- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szricsi_0917
tag
Nem zavartam össze senkit, mert írtam, hogy M8-ról van szó.
Köszi szépen az eddigi segítséget, keresgélek még a neten mi is az pontosan -
szricsi_0917
tag
Másik nagy kérdés a hátsó kamera alatt lévő jel az mit jelent?
-
szricsi_0917
tag
Közben megoldottam a dolgot, frissítettem a facebook app-ot majd újra szinkronizáltam a neveket.
Amit linkeltél program azzal meg lehet oldani hogy ha fenn vagyok a neten akkor ne legyek állandóan elérhető a facebook profilomban? -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Erre a kérdésemre [link] tudnátok válaszolni.
-
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0 #31917 üzenetére
Értem akkor nem magát a fiókot használja hanem az appon keresztül menti le őket folyamatosan figyelve a változást, ha jól értem.
És hogy nem tölti be a profilképet annak mi lehet az oka? -
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0 #31912 üzenetére
Be van jelölve igen, mert amúgy kikapcsolt állapotban nem is hozza fel a névjegyzékben a facebook lehetőséget. Másik kérdés közben ami még eszembe jutott, Ha felcsatlakozok a netre akkor egyből elérhető állapotban jelenek meg a facebookon, de ha rámegyek a facebbok app-ra és kijelentkezek, akkor a fiók szinkronizálás is eltűnik, tehát a névjegyzék beállításánál hogy milyen forrásokból jelenítse meg a névjegyzéket nincs benne a facebbok.
Ez előtt nekem egy Windows-os telefonom volt ott csak szinkronizáltam a facebbokos fiókot és be is másolta a névjegyzékbe és ha bekapcsoltam a netet nem is voltam soha elérhető a facebbokon csak akkor ha rámentem az appra és bejelentkeztem, Ilyen fajta lehetőség nincs az androidnál? -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
nemrég vettem egy M8-as htc-t. Olyan gondom van vele hogy importáltam a névjegyzéket a facebookból és a google fiókból amiket ugye azonos személynél egyesítettem is.Mikor egyesítettem a facebook profilképet hagyta meg és annak is van beállítva hogy az alapján tegye be a képet. A következő napig hozzá sem nyúltam a telefonhoz, utána jött a nagy meglepetés, mert amihez hozzá van kapcsolva a facebook profil ott eltűnt a profilkép, mindegy mit csinálok egyszerűen nem hozza be a személy névjegyzékéhez a képet, csak akkor ha manuálisan megyek rá a facebookra és onnan másolom ki külön a személy képét és illesztem be a névjegyzékbe.
Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged