Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma állt elő a telefonommal, hogy meg van győződve arról, hogy Montpellierben van és GPS jelet sem talál.
Szerintetek mi történhetett?Köszi. Zoli
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Az történt, hogy kb. 50% körül járt a One akksija, amikor kivettem a zsebemből és rácsodálkoztam, hogy ki van kapcsolva. Már fél órája töltőn van, de még mindig nem hajlandó bekapcsolni. Szerintetek? -
N4ri87
senior tag
válasz
GALARDO #16481 üzenetére
Nálam is tapasztalat. Erősen gondolkodom is, hogy a One mellé beszerzek egy i5-öt. Bármennyire is utáltam, vannak olyan tulajdonságai, amivel más nem tud kárpótolni.
(#16483) Jorus
Őszinte leszek. i4s-sel mindösszesen annyi tapasztalatom van, amikor a munkatársam küldte nekem emailben a győrújfalui árvízhelyzet képeit. Eltekintve a szomorú témától, a képek minősége bőven jobb volt, mint a One-é. i5-tel van személyes tapasztalatom és inkább nem szeretném össze hasonlítani a két telefon tehetségét. -
N4ri87
senior tag
Van rajt biztonsági zár. A viber tudom, hogy felébreszti a kijelzőt, de más nem. Az is bosszantó, de az főleg, hogy bele nyúlok a zsebembe, ha csörög és vagy leteszi, vagy felveszi magától.
De próbáld ki. Lezárt képernyőn bármilyen mozdulatot csinálsz, feloldja. Pedig sokkal jobb lenne, ha a feloldás a piktogram felhúzására korlátozódna, úgy, mint iOS-en.
-
N4ri87
senior tag
válasz
ForRedGlory #12765 üzenetére
Honnan szerzel?
-
N4ri87
senior tag
Nagyon remélem, hogy a frissítésben kezdenek valamit a képernyő feloldás folyamatával, mert ha mégegyszer úgy veszem ki a zsebemből, hogy magától fogadta a hívást, vagy a segélyhívót látom, agyaggalambnak fogom használni a One-t.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Devil Smile #12679 üzenetére
Nem erre gondoltam. Nekem néha sehogy nem reagál. Nem késik, hanem egyszerűen sötét marad, amíg a másik fél le nem teszi.
-
N4ri87
senior tag
Nekem egyre többet rendetlenkedik a távolságérzékelő. Hívás befejezése után sötét marad a kijelző, hiába veszem el a fülemtől.
Szerintetek? -
N4ri87
senior tag
Youtube app tényleg nem hajlandó zenét játszani lezárt képernyőn, vagy én bénázom?
-
N4ri87
senior tag
Fórumtársak között nincs valaki, aki foglalkozik Poetic Atmosphere tokokkal? Akoska azt hiszem felmondott.
-
N4ri87
senior tag
Csináltam egy videot, de a telefon elfelejtett hangot felvenni. Szerintetek elő lehet valahogy csalni a hangot?
-
N4ri87
senior tag
Víz alatt használható tokról nem tudtok?
-
-
N4ri87
senior tag
Köszönöm.
Most szinte minden G alkalmazást letiltottam. Egyébként az a gyanúm, hogy a hangouts volt a hibás.Jajj, eszembe nem jutott volna, hogy mióta a hangouts-ot használom, azóta van ez. Milyen egy sunyi bug...
Köszi mégegyszer is.(#10964) markyy18
Szerintem az a magyarázat, amit Xaels bemásolt. Elég logikus és nálam tényleg azóta hülye, mióta használtam.
-
N4ri87
senior tag
-
N4ri87
senior tag
Másodszor fordul elő, hogy vibrál egyet a telefonom, mintha valami üzenetet kaptam volna, ránézek és nincs rajt semmi. Ilyet ti nem tapasztaltatok?
-
N4ri87
senior tag
Nem értem ezt a Blinkfeedet. Eddig hiába állítottam be a galériát, egy képet sem mutatott. Most beállítottam ugyan úgy és mutat egyetlen képet, amit még az i5-ről mentettem át...
-
N4ri87
senior tag
-
N4ri87
senior tag
válasz
csacsi67 #10576 üzenetére
Nem vitatémát akartam indítani, csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy ő mit gondol. Nem kell egyszerre bele kötni.
Hozzá teszem, -bár már többször írtam-, i5-ről váltottam. Valahogy nekem az üzemidő sem verte a One-t. Kizárólag kamerában volt erősebb. Minden másban egy unalmas tucateszköz. Ez a tapasztalatom. Ebbe sem kell bele kötni.i Offot abba is hagyhatjuk szerintem.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313 #10551 üzenetére
Az üzemidő kényes kérdés. Van, akinek elmegy 40 órát töltés nélkül, de akad itt olyan is, akinek 8 óra után töltőért sír. Nekem átlagban úgy 18 órát megy töltés nélkül, bár nem vagyok hardcore user. Melegedni tud, de nem úgy, mint a HOX. Ha nagyon nyúzod, érezni fogod, hogy melege van. Tok ügyben meg szerintem használd itt a keresőt, mert ez szinte mindennapos kérdés és találhatsz jó tippeket. Én ilyesmit használok. Leejtéstől nem tudom, hogy mennyire véd, mert nem szoktam eldobni a telefonom, apróbb behatások ellen jó és meghagyja a telefon szépségét.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313 #10546 üzenetére
A kamera az egyetlen dolog, amivel barátkozni kell, mert nem egy egyszerű eset. Van jó oldala is, lehet vele szép képeket lőni, de az iPhone kamerája szerintem jobb.
Lag egy darab sincs. Nekem két hónapja van meg és imádom. Semmi akadozás és karc sincs rajta. Egyébként lehet rá szép tokokat kapni és meg is éri használni, mert bármikor leeshet. -
N4ri87
senior tag
Uraim apró problémám van.
1 %-on állt a telefon, aztán kikapcsoltam, hogy ne merüljön le addig, míg magától leáll. Feltettem töltőre, de semmi. Led sem világít és bekapcsolni sem lehet már kb 15 perce. Mi történhetett?
(Semmi root, vagy "okos" töltő. Minden gyári)(#10289) Bilux/(#10274) HUTCHDB
Oszt gyűrű van-é már?
Bocsi
-
N4ri87
senior tag
válasz
Avicularia #10208 üzenetére
Akkor szerintem verd az asztalt, hogy cseréljék ki, mert ez nagyon idegesítő hiba.
-
N4ri87
senior tag
Uraim, engem a One több, mint egy órája ledobott a mobilnetről és újraindítást követően sem megy. (T). Ti nem tapasztaltok ilyesmit?
-
N4ri87
senior tag
Pedig a panorámán mintha nem mindig lenne meg a fókusz. Pl. bal szélen a korlát.
A második képnél meg ugye a sokat emlegetett "5 méter". Ami annál messzebb van, homályos lesz. Kicsit fura, mert a panorámánál meg nem olyan vészes. Az égbolt , úgy látom neked is beégett, ugyan úgy, mint nekem szokott. -
N4ri87
senior tag
válasz
Balinov #10053 üzenetére
Na az AF/AE lock kimaradt. Ezt nem próbáltam. A kézi fókusz megvolt, de nem segített. Valami mindenképp elveszti az élességét.
(#10060) boksz
Na erre a képre egy how-to-t Maestro!
Egyébként meg már úgy vagyok az egésszel, hogy lesz@rom. Olyan képet csinál, amilyet. Rossznak nem mondható, csak tartok tőle, hogy a One képességeit sokan - köztük én is - dslr-hez mérjük.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Cyberpunk #10044 üzenetére
Fotósak kérdezném elsősorban: Hogy tudnék olyan képet készíteni naplementénél egy tárgyról az égbolt felé fényképezve (nem nappal szemben), hogy az égbolt ne égjen be és a tárgy is jól látható legyen? Eddig csak a fókusszal, illetve HDR és Éjszaka lehetőségekkel próbálkoztam, de vagy a tárgy volt kivehetetlen, vagy beégett az égbolt.
Köszi!
-
N4ri87
senior tag
Feltettem a 4.2.2-t és megváltozott a galéria. Van rá lehetőség, hogy vissza állítsam a galéria kinézetét az alapra? Tehát fentről lefele: Saját képet, barátok, kameraképek. Mert így nekem ez egy katyvasz és sivár.
-
N4ri87
senior tag
-
N4ri87
senior tag
Miért van az, hogy a galéria Flickrből olyan képeket mutat, amik már nem is léteznek?
-
-
N4ri87
senior tag
Linkelek egy képet. Ez kifejezetten tetszik: [link]
Egyébként az rendben van, hogy lassított videot nevetségesen alacsony felbontásban vesz fel? Ez a lassított felvétel csak "mókusvakítás"?
-
N4ri87
senior tag
Arra létezik megoldás, hogy Flickrre szinkronizáljam a One-nal készített regisztráció előtti képeket?
-
N4ri87
senior tag
Más is észre vette, hogy telefonálás közben kásás/nem tiszta a hang? Előszór azt hittem, hogy csak a másik fél telefonja vacak, na de csak pár kivétel van, akinél tiszta.
-
N4ri87
senior tag
Arról tudtok valamit, hogy a frissítésben javítanak-e a lockscreenen? Nagyon idegesítő tud lenni, hogy szinte bármilyen mozdulattal feloldható.
-
N4ri87
senior tag
válasz
ThorsHUN #6289 üzenetére
Több pixel és más/javított algoritmus? Vagyis elölről az egészet? Vagyis kapufa!?
Szerk.: Na a HDR. Inkább hagyták volna ki, mert az a HDR így csak mókusvakítás.
Csendben merem ide leírni: az android-HTC párost jobban preferálom, mint az összes többit, de a Oneban a kamera szar! A makro jó a többit meg jobb, ha nem erőltetjük. Desire-rel is sikerült hasonló képeket csinálni...
-
N4ri87
senior tag
ha elolvastad volna
Megvolt. Attól még a véleményem nyilván nem fog változni. Főleg nem annak fényében, hogy én milyen képeket csinálok. Imádom ezt a telefont, és egy kicsit talán elfogult is vagyok, de ki kell mondanom: ez az ultrapixel kapufa.
(#6287) HUTCHDB
Mert az i5 szvsz egy pofára ejtés. Apró csiszolás a 4s-hez képest, de az árcédulán kívül semmi említésre méltó újítás. Teszem hozzá erről váltottam One-ra. -
N4ri87
senior tag
Akkor nálam vagy bakancs, vagy pisztoly lesz, ha még egyszer ilyen szar képeket lő. Már arra gondolok, hogy itt van valami cam bug, mert valakinek éjszaka is nagyon jó képet csinál, valakinek meg annyira vacakot, hogy azt jobb elfelejteni.
Szerk.:
Oké, ez is sz@rNa de ilyeneket hogyan?? Vagy én vagyok nagyon béna, vagy tényleg a telefonnal nincs valami rendben.
-
N4ri87
senior tag
-
N4ri87
senior tag
-
N4ri87
senior tag
Valamelyik nap készítettem egy videót a telefont vízszintesen tartva, de amikor lejátszottam, elforgatta függőlegesre. Ez mitől lehet?
A másik kérdésem pedig az, hogy hogy lehet elérni a galériában, hogy ne szarja tele facebook képekkel, ha épp be vagyok jelentkezve?
-
N4ri87
senior tag
válasz
Higgs-bozon #5883 üzenetére
És ha teszel ki tartalmakat? Akkor nem tűnik el?
-
N4ri87
senior tag
válasz
22darti #5879 üzenetére
Az enyémen ugyan ott van egy minimális illesztési hiba, amit én nem veszek észre, ha itt nem hívják fel rá a figyelmem, de én a helyedben ezzel a hibával verném az asztalt, mert ez kicsit erős.
(#5881) Higgs-bozon
Kicsit húzd lejjebb, ott lesz a már ismert függőleges három négyzet, arra rányomsz és választasz, hogy mit szeretnél látni. -
N4ri87
senior tag
Nem emlékeztem, hogy milyen képeket csinált az i5, ezért csináltunk egy haverommal (i5 van neki, váltana Onera, annak ellenére, hogy ifan) direkt gyenge fényviszonyok között pár összehasonlító képet. Sajnos el kellett ismernem, hogy az i5-tel készült képeken a színek teltebbek.
(#5522) porkiy
Persze. Viszonylag rövid ujjaim vannak, de mutató ujjal kifejezetten használható.
-
N4ri87
senior tag
Srácok nem lehet valahogy megoldani, hogy a képernyőzárat ne lehessen feloldani a notificationbar lehúzásával?
-
N4ri87
senior tag
(#4996) Luser2000
Azért kérdeztem, hogy megérkezett-e, mert volt már olyan, hogy határidőn kívül küldtek valamit az internetes rendeléseknél.
Szállítási feltételek alatt azt értettem, hogy mennyi volt a posta költség.Na de utána nézek. Egyszerűbb lesz.
-
N4ri87
senior tag
(#4985) FuRiONight
Ha jól tudom, ezeknél az akksiknál (Li-Pol) nem hogy nem kell az ilyesmi, nem is szabad. Csak használd és arra figyelj, hogy ne merítsd kikapcsolásig!
Valamiért "válaszra" kattintva nem hagy bejelentkezni.
-
N4ri87
senior tag
Remélem a HTC a következő frissítésben javít a UI-n is egy kicsit. Nagyon dühítő, hogy a telefon a vízszintes ujjmozdulatot hajlamos függőlegesként érzékelni. Lock screenen is és menüben is.
-
N4ri87
senior tag
válasz
ForRedGlory #4791 üzenetére
Ez bámulatos! Hogy csináltad? Én a múltkor sötétben akartam egy képet csinálni, de annyira belassult a kamera éjszakai módban, hogy feladtam, mert még az enyhén elmosódott kép készítése is esélytelen volt.
-
N4ri87
senior tag
Sötétben, éjszakai módban nektek is szörnyen belassul a kamera?
-
N4ri87
senior tag
válasz
predakon #4644 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy rövid időn belül minden eddig ismeretes hiba megszűnik a One esetében. Hozzá kell tennem, hogy i5-nél (lehet ,hogy tájékozatlan voltam) nem hallottam illesztési hibáról, ezzel ellentétben annyi azon is volt, mint most a One-on. Ott a fém keret felső és alsó része állt el talán 1/2 mm-t, vagy annyit sem. Onenal is ugyan ez a helyzet. Legalábbis az enyémmel.
-
N4ri87
senior tag
válasz
predakon #4630 üzenetére
Ha megengeded: Én kissé bele untam a droidba, ezért váltottam i5-re, de nagyon gyorsan megutáltam. Aztán amikor jött a One, elkapott a "kell" érzés. Gyorsan meg is szabadultam az i5-től és vettem egy One-t. Ég és föld a különbség. Az i5-tel nem tudtam kibékülni. Csak egy gagyi eszköz volt. De a One-t élvezettel veszem a kezembe. Nem elég, hogy szolgáltatásokban űberelni az iphone-t, de szerintem szebb és sokkal kényelmesebb kézbe venni.
Más:
Fenn említettetek víztiszta burkolatot. Ha esetleg valaki talál itthon is és nem egy hónapot kell rá várni, kérem közölje, mert nagyon szeretnék venni egyet.
(#4607) HUTCHDB
Ezt hogy csinálod? Én nem tudok ennyire szép képeket készíteni.
Lehet ,hogy nincs igazam, de azt vettem észre, hogy közeli tárgyak fényképezésénél a One fenomenális. Viszont ha távolra fényképezek mintha kissé zajosak lennének a képek. -
N4ri87
senior tag
Ma fedeztem fel
, hogy a telefonon szinte tökéletesen megy a hang alapú szöveg bevitel.
Milyen mértékben lehet hanggal vezérelni a telefont? Esetleg rá lehet venni, hogy írásjeleket is tegyen? -
N4ri87
senior tag
válasz
HUTCHDB #4437 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen képet szeretnél beállítani, de a galáriában minden kép ott van, akár te fényképezted, akár átküldték, vagy letöltötted. Megnyitod a képet, jobb felül a három négyzetre mész, és beállítás másként. Én úgy láttam, hogy engedi háttérnek is. Szólj, ha nem jó.
-
N4ri87
senior tag
Azt hiszem hiába szimpatikusabb számomra a HTC bármi más telefonnál, ezzel most leszek gondok. Az előbb több képet csináltam, aminek a galériában a végeredménye egy 63kb-os teljesen fehér kép lett. A másik, ami nagyon böki a csőröm, hogy két napja van meg és nem tudom megszámolni, hányszor vettem ki a zsebemből feloldva. Mindegy, hogy merre húzom az ujjam a lezárt képernyőn, felold. Én meg csak nézek, hogy mit keres itt a notification bar lehúzva.
-
N4ri87
senior tag
http://db.tt/Yzno6Pg2
Na ehhez mit szóltok? Az összes ma készített képet így mentette el, mint az alsót. -
N4ri87
senior tag
válasz
penell1234 #4271 üzenetére
& (#4273) Spark_777
Szintén zenész. Mintha az enyém lenne ott lefényképezve. De engem annyira nem zavar. Ilyen volt az i5-nél is. Túléltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mazda topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest