Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balogd
újonc
Sziasztok! Korábban írtam, hogy a Huawei Watch GT óra kijelzője nem érzékelt. Aliról rendeltem 10.000 körüli áron új kijelzőt, amit ma sikeresen beépítettem egy YouTube videó alapján! Ha másnak is van ilyen jellegű problémája, akkor javaslom ezt a megoldást, most újra működik az óra rendesen. Ha ez volt már akkor bocsi, nem követtem a fórumot.
-
Nikaré
őstag
Frissítés jött a GT 3 Pro -hoz.
HarmonyOS 4.0.0.111 -
Na, 3.5 évesen félig elszakadt a szilikon szíj. Jól bírta, mert éjjel-nappal hordom, napi max 15-20 percet nincs rajtam az óra. A bújtató adta meg magát nem olyan régen, de az is majdnem 3 évet bírt.
Rendeltem szíjat tegnap este, ma reggel már az automatában volt, de csak este fogom átvenni és lecserélni.
Csoda, hogy ilyen régóta használok egy órát, telefont már sokszor cseréltem azóta, ahogy sok más műszaki cuccomat is. (Novemberben akciós volt jó áron a GT 3, a feleségemnek vettem is, a férfin meg annyit gondolkodtam, hogy vége lett az akciónak...)
-
diablo1984
veterán
Már egy pár éve használom ezt a watch gt-t, a huawei p40 lite telefonommal hibátlanul működött. A telefont lecseréltem egy új honor 90 lite-ra, na azzal problémás a működése, az értesítések(akár egy üzenet, bármi) késve(akár 5-10perc után, vagy ha aktív lesz bármikor a telefon) érkeznek meg, a telefonos ébresztő pl nem is ébreszt csuklón.
Nem tudom, hogy mit lehetne vele csinálni, mert így eléggé fostos.... -
nOvOp
senior tag
válasz
diablo1984 #3827 üzenetére
De ugye mivel az iphone nem fogja engedni, hogy folyamatosan aktív legyen az app a háttérben, ezért az időjárás is csak akkor frissül, ha megnyitjuk az appot külön. Ugyanígy, a lépésszámláló is csak akkor szinkronizál az appal, amikor megnyitjuk. Ettől függetlenül mégis tartja a kapcsolatot az órával, hiszen minden értesítés és hívás megjelenik az órán. De például a telefon keresés, már megint csak akkor működik, amikor fut az app, magyarul ezt a funkciót sajnos érdemben nem lehet használni iphone-nal.
-
diablo1984
veterán
A huawei health alkalmazásnak aktívnak kell lennie, mert azon át kommunikál a telefon az órával. Ha megvan a kapcsolat, akkor az ébresztő is ugyanúgy megy az órán és telefonon is egyszerre(az óra rezeg).
Ha a health aktív, akkor az időjárást is átküldi, ha a telefonnal tud szinkronizálni és nem bomlik a kapcsolat a 2 kütyü között(2 éve még elég volt kimenni a hatósugárból és elvesztette a kapcsolatot és automatán nem is állt vissza, azóta pár havonta frissít a health, nincs ilyen gondom). -
Dzsosy
senior tag
Sziasztok!
Most váltottam Androidról IOS-re. Tök jól működik iphone-nal az óra, ahogy itt korábban már többen is írták. Viszont 2 gondom van.
1. A telefonon beállított ébresztő nem jelez az órán. Erre van megoldás, vagy marad külön az órán és a telefonon állítás?
2. Ahhoz, hogy az időjárás menjen az órán, időnként meg kell nyitni a Huawei Egészséget. Pedig minden engedélyt megadtam az appnak.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Balogd
újonc
Sziasztok!
Úgy néz ki, utolért a Huawei Watch GT kijelző probléma (5 éves a drága). Kijelző nem nagyon akarja venni a parancsokat, ugrál össze-vissza. Mivel az óra ajándék volt feleségétől, így sokszorosan érzékenyen érint a probléma. Tudtok esetleg olyan szervizt ahol ezekkel a régi modellekkel foglalkoznak? Google nem feltétlenül a barátom... -
válasz
Monya78 #3818 üzenetére
Tökéletesen működik más gyártójúkészülékekkel is.
Nekem Huawei után Samsung és Apple is volt - jelenleg is utóbbi - és probléma nélkül működik. iPhone-on nem kell külön sok manuális engedélyezgetés, de Androidon igen, mert csak a Huawei teszi a szükséges opciókat alapértelmezetten bekapcsolt állapotba. Mondhatni, minden gyártó csak a saját eszközeihez ad alapban szabad utat a rendszerén, eltérőnél manuálisan kell megoldani, engedélyezni, kivételekhez adni...stb. -
Monya78
veterán
Huawei telefonomat lecseréltem samsungra...azóta folyamatosan ledobja a telóval a bluetooth kapcsolatot, van erre valamilyen megoldás?
Vagy egyszerűen samu telefonhoz samu órát kellene választanom? -
Talpas1971
friss újonc
Sziasztok. Van egy Huawei watch gt 2 órám. Sokáig használtam egy letöltött számlapot. Most, hogy váltottam, átlátszik a régi számlap kB 50 % ban, ami elég zavaró. Már újra indítottam, gyári visszaállítást is csináltam. Valakinek valami tipp? Frissítettem is.
-
eisento
addikt
Sziasztok. Tud esetleg valaki segiteni abban, hogy ugye az oranak van a huawei egeszseg nevu appja, de allitolag van egy modositott verzioja is amivel nem csak a huawei aruhazbol megvasarolt/letoltott oralapokat tudom hasznalni hanem amit mas helyekrol is letoltok felmasolom a telora es be tudom tallozni. Talaltam egy verziot fel is raktam de nekem semmilyen lehetoseg nincs hozzaadashoz (amit neztem yt videokat ott ahol mutatta ott nem volt.) Van valami extra trukkje vagy mit csinalhatok rosszul?
-
Sziasztok!
3 éves az óra és csak a bújtató adta meg magát a szíjon, de ahogy nézem a neten, az is beszerezhető külön.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kibírja probléma nélkül az óra. -
Technoman
őstag
Így 2 év után, kezd tönkremenni a gyári, fekete szilikon szíjjam. Kérdésem, hogy a GT-hez milyen méretű szíjat vehetek, ill. a többi, GT2/GT3 típusokkal is kompatibilis a szíj?
thx -
forras2
őstag
válasz
fornettisuti #3810 üzenetére
Igen, be van
-
forras2
őstag
Szevasztok
Kollegám vett egy watch gt 1-es órát... Össze sikerült kapcsolni a telefonjával, Honor 50, lépés számláló megy is, éetöltöttük a Huawei Health alkalmazást, bekapcsoltuk mikről kapjon értesítést, de az óra még sem kap értesítést. Ha az órával kerestetjük a telefont rezeg, fordítva is működik, healt progi látja is a telefont, de nem jön az értesítés.
Mi erre a megoldás? Régen én is kínlódtam a Xiaomival, de már nem emléxem rá, mi volt a megoldás... -
fila
senior tag
S22 telón mit kell beállítani, hogy meg tudjam keresni az órával a készüléket?
Minden működik, csak a kérés nem.
-
rdi
veterán
Sziasztok,
Lehet, hogy kuka az órám?
Reggel az órám állandóan újra indult. Gondoltam nyomok egy hard resetet.
Azóta nem tudok csinálni semmit.
Reset után eljutok a nyelv kiválasztásáig, majd kéri a párosítást, de a HW program az iphonon kiírja, hogy a párosítás megszakadt és az órához küld, de ott nem lehet ebből a reset eljárásból kilépni sehogy.
Az órán indíthatok egy új resetet, de akkor sem jutok tovább.
Van ezen az órán valamilyen reset gomb? -
Ismét iPhone-om van (ej, ez a váltogatási kényszer, ugrálás a gyártók között, de volt nagyon jó áron egy új, bontatlan 13 Pro Max 256-os), továbbra is azt mondom, ez az igazi bluetooth kapcsolat és kommunikáció.
Megjegyzem, a feleségemnek most vettünk újabb generációs Huawei órát, az már az S21U-val is úgy kommunikál, ahogy kell. -
válasz
fornettisuti #3801 üzenetére
Sokáig használtam iPhone-nal, a bluetooth kapcsolat jobb volt, mint most az S21 Ultra 5G-vel (ez nem annyira szeret magától visszakapcsolódni, ha teljesen eltávolodom a telefontól, majd vissza), viszont iOS-en a Huawei Egészség alkalmazás funkcionalitása szegényesebb, mint Androidon.
-
nOvOp
senior tag
válasz
fornettisuti #3801 üzenetére
Nekem iPhone X van. Párszor előfordult, hogy reggelente ki-be kellett kapcsolni a BT-t, hogy meg legyen a kapcsolat, de nem mindig (lehet ios verziótól függött, nem tudom), de utána már mindig meg volt a kapcsolat egész nap. Mostanában amúgy nem volt ilyen (legújabb ios van fenn). Az egészség app nekem baromi lassú és sokszor fagy, várni kell rá, amíg betölt. Igazából utálom ios-en, ha lenne alternatíva, lecserélném a programot. Számlapot nem lehet feltölteni az órára, mert nincs ilyen opció, szóval ha szeretnél, akkor át kell csatlakoznod ideiglenesen androidra. A telefon keresés nem működik, mert egy idő után az ios háttérbe teszi az alkalmazást. Viszont mindig minden üzenet, jelzés megérkezik, szinkronizálható az ios saját egészség appjával.
-
fornettisuti
veterán
Használja valaki iphonnal?
Váltok iphone 13-ra, érdemes próbálkozni vele, mennyire haverok? -
plaszy
őstag
Az órán az időt hogy lehet manuálisan beállítani?
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Sajnos az órám jobb oldala (egy harmada) bemondta az érintést. Újraindítás után sem jó. Középen és bal oldalt tudom irányítani. A telefon párosításnál a pipa a jobb oldalon van, ezt nem veszi be. Tud valaki esetleg más megoldást a párosításra?
Köszi!
-
szkutyi
addikt
válasz
fornettisuti #3794 üzenetére
Nem igazán értem..a Bluetooth az okés...de hát GPS ..főleg meló helyemen lefedettség miatt nagyot is téved a GPS...akár utcákat is..és mégis megtartja így a kapcsolatot...vagyis nem dobja el.xd
-
szkutyi
addikt
válasz
diablo1984 #3789 üzenetére
De minden adott.:/minden jog megadva, akku nem korlátozza, rám tisztító nem basztatja..most bekapcsoltam a gps-t állandóan, kíváncsi vagyok valtozik-e....
Nem akarok Samu orat venni mocskos szar akksiban -
szkutyi
addikt
válasz
fornettisuti #3786 üzenetére
A GPS ki van nyomva , csak akkor aktív ha valamilyen olyan alkalmazást használok.tobbi engedély minden megvan!
-
szkutyi
addikt
válasz
diablo1984 #3784 üzenetére
Kipróbáltam már vagy 3at...vagy most ez valami bug a.health appban?
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Huawei watch gt1 órám.van.
Vettem egy.samsung s22 ultrát, és akármit csinálok, egy idő utan le csatlakozik az óra, és értesítések sem jönnek át.
Amit próbáltam: hms core...app gallery...
Egy átmeneti megoldás van, ha értesítést engedek a health appnak, így a telefonon folyamat látom hány lépést tettem, és akkor talán nem.csatlakozik le...de ez engem zavar....
Előző mobilokon nem volt gond.(p30 pro, xiaomi 11T pro(itt kicsi szívás volt de végül ment..))
Köszi előre is:) -
satee76
aktív tag
-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok! Huawei GT2Pro-mat semmivel sem tudom tölteni firmware frissítés után. Mit lehet tenni? Kuka?
-
Technoman
őstag
Szerintetek van arra lehetőség, hogy a szintén Huawei telomon (P30Pro} hallgatott zenémet (PowerAmp) vezéreljem az órámmal?
Thx -
satee76
aktív tag
válasz
Garfield85 #3769 üzenetére
Nem egészen. 12 órásban fekete és kék (de. és du.)arab számokkal, 24 órásban zöld római számokkal.
Támogatott óralap
SimplicityEN is ilyen , csak kék, n.sárga és szürke -
Ernesst
aktív tag
válasz
Garfield85 #3769 üzenetére
Azt nem ismerem sajnos, jó kérdés, hogy működne-e minden funkció.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Garfield85 #3767 üzenetére
Az "ABWATCH1" (Adrian B.) órakép például aszerint változtatja a színét, hogy van-e új, olvasatlan üzeneted. Működik a dolog a "sima" Watch GT-n is. Erre gondoltál?
-
Garfield85
tag
Sziasztok!
Vannak hátterek, amelyek a bemutató alapján változik a háttér színe stb. Ez működik ezen az órán? -
scabi78
senior tag
Sziasztok, kb. 2-3 hete az tűnt fel, hogy gyakrabban lecsatlakozik a watch gt 1, mint előtte. Sem az óra, se ma telefon nem változott jó ideje. Találkoztatok hasonló jelenséggel?
-
NGA
addikt
válasz
Szpisti #3762 üzenetére
The trouble has been shot ;) Faulty screen/digitizer contact in the socket on Huawei's main board. Apparently, some moisture must have come past the gasket and onto the main board right below the screw. After some cleansing with a q-tip dipped with IPA, the watch returned to its normal functioning. Case solved!
-
Szpisti
addikt
A fiókban van a dobozában. Mostanában gondolkodtam el rajta, hogy veszek egy komplett kijelzőt hozzá az ebay-en és kicserélem... A gyereknek jó lenne még...
Még akkor egy Samsung Watch 4-et vettem helyette és a Mate 20 Pro-ról S21 Ultrára váltottam... Csak az üzemidőt hiányolom, ezt 2 naponta tölteni kell... Az nekem elment 16-18 napot... Bár a negyedét nem tudta mint ez... -
NGA
addikt
Van egy Watch GT órám. Évek óta meg van, most hirtelen a jobb oldala a kijelzőnek nem érzékel. Tudják ezt javítani, vagy kuka?
-
sonye
senior tag
A hiba lehet az akku hibája.
De ha állandóan mér pulzust, stresszt, ha a gps állandóan megy, és ha állandó a kijelző is, akkor még reális is lehet, hogy lemerül. De akkor is 2 napot bírni kellene.Gyári állapot vissza. Az applikációban meg kapcsold ki az állandó méréseket.
-
Juci74
friss újonc
válasz
imiadmin #601 üzenetére
Szia! Talán te tudsz segíteni vagy legalább "magyarázatot" adni a problémámra. Kb 3-4 hónapja vettem egy Huawei GT2-t. Eddig tökéletes volt, 1 hetet bírt az aksija. (bár ez sokkal kevesebb, mint amennyit "ígértek".
Sajnos 3 napja ninden nap töltenem kell. Reggeli 100%-ról estére 4-5% lesz. Ma még tűrhető, mert 17.21-kor még 40%.
Van valami tipped mi lehet vele? -
válasz
kodoboy #3751 üzenetére
Nálam is így van, mióta S21U-val használom, szigorú az Android, főként az újabb verziók, ezért muszáj beállítani a megfelelő kivételeket.
A Huawei eleve úgy hangolja a szoftvert, hogy biztosított legyen a kivétel, de a többi gyártónál manuálisan kell állítgatni.
Egyedül az iPhone/iOS esetén nem kellett külön foglalkoznom a dologgal, ott alapbeállításokkal is megfelelően működött minden. -
Macika66
őstag
válasz
kodoboy #3751 üzenetére
Telefont cseréltél, de akkor miért az órában keresed a hibát?
Az új készülék valószínűleg magasabb verziójú Androidot futtat, mint a régi, szigorúbbak az energiagazdálkodási szempontok. Az oprendszer kilő minden háttérben futó dolgot, ha csak nagyon precízen nem állítod be a háttérben futtatási engedélyezést.
Feltételezhetően ez nem történt meg Nálad.... -
kodoboy
tag
Sziasztok! Van egy Watch GT órám, eddig Huawei telefonnal használtam, minden okés volt vele. Cseréltem telefont, Samsung A52 5g. Az óra működik, de elveszíti a kapcsolatot az óra és a telefon és állandóan manuálisan kell beavatkozni, így pedig nem sok értelme van az órának. Mi lehet a probléma?
Köszi
Attila -
Ernesst
aktív tag
Igen, a 42-es kevésbé elterjedt, pedig szerintem lehet, hogy korrektebb méret lenne (nekem nem túl vastag a csuklóm). Mégis 46-os van nekem is, és egészen kibékültem már a méretével, már furcsa lenne, ha kisebb lenne. Korábban Pebble Time-om volt, az már egészen apróságnak tűnik mellé téve.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Technoman #3747 üzenetére
Egy próbát megér, nem veszítesz vele semmit.
Könnyű ráforgatni, semmit nem kell leszedni hozzá. A gyári bújtatón van középen egy kiálló pöcök, ami beugrik a szíj közepén végig futó rögzítő nyílásba, így az használati szempontból jobb/kényelmesebb. Míg amit linkeltem azon nincs ilyen ezért mozgás közben le-lecsúszik
-
Technoman
őstag
Köszi srácok a pontosítást.
. Akkor 22-est kell keresnem. Azért bepofátlankodom, még a nagykörúti szervizbe (nem lakom tőle messze), hátha fillérekért tudok tőlük kapni, vagy netán gariba
.
Egyébként, ha csak bujtatót vennék -szeretem ezt a gyári fekete, szilikon szíjat-, azt nehéz feltenni? (gondolom szíj csatos részét leveszem és a tő részén kell átszuszakolnom a bujtatót) -
AtHoS
nagyúr
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Leszakadt az órám fekete szilikon óraszíj bujtatója.
1. Jól tudom, hogy az óra csereszabatos minden 20 mm-es szíjjal?
2. Mennyibe kerül egy eredeti Huawei fekete szilikon szíj? (gondolom bujtatót nem lehet külön kapni)
thx -
siplace79
csendes tag
-
siplace79
csendes tag
Sziasztok!
Betűméretet lehet valahogy növelni? Akár szoftver mókolásal is érdekel...
-
juuzer
addikt
Sziasztok, egy kicsit off topicolnék, vettem egy Huawei Watch 3-at és megválnék a GT-mtől. Mielőtt felraknám apróra gondoltam megkérdezem itt a topicban, hogy esetleg valakinek kellene e, vagy van e egy épp bedöglött GT-je, amit ki akar cserélni.
(Tényleg nem bizniszelni akarok itt a fórumon, csak gondoltam megkérdezem előbb, aztán megy apróra.)
-
nOvOp
senior tag
Régen sokunknak igény volt az edzések exportálásának lehetősége. Most már ez is lehetséges. Múltkor futottam és amikor az appban visszanéztem, láttam hogy a térképnél van egy plusz ikon alul, ezzel lehet exportálni három féle formátumban (tcx, gpx, kml). Lehet, hogy már rég elérhető, én most vettem észre
-
airvick
újonc
Szaisztok! Huawei watch gt2 pro órám van, kb 1,5hónapos. Egyik napról a másikra nem méri a pulzust és nem is rezeg ha bejövő hívás van. Álmomban elállíthattam valamit vagy más lehet az oka? Köszi a választ
-
Garfield85
tag
Boldog karácsonyt!
Másnak se jelenik meg semmi a nickelodeon hettereknél semmi? Ahol a Garfield, Tini nindzsa teknőcök vannak. Nekem azt írja nincs eredmény. -
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.
Iphone 11-ről lenne szó 15.1-es iOS-el. Megtudjátok kérlek mondani melyik app a legjobb a watch GT-hez?
Ahogy olvasom problémásabb lett a 15.1-el, ez esetleg app-aku beállítás probléma? Kilővi az appot a memóriából, vagy simán kompatibilitás gond lehet?
Köszi előre is -
Technoman
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy Ulanzi Gripem, amit eddig nagyon jól tudtam használni.
Mostanában azt csinálja, hogy ha egy bizonyos idő után ha nem használom -gondolom energiatakarékosság miatt- kikapcsol a grip, majd az ismételt bekapcsolás után megint kezdhetem újfent párosítani a P30 Proval, ami így tönkreteszi a fényképezés élményét.
Van-e valami olyan energiatakarékos beállítás a telón, ahol letudom tiltani az Ulanzi "kilövését"?
Régen jól működött + más eszközt (pld TWS) nem lő le a P30 Pro (ebből is következtetek arra, hogy nem a gripben van a hiba)Thx
-
Kyller
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #3713 üzenetére
Update 2: reseteltem az órát, hozzáadtam újra a telefonhoz, és most megjeleníti a fentebb említett értesítéseket is.
Előtte átnéztem minden beállítási lehetőséget (ezeket is), de nem találtam sehol problémát, úgyhogy arra gyanakszom, hogy az Androidról való váltás, reset nélkül zavart be neki... -
gzbotii
nagyúr
iPhone-al használva tényleg ennyire fapados az egész? Instagram üzenet, GMail, Facebook értesítésre nem jelez az óra - vagy én csinálok valamit rosszul?
-
atesz117
aktív tag
válasz
Garfield85 #3711 üzenetére
Nincs mit, örülök hogy segíthettem.
-
atesz117
aktív tag
válasz
Garfield85 #3709 üzenetére
Hali
A Play áruházas nálam sem mutatta a fizetősöket (szerintem azért, mert 2020 július óta nem frissítették) [link] Aptoide-al telepítve viszont már működik a dolog, és frissül is a Healt. -
Garfield85
tag
Play áruházból töltöttem le. Ugyanaz az emailel jelentkezem be mindkét helyen. De itt is visszamenőleg olvastam, h volt akinek a fizetős nem látszik.
-
plaszy
őstag
válasz
Garfield85 #3707 üzenetére
Nem lehet, hogy esetleg mókolt módon van fennt az app.? Mert akkor szokta azokat nem megjeleníteni. Szerintem.
-
Garfield85
tag
Igen nálam is működik Motorolan, de a fizetős dolgok már nem kellenek meg. Fizetős szamlapok, nekem csak ingyenes van. Parositottam egy Huawei telefonnal ott már megjelenik.
https://mobilarena.hu/dl/upc/2021-11/17/438446_emvss3fxhdlg98wk_screenshot_20211117_081500_com_huawei_health_2.jpg -
plaszy
őstag
válasz
Garfield85 #3704 üzenetére
Szia! Nekem S10e-vel megy a GT. Minden funkciója jó ennél is.
-
diablo1984
veterán
válasz
Garfield85 #3704 üzenetére
szerintem nem, a health app az univerzálisan minden (androidos) telóra felrakható.
-
Garfield85
tag
Sziasztok!
Átszámolva 22000 forintért vettem egy ilyen órát 4 év garanciával. Fizetős számlapokat csak Huawei/Honor telefonon jeleníti meg? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest