-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gebro
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #97435 üzenetére
Szerintem is ezért nem foglalkoztak vele, és itt a fórumon sem olvastam ilyen jellegű gondokról.
-
gebro
aktív tag
Üdv!
Egy kártyás telefonszámot vinnénk át a Telenortól a Telekomhoz. Domino díjcsomagra váltanánk a Maraton mobilnet miatt, mert ami a kékeknél van havonta megújuló mobilnet az egy rossz vicc.
Ha valaki hordozott már át számot, az tapasztalt esetleg bármilyen irányú hívás kimaradást vagy másmilyen problémát?Párom volt bent egy Telekom üzletben (sajnos nélkülem ment), és ott azt mondták neki, hogy előfordulnak hívás illetve egyéb problémák és ezért nem ajánlják a számhordozást, inkább egy előfizetést próbáltak rásózni, szerencsére otthagyta őket.
Ezért kérdezném a tapasztalatokat, mielőtt bemegyek vele újra, hogy elintézzük ezt neki. -
gebro
aktív tag
Téves (ki)kapcsolás?
Éreztem, hogy ez lesz. Én is így jártam volna, ha nem csinálom meg pár hete az online adategyeztetést a hónapokkal ezelőtti személyes egyeztetés után.[ Szerkesztve ]
-
gebro
aktív tag
válasz #41133696 #87281 üzenetére
Köszi, ez jól jött.
Még márciusban, személyesen adat egyeztetett domino számom a honlap szerint nem volt egyeztetve.
Gratula a Telekomnak ezért.
Mondjuk tartottam is ettől, mivel már akkor gyanús volt, hogy semmilyen visszaigazolást, illetve papírt nem kaptam róla. Most megcsináltam az online egyeztetést, és rögtön megkaptam az sms-t, és e-mailt is. -
gebro
aktív tag
válasz dptrsk #86057 üzenetére
Azért számomra furcsa, hogy nem adnak konkrét választ az adategyeztetésről.
Én már vagy két hónapja csináltattam meg személyesen, és semmi sem történt.
Ma voltam bent két T pontban is más jellegű okból, és rákérdeztem a dologra, és hát nem igazán tudtak megnyugtató választ adni.
Most ott tartok, hogy július 1-én kiderül. addig fel sem töltöm a kártyát. -
gebro
aktív tag
Működő Telekom fiókhoz ha hozzáadok egy Domino telefonszámot, akkor a fiók szinte használhatatlan lesz. Ha leválasztom akkor megint jó lesz. Viszont ha a telefonszámmal lépek be, akkor hibaüzenettel behal az online felület.
Tapasztalt valaki hasonlót? -
gebro
aktív tag
Nekem is volt ilyen üzenet, de a 1777-en, a telefonszámhoz rendeltem egy 5 jegyű azonosítót, és azzal már be tudtam lépni. Egy próbát megér.
Mondjuk már hónapok óta hibaüzenettel fogad az oldal. A Telekom fiókom sem működik.
Pont tegnap írtam nekik, hogy most ilyenkor mi van.[ Szerkesztve ]
-
gebro
aktív tag
válasz Black_Raven #84280 üzenetére
Nekem ott eltartott vagy 10 percig. Még panaszkodott is a srác, hogy két rendszerbe kell felrögzítenie az adatokat.
Hogy On is legyen.
Ez a Domino Most opció valami új díjcsomag, vagy a meglévő Dominó 5 mellé tudom választani?[ Szerkesztve ]
-
gebro
aktív tag
válasz Black_Raven #84271 üzenetére
Nekem is pár perc alatt megvolt az adategyeztetés, de azért hiányoltam, hogy nem volt semmi visszaigazolás a dologról.
A másik T-nél kaptam róla papírt, és jött róla sms is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest