Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szricsi_0917
tag
Nem zavartam össze senkit, mert írtam, hogy M8-ról van szó.
Köszi szépen az eddigi segítséget, keresgélek még a neten mi is az pontosan
-
szricsi_0917
tag
Másik nagy kérdés a hátsó kamera alatt lévő jel az mit jelent?
-
szricsi_0917
tag
Közben megoldottam a dolgot, frissítettem a facebook app-ot majd újra szinkronizáltam a neveket.
Amit linkeltél program azzal meg lehet oldani hogy ha fenn vagyok a neten akkor ne legyek állandóan elérhető a facebook profilomban? -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Erre a kérdésemre [link] tudnátok válaszolni.
-
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Értem akkor nem magát a fiókot használja hanem az appon keresztül menti le őket folyamatosan figyelve a változást, ha jól értem.
És hogy nem tölti be a profilképet annak mi lehet az oka? -
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Be van jelölve igen, mert amúgy kikapcsolt állapotban nem is hozza fel a névjegyzékben a facebook lehetőséget. Másik kérdés közben ami még eszembe jutott, Ha felcsatlakozok a netre akkor egyből elérhető állapotban jelenek meg a facebookon, de ha rámegyek a facebbok app-ra és kijelentkezek, akkor a fiók szinkronizálás is eltűnik, tehát a névjegyzék beállításánál hogy milyen forrásokból jelenítse meg a névjegyzéket nincs benne a facebbok.
Ez előtt nekem egy Windows-os telefonom volt ott csak szinkronizáltam a facebbokos fiókot és be is másolta a névjegyzékbe és ha bekapcsoltam a netet nem is voltam soha elérhető a facebbokon csak akkor ha rámentem az appra és bejelentkeztem, Ilyen fajta lehetőség nincs az androidnál? -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
nemrég vettem egy M8-as htc-t. Olyan gondom van vele hogy importáltam a névjegyzéket a facebookból és a google fiókból amiket ugye azonos személynél egyesítettem is.Mikor egyesítettem a facebook profilképet hagyta meg és annak is van beállítva hogy az alapján tegye be a képet. A következő napig hozzá sem nyúltam a telefonhoz, utána jött a nagy meglepetés, mert amihez hozzá van kapcsolva a facebook profil ott eltűnt a profilkép, mindegy mit csinálok egyszerűen nem hozza be a személy névjegyzékéhez a képet, csak akkor ha manuálisan megyek rá a facebookra és onnan másolom ki külön a személy képét és illesztem be a névjegyzékbe.
Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi