, hogy van 61-es is már... Szedem is le, bár még csak 1 buggal találkoztam...7Mégsem jöne le...szar a link.
Mi lenne a különbség az odexed-deodexed között? Mmint miben nyilvánul meg, hogy jobb lenne? -
-
dave182
senior tag
Ebben a romban elérhető az art.
-
dave182
senior tag
Felraktam az arhd 60-at, nekem eddig piszkosul melegszik szimpla használat mellett a telefon...várok egy kicsit, hogy hogy viselkedik, viszont az új ui iszonyatosan tetszik!
-
dave182
senior tag
válasz
s3nsitivity #24207 üzenetére
Én úgy olvasom ,hogy foglalkozik a dologgal, de lehet félreértem...Sajnos már én is csak ARHD romot ttdok elképzelni, pedig próbáltam a vipertől kezdve mindent, de csak az tetszik...
-
dave182
senior tag
válasz
s3nsitivity #24201 üzenetére
Sztem órákon belül lesz új ARHD
-
dave182
senior tag
válasz
hurrikan #23967 üzenetére
Szerintem is nagyon jól leirtad, az anyagminőség nem annyira fontos nekem, régebben is volt fém házas telefonom, és utána műanyag, és nem zavart, egyedül a hangszórók hiányoznának, most van egy g pad 8.3 és nagyon tetszik amit az lg csinált vele... A sense kezd már nekem egyhangú lenni, a one tényleg olyan telefon amit nem kell mókolni, de az üzem idő és a nagyobb kijelző is vonzó...
hurrikan egy képet nem akarsz feltenni róla? -
dave182
senior tag
válasz
Gulyopapa #23388 üzenetére
Természetes, de egy combosabb akksival megáldott telefonnál, mint látod 4-5 óráról 7-8 órára nő és ez a bekapcsolt kijelzőt jelenti...(azt pedig csak zárójelben írom, hogy még a 4 óra kijelző időt sem mindíg lehet elérni...)
Yodee_ már nem véletlen nem készenléti időről beszélünk a telók akksijánál. -
-
dave182
senior tag
Akinek van tapasztalata G2-vel az akku mennyivel birja tovább?
-
dave182
senior tag
Nekem is 032-es telóm van, de nálam nem jelentkezik a hiba, a chrome nincs letiltva, és arhd 51 van fent...
-
dave182
senior tag
válasz
enginev3.0 #23105 üzenetére
Én sokszor kirakom a szerszámos kocsiba, de onnan is meg szoktam így hallani...
-
dave182
senior tag
válasz
Ununqatrium #23090 üzenetére
Nem úgy vannak beállítva ,hogy ne tudd túlhajtani? Úgy fest én vagyok az egyetlen aki így használja😃 De nem baj, a fő, hogy semmi baja...Eddig az összes telefonom full hangerőn csörgött és sosem volt probléma.
-
dave182
senior tag
válasz
spawn21 #23084 üzenetére
Te nem érted, azt mondom, hogy ha nem szólna teljes hangerőn a csengőhang akkor jó néhányszor lemaradnék a hívásról, de mivel bátran feltolom maxra az értesítési és csengőhangokat utcán és melóban, nem maradok le egy hívásról sem. Azt pedig nem tartom valószínűnek, hogy amíg egy értesítési vagy csengőhangot lejátszik a telefon tönkre megy a hangszóró. Azt nem tudom meddig bírja a házimozim teljes hangerőn de ide a rozsdás bökőt, hogy attól a pár másodperctől tönkremenne amíg egy értesítési hang vagy csengőhang lemegy...
-
dave182
senior tag
Helló, valaki tudna pár sort írni hogy milyen előnyökkel jár ha pl egy usa vpn-hez kapcsolodok?
-
dave182
senior tag
Hiába a rengeteg manuális állítási lehetőség, még a bridge gépekben is sajnos nagyon kicsi a az érzékelő mérete...Ismerősnek van egy Panasonic bridge gép ami a teljes 24x-es optikai zoom tartományban tud f2.8 (!)
as fényerőt és mégis a képminőség nem az igazi...sőt... -
dave182
senior tag
ARHD romban valahogy be lever állítani hogy as nfc ikon megint legyen? Ez legalább emlékeztetne hogy be van kapcsolva...
-
dave182
senior tag
Hali, most bulletproof kernellel van fent az ARHD 41.0, ha fel szeretném tenni az 51.0 verziót akkor megmarad a bulletproof kernel? Vagy újra fel kell tenni azt is?
-
dave182
senior tag
Néhány hete szóba került, hogy valakinek a beágyazott videókat nem lehet lejátszani, hanem egyből a klip végére ugrott a lejátszó...Most nekem is előjött a hiba...volt arra megoldás?
Köszönöm -
dave182
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a holnapi munkanap a g4s futárcégnél is munkanap?
Az előbb kaptam mailt, hogy a csomagot a kövi munkanapon szállítják ki... -
dave182
senior tag
Felraktam az arhd 5.1 romot ami play editionos 4.4et takar,de ha bekapcsolom az artot akkor nem akkar bebootolni...ez miért lehet?Más is tapasztalja?
-
dave182
senior tag
A kitkat frissítést feltette valaki?Kíváncsi lennék rá hogy milyen...
-
dave182
senior tag
Balga módon feltelepítettem a simple cover lock nevezetű appot,és sehogy sem engedi eltávolítani magát.Sem alkalmazáskezelőben,sem a menüben...valaki találkozott már ilyennel?
-
dave182
senior tag
válasz
Gulyopapa #17396 üzenetére
Az miért lenne tiltott? Az új autót sem kötelező gyári szervizbe vinni, mindenki saját maga dönti el hogy elcseszi-e a garanciát, ráadásul a htc oldalán hivatalosan nyitod a telefonod...Ellenben ha szolgáltatói telefont veszel aláírod a hozzá való hűséget x időre amiért ők olcsobban adják a készüléket.
Megelőztek -
dave182
senior tag
Visszaraktam 4.2-t hogy ota-n legyen egy tiszta 4.3-am,le is jön az első telepítő, De amikor arra megyek hogy telepítse,újraindul,és magától twrp-ben kötök ki...ilyenkor hogy lehet megoldani hogy telepítse a gyári frissítést?
-
dave182
senior tag
Az ARHD rom miben jobb mint a gyári?
És a google play edition mivel gyengébb? -
dave182
senior tag
válasz
Nuada herceg #17044 üzenetére
A 001 az angol..nekem is az de én nem bírtam kivárni...feltettem magam
-
dave182
senior tag
válasz
Nuada herceg #16854 üzenetére
Gsam?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest