- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #37397 üzenetére
Önmagában csak régebbi ROM-ot visszarakni éppen lehetne nyitott bootloaderrel, ha találnál elérhetőt, de azok már szinte sehol nincsenek fenn, de akkor is ott van az a dolog, hogy a Lollipop firmware miatt lehetnek problémák a régi főverziós ROM-mal, mivel firmware-ből régebbit visszarakni nem tudsz S-OFF nélkül.
Ha régebbi ROM nem is érhető el sehonnan, akkor régebbi RUU még talán, de mivel az sem rakható fel S-OFF nélkül, ezért eléggé leszűkül a lehetőségeid köre.Ha még így is érdekel az S-OFF és a régebbi verzió felrakása, akkor tudok segíteni és meg tudom neked oldani, csak írj privátban egy üzenetet.
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #37319 üzenetére
Kifejezetten nem ajánlom az említett ROM-ot, és nem csak az előbbiekben említett dolgok miatt, de a GPE+ ROM-ot sem, mivel sajnos azzal is vannak problémák, ha mindenképp valamit említeni kellene, akkor Sense alapon az egyik felhasználó által külön frissített InsertCoin, amit a linkelt fórumon megtalálsz, míg GPE alapon a gyári.
Mivel kernelből sok lehetőség nincs, ezért bármelyiket kipróbálhatod, de az ElementalX az, amivel a legkönnyebben fogsz boldogulni.
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #37315 üzenetére
Ez nem a szavakon való lovaglás, hanem normális válasz volt, de ettől függetlenül is, ha nem akarsz magadnak plusz problémát a megfelelő fájlok beszerezése miatt, akkor nem keresel másikat, mivel már egyiket sem frissítik az utolsó 2-3 OTA frissítés óta, így továbbra is azt tudom mondani, hogy amennyiben valamilyen pluszt keresel, akkor próbálj ki egy másik kernelt.
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #36904 üzenetére
Ha nem használsz semmi olyat, ami megköveteli a képernyőzárat, akkor nézd meg a biztonsági beállításokban az eszköz-rendszergazdák beállításait és ha olyasmi van benne engedélyezve, ami okozhatja ezt, akkor azt kapcsold ki.
Ha ez sem segített, akkor töröld a hitelesítési adatokat, amit ugyanitt találsz csak az alja felé.
-
no more
veterán
válasz
ndavey #36192 üzenetére
Én kipróbáltam, hogy nem töltöm vissza az appjaim, és úgy is megakadt, bár nagyon ritkán. Sajnos, ez ilyen. :/ Érdekes, hogy sehol máshol nem akad a telefon, csak a menü gombnál. És ez nagyon irritáló. Lehet, hogy valamelyik appom kavar(hat) be, de csak olyanok vannak letöltve, amiket sűrűn használok...
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #34664 üzenetére
Pontosan a karcolási keménység jellemzésére létezik a Mohs-féle keménységi skála, de ez mellett figyelembe kell venni, hogy a hétköznapi használat során mivel találkozhat egy készülék.
A repedés egy teljesen más dolog, ami bármilyen régebbi eset utóhatása is lehet, amire most nem gondolsz.Más:
Akinél már frissült a Google Play-szolgáltatások, az észrevehet egy új funkciót a Smart Lock beállítások között, ami a viselésérzékelés névre hallgat és a gyorsulásmérőt használja a telefon feloldva tartásához. -
ferob
őstag
válasz
ndavey #34659 üzenetére
Ilyesmi hatására nem keletkezik repedés a kijelzőn, valamint fizikai sérülésre nem vonatkozik a garancia.
Még zárt térben is a közvetlen napsütés hatására sem tud annyira felmelegedni a készülék, mint pl. intenzív használat közben, így nem is értem, hogyan feltételezhető ilyesmi. -
ferob
őstag
válasz
ndavey #33960 üzenetére
Ennek a ne szívja a RAM-ot dolognak nincs sok értelme, mert a készülékben van 2GB RAM, amit pár alkalmazással nem is tudsz telíteni, valamint az android memóriakezeléséből adódóan, ha szüksége van még szabad memóriára, akkor felszabadítja, így szükségtelen bezárnod mindig az alkalmazásokat, elvégre ez nem Windows, hogy mindig kell szabad memória a megfelelő működéshez, így érhető el a legjobb felhasználói élmény, hogy a lehető legtöbb dolgot a memóriában tartva, ott tudod folytatni a dolgod, ahol abbahagytad és nem kell újra megvárni, míg megnyílnak.
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #33352 üzenetére
Az értesítő LED valószínűleg a kis furatokba került kosz miatt nem látszott már rendesen, ezt máskor egy kis puha és száraz fogkefés tisztogatással magad is meg tudod oldani, valamint az látszik, hogy a hangszórót kicserélték, de a többi dolog számodra lényegtelen.
Ha az összeszerelés után nem megfelelő a hangerő gomb nyomáspontja vagy bármi más baj van vele, akkor neked kell eldönteni, hogy visszaküldöd-e, de többnyire, ha nincs tökéletesen a helyén a gomb, akkor egy idő után nehezebben fog érzékelni adott irányban a nyomásra.Mellesleg a szerkesztés gomb ezért van, amire a második hozzászólásodnál használtad is, szóval nem értem, hogy miért nem egy hozzászólásban írtad meg.
(#33350) fabel: Azt, hogy neked szükséged van-e több SIM kártyát kezelni képes telefonra, csak te tudhatod, amiben eltér az az, hogy valamivel később kapja meg a frissítést, de mivel márciusig meg fogja kapni az új rendszert és valószínűleg több frissítést már nem is kap az M7, ezért ez jelenleg már lényegtelen szempont.
Ha van drágábbra pénzed, akkor mindig van alternatíva, ott az M8, de ott lesz nemsokára már az M9 is, persze sokkal drágábban és ezek méretben is eltérnek, viszont a mini helyett én inkább ezt venném a helyedben. -
-
Nuada herceg
őstag
válasz
ndavey #30092 üzenetére
Nekem most jött vissza a szervizből.
Én kameralilulással (ami nagyon durva volt már), térerő eldobálással
meg kijelző hibával (elszíneződés, sárga folt) adtam le.Hát a kamerát cserélték, mást nem. Meg persze az ilyen apró akármiket, szigetelés meg bla bla.
Szóval írhatsz még mellé dolgokat, nem biztos hogy cserélik.
Én a kijelző miatt majd egyszer még visszaküldöm... -
kdennis
aktív tag
válasz
ndavey #23802 üzenetére
Én minden este tolom, 4 maggal, 80%-rol indul be. Napközbe Pause-zom ha gyorsan tölteni kell egy váratlan éjszakába nyúló buli miatt. Nem tudom mi hasznom van belőle, de az biztos hogy sok kísérleti számítógép munkáját segítem ezzel. (Pl rák, aids kutatás) Én inkább arra vagyok kíváncsi nem lesz e baja az aksimnak hogy minden este maxra töltöm.
-
-
spawn21
veterán
válasz
ndavey #19421 üzenetére
Nekem ezek vannak fent
Whatsapp, viber,eng-hun dictionary, power amp, go weather ex, mx player, solid explorer, pure calendar, granny smith,swox classic tts,
Ezek szinte mind használják a cpu-t, netet. Mégsem szar az aksim, vagy szaggat a telefon. Ja,és e mellett persze külön widgetek, amik nem gyárik. Szóval lehet, hogy hibás a telefon, vagy user error. (Tudom, nem kedves szó, de lehet, hogy valami beragad. )
-
F_Gergely
őstag
válasz
ndavey #19421 üzenetére
Nezd ez attol fugg ki mennyit hasznalja... Egy nap alatt ketszer is le tudom meriteni ha arrol van szo, de ha csak este akarom tolteni akkor power safe modba rakom en is, mert a folyamatos internet, szinkronizalas meg facebook le tudja azert szivni az akksit plusz en napi 4 orat zenet is hallgatok rajta.
De nagy atlagot trkintve en is csak este toltom.
Aki 2-3 napig nem tolti, szerintem nagyon energiatakarekosan hasznalja a telefonjat. -
-
Xaels
félisten
válasz
ndavey #16197 üzenetére
Próbáld meg újra hozzáadni a Google fiókod a telefonhoz.
(#16209) adam.zoltvai: elvileg megoldható. Rádugod a telefont kábellel a gépre, majd amikor csatlakozott lehúzod a NB-t és ott az USB Connection-re kattintva kiválaszthatsz olyan módot, hogy USB-n keresztül mit csináljon és ott lehet a gép netét osztani a telefonra. [link] a legalsó ezen a képen.
-
Valkűr
addikt
válasz
ndavey #11836 üzenetére
Ez azért van, mert automatán van a ISO érték a telefonban, ha jó képeket akarsz tegyél manuálisra mindent ami a fotózással kapcsolatos...
(#11835) Plag: Az energiatakarékos mód lejjebb veszi a processzort, kikapcsolja a kijelzőt, wifit, ha nem használod...Nem mennek feleslegesen a dolgok, ha nem használod...Ennyi..
-
k.soma
senior tag
válasz
ndavey #11522 üzenetére
FormatFactory ha nem vinne valamit a telefon. Nekem az mkv-t is vitte az MX Player.
-
zack
nagyúr
válasz
ndavey #10400 üzenetére
Azért van ez, amit már milliószor elmondtam. Ennek a játéknak a neve a "kinek a hosszabb a f@sza".
Nem tudom mire jó ez, arra biztos, hogy megtéveszt pl téged is, meg még kismillió embert rajtad kívül, mert biztos a tietek a rossz. Átlagban ez a telefon, 3G/4G-vel, adatkapcsolattal, WiFi-vel, auto fényerővel, tehát minden olyan funkcióval ami ezt a telefont azzá teszi, ami, 17-20 óra készenléttel lehet számolni 3-4 óra kijelzővel. Értelemszerűen auto fényerőn, ha mondjuk napon vagy, és használnod kell, biztos nem azt fogod mondani, hogy nem veszed elő, mert romlani fog a statisztikám a 100% fényerőre váltás miatt, és azt már ciki lesz belinkelni. Ha nálad nem csak dísz, és úgy használod, ahogy azt kell, akkor nem fog 30-40 órát menni.
Az energiatakarékos mód segíthet ezen, de ilyenkor multimédiát, játékot használni nem célszerű, tehát ez nem is tekinthető normál üzemnek. Ettől függetlenül így elérhető viszonylag kevés kijelző használattal a 30-40 óra, de ez mint fentebb írtam nem összehasonlítható csak jól néz ki, és persze dobogós helyezés lehet a kinek a f@sza hosszabb játékban, de statisztikai adatnak nem mérvadó. -
hurrikan
addikt
válasz
ndavey #10400 üzenetére
Rengeteg dologtól függ ez, enm csak a kijelzőtől.
Nem mindegy hogy Wifin, 3G-n, vagy LTE-n vagy, nem mindegy hogy kül, vagy beltéren, bekapcsolt vagy kikapcsolt energia takarékossággal. NFC, GPS, Bluetooth be van e kapcsolva. Mennyire használsz és hány helyen a rendszerben rezgést.... milyen folyamatosan frissítő widgeteid és alkalmazásaid vannak fent, milyen szinkronizálások vannak bekapcsolva és milyen időközönként. (Időjárás, részvények, face, google, HTC, BlinkFeed, külső appok) stb.Én elég intenzív felhasználó vagyok.
Energia takarékosságot használok, de csal a proci szabályozás van engedélyezve benne semmi más. Mert a folyamatos onlineságra szükségem van, a kijelző fényerő csökkentést meg azért nem használom, mert jó volna az csak pont nincs értelme. Ugyanis bár az energia megtakarítás lenne a célja, de kint vagy kültéren, a csökkentett fényerő nem elég, ha meg bent vagy vagy otthon akkor ott van a töltő, tehát akkor meg minek.Visszatérve az üzemidőre nekem jelenleg 1nap 21óránál jár, minden szinkronizálás bekapcsolva és majdnem mind a leggyakoribbra állítva.
Van benne kb 35-40perc játék, kb 50percnyi telefonálás, vagy 25-30perc böngészés, kb ugyan ennyi Youtube és Facebook/Facebook Messenger. GPS, NFC bekapcsolva. Kb fele-fele arányban 3G és Wifi. LTE itt Egerben még nincsen.
Eddig is így ahsználtam a telefonjaim többségét, Sonykat, HTC-ket, teszt készülékeket, az utóbbi időben is sok megfordult a kezemben, mind gyártót, mind OS-t tekintve, és bizony bátran állítom hogy 4.2.2 óta a legjobbak közt van a One üzemidőben. Z, S4, BB Z10, LG Optimus Pro, 8X sem bírt ennyit ugyan ilyen használattal. A WP ha nem használod alig merül, de ha használod akkor sokkal jobban szívja a telepet mint az Android.Persze ilyen 50-70órás üzemidők nálam sem jönnek ki.
Általában 24-40óra, sokmindentől függően. De pl ha valakinél a kijelző használat abban nyilvánul meg hogy minimum fényerőn végignéz a 4nap alatt 2x 2órás filmet annál persze hogy ki fog bírni annyit. De folyamatos onlinesággal, folyamatos szinkronizálással, internet használattal biztosan nem. Nálam 200mb körül minimum elmegy minden nap forgalom, a hívások és SMS-elk mellett.
Az itt említett üzemidők nálam általában 3.5-4óra kijelző használatot foglalnak magukba, de azt eléggé magas fényerőn. Minimumon max éjjel van. -
Gabbo
aktív tag
válasz
ndavey #10394 üzenetére
Energiatakarékos funkció bekapcsolva és miután használtam egy appot, mindig kilövöm.
Mobilnet mindig aktív a készüléken, persze az tétlenségnél kikapcsol egy bizonyos idő után.
Napi 20 email szinkronizálás, 15 perc telefonálás, Viber, fényképezés, 1 óra zenehallgatás, Pou
, Youtube, meg párszor felnézek ide.
Természetesen, ha folyton nyomkodom jóval hamarabb lemerül.Most 2 órája vettem le a töltőről, egyfolytában nyüstölöm és merült 8%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged