- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masato
tag
válasz
lipido #135350 üzenetére
Nincs mit! Az antennát a tetőn kívülre, póznára kell szerelni, még oldalfal elmegy, fali tartóval, vagy erkélyre, ha van. Létezik hosszabb kábellel is azon a weboldalon. Kell még hozzá egy pigtail (átalakító), hogy be tudd dugni a modembe. Előtte célszerű megnézni, hogy a modem firmware-e engedi-e a külső antenna bekapcsolását.
Egy pár bejegyzéssel előbb felraktam fotót is az eszközről.
-
lipido
senior tag
válasz
lipido #135262 üzenetére
Sziasztok. Huawei B535-232 4 G router 3 pro (telekom multi simmel) routerrol megosztanam a tapasztalatokat. A net belassulas azert tortent, mert atcsatlakozott masik, messzebb levo toronyra, ahonnan lassabb volt a net, de 4g+ halozat volt. Beallitottam neki a a kozelben levo torony (4g) savjat, azota (par napja) semmi tunetet nem produkal. Nem dobalja a fix ip-ket, nem lassul a net. Tudom nem ide valo tma, de lehet sokaknak segitseg
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lipido #135270 üzenetére
Konkrétan ilyen az alkalmazás:
Lenne Windowsra is egy jo (nem script), de ha ios rendszerek vannak abban én nem vagyok otthon.
Lehet csak jelszóval is be engende, de gondolom próbáltad már...
De látom már sikerült eljutni oda hogy a savokat tudod váltogatni, és a cellmapperen is ki igazodsz, az a lényeg. 🙂
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lipido #135264 üzenetére
Itt van Android telora egy egyszerű alkalmazás amive a Huawei routerekben lehet a savokat variálni: [lte manager]
Routereden vagy, ebben bejelentkezel a routered felhasználó név, jelszó parossal, és utána alul a bands configuration -ra menve csak azokat hagyod bekapcsolva amelyik bandot használni akarod. Először meg kell nezni a cellmapper.net -en telekom Szolgáltót kiválasztva hogy ahol laksz milyen sávok érhetőek el a tornyon. Ebben az appban amit adtam a "cell id" résznél ki írja hogy melyik toronyhoz van csatlakozva, és ezt a számot/tornyot meg keresed ott ahol laksz ezen a térképen. Ott ki irja milyen sávok érhetők el, és akkor azokkal tudsz játszani ebben az appban, kombinálva össze vissza hogy mikor milyen a sebességed és a legjobbon hagyni.Remélem nem írtam le túl bonyolultan, csak ez így megy, de nem nehéz.
-
4Grider
félisten
válasz
lipido #135262 üzenetére
A routered két 4G frekvenciát tud egy időben használni. Ha ez a két sáv terheltebb, akkor kisebb sebességet fogsz mérni, ha a magasabb (kevésbé terhelt) frekvenciák közül kerülnek ki, akkor nagyobbat.
Huawei routerekre van okosság, ahol a frekvenciákkal tudsz játszani.
Ne tőlem kérdezd hol, már nem használok hua routereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest