- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #24733 üzenetére
Jah, én például nem tudok fényképezni....
nekem minden automatikuson van, nem szoktam állítgatni...
Éppen ezért szeretek/tudok csak fényes nappal, jó időben fényképezni...De attól függetlenül sajnos a felbontás kicsi. Itt is, meg az M8-nál is.
Lehet hogy fészbúkra éppen jó, vagy twitteren megosztani vagy hasonló apróságokra.De abban egyetértek pár emberrel, hogy 1 ilyen szerkezet már csak névlegesen telefon,
pont az amit legkevesebbet csinálok vele. (Bár nem mostanában)
És ha megyek kirándulni, akkor ez mindig kéznél van, jó lenne normális képeket lőnyi.
Nem értem miért szarakodnak ezekkel a kis felbontásokkal.
Az M9-ben már 3 lencse lesz hátul? De mind 3-4 megapixálos....De lehet direkt el akartak baszni valamit, úgy voltak vele, had lehessen már valamibe belekötni.
Amúgy imádom a vánt. De tényleg. Az M8-at is szeretném szerintem. Meg az árát is a zsebembe tudni...Egyébként én is néztem a zipben található képeket, vannak jók.
Lényegesen jobb, mint az M7. De csak így kicsiben.Szóval kéne vagy 12 mpixel és annyi.
Na ez nem csak így neked, hanem általánosságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest