- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan intézkedhet az EU a DeepSeekkel szemben
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenzi2
tag
Üdv!
Szeretnék egy makrót, ami a Waze alkalmazást indítás után osztott képernyős módba teszi, vagy akár eleve így indítja,
Köszönöm a segítséget!
P30 pro, nem rootolt, android 10.
-
iker62
csendes tag
Üdv!
Szeretnék egy makrót ami egy esemény bekövetkeztekor, egy változóban lévő számot 1-gyel csökkent.
De ezt a csökkentést (kivonást) nem tudom megoldani.
Valaki megmondja nekem, hogy hogyan csináljam?
Köszönöm!Üdv! iker
-
dave0825
őstag
Újraindítás nem segített, újratelepítés igen, bár újabbat raktam föl (v5.47.7 helyett v5.48.5-öt) és az értesítést nem mindet tiltottam le most, csak az "Állandó értesítés"-t, lehet ez volt a gond amúgy.
Tökéletesen működik, köszönök mindent.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Megcsináltam, de nem dobja be az üzenetet. Megnéztem, az "Megjelenítés más alkalmazások felett" is engedélyezve van.
Bluetooth bekapcsolásakor szeretném az üzenetet, nem csatlakozáskor, azért ezt raktam, más minden egyezik a tieddel.[ Szerkesztve ]
-
válasz
dave0825 #3988 üzenetére
Szia!
Pedig jó helyen próbálkozol, csak kihagytál egy lényeges dolgot.
Mégpedig a változót, amire hivatkoznod kell az adott válasz alapján.
Az alábbi képen láthatod, hogy én létrehoztam egy Egész szám alapú változót, aminek a "Válasz" nevet adtam.
Természetesen lehet szövegalapú változó is, de akkor szöveges értékeket kell megadni.
Jelen esetben a változó értéke vagy 0 vagy 1 lesz, attól függően, hogy az Igen-re vagy a Nem-re böksz.
Az értékek maguk a tételek számai. 0-val kezdődik és az elem hozzáadásával mindig eggyel több lesz.
Remélem érthető és ezzel tudtam segíteni.Üdv: Mcrazy
-
dave0825
őstag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy megoldható-e olyan, hogy bluetooth engedélyezése után bedobjon az alkalmazás egy üzenetet, amire IGEN-nel vagy NEM-mel tudok válaszolni, és ha NEM a válasz, akkor ne történjen semmi, ha IGEN a válasz, akkor hajtsa végre az adott feladatot (konkrétan egy alkalmazás elindítása, 3s várakozás, majd home gomb megnyomása).
Találtam egy "Kiválasztási párbeszédpanel" nevű macro specialitást, be tudtam állítani 2 választ, de ezt nem is dobja be, és pláne nem tudom figyeltetni az alkalmazással, hogy mit válaszoltam.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Oldman2
Topikgazda
Szerintem ide tartozik (nem tudom miért nem ide írta) @Donki Hóte:
https://prohardver.hu/tema/re_gurulunk_waze/hsz_19145-19145.html
-
bivalyos
aktív tag
Sziasztok, junson v1 fejegység kocsiban, waue indítás probalom vele megtenni, de sajnos kocsi le állítás utan, azaz fej ujra indítás utan a macrodroid nem indul el, minden engedély meg adva, akku optimázálás ki kapcsolva, de nem indul sajnos, igy műveletet sem tud vegre hajtani, ha fut, akkor nincs gond csinakja amit kell. Csak pont akkor nem amikor kellene neki. Ötletek?
Üdvözlettel: bivaly
-
🍾🍾🍾BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! 🍾🍾🍾
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Sottó
csendes tag
Kipróbáltam az ADB AppControlt. Most feljött az RSA kulcs engedélyezése ablak. Az AppControl felismerte a telefont, megjelent benne. Lefuttattam a parancsokat, utána telefon újraindítás. Semmi változás a Macrodroidban. Megpróbálom újra telepíteni az MD-t és a Helpert és előröl kezdeni mindent hátha sikerül. Köszönöm a segítségedet. Majd megírom a fejleményeket.
-
Megpróbálhatod még esetleg az ADB AppControl programot letölteni PC-re és onnan kábelen keresztül. Ez is fogja kérni az USB hibakeresést és ebben a programban is lehet ADB parancsokat futtatni, nem nehéz a kezelése, tud magyarul is. Talán ezzel meg tudod oldani.
[ Szerkesztve ]
-
Sottó
csendes tag
Megtörtént -USB-s hibakeresésre vonatkozó engedélyek visszavonása- USB hibakeresés kikapcsolása - Telefon Újraindítása - USB hibakeresés bekapcsolása. Amikor rádugom a laptopra nem dobja föl a telefon az RSA kulcs engedélyezése ablakot. Csak egy olyan jön be, hogy "Az USB-hibakeresés aktív Koppintson az USB-hibakeresés kikapcsolásához". Hát a régi MI9 lite (android10) telefonon minden ment elsőre. Na de a POCO X6 (android15) telefonon ez nem mondható el. De azért még próbálkozom, hátha.
-
válasz
gyuri81 #3972 üzenetére
Szia!
Ahogy nézem a Wear OS-en futtatható MD csak a telefonon lévő makrók vezérlésére szolgál.
Önálló makrókat nem tudsz rajta létrehozni és működtetni.
Aki jobban tudja majd kijavít, de nem találtam semmi arra utaló infót, hogy az órán futó MD bármilyen módon is hozzáfér az óra BT és NFC beállításaihoz.[ Szerkesztve ]
-
Azt tudom javasolni, hogy kezd újra az egészet onnantól, hogy
Beállítások - Fejlesztői beállítások - USB-s hibakeresésre vonatkozó engedélyek visszavonása
- USB hibakeresés kikapcsolása - Telefon Újraindítása - USB hibakeresés bekapcsolása
- Majd amikor rádugod a PC-re a telefont, akkor az RSA kulcs engedélyezésénél jelöld be a "Mindig" lehetőséget.
Ha ezekután sem megy, akkor a teljes Macrodroid és Helper eltávolítása, majd újratelepítése.
Nézz körül itt, mert több Helper verzió is van!
Lehet, hogy neked az Univerzális kell.Üdv: Mcrazy
-
Már egy jó ideje elérhető Android Wear Os-el rendelkező okosórára is az MD.
Valaki próbálta esetleg? Miket lehet vele automatizálni?Szerintetek megoldható, hogy az óra NFC-jét pl. 2 perc után kikapcsolja? ( telefonon előszeretettel használom ezt az opciót.)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Sottó
csendes tag
Üdv!
Egy Poco X6 pro telefonon szerettem volna az ADB engedélyeket megadni. Az autómatizált és a kézi megoldást is próbáltam de nem sikerült. A helpert sikerült telepíteni, mindkét alkalmazásnak minden engedély megedva. Nem tudom mi lehet a probléma. -
🎄- Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! - 🎄
[ Szerkesztve ]
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
Donki Hóte #3962 üzenetére
Ha a makrókat szeretnéd átvinni egy másik eszközre, akkor lehet mentést készíteni a makrókról (offline és online is). Lásd exportálás, importálás csempe.
[ Szerkesztve ]
-
Egy telefonon futó macrodroid programot hogyan lehet átrakni egy másik telefonra
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
válasz
szimi57 #3960 üzenetére
Szia!
Igen, megoldható, de tudnod kell, hogy a sebességmérést folyamatosan monitorozni kell egy külön vagy ugyanabban a makróban lévő művelettel.
És itt merül fel mindjárt a nagy kérdés, hogy mi legyen a kiváltó esemény, amitől beindul a monitorozás?
Egy állandó intervallum nem jó, mert eléggé lecsökkenti az üzemidőt, mivel a GPS folyamatos használat alatt lenne, mintha egy navigációs appot használnál éjjel-nappal.Üdv: Mcrazy
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Megoldható, hogy egy adott sebesség esetén egy MD művelet végrehajtásra kerüljön?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
válasz
Impair1980 #3958 üzenetére
Az Alkalmazások bezárásához van egy másik esemény, de ahhoz root kell és egyesével kell bejelőlni az appokat.
Hosszan nyomva egy adott Esemény/Művelet/Feltétel-re, megjelenik a súgója.Üdv: Mcrazy
-
válasz
Impair1980 #3956 üzenetére
Szia!
Megpróbálhatod a következőt.
Esemény - Képernyő Ki
Műveletek -Várakozás 5 perc
- Háttérműveletek leállítása.Üdv: Mcrazy
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Autóban lévő Androidos fejegységnél, ha leállíttom az autót, akkor az összes futó alkalmazást löjje ki a Macrodroid, hogy a következő indulásnál tiszta lappal induljon el az eszköz!
Az egység úgy van beállítva, hogy csak alvó állapotba megy le! Ha indíttom a kocsit, akkor kb 5mp múlva már használható!
Erre tudtok valami jó Makrót?
Köszönöm! -
válasz
Freeman007 #3926 üzenetére
...
Töröltem, mert csak bejövő hívásnál működik.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Az órát nem írja a bluetooth kapcsolatok között csatlakoztatottnak sosem, csak az alkalmazás látja, hogy csatlakozott. Csak akkor kapcsolódik a "rendszer" az órához, ha bekapcsolom a kihangosítást rajt.
-
dave0825
őstag
Igen, pontosan.
A Zeblaze az órám appja, és ritkán elindul, de sokszor nem a háttérfolyamata, hogy meglegyen a kommunikáció a telefon és az óra között (nem telefon, vagy beállítás hiba, sajnos az alkalmazás ennyire rosszul van megírva, mindenkinél ilyen), és ezért kell elindítani, majd csak a háttérbe dobni. Viszont, ha nem az óra miatt kapcsolom be a BT-t, hanem hangszóró miatt (sokat használom munkában), akkor ne induljon el az app. 15s talán elég, az alatt szerintem már tudom (vagy tud magától) csatlakozni a hangszórókhoz.Furcsa a Macrodroid, mert a 3s is működik a másik feltételnél, de 5-tel már úgy emlékszem, nem ment, se 1-gyel, ezért próbáltam a 15-öt változtatni, de úgy sem ment. Tuti én vagyok amatőr.
-
Itt van pld az én tesztem, amikor 2db BT füles(vagy az autó kihangosítója) van csatlakoztatva és híváskor/közben ki tudom választani, hogy melyiken akarok beszélni. Ezt meg lehetne csinálni esetleg nálad is, de nem tudom hogy a LG-nél milyen lehetőségek vannak.
Ime néhány kép a szemléltetéshez.
A kiválasztást a BT ikon melletti kis nyílra bökve tudom előhozni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
zeon.hu #3945 üzenetére
"De pont a Bluetooth-on keresztüli hívást szeretném kikapcsolni."
Pont azt nem tudja kapcsolgatni a MD, csak a Media hangot.Kézzel meg lehetne oldani, vagy érintés emulációval, ami a Hívásképernyőn levő BT kapcsolatok között váltogat( Auto, Bt Füles, stb)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
zeon.hu #3942 üzenetére
Leteszteltem és azt kell mondanom, hogy működik tökéletesen..de nem a mi elvárásainknak, ahogy azt elképzeltük, hanem ahogy az a nevében is le van írva (Bt Audió eszköz csatlakoztatása/leválasztása).
Le és fel is csatlakoztatja az audió eszközöket, de nem nyúl hozzá ahhoz a csatornához, amelyiken a hívás megy.
Tehát, ha zenét hallgatsz, akkor ugye az az Audió sávon megy, de a Hívás meg egy másik csatornán, amihez nem fér hozzá a MD.Üdv: Mcrazy
-
zeon.hu
nagyúr
Csináltam kettőt.
Igen, egyetlen eszköz.
Amiatt kell, mert van egy melós buta mini telefonom, ami hívható, de közben Bluetooth-on csatlakozik a "rendeshez" is, így azon keresztül is át tudja venni a hívást.
Viszont pár embernél nagyon visszhangzik a Bluetooth hívás, így náluk inkább kilőném addig.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Megoldható, hogy bizonyos személyek bejövő hívása esetén adott eszköz Bluetooth kapcsolata meg legyen szakítva, hívás után pedig kapcsolódjon újra?
Tehát nem a Bluetooth-t szeretném kikapcsolni, mert arra csatlakozik közben más eszköz is.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
válasz
dave0825 #3929 üzenetére
Nem jó helyen vannak a feltételek.
Nem a globális mezőbe kell tenni őket, mert ettől függ az egész makró futása, hanem maga a művelet alá, amit feltételhez akarsz kötni.
Ha több műveletet is ugyanazzal a feltétellel akarsz ellátni, akkor érdemes egy IF elágazásba tenni őket. Ha kicsit visszapörgetsz a fórumon vagy rákeresel a nevemre, akkor találsz makrókról képeket és láthatod, hogy épülnek fel.[ Szerkesztve ]
-
válasz
szimi57 #3928 üzenetére
Biztos, hogy működött, mert utána néztem és nekem is van a múltból olyan makróm, amit erre az eseményre építettem és biztos, hogy működött, mert más is használta.
Freeman007: Nem találtam egyenlőre megoldást, de ahogy nézem (2018-tól) már kérték a felhasználók a Google-t, hogy legyen benne ez a feature a telefonban. Hát ennyit a támogatásról.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Üdv. Nem nagyon ismerem az alkalmazást, próbáltam magamtól csinálni egy olyat, hogy ha bekapcsolom a bluetooth-t, és nincs csatlakoztatott eszköz egy adott ideig, akkor indítsa el a lenti alkalmazást, és nyomjon home gombot. Működik, kivéve a "ha nincs csatlakoztatott bluetooth eszköz", ezt a részt hogy lehetne megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Freeman007 #3926 üzenetére
Most keresgélek külföldi fórumon és maga a fejlesztő is írja, hogy jelenleg nem működik. (csak akkor nem tudom, hogy én honnan vettem
)
Próbálok valami alternatívát kitalálni.Üdv: Mcrazy
-
Freeman007
senior tag
Semmi gond
A 4mp-et csak próbaként raktam be, miután az 1 mp-cel nem működött.
Köszönöm előre is az infót."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
válasz
Freeman007 #3924 üzenetére
Sorry, figyelmetlen voltam a telefonnal kapcsolatban. Már az első hsz-ben is említetted. (Az öregség jele
)
Tulajdonképpen jól csináltál mindent, eltekintve, hogy 4mp szünetre nincs szükség.
Viszont a lényeg, hogy tényleg nem működik. Utána nézek és jelentkezem, ha valami van.Üdv: Mcrazy
-
-
válasz
Freeman007 #3922 üzenetére
Szia,
Ez furcsa nekem, ugyanis nem szabadna rezegnie, csak, ha a kapcsolat létrejött. Benne van a nevében is, hogy Hívás Folyamatban.
Az elején akkor rezeghetne, ha az esemény a Kimenő/Bejövő hívás, vagy Telefonszám tárcsázása.
Milyen telefonon próbálod egyébként?
Én S23-on és Huawei P30-on próbáltam korábban és működött.
Mindenesetre ránézek még1x, lehet, hogy az adott MD verzió hozott valami meglepetést.[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
Szia, köszi a leírást, teszteltem, de a hívás elején rezeg nem a kapcsolat létrejöttekor. Remélhetőleg mindent jól állítottam be.
Az időzítés fölösleges és nem hasznos, nem lehet előre tudni, hogy a kapcsolat mikor jön létre, lehet 1 , lehet hogy 8 kicsöngés. Nem időhöz kell kötni a rezgést hanem a hivás közbeni tényleges kapcsolat létrejöttéhez (amikor hall a másik fél)."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
dave0825
őstag
Akkor eldöntöttem, legyen az egyszerűbb: ha csatlakozva van az adott BT-hez (6D:8C:47:C1:B1:B5 a címe), és van megállított média (zene), akkor folytassa, ha nincs, akkor semmi ne történjen. Egyszerűbb is talán, és nem kell állandóan változtatnom a listát, úgyis lehet, hogy ma ezt, holnap teljesen mást akarok hallgatni, ha viszont megáll a zene, mert beugrok boltba, vagy valami, utána vissza a kocsiba, akkor folytatja, és kész. Így egyszerűbb, nem?
Ha sokat kínlódtál az első verzióval, elnézést.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
válasz
dave0825 #3913 üzenetére
"Tudom én azt módosítani?"
Igen"Egyébként egy 5 szerintem elég."
Pont ennyit készítettem előre."Annyi kérésem lehetne, hogy olyan makró is legyen külön (mindenképp külön, hátha a listásat nem fogom használni), hogy ha csatlakozik az adott bluetooth-hoz (ezt megtaláltam már a programban), akkor folytassa a megállított médiát? Pl. bemegyek boltba, leállítom az autót, megáll ugye a zene, de nem folytatja. Lehet viszont, hogy ez össze fog akadni a másikkal, és újra elkezdi a random listát, nem? "
Elkéne döntened, hogy melyiket akarod. Két makrót nem csinálok, mert egyik ütközik a másikkal, ahogy Te is írtad.
Azt esetleg bele lehet variálni, hogy a lecsatlakozás után csak bizonyos idő elteltével kezdjen új listába, adott időn belül folytatja azt, amit abbahagyott.
Az amit ajánlottam, a teszt verziója már kész van. Ez amit plusszba kérsz, ez majd csak a valamelyik nap lesz meg.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Tudom én azt módosítani? Csak mert a YouTube-bal az a baj, hogy állandóan ugyanazokat játssza, néha jó lenne, ha tudnám módosítani a listákat.
Egyébként egy 5 szerintem elég.Annyi kérésem lehetne, hogy olyan makró is legyen külön (mindenképp külön, hátha a listásat nem fogom használni), hogy ha csatlakozik az adott bluetooth-hoz (ezt megtaláltam már a programban), akkor folytassa a megállított médiát? Pl. bemegyek boltba, leállítom az autót, megáll ugye a zene, de nem folytatja. Lehet viszont, hogy ez össze fog akadni a másikkal, és újra elkezdi a random listát, nem? Szerintem de, és nem az előző megállítottat folytatja, hanem újra egy random listát kezd el.
Mindegy, lehetne mindegyik, aztán majd én max eldöntöm, melyiket használjam. Vagy lehetne egy feltétel, hogy HA nincs épp megállított média, akkor legyen ez a random listás lefutás.
Sokat variálok?
-
dave0825
őstag
Igen, az összefoglalót megnéztem, elég sok mindenre jó ez a cucc, bár nem ismertem. Hihetetlen, hogy ilyet nem lehet egyszerűen megcsinálni, hogy csak valami zene induljon el.
Zenelejátszók bezzeg tudják. Elvileg Youtube Music tudja, de az sem indult el, hiába állítottam be...
-
Oldman2
Topikgazda
Az említett Connectivity Helper és a Macrodroid Helper hogyan viszonyul egymáshoz?
Kell mindkettőt telepíteni és mi az oka, hogy két ilyen "hasonló" kiegészítő is van? -
válasz
Freeman007 #3900 üzenetére
Szia!
Események - Hívás folyamatban
Műveletek - Várakozás 1mp (Nem kötelező) - Rezgés
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest