- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
pg1966 #24000 üzenetére
Úr Isten, de ronda!
Ennyi ötletük volt a dizájn frissítéshez? Elcseszni a szépet? Szappant csinálni ismét, aszimetrikussá tenni a hangszóró rácsokat (ez a húzás valami rettenet) és csíkozottá tenni a hátát (ez utóbbit kifejezetten rühellem)? Na meg a tetején az a feketeség, mint valami távirányítóHát nálam a One 10/10, de ez szépség szempontjából egy pontnál többet nem ér. Bíztam benne, hogy nem ilyen lesz a végleges, mert nagyon ocsmány. Mégis.
-
boksz
senior tag
-
-
mumk1
addikt
Hát, kb. ennyit olvastam el cikkből : "A tajvani vállalat fényűzés közepette vonulhat a sírba".
Kedves, hogy mindenki úgy temet egy gyártót, hogy az a mai napig nyereséges, hogy ez most kevesebb mint eddig volt, az egy dolog, de soroljuk már fel, melyek azok a gyártók, amik kizárólag telefon gyártásból élnek és nyereséget tudnak felmutatni. Akár egy kicsit is....
A többit meg nem is véleményezném, tömény marhaság, még ha a fényképezőt húzná le, azt el lehetne fogadni, de a fényerőt.... -
ForRedGlory
félisten
Első pont hülyeség, második pontban 1% igazság tartalom azért van, a harmadik pontban is van 1%, de alapvetően baromságokat írkált ez a majom is... kb mint S4 tesztben, aki lehúzta.
(#2301) hurrikan: Ebbe azért ne menjünk bele, mert lásd a linkelt cikket S4-ről... Azt meg sanszos, hogy HTC-s írta.
(#2296) HUTCHDB: Ma estére tuti befejezem, 15 oldal lesz, max 16, de itt már csak regélni kell, nem kell egyéb tetzsteket csinálni, fotókat csinálni
Onnantól nem rajtam múlik, hogy mikor kerül ki, de szerintem hamar. Melóban kicsit gyorsabban dolgozok és itt tudom reszelgetni még kicsit.
-
HUTCHDB
nagyúr
erdemes lesz ezeket a telefonokat kezbe fogni, megnyomkodni.
sorra jonnek a hajmeresztobbnel hajmeresztobb tesztek...
erdemes pl. az s4 topicba benezni, ott is pont az a tema, hogy egy kikerult teszt szerint 10 (azaz tiz) mp. a galeria megnyitasa.
szoval en mar (majd) magamnak fogok hinni...... no + FRG tesztjenek -
BloodRay
veterán
Jézusom, ekkora marhaságokat...
Már nem csak Taiwanon fizet be a Samsung vicces tesztekre/véleményekre?"Az ikonok továbbra is gyermetegek, de a színvilág sem sugallja azt, amit egyébként a készülékház." -> LOL, elgurult a gyógyszere a tesztírónak.
És akkor a TouchWiz-nél mi is a helyzet?? Félreértés ne essék nekem épp Samsungom van, de a gyári launcher-eiktől hánynom kell.
-
ForRedGlory
félisten
Nincs szerintem, de mivel alig látható, inkább érezhető, videón nem is mutatható meg igazán. Nem arról van szó, hogy beakad, mint amikor Józsi bácsi belehajt lovaskocsival a gödörbe, hanem érezni, hogy kicsit röcög. Mivel maga az effekt pillanatok alatt lefut, nem mondhatni, hogy túlságosan zavaró, de nem olyan, mint pl lapozáskor.
(#1764) Luser2000: ezt hogy érted? Nekem is ez a szoft.verzióm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest