-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
Megjött a frissítés!
-
pg1966
senior tag
válasz
Nuada herceg #26285 üzenetére
Én ma kaptam vissza, kamera lilulás miatt adtam le 11 napja. Igaz, hogy a SIM-nél letört valószínűleg egy érintkező, ahogy a mikroSIM átalakítóval berakott kártyát kiszedtem, éreztem is, hogy akad, (de mit tudtam csinálni, ki kellett szedni), azért vittem be igazából. Lényeg, hogy ingyen javították, cserélték a kamera modulon kívül az akkut, a kijelzőt, a hangszóró rácsokat (a sarkai úgyis picit sérültek voltak, amióta leesett kőre), a fülhallgató csatlakozót, meg még egy rakás dolgot. Kívülről csak a hátlap maradt az eredeti, az meg úgyis tökéletes volt, felirat sem kopott le, szóval most mintha új lenne.
Ezúton is dicsérném a szervízt, tökéletes munkát végeztek, sehol semmi rés, elállás, karcolás,... -
pg1966
senior tag
válasz
Reddevil84 #25997 üzenetére
A letölthető PDF-en rajta van a Micro és a Nano SIM is.
-
pg1966
senior tag
Találtam hTC One M8-cal készült hangfelvételeket, amiből kiderül a mikrofon minősége:
https://www.youtube.com/watch?v=12jE13yn_ck
https://www.youtube.com/watch?v=HJZSqVBUsT8Szerintem nem rossz.
-
pg1966
senior tag
Még hogy a MA nem foglalkozik a hTC-vel, ma is felraktak egy hTC M8 mini-ről szóló cikket.
Igaz, hogy tegnapelőtt már ugyanezt láthattuk. Jobb kétszer mint egyszer sem. -
pg1966
senior tag
A mikrofonra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan, mint az M7-ben volt a Nokia-féle.
Jó lenne valami koncert felvétel, vagy valami más hangos helyen készült hangfelvétel M8-al. -
pg1966
senior tag
Azért ez nem rossz akku idő:
HTC One (M8): 7 óra 12 perc
LG G2: 6 óra 48 perc
LG G PRO 2: 6 óra 48 perc
HTC ONE: 5 óra 45 perc
XPERIA Z1: 4 óra 43 perc -
pg1966
senior tag
válasz
Nuada herceg #24107 üzenetére
-
pg1966
senior tag
válasz
Ununqatrium #24025 üzenetére
Holnap 16.00-tól, HTC oldalán megy a visszaszámláló.
-
pg1966
senior tag
Március 25-én mutatják be az új ONE-t, Angliában aznap 16 órától már meg is lehet venni. Kíváncsi vagyok, itthon mikor lesz kapható.
-
pg1966
senior tag
válasz
GALARDO #22317 üzenetére
Van ahol az M8-hoz, máshol meg az M8 minihez rakják be ezt a képet.
Remélem az M8 nem ilyen lesz, nekem ez tetszik a legjobban. -
pg1966
senior tag
Viszont maradt a kameránál a lilulás.
-
pg1966
senior tag
A mostani frissítéssel a telefon bejövő hívásainál is javítottak a kinézeten, immár tagolja a telefonszámokat, ha +36-tal kezdődik, tehát pl. +36 1 234 5678, vagy +36 70 123 4567, vagy +36 23 123 456 formában jeleníti meg, ami sokkal áttekinthetőbb, mint a régi egybeírt számokkal volt.
-
pg1966
senior tag
Nem tudja valaki, van olyan android program, amivel a beállított emlékeztető idejének bekövetkeztekor nem csak egyet jelez, amit esetleg ismétel 1, 5,... percenként, hanem folyamatosan addig adja a hangjelzést, amíg le nem állítják?
-
pg1966
senior tag
válasz
Laca1212 #14590 üzenetére
Ha nem tölt az autós töltő elég nagy árammal, azaz merül a készülék, akkor a kábelt is célszerű megnézni, mert nekem pl. a régi Sensation kábelével csökken, a One-hoz kapottal viszont növekedik az akku töltöttsége, ugyanazzal a 1,5 A-es, 2 usb csatlakozós Nexus töltővel, bármelyik csatlakozójába is dugom.
-
pg1966
senior tag
Köszi, ezeket ismerem, én külön programra gondolok, mint a notification toggle, amiben lehetne kapcsolni. Meg eddig használtam profil váltót, hogy mondjuk éjszakára vegye le a hangerőket adott szintre, kapcsoljon repülőgép üzemmódra, mindezt egy gombnyomásra. Nem értem, hogy ha a gyári widget tudja, akkor egy külön program miért nem tudhatja?
-
pg1966
senior tag
A 4.2.2-es hivatalos update óta a repülőgép üzemmód nem kapcsolható csak a saját widget-jével, (mint a GPS) tehát sem a profilváltóval, pl. a "smart settings"-szel, sem a "notification toggle"-vel sem működik. Talált már valaki erre valami programot, amivel ez kapcsolható?
-
pg1966
senior tag
válasz
22darti #6553 üzenetére
Én övre fűzhető (Chic!) bőr tokot vettem, One X-hez valót, és azzal használom. Kicsit rövidebb a One-X, ezért kellett néhány nap, míg kitágult akkorára, de most már lazán megy bele, mondjuk direkt tágítottam is, a Poetic Atmosphere-rel együtt raktam bele egy pár órára.
-
pg1966
senior tag
válasz
adodaniel #6440 üzenetére
Április 19-én rendeltem az eredetit az Amazontól, április 26-án érkezett meg az USA-beli címre, május 16-án írtak, hogy küldik az új verziót, azt ma hozták meg az amerikai kollégák, pontosan nem tudom, hogy a kinti címre mikor érkezett meg.
Szerintem nagyon jó tok, kicsit nehéz felrakni/lezsedni, mert elég passzentos, de igényesen néz ki. Az átlátszó részek kemény műanyagból, a szürke részek lágyból vannak.
Itt az üzenetük:
Dear Customer,
Thank you for your purchasing Poetic Atmosphere Case for HTC ONE M7 (Clear/Gray). We are standing behind for our products.
We are sending you the update version with (IR Blaster not being blocked) atmosphere case to you today. Please enjoy to using this case once receive it.If you are satisfied our products and service, we are inviting you to leave product comment on our product at below link:
Amazon Product review link is belowhttp://www.amazon.com/review/create-review/ref=cm_cr_pr_wr_but_top?ie=UTF8&asin=B00BQ2Y458&channel=reviews-product&nodeID=)
Thank you for your continue support to the Poetic Brand. We hope we can continue to having your business in the future.All the Best
Customer Service Team
-
pg1966
senior tag
Még április közepén rendeltem egy Poetic Atmosphere tokot, amit kb. 2 hét alatt meg is kaptam. Nagyon jó darab, csak az a baj vele, hogy a bekapcsoló gombot is letakarja egy lágy nem átlátszó műanyag, ezért nem működik vele az infra, meg jóval erősebben kell nyomni a gombot, mint tok nélkül. Ezt a gyártó is felismerte, és az új verzióban már kihagyták a bekapcsoló gomb helyét, mint a csatlakozóknál.
És most jön a lényeg, ingyen küldtek nekem egy ilyen új, javított verziót is. Ez azért nálunk nem egy megszokott magatartás, nem? Vagy csak én csodálkozom ezen? -
pg1966
senior tag
Borkarico:
Nekem ilyen Poetic Atmosphere tokom van, csak szürkék az élei, nagyon jó, és jól is néz ki. Az átlátszó részek kemények, a szürke részek lágyak. Azért a gombok megnyomásához jóval nagyobb erő kell, ha ez rajta van. Elég nehéz leszedni, annyira passzos.
-
pg1966
senior tag
Autós töltő nektek bírja tölteni a ONE-t úgy, hogy növekedjen a töltöttség, miközben pl. az iGO megy? Tehát hogy ne kevesebb szufla legyen a ONE-ban használat után, mint előtte, mert nekem nem, pedig 1A-es NEXUS autós töltőt használok. A Sensation XE-n mindig nőtt a töltöttség iGO használat közben is.
-
pg1966
senior tag
Sziasztok!
Ha PC-re (Win7-64 bit) rádugom a ONE-t, lehet valahogy látni a fájlokat rajta?
Nem a HTC Sync-re gondolok, hanem mintha egy pendrive-ként akarnám látni, azaz egy külön meghajtóként, hogy tudjak rá/róla másolni. -
pg1966
senior tag
SpeedShopban a fekete meg tovább csúszott, 05.21-ről már 05.27-re.
-
pg1966
senior tag
válasz
penell1234 #3275 üzenetére
SpeedShop most ugrott máról 21-ére. Az már nem is jövő hét.
-
pg1966
senior tag
Én azért nem vennék mérget erre a másfél hétre, amíg még a márciusi megrendelők sem mind kapták meg a One-t. Én több mint 5 hete rendeltem, 4 napot írnak ma, de még abban sem vagyok biztos.
Azt a dátumot írják, amikor kapnak egy szállítmányt, de az eddig mindig csak a töredéke volt a megrendeltnek. -
pg1966
senior tag
Ezt a tesztet láttátok?
http://techcorner.hu/nonstopmobil/htc-one-teszt-a-stilusos-keso.html
Néhány részletet kivágtam, ezzel ki ért egyet?
"...a fényerő viszont nem az igazi, így erős napfényben nehézkes használni."
"...az istenített Sense-ből egy utált felület lett. Aki tehette megszabadult tőle egy egyedi ROM által, de sokan inkább meg sem vették a HTC mobilokat. Az azóta sokat fejlődött felület már az ötödik generációjánál jár, így nagyon sok előrelépés történt, de a Sense még mindig nagyon le van maradva a többiektől."
"...továbbra is rengeteg probléma van a tajvaniak szoftverével. Olyan funkciók hiányoznak belőle, amik a Samsung TouchWiz-ben, vagy a Motorola Blurben már 3 éve ott vannak. Ha ezektől eltekintünk, akkor sem lesz jobb a helyzet, mivel az Androidban alapból meglévő funkciókat is sikerült totálisan túlbonyolítani. A telefonkönyben például 4-féle módon tudunk szűrni, logikát teljesen mellőzve – és ez csak egy a sok közül. A felület további elemei sem dobnak sokat. Az ikonok továbbra is gyermetegek, de a színvilág sem sugallja azt, amit egyébként a készülékház."
-
pg1966
senior tag
válasz
ForRedGlory #1758 üzenetére
Van valahol video, amin látszik az app drawer lag-je?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged